کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا میثم توو اخزا چزا اینظوری میکنن؟ حساب کتاب بلد نیستن؟!! اخزا901 ره نسبت ب دیروز 1.2 درصد گرون تر پر حجم میخرن ما ک دادیم رفت
از من خرید۵۰۰۰ تا..
منم با ۹۰۳ طاق زدم سریع
خیلی بالا خرید...ولی خوب گیرشم نمیاد پایینتر. .
از قبل باید بدونید چیکار کنید..
ولی واقعا ۶۰۰-۷۰۰ تومنی بالا خرید ..خخخ
از شب قبل باید بدونید میخواید چیکار کنید.....
ما هی زمان ک میگذره اخزامون روتعویض میکنیم..که این سود۲۴ درصده کم نشه..خخخ
اگه بشه ۲۱ باز تعویض میگنیم با یک ۲۳ -۲۴ درصدی
+++
در کل بازار بورس شاید۳۰ تا سهم ارزشمند داشته باشیم اونا هم اروم پیش میرن زین پس....برا همین بازار اخزای ۲۴ درصدی داغه
اخزا
۹۰۳ تقریبا ۲۴ درصدیه...
++++
ما سهم با peبالای۱۲ ابدا نمیخریم...
دیوانه ایم مگه:)
البته سبدمان سبز سبز بود امروز
سهم با peبالای ۱۲ در صورتی تورم سال بعد زیر۲۰ درصد باشه..
به درد من نمیخوره...چون زور بزنه ۳۰ درصد رشد کنه..خوب ما بی استرس و بی دغدغه وبی تحلیل..۲۳-۲۴ درصد میگیریم...اون۷ درصد بیشترش یرا اونی که وقت میزاره واسترس..خخ
������به دنبال کاهش محسوس معاملات و توقف روند رشد قیمت، بازار خانههای کوچک متراژ و قیمت مناسب نیز دچار کسادی شده است؛ به طوری که در شش منطقه ارزان قیمت تهران فقط ۷۳۷ فقره معامله انجام شده که ۱۶ درصد از کل قراردادهای خرید و فروش آبان ماه را شامل می شود
@BourseNews
+++
ما تصمیم گرفتیم چند نفر بشیم خونه بسازیم..
من بهشون میگم اصلا عجله نداشته باشید..
یک جوری اروم بسازیم که بخوریم ب تورم(-:
ماهی فلان قدر هم از بورس بکشیم بیرون..حالیمون هم نمیشه..
هیچ عجله ای در ساخت نداشته باشید......و به خودتون فشار الکی نیارید که آی کار عقب افتاد..
منبهشون میگم دعا کنید ک عقب بیوفته همینجور:D
اونایی که عجله کنن....برای ساخت سریع وفروش سریع وجایگزینی اشتباه میکنن..
یکی بسازید ولی لفتش بدید..تا بخورید ب تورم...خخخ
بعد همون اندازه دوبار ساخت در رکود سود میده:D
تو هر کاری باید تورم شناس باشید...در این مملکت...
من میگم سی ماه دیگه دلار۴۰ هزار تومن...:D
تا مسکن بخواد رونق بگیره...۳۶ ماه زمان لازمه:D
یعنی بتونیم ۱۰۰ درصد روش بخوریم باید کارو لفتش بدیم..وگرنه بیخودی ساختیم!!
ما هماینقد لفتش میدیم...و اروم ارومبریم جلو که این سی ماه پر بشه..خخخ و برسیم به ۳۶ ماه ...بعد از رو ساخت ۱۰۰ درصد بزنیم ب جیب...:D
وگرنه هر کی الان سریع بسازه میخوره ب رکود ....
ولی اگه عجله نکنه.....هم کم کم پولشو وارد میکنه....و اصلا نمیفهمه چطوری ساختش!! و هم سر فرصت با قیمت بالا میفروشه...
در آبان ماه چهار مرتبه عملیات بازار باز و با هدف تزریق نقدینگی به بازار بینبانکی و هدایت نرخ سود به سمت نرخ سود هدف انجام شد که به دنبال آن نرخ سود در این بازار از ۸ تا ۲۹ آبان در مسیری نزولی از ۲۳.۲ به ۲۱.۶ و در ششم آذرماه به ۲۰.۷ درصد رسیده است.
tasnimnews.com/fa/news/1399/09/09/2399643/
۱۳۹۹/۰۹/۰۹
?@tahlildaro ?
+++
برا همین این چند روز اخزا ها روبالاتر خریدن احتمالا!
نظر