حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nima2012
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 123

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    شپاس زیر 2300 اومد بخر .....20 درصد نقد باش.......الباقیش نوسان بگیر روی سهمی که شناخت داری ......ثباغ هم زیر 215 اومد پله ای ......

بازار >> بازار رکب زنیه:D نوسان بگیرید و حالشو ببرید...البته تیر تا شهریور همه ساله بورس بهتر از سایر ماه های دیگشه
    بابا اومدیم رو ولغدر نوسان بگیریم چنان نوسان مارو گرفت که سیاه و کبود شدیم/:.negaran.:/
    192 صفشو دادن منم خالی کردم باز صف شد دو روزه صف هست نمیشه وارد شد
    اگه حالو حوصله داشتی ولغدرو یه نگاه بنداز ببین چند چنده
    دمت گرم/:.coolsmiley02:./
    امروز وسپه 222 و شرانل 1100 خریدم میدونستم احتمال رشد این دوتا تو این قیمتا کمتر از سقوطه ولی ترسیدم جا بمونم

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط nima2012 پست شده است View Post
      بابا اومدیم رو ولغدر نوسان بگیریم چنان نوسان مارو گرفت که سیاه و کبود شدیم/:.negaran.:/
      فعلا میتونه بالا بره ......وقتی از یه سهم جا میمونی ....یا نقد باش ...یا دنبال سهمی ارزنده تر باش

تحولات عراق ریسک سیستماتیک رو زیاد کرده ...برای همین بازار خیلی جرات خرید نداره......

برای همین تا این اخبار هست باید 20 درصد رو نقد بود
      ///

نظر

• ابوذر
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 614

در اصل توسط nima2012 پست شده است View Post
        امروز وسپه 222 و شرانل 1100 خریدم میدونستم احتمال رشد این دوتا تو این قیمتا کمتر از سقوطه ولی ترسیدم جا بمونم
        چطور جا موندی80 1که میتونستی وارد شی خودت طمع کردی مثل سری قبل 158 رو ببینه که بخری ولی رکب خوردی من خودم این سهم رو همیشه از ترس جا موندن تواوج قیمتی گذاشتم برا فروش وقتی که شل میشه دیروز هک که اول وقت منفی کامل بود تو مثبت کامل گذاشتم ولی حواسم بود تا دیدم نزدیک قیمت من شده سزیع کنسلش کردم چون نوسانگیری ادم خودشو میخواد ما هفته پیش دو تا سهم مپنا و وبشهر را تو کف گذاشتیم برا فروش امان نداد کنسل کنیم ما شالله دست ما سبک بود سریع صف خرید شد/:.negaran.:/

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

سیمانی ها چرا مثبت نمیخورن؟ چند روزیه اخبارشون رو ندارم...البته اخبار عراق کاملا میتونه شرایط اینا رو عوض کنه ....

بعد از اروم شدن اوضاع با این تخریب هایی که شده .......صادرات اینا بیشتر میشه و برعکسش هم هست اگه اوضاع اراوم نشه صادرات سخت تر میشه برای سیمانی های غرب و جنوب غرب کشور
          ///

نظر

• nima2012
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 123

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
            چطور جا موندی80 1که میتونستی وارد شی خودت طمع کردی مثل سری قبل 158 رو ببینه که بخری ولی رکب خوردی من خودم این سهم رو همیشه از ترس جا موندن تواوج قیمتی گذاشتم برا فروش وقتی که شل میشه دیروز هک که اول وقت منفی کامل بود تو مثبت کامل گذاشتم ولی حواسم بود تا دیدم نزدیک قیمت من شده سزیع کنسلش کردم چون نوسانگیری ادم خودشو میخواد ما هفته پیش دو تا سهم مپنا و وبشهر را تو کف گذاشتیم برا فروش امان نداد کنسل کنیم ما شالله دست ما سبک بود سریع صف خرید شد/:.negaran.:/
            خب همین دیگه/.:biggrinsmiley.:/
            دیروز اول وقت ندیدی یهو چه بازارو صف فروش داشتن میکردن؟
            منم گفتم بزار دو تا منفی بخوره 160 و 170 سوار شم کلی سود کنم نگو ملت خیلی زرنگنو من ساده ام بابا:.thumbsupsmileyanim

نظر

• ابوذر
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 614

سیمانی ها چرا مثبت نمیخورن؟ چند روزیه اخبارشون رو ندارم...البته اخبار عراق کاملا میتونه شرایط اینا رو عوض کنه ....

بعد از اروم شدن اوضاع با این تخریب هایی که شده .......صادرات اینا بیشتر میشه و برعکسش هم هست اگه اوضاع اراوم نشه صادرات سخت تر میشه برای سیمانی های غرب و جنوب غرب کشور
              واقعا الان سیمانیها شد هاند شبیه پل صراط که اگر اوضاع عراق ارام شود کولاک میکنن واگر چند ماهی ذاینئچنین باقی بماند وانها پیشروی کنن اوضاع وخیم میشود من خودم هفته پیش سفارس را رد کردم وسغرب را با اینکه در 700 هم چند روز پیش میتوانستم رد کنم دست نگه داشتم که فعلا 10 درصدی افت کرده .

نظر

• frankval
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 132

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                واقعا الان سیمانیها شد هاند شبیه پل صراط که اگر اوضاع عراق ارام شود کولاک میکنن واگر چند ماهی ذاینئچنین باقی بماند وانها پیشروی کنن اوضاع وخیم میشود من خودم هفته پیش سفارس را رد کردم وسغرب را با اینکه در 700 هم چند روز پیش میتوانستم رد کنم دست نگه داشتم که فعلا 10 درصدی افت کرده .

