حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    ۶۲۰۰ مقاومت داره

و بعدش ۷۰۰۰ تومن....

کارش سخته...

و البته ما بعد افزایش سرمایه اگه قیمتش خوب بود وارد حقاش میشیم

یک ساله بالای۵۰ درصد داره از همین قیمت امروز حداقل و شرکت قدریه...

منتها از نظر بازیگر شله..وگرنه جز بهتریناست در گروه خودش

من نمیخرم دیگه ...تا شاید در حق تقدمش فرصت بهتری پیش اومد...

مقداری هم ک دارم حفظ میکنم..

چون اگه جام بزاره.....

بدجوری میسوزم:D چون یک ساله بودم روش و هستم
    این جمله آخریت را شدیداً تایید میکنم:D با گروه لاستیک و همین پتایر هم دقیقا همین حس را داشتی وقتی ۱۰۰۰ تومن ازش خارج شدی/:.yead.:/
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
      جناب میثم شاطری !
      با سلام و ارادت
      خوب اتفاقا من دنبال بوق بوق کردن و خودنمایی نیستم
      وگرنه اگر تو الان خوشحالی که تازه قراره به اوج سود تابستانه برگردی من الان چند روزه از دوبرابر اوج تابستانه گذشتم اونهم با سرمایه بالای ۱۵ میلیارد تومن!
      محکم ترین شاهد هم بر این ادعام پستهام تو همین تاپیک و بقیه سایت که از چندماه قبل که عضو شدم ( البته من ۱۱ سال قبل هم اینجا عضو بودم که مسدود شدم در همون مقطع) غالبا در مورد پتایر نوشتم و از یکسال قبل تا الان همیشه ۸۰-۱۰۰ درصد پرتفوی من پتایر بوده
      به هرحال وعده چندماه هم مثل خودت ندادم! اگر تا ۱۵ روز دیگه پتایر به ۲۳ نرسید بهت قول میدم دیگه تو این تاپیک ننویسم!

بعد ۲۳ چه اتفاقی میوفته؟

مرد باش پنج سال نگه دار پتایرو..خخخ

تا ببسنیم چطور دست و پا بزنی

چرا عجله دارید ک سهمی بالا بره..

چرا ما عجله نداریم ک بالا بره؟:D
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

ما میگیم ۷ سال کگاز و دتماد رو نگه میداریم..

ولی شما مرد نیستید ۵ سال پتایر رونگه دارید...:D

چون ک بازدهی چند سال بعدشم پیش خور میکنه..
        ///

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

بعد ۲۳ چه اتفاقی میوفته؟مرد باش پنج سال نگه دار پتایرو..خخختا ببسنیم چطور دست و پا بزنیچرا عجله دارید ک سهمی بالا بره..چرا ما عجله نداریم ک بالا بره؟:D
          مرد مومن خودت به ندرت پیش میاد با سهمی پنج ماه هم بمانی اونوقت چی به من میگی؟ من از اونهاش نیستم سود ۲ درصدی ببینم سریع هول شم احساس زرنگی و نوسانگیری کنم و بپرم بیرون ..من لااقل ۲ ساله با پتایر هستم آنهم از زیر ۵۰۰ که البته اون موقع تکسهم نبودم ..اما سناریوی ۲۳ به بعد را اگر بخوای بدونی برات میگم..با نصف سهامم مجمع میرم و نصف اون را تقریبا از همین الان ۱۰-۱۵ سهم بررسی و کاندید کردم که از بینشون ۲‌-۳سهم را جایگزین ۵۰ درصد پتایر میکنم اون هم فقط برای اینکه دوماه سرمایه ام قفل نباشه..جدا فکر میکنی سهم سودساز و خوش آتیه ای مثل پتایر که با سرمایه جدیدش بیش از ۳۰ تومن امسال سود میسازه و بعد از این افزایش از تجدید یک افزایش از آورده برای طرح توسعه خودش داره قراره چند و چطور معامله بشه!؟
          آخرین ویرایش توسط دودو؛ 2020/12/05, 23:41.
          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

ما میگیم ۷ سال کگاز و دتماد رو نگه میداریم..ولی شما مرد نیستید ۵ سال پتایر رونگه دارید...:Dچون ک بازدهی چند سال بعدشم پیش خور میکنه..
            تو این چند سال که میشناسمت خیلی از سهام را قرار بود ۵ سال نگه داری اما نشد!؟.. خیلیهاش را یادم میاد حیف که دیگه آرشیو تالار بورس در دسترس نیست اما پکرمان پکویر پتایر کگهر کنور واحیا دفارا شرانول و ... را یادم میاد:D

