کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ممنون آقا میثم حالا به نظرتان خرید سهام اوره ساز را اصلا جایز میدانید با توجه به افزایش نرخ گاز و....و قیمت جهانی یا این که از این صنعت خرید کردن را توصیه ندارید
ممنون آقا میثم حالا به نظرتان خرید سهام اوره ساز را اصلا جایز میدانید با توجه به افزایش نرخ گاز و....و قیمت جهانی یا این که از این صنعت خرید کردن را توصیه ندارید
بر اساس تحلیلی که کانال تحلیلی پارسیس انجام داده افزایش نرخ گاز می تونه سود اوره ای ها را به این شرح کاهش بده
شپدیس حدود ۲ درصد
کرمانشا و خراسان حدود ۶ درصد
شیراز حدود ۹ درصد
الان اوره فیوچرز ۳۷۰دلار شده اگه ۵۰ دلار واسه دور زدن تحریم در نظر بگیریم ایران میتونه ۲۷۰ بفروشه یعنی فوق العاده
? سعید موتمنی رییس اتحادیه نمایشگاهداران خودروی تهران:
- قیمتهای چهارشنبه گذشته همچنان پایدار است. خریداران احساس میکنند که کاهش قیمت بیشتری رخ نمیدهد و فروشندگان نیز احساس میکنند قیمتها افزایش نمییابد و همین امر موجب انجام معاملات شده است.
- قیمت پژو 206 هفته گذشته بین 176 تا 183 میلیون تومان و قیمت پراید بین 97 تا 102 میلیون تومان بود که امروز هم همین قیمتها پایدار است. البته در آگهیها قیمتها بیشتر درج میشود اما معاملات روی این رقمها رخ میدهد.
@majalleh_Khodro
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
#انرژی #ایران
در صورت اجرای مصوبه پیشنهادی مجلس در افزایش قیمت #گاز_طبیعی فلزات و سیمان در قالب % از نرخ خوراک پتروشیمی (= حدود 9 سنت دلار/مترمکعب) ... شاهد موارد زیر خواهیم بود:
?#برق با فرض هزینه تبدیل 1.5 سنت دلار و نسبت تبدیل گاز/برق=3.25 ... قیمت هر کیلووات برق سیمان و فلزات 1.9 و 2.9 سنت دلار است
?#سیمان عدم آسیب (قیمتها منطقه ای بوده و به سادگی با رشد قیمت فروش، اثر رشد بهای انرژی جبران میشود)
?#آلومینیم بسیار آسیب پذیر (قیمت این فلز جهانی و قابل افزایش نیست ... مصرف انرژی آلومینیم بیشترین در بین فلزات اساسی بوده و عمدتا بصورت #برق است ... با فرض مصرف 14 کیلووات ساعت برق/کیلوگرم آلومینیم، هزینه انرژی/فروش این فلز 406$ =21% و در محدوده بالای این صنعت در دنیا قرار میگیرد)
?#فولاد تاثیر اندک (برای هر تن شمش از گندله، در مجموع 719 کیلووات ساعت و 306 مترمکعب گاز در روش احیا+کوره قوس مصرف میشود که به معنی سهم 34.6$ = 8% انرژی از قیمت فروش هر تن فولاد دارد! قیمتهای داخلی فعلا حداقل 25% ارزانتر از بین المللی بوده و لذا امکان انتقال این هزینه به مصرف کننده وجود دارد?اصلاح ضریب 80% #شیوه_نامه)
@Commodities
فرانسه نقش پلیس بدو داره ایفا میکنه و جدیدا یه سنگ دیگه به اسم حضور عربستان در مذاکرات هسته ای هم داره جلوی پای مذاکرات انداخته میشه
از طرف دیگه مجلس سوم اسفندو روزی اعلام کرده که اگه امریکا تحریمارو لغو نکنه دولتو موظف میکنه از پروتکل الحاقی خارج بشه و یه جورایی بازرسی آژانس به شدت محدود میشه
اینجا نقطه عطف تنش در روابط خارجی هست
ازونور رییس ستاد مشترک ارتش اسراییل هم گفته برنامه هایی برای حمله نظامی به ایران داره که البته این بیشتر برای تحت فشار قرار دادن بایدن عنوان شده
برگشت به برجام در کوتاه مدت خیلی بعید به نظر میرسه
ازونطرف انتخابات ایران هم نزدیکه و امریکا شاید بدش نیاد تکلیف برجامو به دولت بعد موکول کنه
پولهای بزرگی که من به شما گفتم این اتفاقات و اخبارو به شدت رصد میکنن
اگر ما سقف موج ۳ شاخصو ۲۱۰۰ بدونیم و موج ۴ هم که تا ۱۱۵۰ ریخت پس با توجه به تحلیل سیاسی بالا ما انتظار یک موج ۵ که سقف ۲۱۰۰ رو بشکنه باید داشته باشیم
نتیجه چیه؟
یا در کوتاه مدت به برجام برمیگردن و یا روند برگشت طولانی میشه
من احساس میکنم پولهایی که منتظرش هستیم دارن بو میکشن و اماده ورود به بازار هستن
اخبارو دقیق رصد کنید که بسیار مهمه
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر