کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اما من به شخصه همراه رو اینطور میبینم ... یعنی اگر با شیب همیشگی خودش افت کنه (عدم وجود ریسک سیستماتیک و رفتار طبیعی سهم )در 2650 تا 2680 به کف کانال خودش میخوره
این سهم فوق العاده کم ریسک هست ... تنها در زمان صف های یکپارچه فروش در بازار افت میکنه ... در غیر اینصورت برای خرید در قیمت مناسب باید ماه ها براش صبر کنیم
البته منهم نگفتم ريزش انچناني داريم. بنظر موج b ميان مدت در حال تكميل شدنه و ريزشي در همان حدودي كه شما فرموديد مي توان انتظار داشت ، حالا يه ٥ درصد بالا پايين.(انهم احتمال)
تاپیکو احتمالا 80 تومن و شاید هم کمی بیشتر تقسیم کنه !!
خیلی سهم ها از یک ماه پیش 20 الی 40 درصد ریختن .....همراه عالی معامله کرده ...منتظر گزارش 3 ماه سهم هستیم ببینیم چه خبره (-: همراه از مهر به بعد باید بترکونه .....
=======
ثباغ اندکی اضافه شد .....زیر 190 بیاد همراه میدم ثباغ میخرم ...قطعا این کار رو انجام میدم ..اگه ثباغ بیاد زیر 190 .....و البته برای پایین اوردن میانگین هم شده باید خریدهام ادامه داشته باشه
میثم جان با این وضعیت ارزش داره 70 درصد سبدو تاپیکو کنیم؟؟
مجمعش کی هست؟سودشو زود پذداخت میکنه؟؟
کف تاپیکو 350 تومنه (-: حالا چون نزدیک مجمع هستیم >>(4 ماه دیگه) تاپیکو فعلا زیر 420 بعیده بیاد .......
440 اگه بخرید برید مجمع و حالا 80 هم نه بگیم 70 تومن تقسیم کنه : سهم براتون در میاد 370 و نزدیک کف قیمتیشه و ریسک زیادی در این قیمت ها نداره ....حالا 70 درصد هم اختصاص بدید اشکالی نداره ..چرا که تاپیکو خودش یک شرکت یا ضندوق سرمایه گذاریه از نظر من و فقط دو شرکت پکرما و شپاسش قطعا و قطعا تعدیل مثبت دارن از نظر من ...... : ستاره خلیج فارسش را بیوفته سهم باید به سمت 600 -700 حرکت کنه ........
تاپیکو سود مجمعش نزدیک به سود یک ساله بانکه ..تازه کسی الان بخره تا 6 ماه دیگه نهایت ، 20 درصد میگیره .....یعنی نصف مدت زمان خوابوندن پول تو بانک .....و البته ارزش پول هم حفظ میشه ...در بانک ارزش پول حفظ نمیشه
===========
تو نمایشگاه تو جلسه هر جا که میرفتیم صحبت از خودرو بود ..........اعصابم به هم میریخت ...هر کی رو میگفتیم رو چی مثبتی میگفت گروه خودرو ..............پولی که پشت خودرو بود این مدت پشت هر سهم دیگه بود حداقل 40 درصذ بالا میرفت اون سهم ....حالا خودرو 250 ست......البته فعلا زیر 230 -220 فک نکنم بیاد ......:D بیاد خریدش یه نوسان میده
میثم جان خدایی قبل این پست کلی فکر کردم که الکی پست نزنم ولی نفهمیدم جون خودم/.:biggrinsmiley.:/
چه جوری الان بخریم رو 440 تو مجمع هم 70 بگیریم تا شش ماه دیگه 20 درصد سود کردیم؟؟؟
این نرخ خوراک موراک تعدیل منفی نداره یهو واسش بعدها آخه میگن تاثیر منفیشو کم در نظر گرفته و گزارشش واقعی نیست؟؟
آقا خبری از مجمع شپاس نداری ؟! این که به جای تعدیل مثبت همون 490 تومنشم نتونس پوشش بده ! نظرت در مورد 93 چیه ؟ به نظرت میشه به وعده وعیدای این مدیراش اعتماد کرد ؟
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
آقا خبری از مجمع شپاس نداری ؟! این که به جای تعدیل مثبت همون 490 تومنشم نتونس پوشش بده ! نظرت در مورد 93 چیه ؟ به نظرت میشه به وعده وعیدای این مدیراش اعتماد کرد ؟
مقدار تولید واقعیش در سال 92 با اماری که ما از تو بورس کالا در میاوردیم فاصله زیادی داشت ...برا همین تعدیل نداشت .... *دودا 1.45 میلیون تن بوده
امسال در سه ماه اول بیش از 610 هزار تن فروخته که امار خوبیه .......و هنوز جز سهام خوب بازاره با این امار
میثم جان خدایی قبل این پست کلی فکر کردم که الکی پست نزنم ولی نفهمیدم جون خودم/.:biggrinsmiley.:/
چه جوری الان بخریم رو 440 تو مجمع هم 70 بگیریم تا شش ماه دیگه 20 درصد سود کردیم؟؟؟
این نرخ خوراک موراک تعدیل منفی نداره یهو واسش بعدها آخه میگن تاثیر منفیشو کم در نظر گرفته و گزارشش واقعی نیست؟؟
دو سهم شپاس و پکرمانش فقط تعدیل مثبت دارن ...سایر زیر مجموعه هاشو بررسی نداشتم ........فک نکنم تعدیل منفی بده تاپیکو ........بازدهی به این صورته که بعد مجمع دوباره میتونه بالا بره ......
================
خوب وتوسم اون پتانسیلی که من به خاطرش داشتم سهم میخریدم و معرفی کردم اطلاعیه ش اومده رو کدال .......:D البته باز هم من صبر نکردم:D
===============
ثباغ 90/02/21 که اومد تو فرا بورس با 25 میلیارد سرمایه 825 تومن قیمت خورد یعنی ارزش بازار شرکت در سال 90 : 200 میلیارد تومن بوده الان بعد 3 سال ارزش بازارش شده 165 میلیارد تومن .......واقعا خنده داره ....
از 165 میلیارد تومن ارزش شرکت >> سهمی 80 یا 64میلیارد تومن فقط سود انباشته شرکته !! واقعا خنده دار شده قیمتش ......زیر 190 منتظریم
فقط زمین های پروژه ی 30 هکتاریش دو برابر ارزش بازاری فعلی سهم میارزه که در حال اماده سازی
نظر