حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط bia2learn پست شده است View Post
    #خساپا
    اطلاعات و #صورت‌های_مالی_میاندوره‌ا� � #دوره_9_ماهه منتهی به 1399/09/30 (حسابرسی نشده) شرکت شرکت ایرانی تولید اتومبیل (سایپا)

▪️ شرکت شرکت ایرانی تولید اتومبیل (سایپا) در دوره 9 ماهه منتهی به 1399/09/30 به ازای هر سهم 197 ریال زیان شناسایی کرده است. این درحالیست که شرکت در مدت مشابه سال قبل به ازای هر سهم 166 ریال زیان شناسایی کرده بود.

▪️ «خساپا» با سرمایه ثبت شده 195,510,550 میلیون ریال طی عملکرد 9 ماهه منتهی به 1399/12/30 مبلغ 38,522,089 میلیون ریال زیان شناسایی کرده است.
    بخدا قسم...پراید را 200 میلیون هم بفروشند...باز زیان شناسایی خواهند کرد....
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• خوش نیت
      عضو عادی
      • May 2013
      • 237

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
      دولتها با صرف هزینه های هنگفت برای مدت کوتاهی میتونن بازارهای مالی رو دستکاری کنن اما در نهایت بازار ، واقعیتهای اقتصادی خودش رو به همه تحمیل میکنه
      ابر حبابی که در بورس شکل گرفت با واقعیتهای اقتصادی همخوانی نداره و تا تخلیه کامل انجام نشه وضعیت بورس درست نمیشه
      اگر تصور میکنید بازار 100درصد دستوری و در کنترل دولته سخت در اشتباهید، دو سال تموم دولت از طریق رسانه ها با تبلیغات فراوان مردمو تشویق به سرمایه گذاری در بورس کرد در این راه هزاران میلیارد تومنم خرج کرد در نتیجه مردم گول خوردن و سرمایه هاشونو وارد بورس کردن ، ابتدا همه چیز بر وفق مراد بود همه سود میکردن اما کسی سیو سود انجام نمیداد بلکه بعد از سود طمع میکرد و دنبال پول جدید میگشت ، قرض ، وام ، فروش ملک خودرو ، در نتیجه حباب شکل گرفت ، حالا میبینید که خیلی از سهام سودده با peهای قلابیم بالاتر از ارزششون قیمت دارن ، گروههای زیانده ورشکسته که بماند
      با اتفاقاتی که افتاد عملا اعتماد بورس از بورس رفت دیگه پول جدیدی وارد بازار نمیشه ، بر عکس تا مدتها خروجی پول خواهیم داشت .
      روند نزولی شده با روی کار اومدن بازارگردانها و رباتهاشون نوسانگیریم سخت شده ، یعنی حرفه ای ترین افرادم بسختی میتونن اینجا سود کنن
      صحبتهای مقامات و کارشناسها همش باد هواست ، خودشونم میدونن هیچکاری نمیتونن بکنن، بحث یه قرون دوزار نیست که بشه با چند هزار میلیارد استقراض از بانک مرکزی سرو ته قضیه رو هم آورد ، سری قبل آبانماه دیدن یه سی چهل هزار میلیارد تومنی پول پارک شده مردم تو حسابهای کارگزاریا هست یه مقدار منابع از بانک مرکزی صندوق توسعه جور کردن کاریکاتوری از رشد ابتدای سال رو شکل دادن تا این پولارو فریب بدن ، بنظر میرسه موفق بودن و بخش زیادی از این پولها گول خوردن و گرفتار شدن ، خیلی تلاش میکنن بازارو جمع و جور کنن اما از این به بعد کار براشون سخت تره ، چون ترس ایجاد شده و اعتماد کامل از بین رفته ، جماعتی که جدیدا گیر افتادن مثل آماتورهایی نیستن که از سقف دو میلیونی دارن آب شدن سرمایه هاشونو نگاه میکنن ، اینا واسه نوسان میخرن تا میبینن زدن به کاهدون فوری میفروشن ، نتیجه میشه افتضاحی که میبینید

نیت حمایت نیست اگه بخان کار یک شب هست

اگه تونستید درک کنید در اوج بازار نرخ بهره بانکی چند بود والان چند هست کامل متجه می شوید

در کشوری که هیچ فعال اقتصادی بازدهی 15 درصد سالیانه نداره بانک داره 20 درصد وام میده

چرا ؟؟؟

نرخ بهره پایین بیاد همه چی درست میشه ولی اول باید به صورت تبلیغاتی هم که شده دلار رو بیارن پایین بعد واگه قبل از این کا نرخ بهره کاهش پیدا کنه دلار مجدد میره بالا و این ها تو تبلیغاتشون شکست می خورن

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20670

لعنت بر حسن روحانی

لعنت بر شیخ کذاب

دهن کثیفتو ببند دیگه...

دلار نمیومد پایین : گزارشات عالی بود:D

لعنت ب همتی

لعنت

سود بانکی رو بالا نمیبرد

بازار عالی بودددد..

+++

ملت نمیرفتن جلو سازمان چ بز خری میشد کرد:D

لعنت ب حمایت دستوری بورس از ترس از دست دادن پست و مقام:D

++

گزارش فباهنر کاوه...خوب بود

سهام ما هم که عالی بودن شرانل دتماد...ترکاندن:D یعنی عالی هااا:D عالی:D

از گروه روی فروی فک کنم عالی بود

ولی حیف ک این سودها با دلار بالای۲۵ ساخته شده..خخخخ

باید با دلار ۲۱ یا ۲۳ تحلیل کنیم!

این سودها مقداریش کم خواهد شد در ادامه سال و سال اینده.

روزهایی دلار نیما به ۲۷۰۰۰ هم رسیده بود!

یعنی دلار بالای۲۵ میماند...

عالی بود....

لعنت بر حسن روحانی:D
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/01/19, 22:28.
        ///

نظر

• naser57
          عضو عادی
          • Dec 2020
          • 152

سلام آقا میثم ...با این گزارش گکاز نظرتون چیه برای خرید فردا ؟

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20670

در اصل توسط naser57 پست شده است View Post
            سلام آقا میثم ...با این گزارش گکاز نظرتون چیه برای خرید فردا ؟
            فعلا من نمیخرم دیگه.

کسی فردا میخواد سهم بخره متن بالای منو ببینه هر کودوم رو بخره خوبه ب نظرم:D

بقیه سهما رو هم نگاه نکردم گزارشاتشونو..

خیلی از گروه ها خوب بودن قطعا

فک کنم بالای ۲۰-۳۰ تا شرکت خیلی خوب عمل کردن

سهم ارزنده زیاده که باید نشست بررسی کرد.

گزارشات باید ۴ شنبه ۵ شنبه جمعه بیاد ک بشه بررسی کرد دقیق

همه میزارن روز اخر
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20670

مدیران رانت دار شرکت ها از دیروز داشتن میخریدن(-:

اینایی رانت دارن همیشه کار مارو سخت میکنن...چون مطمئنن از پوشش سود ..ولی ما...۷۰-۸۰ درصد اطمینان داریم..

رقابت با اینا خیلی سخته:D

فردا بیشتر توضیح میدم:D

یک کاریشون کنم فردا:D
              ///

نظر

• naser57
                عضو عادی
                • Dec 2020
                • 152

#کگاز در 3 ماهه 451 ریال سود محقق کرده است در 6 ماهه این عدد 939 ریال بوده و 9ماهه 1603 ریال شده است .
                کگاز در 3 ماهه ماهه 218 میلیارد ریال سود عملیاتی و 203 میلیارد ریال سود خالص داشته در 6 ماهه 508 میلیارد ریال سود عملیاتی و 422 میلیارد ریال سود خالص
                در 9 ماهه 806 میلیارد ریال سود عملیاتی و 721 میلیارد ریال سود خالص داشته است

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20670

در اصل توسط naser57 پست شده است View Post
                  #کگاز در 3 ماهه 451 ریال سود محقق کرده است در 6 ماهه این عدد 939 ریال بوده و 9ماهه 1603 ریال شده است .
                  کگاز در 3 ماهه ماهه 218 میلیارد ریال سود عملیاتی و 203 میلیارد ریال سود خالص داشته در 6 ماهه 508 میلیارد ریال سود عملیاتی و 422 میلیارد ریال سود خالص
                  در 9 ماهه 806 میلیارد ریال سود عملیاتی و 721 میلیارد ریال سود خالص داشته است

با سرمایه قدیمه این سود با سرمایه جدید تقسیم بر دو کنید
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20670

#خودرو زیان عملیاتی از مبلغ 25332 میلیارد ریال در 3 ماهه به 70666 میلیارد ریال ۶ماهه و ۷۷۴۳۴ ریال در۹ماهه رسیده است
                    هزینه مالی هم با رشد در۳ماهه از 11978 میلیارد ریال به 27337 میلیارد ریال۶ماهه و ۹ماهه ۳۹۷۸۵ میلیاردرسیده و در نهایت در 3 ماهه 37043 میلیارد ریال زیان محقق کرده بود 6 ماهه 95579 میلیاردریال ۹ماهه با کمک سود های متفرقه ۱۱۴۴۹۶ میلیارد ریال زیان داشت

++

طفلک

من نمیدونم کی دوست داره شریک خودرو بشه ک تو ۹ ماه ۱۱ هزار میلیارد تومن زیان میسازه..

