کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
?رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح: برابر هماهنگیهای انجام شده با سازمان برنامه و بودجه، حقوق سربازان از ابتدای سال ۱۴۰۰ به میزان قابل ملاحظهای افزایش می یابد.
?در حال حاضر میانگین حقوق سربازان وظیفه نیروهای مسلح ۴۸۰ هزار تومان است که از ابتدای سال ۱۴۰۰، این میانگین به یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان خواهد رسید.
+++
چقد پول بی ارزش شده ک حقوق سرباز بشه ۱۳۵۰
۶ -۷ سال پیش ک من سرباز بودم حقوق ما ۷۰ هزار تومن بود
+++
دو دستی سهامتان رو بچسبید.. ک روند بی ارزش شدن پول با سرعت ادامه داره
میثم جان سلام،خداقوت به پاس قدردانی از شما
الان 1میلیون تومان به نیت شما به حساب. کودکان سرطانی اصفهان واریزنمودم
جناب آقاي ...............
نيكوكاري شما به مبلغ 10000000 ريال در تاريخ 1399/09/13 بابت كمك به موسسه خيريه حمايت از كودكان مبتلا به سرطان اصفهان(كسا) ثبت گرديد.
با تشكر از نيت خيرخواهانه شما.
تلفن: 03137133
میثم جان سلام،خداقوت به پاس قدردانی از شما
الان 1میلیون تومان به نیت شما به حساب. کودکان سرطانی اصفهان واریزنمودم
جناب آقاي ...............
نيكوكاري شما به مبلغ 10000000 ريال در تاريخ 1399/09/13 بابت كمك به موسسه خيريه حمايت از كودكان مبتلا به سرطان اصفهان(كسا) ثبت گرديد.
با تشكر از نيت خيرخواهانه شما.
تلفن: 03137133
سلام
شرکت های دارویی اکثرا مشکل نقدینگی دارند. تو مجامع یا گزارشی که به بازار میدن نگاه کنید راه حل یا افزایش سرمایه اعلام میکنند یا گرفتن وام با بهره بالا از سیستم بانکی. نمونش همین شرکت خوب تماد که سعی میکند مشکل نقدینگی را با افزایش سرمایه حل کند.
شاید شرکت های دارویی که کمتر نیازمند واردات هسند بهتر باشند.
میثم جان شماکگهر رافروختی ویادم نیست چی گرفتیدولی من هم همان کارراکردم،شایددتماد بود،الان رتبه اول سبدمن دتمادح،است ،کگهردیگرهیچی ندارم
شماسودکگهر راگرفتید?
میثم جان شماکگهر رافروختی ویادم نیست چی گرفتیدولی من هم همان کارراکردم،شایددتماد بود،الان رتبه اول سبدمن دتمادح،است ،کگهردیگرهیچی ندارم
شماسودکگهر راگرفتید?
?پیشبینی میکنیم نرخ تورم ایران که در سال ۲۰۲۰ به ۲۸.۸ درصد رسید، در سال ۲۰۲۱ با اتخاذ سیاست پولی سهلگیرانه توسط دولت و تداوم ضعف پول ملی به ۳۲.۷ درصد افزایش یابد.
?انتظار داریم صادرات نفت ایران در سال ۱۴۰۰ تا حدود ۵۰ درصد افزایش یابد و به ۴۴۰ هزار بشکه در روز برسد؛ اما این رقم همچنان بسیار کمتر از صادرات روزانه ۲.۴ میلیون بشکهای نفت ایران در سال ۲۰۱۷ خواهد بود.
شماسودکگهر راگرفتید?
منم الان بیشتر پولم دتمادح هست که نهایتا برامون ۳۶۰۰ دراومده...
بعد ثبت افزایش سرمایه...با سهم میریم مجمع..
و قیمت تمام شده سهم برامون در میاد ۳۲۰۰-۳۳۰۰
نگه میداریم و باز هم میریم مجمع!! ( ۱۵-۱۶ ماه دیگه) بعد برامون در میاد ۲۵۰۰...
+++
من دتمادح رو براش سختی ها کشیدم...نمیفروشم دیگه زیر ۱۲۰۰۰ تومن(-:
یعنی باید ۳۰۰ درصد ازش بگیریم تا ۱۶ الی۲۰ ماه اینده
نظر