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
              مرد مومن خودت به ندرت پیش میاد با سهمی پنج ماه هم بمانی اونوقت چی به من میگی؟ من از اونهاش نیستم سود ۲ درصدی ببینم سریع هول شم احساس زرنگی و نوسانگیری کنم و بپرم بیرونمن لااقل ۲ ساله با پتایر هستم آنهم از زیر ۵۰۰ که البته اون موقع تکسهم نبودماما سناریوی ۲۳ به بعد را اگر بخوای بدونی برات میگمبا نصف سهامم مجمع میرم و نصف اون را تقریبا از همین الان ۱۰-۱۵ سهم بررسی و کاندید کردم که از بینشون ۲‌-۳سهم را جایگزین ۵۰ درصد پتایر میکنم اون هم فقط برای اینکه دوماه سرمایه ام قفل نباشهجدا فکر میکنی سهم سودساز و خوش آتیه ای مثل پتایر که با سرمایه جدیدش بیش از ۳۰ تومن امسال سود میسازه و بعد از این افزایش از تجدید یک افزایش از آورده برای طرح توسعه خودش داره قراره چند و چطور معامله بشه!؟

والا من اگه ادم موفقی بودم....هیچوقت عقده اینو نداشتم...که برم در تاپیک خصوصی مثلا فردی ب نام هلالات ...خخخ

بگم استاد...شما فلان اشتباهو کردی..

تو هم اگه حس میکنی موفقی...

سرت ب کار خودت باشه..

ما یک زمانی در تالار بورس پست میزدیم...

مهدی ساسانی اومد گفت بیا فلان سهمو روش مانور بده..

گفتم برو جمع کن خودتو..

یک زمانی اعرابی اومد تو گروهمون گفت بیا مرقام بخر..گفتیم بر جم کن خودتو...

یک زمانی در فلوله نوچه های مارانی اومدن....گفتن از فلوله بد نگو ...تو ک سودتو کردی...گفتیم برید جمع کنید خودتونو....و قسم علی هذا..

ما هیچ وقت در رالی سفته بازی شرکت نکردیم و نمیکنیم....و هیچ کسی رو هم استاد خود نمیدانیم..

شما هم اگه خیلی کار بلدی....و موفق و ارضایی!!"

سرت ب کار خودت باشه...

شما نه از این هایی ک نام بردم..نه کلفت ترید....نه وصل تر....پس شما هم برو خودتو جم کن...

و اگر فک میکنی ک موفقی ....چند سال تاپیک منو نخون!
              ///

نظر

• TARGET
                عضو فعال
                • Nov 2014
                • 2282

بچه ها بحث فرسایشی نکنید در مورد دارو نظر بدهید برای ۲ ماه آینده؛

در حال حاضر شرکت کارخانجات داروپخش بزرگترین و باسابقه ترین شرکت تولید کننده دارو در کشور بوده و جایگاه اول را از نظر فروش عددی و ریالی دارو به خود اختصاص داده است. "

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • May 2020
                  • 1280

والا من اگه ادم موفقی بودم....هیچوقت عقده اینو نداشتم...که برم در تاپیک خصوصی مثلا فردی ب نام هلالات ...خخخ

بگم استاد...شما فلان اشتباهو کردی..

تو هم اگه حس میکنی موفقی...

سرت ب کار خودت باشه..

ما یک زمانی در تالار بورس پست میزدیم...

مهدی ساسانی اومد گفت بیا فلان سهمو روش مانور بده..

گفتم برو جمع کن خودتو..

یک زمانی اعرابی اومد تو گروهمون گفت بیا مرقام بخر..گفتیم بر جم کن خودتو...

یک زمانی در فلوله نوچه های مارانی اومدن....گفتن از فلوله بد نگو ...تو ک سودتو کردی...گفتیم برید جمع کنید خودتونو....و قسم علی هذا..

ما هیچ وقت در رالی سفته بازی شرکت نکردیم و نمیکنیم....و هیچ کسی رو هم استاد خود نمیدانیم..

شما هم اگه خیلی کار بلدی....و موفق و ارضایی!!"

سرت ب کار خودت باشه...

شما نه از این هایی ک نام بردم..نه کلفت ترید....نه وصل تر....پس شما هم برو خودتو جم کن...

و اگر فک میکنی ک موفقی ....چند سال تاپیک منو نخون!

