حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Fundamental
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 697

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

اقا میثم نظرتون در مورد این سهم چیه ؟

:D

نظر

• PETROLEUM
      Banned
      • May 2014
      • 853

سلام : در مورد تاپیکو یکی دو نکته کوچک بنظرم رسید :
      1- این شرکت سرمایه گذاری هست و بایستی فعلا" (البته فعلا" ) بعنوان یک شرکت سرمایه گذاری تحلیل شود
      2 - دقت کنید با درنظر گرفتن خرید بلوک "فارس" توسط تاپیکو به قیمت هر سهم 2200 تومان ، هم اکنون قیمت سهم تاپیکو بیش از ارزش خالص دارایی های (بورسی) تاپیکو می باشد ::یعنی فعلا" (البته فعلا") گران می باشد :: اگر تمایل داشتید محاسبات مربوطه را خواهم نوشت :: نکته ای که مهم هست اینه که - البته امیدوارم تحقق پیدا نکند - تاپیکو برای پایین آوردن میانگین قیمت خرید بلوک "فارس" باقیمانده خرید های خود روی فارس را با رنج منفی کشیدن روی فارس انجام دهد

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
        سلام : در مورد تاپیکو یکی دو نکته کوچک بنظرم رسید :
        1- این شرکت سرمایه گذاری هست و بایستی فعلا" (البته فعلا" ) بعنوان یک شرکت سرمایه گذاری تحلیل شود
        2 - دقت کنید با درنظر گرفتن خرید بلوک "فارس" توسط تاپیکو به قیمت هر سهم 2200 تومان ، هم اکنون قیمت سهم تاپیکو بیش از ارزش خالص دارایی های (بورسی) تاپیکو می باشد ::یعنی فعلا" (البته فعلا") گران می باشد :: اگر تمایل داشتید محاسبات مربوطه را خواهم نوشت :: نکته ای که مهم هست اینه که - البته امیدوارم تحقق پیدا نکند - تاپیکو برای پایین آوردن میانگین قیمت خرید بلوک "فارس" باقیمانده خرید های خود روی فارس را با رنج منفی کشیدن روی فارس انجام دهد

جناب PETROLEUM عزیز
        هیچ چیز نمیتواند جای سود را در ارزش گذاری سهام را بگیرد

تجربه بنده میگوید همیشه اول سود و بعد nav ...

سود پایدار در اولویت اول برای تصمیم گیری باشد ..
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• mehr_bourse
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 336

دوستان حتما به این صفحه برید

و این متن رو کپی کنید

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
            اقا میثم نظرتون در مورد این سهم چیه ؟

:D
            سلام داااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش

فعلا کوتاه مدت هیچ سهمی تحلیل نمیخوره ....../.:biggrinsmiley.:/
            برای بلند مدت بیش از 50 درصد سهام بازار ارزش خرید دارن .........بازار داره حباب منفی میگیره و باید نهایت استفاده رو برد .......

من الان به فکر اینم که لپ تابم رو هم بفروشم بریزم تو بورس پولشو >>ولی بازار داره در میره (-: بعد میگن چرا ما سود نمیکنیم ...در سقف قیمت وارد میشن و در کف قیمت خارج..

ی سری سهام فوق جذاب شدن و بلند مدت هیچ مشکلی ندارن .هیچ مشکلی ....فعلا نباید با روند جنگید...و البته غاقل هم نشد ......در صفحات قبلی (شاید دو هفته پیش) که حداقل 20 درصد نقد باشید ...
            ///

نظر

• مجتبی مصلحMTM
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 1656

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              سلام داااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش

فعلا کوتاه مدت هیچ سهمی تحلیل نمیخوره ....../.:biggrinsmiley.:/ برای بلند مدت اکثر بیش از 50 درصد سهام بازار ارزش خرید دارن .........بازار داره حباب منفی میگیره و باید نهایت استفاده رو برد .......
              دادا میثم با این دولت چند وقته همینه کجاست رشدی یک روز مثبت سه روز منفی یعنی چی نظرت روحسینا چطوره؟
              بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
                دادا میثم با این دولت چند وقته همینه کجاست رشدی یک روز مثبت سه روز منفی یعنی چی نظرت روحسینا چطوره؟
                چی بگم والا ....سهام ارزنده راه خودشون رو میرن .....فقط همینو میتونم بگم ...
                حسینا اگه دارید که بفروشید ..اگه ندارید فعلا نخرید ....این سهم 800 الی 1000 تومن هم سود بسازه از نطر من 5000 میارزه ....فعلا میتونه پایین بیاد...البته چون سهم خاضیه ...ممکنه بالاتر برگرده....سهم ارزنده ایه در بلند مدت .....ولی خوب در این بازار اینقدر نمیارزه چرا که سهم با پی بر ای 3 و زیرش داره در این بازار زیاد میشه
                ///

نظر

• nima2012
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 123

میثم جان سلامعلیکم/:.negaran.:/
                  حاجی پاکشو رو یه نگاه میندازی وقت کردی؟سود 93 گویا 300 به دست میاد که p/e =3 داره گویا
                  یه ماه دیگه میام میگم p/e فلان سهم 1 شده یه بررسی کن/:.weirdsmiley.:/

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11250

کف تاپیکو 350 تومنه (-: حالا چون نزدیک مجمع هستیم >>(4 ماه دیگه) تاپیکو فعلا زیر 420 بعیده بیاد .......

440 اگه بخرید برید مجمع و حالا 80 هم نه بگیم 70 تومن تقسیم کنه : سهم براتون در میاد 370 و نزدیک کف قیمتیشه و ریسک زیادی در این قیمت ها نداره
                    ....حالا 70 درصد هم اختصاص بدید اشکالی نداره ..چرا که تاپیکو خودش یک شرکت یا ضندوق سرمایه گذاریه از نظر من و فقط دو شرکت پکرما و شپاسش قطعا و قطعا تعدیل مثبت دارن از نظر من ...... : ستاره خلیج فارسش را بیوفته سهم باید به سمت 600 -700 حرکت کنه ........

تاپیکو سود مجمعش نزدیک به سود یک ساله بانکه ..تازه کسی الان بخره تا 6 ماه دیگه نهایت ، 20 درصد میگیره .....یعنی نصف مدت زمان خوابوندن پول تو بانک .....و البته ارزش پول هم حفظ میشه ...در بانک ارزش پول حفظ نمیشه

===========

تو نمایشگاه تو جلسه هر جا که میرفتیم صحبت از خودرو بود ..........اعصابم به هم میریخت ...هر کی رو میگفتیم رو چی مثبتی میگفت گروه خودرو ..............پولی که پشت خودرو بود این مدت پشت هر سهم دیگه بود حداقل 40 درصذ بالا میرفت اون سهم ....حالا خودرو 250 ست......البته فعلا زیر 230 -220 فک نکنم بیاد ......:D بیاد خریدش یه نوسان میده
                    میثم جان فردا تاپیکو میرسه به410!!!!
                    یعنی بااحتساب تقسیمی بالای60 درمجمع شهریورماه قیمت سهم زیرعرضه اولیه درمیاد
                    به نظر بنده این سهم هم اگر زیر400 یا درهمان محدوده 50درصد را تاپایان سال حداقل بازدهی داشته باشه

بدرود

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                      میثم جان فردا تاپیکو میرسه به410!!!!
                      یعنی بااحتساب تقسیمی بالای60 درمجمع شهریورماه قیمت سهم زیرعرضه اولیه درمیاد
                      به نظر بنده این سهم هم اگر زیر400 یا درهمان محدوده 50درصد را تاپایان سال حداقل بازدهی داشته باشه

بدرود

از این قبیل سهم زیاده ..تاپیکو ارزندست در این قیمت وقتی 420 رو ارزنده اعلام میکنیم ...مسلما زیرش ارزنده تره ......از طرفی این سهم بیمه شده بود!!

شرانل هم ارزندست منتها با دید بلند مدت ......

بانک یک ساله 20 درصد نهایت بده .......شرانل 28 درصد سود میده ...حالا ملت برن پولشون رو بخوابونن تو بانک ......تازه به نظر من شرانل باز هم تعدیل داره (-:

از مثال بالا در این بازار زیاد پیدا میشه الان ....ولی خوب دلیل ریزش بازار چیه نمیدونم .....باید تموم بشه دیگه این ریزش>>> یه مقدار کار خودرو ای ها سخته که امیدوارم گزارش های خوبی بدن در سه ماهه و پایان ریزش باشه

شاید یه دلیلش داعش باشه .....و ترس بازار از جنگ...
                      دلیل دیگه ای برای فروش در منفی سهام با پی بر ای زیر 4 من نمیبینم......

به نظر من فرصت های نابی برای خرید داره ایجاد میشه ...به دید مجمع سهم بخرید ..ضرر نمیکنید ...مگر اینکه جنگ بشه وسلام .......که بار ها گفتیم جنگ بشه تمام مشاغل رو رکود میگیره
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/06/29, 22:31.
                      ///

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11250

از این قبیل سهم زیاده ..تاپیکو ارزندست در این قیمت وقتی 420 رو ارزنده اعلام میکنیم ...مسلما زیرش ارزنده تره ......از طرفی این سهم بیمه شده بود!!

بانک یک ساله 20 درصد نهایت بده .......شرانل 28 درصد سود میده ...حالا ملت برن پولشون رو بخوابونن تو بانک ......تازه به نظر من شرانل باز هم تعدیل داره (-:

از مثال بالا در این بازار زیاد پیدا میشه الان ....ولی خوب دلیل ریزش بازار چیه نمیدونم .....باید تموم بشه دیگه این ریزش

میثم جان
                        قراره درمورد خوراک پتروها دوباره تغییراتی ایجاد بشه وبه نظرمیاد قرار است
                        تخفیف داده شود
                        این اتفاق یعنی تعدیل سود مجدد پتروها وسهامدار عمده ان تاپیکو
                        البته دراین بازار خیلی سهم ارزنده است ولی تاپیکو چون نزدیک قیمت عرضه اولیه است خیلی جذابه
                        :D:D

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

از مثال بالا در این بازار زیاد پیدا میشه الان ....ولی خوب دلیل ریزش بازار چیه نمیدونم .....باید تموم بشه دیگه این ریزش>>> یه مقدار کار خودرو ای ها سخته که امیدوارم گزارش های خوبی بدن در سه ماهه و پایان ریزش باشه

به نظر من فرصت های نابی برای خرید داره ایجاد میشه ...به دید مجمع سهم بخرید ..ضرر نمیکنید ...مگر اینکه جنگ بشه وسلام .......که بار ها گفتیم جنگ بشه تمام مشاغل رو رکود میگیره

میثم جان من شرانل رو دقیق کار کردم

شرانل امسال میتونه 320 تومان بسازه با دلار 3000 تومان و لوبکات 1860 ... اما الان لوبکات داره 1630 تا 1680 قیمت میخوره !
                          اما من 1860 در نظر گرفتم
                          فروش رو هم 15 درصد بردم بالا خودش هیچ گونه افزایش نرخی ندیده حتی برخی رو کاهش داده

فروش ساختمان رو 50 دیده من 30 دیدم ...

از این 320 تومان محاصبه من 30 تومانش ساختمان هست ... شما اصلا این رو در نظر نگیرید
                          از طرفی شرانل یک شرکت زیر مجموعه داره به نام احیاء سپاهان این شرکت سال 91 حدود 2.8 میلایرد سود ساخت سال 92 حدود 18.5 میلیارد تومان !!! و سود تلفیق شرکت حدود 20 تومان بالاتر از خود شرکت هست !