اخرم بانک مرکزی باید کمکش کنه
                    ///

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11251

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      مدیران رانت دار شرکت ها از دیروز داشتن میخریدن(-:

اینایی رانت دارن همیشه کار مارو سخت میکنن...چون مطمئنن از پوشش سود ..ولی ما...۷۰-۸۰ درصد اطمینان داریم..

رقابت با اینا خیلی سخته:D

فردا بیشتر توضیح میدم:D

یک کاریشون کنم فردا:D
                      به نظرت باز یک کف جدید میزنه تو شاخص سازها بازار هفته آتی؟ مثبت فردا را با این گزارشات هنوز فروشی میبینی؟
                      البته بازار نرخ دلار را بیشتر زومه تا گزارشات به نظر

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20670

البته ب نظر میاد

سال اینده در عملیات زیان ندن خورو سازها اگه شورای رقابت بزاره افزایش نرخ بدن..

وضعیت ب نظر سال اینده بهتره براشون

سه ماه سوم در عملیات زیانشون کم شده بود با افزایش نرخ

خودرو ساز ها یک افزایش نرخ ۲۰ درصدی دیگه لازم دارن ب نظر ک در عملیاتی زیان نسازند.
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20670

در عمل نشان دادیم هدف دلار 40 هزار تومانی قابل دستیابی نیست

همتی :
                          ?سال 97 بعضی تحلیلگران می گفتند هدف قیمت دلار 40 هزار تومان است.
                          ?خیلی از این افراد می آمدند پیش من و می گفتند زور بی خود نزن جلوی افزایش قیمت دلار را نمی توانی بگیری
                          ?اما ما کنترل کردیم و الان هم قیمت دلار در بازار 21-22 هزار تومان است
                          ?من معتقدم شرایط بهتر خواهد شد. انتظارات تورمی به شدت کاهش پیدا خواهد کرد

++

۳۲ برادر ۴۰ بود دیگه
                          ///

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

جا داره یکبار دیگر یاد کنم از هوش بالا و سهم شناسی درجه یک میثم عزیز گزارشات شرانل و دتماد فوق العاده بودند
                            میثم دمتگرم باز هم گل کاشتی
                            قطعا قطعا قطعا جایگاه خوبی توی تاپ تن بهترین تحلیلگران بورس ایران داری
                            این حاصل شناخت بیشتر از ده ساله من از خودت و تحلیل‌هات هست

کتمان نمیکنم در مسائل غیر بورسی با هم اختلاف نظر عمیقی داریم اما هر چیزی جای خود حق را نمیشه پایمال کرد
                            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              در عمل نشان دادیم هدف دلار 40 هزار تومانی قابل دستیابی نیست

همتی :
                              ?سال 97 بعضی تحلیلگران می گفتند هدف قیمت دلار 40 هزار تومان است.
                              ?خیلی از این افراد می آمدند پیش من و می گفتند زور بی خود نزن جلوی افزایش قیمت دلار را نمی توانی بگیری
                              ?اما ما کنترل کردیم و الان هم قیمت دلار در بازار 21-22 هزار تومان است
                              ?من معتقدم شرایط بهتر خواهد شد. انتظارات تورمی به شدت کاهش پیدا خواهد کرد

++

۳۲ برادر ۴۰ بود دیگه
                              همتی کجا حرف میزد. چند ساعت قبل هم خواهش کردم بگید کجا حرف میزنه..کسی چیزی نگفت. کجا فرمایش کرده عزیز دلمون؟
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                                همتی کجا حرف میزد. چند ساعت قبل هم خواهش کردم بگید کجا حرف میزنه..کسی چیزی نگفت. کجا فرمایش کرده عزیز دلمون؟
                                ظاهراً شبکه افق
                                چیزی را از دست ندادین
                                اراجیفش تو کانالها و گروهها هست

?قسمتي از مصاحبه همتي با شبكه افق در برنامه عيار

دلار در چه قیمتی آرام میگیرد؟؟

همتی: من قیمتی نمیتونم بدم و قیمت رو بازار تعیین میکنه این بازار هست که قیمت رو از همه بهتر تعیین میکنه

مجری: نرخ 15 هزارتومانی رییس جمهور محقق می شود؟؟

همتی: ایشان نرخی که اعلام کردن به شرط بازگشت تمام پول های بلوکه بوده و خیلی دقیق نیست انشاالله که بشه!

پ.ن: داره میگه اون یه چیزی گفت حالا
                                شما جدی نگیر.../:.yead.:/:D

این جریان ۱۵ تومان را همونهایی باور کردند که حرفهای سه سال قبلش وقتی دلار ۴۸۰۰ بود و وعده ۴ تومان میداد باور کردند/:.yead.://:.yead.:/
                                ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                                ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

در حال کار...
                                X