روزی رو می بینم که آمریکا امتیاز هسته ای رو به ایران می ده و ایران هم با عوض شدن مالکی موافقت می کنه و دوره. سازندگی عراق شروع میشه!
                و اونوقته که سیمانیها دیدن دارند!
                دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره

نظر

• zereshkkk
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 3474

مشکل صادرات و همچنین کاهش فروش بعلت ماه رمضان

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

بنظرم بازار 90 درصد بحران اصلیرو رد کرده ایشالا بهتر هم میشه از اینجا به بعد نوسان و پیاده شدن و شناسایی سود میکنه و بعد دوباره رشد اغاز میشه کاهش نرخ تورم برای بازار خیلی عالیه و خبر خوبیه درصورتی که بوقوع بپیونده رویای قیمت سالهای 82در سال 94-95 بحقیقت میپیونده !!! (به گفته روحانی تورم برای سال 94 زیر 20 و 95 زیر 10 و حدود 5 درصد یعنی طوفان قیمت نوجومی در سهام و افزایش پی ب ای بازار ) -بین خودمون بمونه ;)
                    صبر و سهامداری

موفق و پرسود باشید

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در حال حاضر 3 سهم همچنان برای من ارزنده هستن :

ثباغ- شپاس- سکارون

سکارون 650 خریداریم

شپاس 3300 و زیرش

ثباغ هم زیر 220....

همراه هم شب مجمع حداقل 3500 قیمتشه شاید هم 4000:D

تا ببینیم چی میشه .....

شپاس تازه داره >> خود نمایی میکنه و احتمال اینکه افراد بیشتری از این سهم خوششون بیاد بیشتره........و هر چه طرفدارای این سهم بیشتر بشه کف های 2200-2300 محکم و محکم تر میشه و سهم میره برای 2700

شبندر هم اگه 228 تومن 92 ش پوشش داده بشه >> میره برای 1250 همه منتظر حسابرسی شدش هستن:D

فاسمین هم زیر 350 بدک نیست
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/08, 21:59.
                      ///

نظر

• mehdyand2amir
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 313

سلام
                        منظور شپاس زير 2300است كه در متن 3300درج شده است ؟

نظر

• zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
                          سلام
                          منظور شپاس زير 2300است كه در متن 3300درج شده است ؟
                          بله 2300

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

وتوسم چه حجمی زد (-: خودرو این همه پول پشتش بود به 300 نرسید .....وتوسم بدون پول 305 تومن .......

توی بورس باید بدونی چه سهمی رو کی بخری .......:D

تحلیل همیشه جواب میده....خودم کی میخوام سهامداری یاد بگیرم ......پتایر 370 تومنی شد 560
                            ========

شپاس با پی بر ای 8 عرضه شد .....

الان پی بر ای شپاس 4.6 شده ....شپاس حرکت به سمت 3000 تا مجمع 25 درصد بازدهی
                            ========
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/10, 19:31.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

میزان صادرات نفت خام ایران با رسیدن به عدد ۱.۰۸ میلیون بشکه در روز، به پایین‌ترین میزان در ۱۰ ماهه اخیر رسید.

به گزارش افکارنیوز،روزنامه وال‌استریت ژورنال، آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد که میزان صادرات نفت خام ایران در ماه جاری میلادی با رسیدن به سطح ۱.۰۸ میلیون بشکه در روز، به پایین‌ترین میزان خود در ۱۰ ماهه اخیر رسیده است.

بر اساس این گزارش، متن توافق ژنو ایران را ملزم می‌کند که در روز بیش از ۱ میلیون بشکه نفت صادر نکند که حتی آمار ۱.۰۸ میلیون بشکه‌ای ماه جاری نیز از سقف تعیین شده در این توافق عبور کرده است.

علت‌های اصلی این کاهش فروش در گزارش مزبور، کاهش ۲۹ درصدی خرید هند و سقوط ۳۶ درصدی واردات چینی ها اعلام شده است؛ دولت‌های هند و چین پیش از این با توجه به فرصت به وجود آمده برای تبادل برنج و قطعات یدکی خودرو با نفتی که تحریم های بین المللی مانع از انتقال پول آن می شد، از خریداران پروپاقرص نفت ایران بودند.

این گزارش می‌افزاید: کم‌ترین میزان صادرات نفت خام ایران به ۱۰ ماه پیش یعنی مهر ماه سال ۱۳۹۲ بازمی‌گردد که در آن هنگام، ایران بر اثر فشارهای ناشی از تحریم های بین المللی، روزانه تنها ۷۱۵ هزار بشکه نفت می‌فروخت.

===========

ایران رفته برا توافق ......حالا اگه توافق نشه!!

==========

با تحولات عراق هم شاید امسال سخت ترین سال بورس باشه ...20 درصد رو باید نقد بود
                              ======

البته اگه بتونن تورم رو بیارن زیر 20 یا 15 درصد برای سال بعد بورس وضعیتش بهتر میشه
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/11, 18:53.
                              ///

نظر

• علی نظامی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1033

سلام داش میثم. آقا یادمه روی پتروی شیراز مثبت بودی. از طرح توسعه خبری نیست؟

من یه حساب کردم با ظرفیت جدیدش تا 250 میتونه سود بسازه. درست حساب کردم عایا؟ ;;)

نظر

در حال کار...
                                X