شرانل حداقل 1500 تا 1550 می ارزه اگه بشه در محدوده 850 برداشت
                          100 % فاصله تا ارزش ذاتی ... به نظرم می ارزه !

بین تاپیکو .. شرانل .. سپه موندم
                          البته سپه با میانگین 215 تومان دارم 50 درصد سبد

اما احتمالا بین تاپیکو و شرانل هر کدام فاصله بیشتری تا حداقل ارزش ذاتی داشته باشد بر خواهم داشت.

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

شرانل امسال میتونه 320 تومان بسازه با دلار 3000 تومان و لوبکات 1860 ... اما الان لوبکات داره 1630 تا 1680 قیمت میخوره !
                            اما من 1860 در نظر گرفتم
                            فروش رو هم 15 درصد بردم بالا خودش هیچ گونه افزایش نرخی ندیده حتی برخی رو کاهش داده

از این 320 تومان محاصبه من 30 تومانش ساختمان هست ... شما اصلا این رو در نظر نگیرید
                            از طرفی شرانل یک شرکت زیر مجموعه داره به نام احیاء سپاهان این شرکت سال 91 حدود 2.8 میلایرد سود ساخت سال 92 حدود 18.5 میلیارد تومان !!! و سود تلفیق شرکت حدود 20 تومان بالاتر از خود شرکت هست !

اما احتمالا بین تاپیکو و شرانل هر کدام فاصله بیشتری تا حداقل ارزش ذاتی داشته باشد بر خواهم داشت.
                            دوست عزیز منم بیخبر نزار شرانل چند وارد شیم از امروز خوبه پله ای یا زوده بنظرت ؟

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                              دوست عزیز منم بیخبر نزار شرانل چند وارد شیم از امروز خوبه پله ای یا زوده بنظرت ؟
                              قبل از وارد شدن
                              باید مفروضات میثم را هم بدانم

تا به یک براورد از سود خود شرکت و تلفیق برسیم

اما مفروضات

نرخ دلار ؟ ( در بودجه 2650 دیده شده .. سال گذشته 3130 فروخته..شسپا2900 دیده )
                              نرخ لوبکات ؟(در بودجه 1630 دیده شده ... شسپا 1900 دیده ... بورس کالا 1630 تا 1680 معامله میشه بدون در نظر گرفتن مالیات و هزینه حمل)
                              میزان افزایش قیمت فروش در بازه 12 ماهه ؟(بودجه هیچ گونه افزایش نرخی ندیده)
                              فروش ساختمان ؟(بودجه 93 ..50 میلیارد سود دیده .. سال گذشته 30 میلیارد دیده بود*)

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

اما من 1860 در نظر گرفتم

احتمالا 300 میسازه امسال شرانل ....پی بر ای 4 بدیم 1200 میارزه!!! هاها چ بازاریه ....
                                شپاس احتمال زیاد بالای 600 میسازه ...پی بر ای 4 بدیم 2400 میارزه
                                پکویر احتمالا بالای 350 و 400 تومن میسازه ...پی بر ای 4 بدیم 1400 الی 1600 میارزه ..
                                پکرمان بالای 200 میسازه .....پی برای 4 بدیم 800 میارزه

ثباغ خودم که راحت 60 رو میسازه .....پی بر ای 4 بدیم 240 میارزه نه 190 تومن فعلی!!:D البته بسته به متراژ فروش داره

این پی بر ای ها قابل رقابت با هر بانکیه...بانک ارزش پول رو حفظ نمیکنه ولی سهام اگه درست انتخاب بشه ارزش پول رو حفظ میکنه ....

حالا سهام بالا ی روزی پی بر ای 5 به بالا بگیرن بیش از 40 درصد بازدهی میدن
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/06/30, 13:36.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X