کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهمایی ک چند روز پیش میگفتیم خوبه رو ما خودمونم جرات نداریم بخریم دیگه...چرا چون دلار ۲۵ یک تحلیل داره..دلار ۲۰ یک تحلیل و دلار ۱۷ یک تحلیل!! الکی نیست که ...سوپر کامپیوترم باشی نمیتونی با این نوسان دلار هی تحلیل کنی!! ماشالا نوسان دلار به ده.درصد بالا پایین هم ختم نمیشه یهو حرف از نصف میزنن
چون اینا در ارز پاشی دیوانن:D (البته میره ب جیب خودشون!) و اثرات کوتاه مدتش پاچه ی ما رو میگیره!! و تاثیر میزاره رو سود شرکت ها
۶۰ تن طلای مملکت رو سیف حراج کرد! اگه یکی این الاغ رو محاکمه میکرد دیگه جرات نداشتن ذخایر مملکتو خالی و حراج کنن ب مفت!"
?عبدالناصر همتی فردا شب در شبکه افق سیما گفت و گوی زنده تلوزیونی خواهد داشت
?شنیده شده همتی درباره ارزهای بلوکه شده کره جنوبی و آینده قیمت دلار سخن خواهد گفت
آخرش هرچی خواهش کردیم یکی راز نحوه محاسبه ورود پول هوشمند رو کسی به ما نگفت!
دیروز هم عرض کردم. سهمی مثل لسرما پریروز صف فروش بود تقریبا، آخراش مثبت شد..و در بازار امروز صف خرید بود.
یکی به ما بگه آیا میشه بگیم پول هوشمند واردش شده یا نمیشه بگیم!!!
ضمنا خواهشا کسی این حرف رو سیگنال خرید فرض نکنه! من در عمرم در تاپیکهای عمومی یا فضای مجازی سیگنال به کسی ندادم!
واقعا میخوام بدونم راز این پول هوشمند چطوریه! و چطوری بر کسانی مکشوف میشه؟!!!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
?حال که تیم اقتصادی دولت پیشبینی بهبود شرایط اقتصادی کشور را دارند، بهتر است تا این فرصتها نیز از بین نرفته با سیاستهای سنجیده اصلاح نرخ بهره، تقویت پایه پولی و هدایت نقدینگی به سمت تولید حمایت عملی خود از #جهش_تولید و فعالان #بازار_سرمایه را نشان دهند.
@BourseNews
ای جان:D
بهترین نوع حمایت از بورس کاهش سود بانکیست
ولی کی اوراق بفروشه!!!؟
اگر وضعتون خوبه غلط میکنید اوراق میپاشید!
گند کار بالاخره .یک جایی در میاد:D که بلوف میزنن یا واقعا خوبه اوضاع""
آخرش هرچی خواهش کردیم یکی راز نحوه محاسبه ورود پول هوشمند رو کسی به ما نگفت!
دیروز هم عرض کردم. سهمی مثل لسرما پریروز صف فروش بود تقریبا، آخراش مثبت شد..و در بازار امروز صف خرید بود.
یکی به ما بگه آیا میشه بگیم پول هوشمند واردش شده یا نمیشه بگیم!!!
ضمنا خواهشا کسی این حرف رو سیگنال خرید فرض نکنه! من در عمرم در تاپیکهای عمومی یا فضای مجازی سیگنال به کسی ندادم!
واقعا میخوام بدونم راز این پول هوشمند چطوریه! و چطوری بر کسانی مکشوف میشه؟!!!
پول هوشمند احتمالا اینه که وقتی سهمی حجم سنگین معامله میشه و هرچه میگذره به تعداد خریداران و مشتاقان سهم اضاف میشه و رنج مثبت کشیده میشه با سرانه خرید خیلی قوی
بعدش هم ی خبر مثبت یهو درز میکنه بیرون /.:biggrinsmiley.:/
البته اینا شرط لازمش هست ، باید بعدش 7-8 روز در صف خرید قفل بشه تا بگیم پول 7-8 روز پیش پول هوشمند (دارای رانت ) بوده
================================================== =========================
خیلی از دوستان از پایان موج 4 و شروع موج 5 کبیر میگن:
ولی بنظرم فقط و فقط و فقط در یک صورت اتفاق میوفته ، اونم اینه که سود سپرده ها کاهش پیدا کنه (حتی در حد 5 درصد )
شاید مثلا در اثر اعتراض 20 نفر در سعادت اباد ، که احتمالا اکثرشون از ضرر 2-3 میلیونی پالایشی یکم ناراضی هستن (میشه با 2-3 میلیارد تومن کل جماعت معترض را راضی کرد بجای کاهش سود سپرده)
کاربر من مهدی ام هم که معتقده دلولت محتاج فروش اوراق هست و عمرا سود اوراق را کم کنه و بذاره بقیه بازارها نفس بکشن.
در کل بنظرم 1100 یکی از مقاومت های بازار میشه و شاخص زیر 1 میلیون را هم میبینه (ان شاء الله که اینجور نشه ، خودم فول سهمم تا الان ، دلمم نمیاد فروش بزنم ، ولی کار درست فروش هست )
95 به 5 کار درست فروش هست (مگر اینکه بخواین با سهم مجمع برین)
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
همشهری - رئیس اتحادیه نمایشگاهداران و فروشندگان خودرو: با توجه به اتفاقات سیاسی و احتمال ورود نرخ دلار به کانال ۲۰ هزار تومان، احتمال کاهش ۳۰ درصدی مجدد قیمت خودرو وجود دارد.
اگر دولت آمریکا به برجام بازگردد شاهد سکته ۵۰ درصدی در بازار خودرو خواهیم بود، همانطور که پس از تعطیلات با آغاز بهکار همه بازارهای سرمایهای از جمله بازار خودرو و سیر نزولی نرخ ارز شاهد ریزش قیمتها هستیم.
#هرمز
فولاد هرمزگان جنوب در نه ماهه نخست سال مالی 99، حدود 3375 میلیارد تومان (معادل 135 تومان به ازای هر سهم) سود خالص شناسایی کرده است که نسبت به مدت مشابه پارسال 231 درصد رشد را نشان می دهد. فروش 82 ددرصد رشد داشته و حاشیه سود ناخالص نیز 18 درصد رشد داشته است. لازم به ذکر است حدود 730 میلیارد تومان از این عدد برابر با 29 تومان به ازای هر سهم از محل تسعیر ارز است.
فروش 3 هزار و 389 میلیارد تومانی شرکت در پاییز نسبت به فصل گذشته 30 درصد رشد داشته است.
حاشیه سود ناخالص شرکت در این فصل 45 درصد گزارش شده است. در حالی که این عدد در فصل گذشته 47 درصد بوده است.
سود هر سهم در فصل پاییز50 تومان در تابستان 68 تومان و در بهار 17 تومان بوده است.
قیمت سهم 1193 تومان است و در سه ماه گذشته 4 درصد افت داشته است...
نظر