راستش خیلی اهل بحث و جدل نیستم بنابراین با این پست بهت شب بخیر میگم و موقتا خداحافظی میکنم

در بازار هیچکس نمیتونه ادعای استادی و تکامل بکنه همه عیب‌ها و نقطه ضعفهایی داریم که نمیشه منکرش شد
                  این تاپیک هم قطعا خصوصی نیست با اصطلاحات امروزه کانال که نیست گروهه! صدها نفر توی این چندسال اینجا نوشتند و خواهند نوشت و قرار نیست با هرچالشی درها را به روی دیگران ببندیم
                  این اسامی که بهش اشاره کردی هم با همه شون چندین سال خاطره دارم نمیگم باهاشون در ارتباط و چیک تو چیکم اما همین ساسانی ( باربد) اینجا می‌نوشت و با مصطفی مصری پور و مهران تیم جالبی هم تشکیل داده بود یادمه اولین سود درشتم با کمنگنزی که این دوستان معرفی کرده بودند حدود سال ۸۸ یا ۸۹ اتفاق افتاد ...با حمید اعرابی ( دنیای بورس) هم در بورکس خاطرات زیادی داشتیم خصوصا در تاپیک شاراک سال ۹۰ که یادش بخیر اما به سفته بازی اشاره کردی که اصلا اهلش نبوده و نیستم و هیچ سهم آشغالی را یادم نمیاد در این چندسال خریده باشم به جز یک مقطع کوتاه یکی دو روزه خودروی پارسال که همون هم ازش پشیمونم خوشبختانه انگ سفته بازی هم به سهم کوچکی که با سرمایه فعلی بیش از ۱۰۰۰ تومن سود میسازه و تازه پی به ای ۱۷ داره نمیچسبه
                  نه ادعای کلفتی دارم و نه وصل بودن روزی و برکت خودم را از یگانه روزی ده میدانم و شکرگزارم و قطعا حضور در این فروم‌ها مباحث و جدلها را برای رشد و موفقیت در معاملاتم لازم و مفید می‌دونم و نمیتونم انکار کنم که حتی خودت را هم به عنوان استاد تحلیلگر و معلمی زبده و قابل تحسین برای خودم محسوب میکنم و قدردانت هم هستم و اتفاقا علیرغم انتقاداتی( چون هیچکس کامل و عاری از خطا نیست) حتی مبلغت هم بوده و هستم
                  ارادت

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

? صف بنزین در جنوب عربستان بعد از موشک یمن

?کاربران عربستانی تصاویری از صف‌های طولانی مقابل پمپ‌‌بنزین‌ها در جنوب این کشور منتشر کردند و برخی آن را به عملیات موفق موشکی اخیر یمن علیه تأسیسات آرامکو مرتبط دانستند.
                    @BourseNews

+++

عربستان یک سال دیگه هم نمیتونه بجنگه با یمن..خخخ

پارشون میکنن یمنی ها...

مگر اینکه امریکا خودش وارد بشه

موشک....معادلات روعوض میکنه...

برخی منابع خبری از حمله موشکی انصارالله به مواضع سعودی ها خبر می دهند

(منتظر تایید منابع رسمی هستیم)

ببینیم این بار کجا رو زدن:D
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

? تعدادی از اکانت‌های یمنی در توییتر میگویند تاسیسات نفتی حیاتی عربستان در ظهران واقع در استان الشرقیه با 15 موشک توسط یگان موشکی یمن هدف قرار گرفته است

هیچ منبع رسمی این خبر را تایید نکرده است
                      ///

نظر

• mehdyand2amir
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 313

سلام

احتمالا حق های استفاده نشده دتماد را چه زمانی به حراج می گزارند ؟اگر اطلاع دارید مراحل افزایش سرمایه دتماد که به انتها می رسد بیان فرمایید .

نظر

• mahdi20
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 395

حدود30تا50روز دیگه استفاده نشده،عرضه میشودکه1ماه زمان میبرد تا اتمام فروش آن ,حداقل 2ماه هم ثبت افزایش سرمایه وآماده معامله شدن آن طول می‌کشد،بعبارت دیگه فروردین 1400تقدمهاتبدیل به سهم و آماده معامله میشوند

نظر

• liverno
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 1742

گروه دارو فقط سهامداری تا سود عالی

نظر

• رضوان
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 31

متاسفانه دوستی با مطرح کردن بحث های حاشیه ای باعث دلخوری جناب میثم شدن،نمیدونم چه چیزی رو میخواستن ثابت کنن،بهرحال بنده به نوبه خودم از جناب میثم بابت تحلیل های ارزشمند بورسی و راهنمایی هاشون تشکر می کنم،درضمن کسی رو هم مجبور به خواندن این تاپیک نکردن

نظر

• mahsa m
                                عضو جدید
                                • May 2020
                                • 5

من هم از جناب میثم تشکر میکنم از این تاپیک خیلی استفاده میکنم لطفا ادامه بدین امروز خیلی منتظرتون بودم

نظر

در حال کار...
                                X