کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
?کارگروه ارزیابی شرکتها و موسسات دانشبنیان، ۲۶ محصول شرکت "شیمی دارویی داروپخش" را به عنوان محصولات و خدمات دانشبنیان تایید کرد.
?بر اساس تاییدیه مذکور، همه ۲۶ محصول دانش بنیان شرکت شیمی دارویی داروپخش، ماحصل تحقیقات بوده و ۱۲ محصول نیز دارای سطح دانش فنی یک با قابلیت برخورداری از معافیت مالیاتی هستند.
یک فعال صنعت دارو در گفت و گو با همفکران از آخرین وضعیت آزاد سازی و حذف ارز 4200 تومانی در این صنعت گفت.
وی با اشاره به اینکه این صنعت به تدریج شاهد آزاد سازی قیمت است، گفت: اکثر مواد اولیه دارو آزاد شده و به زودی شاهد آزاد سازی همه اقلام دارویی خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه برخی اقلام دارویی مثل داروهای آنکولوژی همچنان از ارز دولتی استفاده می کنند، گفت: اما داروهای OTC در حال آزاد سازی هستند، حذف تدریجی ارز 4200 تومانی در این صنعت به دلیل خاص بودن گروه و نگرانی از تبعات اجتماعی است.بر همین اساس به طور مداوم ظرف دو الی سه ماه یکبار جلساتی برگزار و فهرست جدیدی از داروها برای آزاد سازی اعلام می شود.
وی با تاکید بر آزاد سازی پله پله قیمت ها در صنعت دارو پیش بینی کرد : ظرف اردیبهشت تا خرداد سال آینده فرآیند آزاد سازی باید کامل شود ، از آنجایی که فهرست داروها زیاد است این پروسه زمان بر است./همفکران
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
? پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز یارانه کالاهای اساسی حذف و به مردم یارانه بدهیم.
++
از شنبه سهاممون در دبالک و دشیمی...رو میفرستیم تو یک کارگزاری دیگه...که دستش نزنیم:D ناظرشو عوض میکنیم ک تا یکی دو سه سال جلو چشممون نباشه...:D
من الان باید سرمایم سه برابر الان میبود(-: ولی رقابت ونوسان و کل کل با یک عده نادان تر از خودم....باعثش شد(-: زین پس سهمی ک تکمیل کردیم...کاریش نداریم.....هر کس هر بامبولی دوست داره بریزه....
سرمایمون سه برابر کمتر از اونچیزیه ک باید با سهامداری بدست میاوردیم
از سال ۹۴ تا الان ..... وباعث و بانیش نوسان و در لحظه بودنه:D
اشتباهات گذشته رو نباید تکرار کرد..
روی سهامی کخوبه.... اصلا نباید اردر گذاشت...هر چقدر هم ک زرنگ و نوسانگیر باشیم جامون میزاره....
من اگر سر آخر به مرگ طبیعی نمیریم حتما از این ملون مزاجی و دم دمی بودن تو هاراکیری می نمایم و خودم را می کشم.نیایی فردا بفروشی میثم بیست بیست خان پتایر را. بیا تا با هم برویم مجمع و یک صفایی بنماییم.اصلا اگر نگاهی به پستانهایش بیندازی می توانی ببینی که شیر سرشار و پر کلسیمی دارد که برای پیر و جوان مفید به فایده می باشد.
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
#دتماد از تاریخ گزارشگری قبلی (صورت های مالی و گزارش تفسیری مدیریت دوره مالی 12/9/6/3 ماهه منتهی به 1399/06/31 ) تا مقطع فعلی تغییر با اهمیتی در وضعیت مالی یا عملکرد شرکت رخ نداده است. لذا به نظر مي رسد نوسان قيمت سهام شرکت طي روزهاي معاملاتي اخير ناشي از عرضه و تقاضا و تغييرات روند بازار سرمايه صورت پذيرفته است.
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر