کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
میثم جان سلام
میشه از تجربه خودت دز مورد سهمهایی که افزایش سرمایه از آورده دارند مثل دارو بگی
که چطور میشه سود را بیشتر کرد. دیدم در بیشتر سهام از آورده قیمت سهم و حق تقدم اون بعد ار روز بازگشایی حق ها
هر دو کمتر میشه.
البته مثال خوبش مثل کگهر که معرفی کردی هم دیدم
به هر حال هر چی بنظرت میرسه بگی و راهنمایی کنی تشکر میکنم
الان هم اگه فرصت نداری بعد از بازار زحمتش را بکش
درود بر خودت
و رحمت برای پدر و مادرت
بنده در کنار برکت دارم سهم تامین سرمایه امین را هم با آرامشی خاص و بدون هیچ نگرانی جمع می کنم............................... خواهید دید بعد از افزایش سرمایه 57% که 3 روزه مجوز گرفتند و تاییدیه سازمان.......مجمع آخر ماه و تقسیم سود............ بعد حق ها چی میشه........................... سهم خالی از فروشنده..................................... بماند که نمیشه همه چیز را گفت
بنده در کنار برکت دارم سهم تامین سرمایه امین را هم با آرامشی خاص و بدون هیچ نگرانی جمع می کنم............................... خواهید دید بعد از افزایش سرمایه 57% که 3 روزه مجوز گرفتند و تاییدیه سازمان.......مجمع آخر ماه و تقسیم سود............ بعد حق ها چی میشه........................... سهم خالی از فروشنده..................................... بماند که نمیشه همه چیز را گفت
تا این مراحل انجام بشه که ما دق کردیم، تکون نیمخوره لامصب، خیلی رو اعصابه
یعنی تا بعد حق قرار نیست تکون بخوره؟ 3 ماه حداقل علافیم پس
گویادلارهای که آمریکابابت حمله تروریستی 11سپتامبرکه ایران راهم متهم کرده بوددادگاه لاهه ایران راتبریه کرده ودلارهای توقیفی آزادشده مبلغ130میلیارددلار
برابر3سال فروش نفت
نظر