حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
-
پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
نظر
-
خاک بر سر حقوقی شپاس.... فروش سهم در منفی در بازار مثبت...اون هم با ضرر ...گوسفند حقوقی ما که امروز در بازار نبودیم ولی فردا میسپاریم بخرن برام.
ثباغ چ صفی شد جووون.
۴۰ درصد سبد من شپاس ۲۳۰۰ تومنیه....
فردا میشه ۵۰ درصد ....اگه رو همین قیمت و زیرش باشه.
پس فردا اگه ثباغ رو بفروشم میشه ۶۰.۷۰ درصدآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/21, 13:14.///
نظر
-
میثم شپاس خیلی عالیه ولی مشکلش اینه که مثه شسپا خیلی سخت حرکت میکنه منم شسپا دیوانم کرده...
ثباغه به این نازی رو نفروش بابا من تازه منتظرم اضافه کنم
بیا ولغدر بخر ده درصد سود تضمینی سه روزه توشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نظر
-
در اصل توسط nima2012 پست شده است View Postمیثم شپاس خیلی عالیه ولی مشکلش اینه که مثه شسپا خیلی سخت حرکت میکنه منم شسپا دیوانم کرده...
ثباغه به این نازی رو نفروش بابا من تازه منتظرم اضافه کنم
بیا ولغدر بخر ده درصد سود تضمینی سه روزه توشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalkآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/22, 00:38.///
نظر
-
-
چه خبره امروز شپاس تقریبا تا منفی کامل معامله شده من خودم یه تعدادکم تو 2200 گذاشتم برا خرید باورم نمیشد بهم بدن ولی دیدم زیر قیمت من هم معامله شده !!امروز به جزئ پالایشگاهی ها وقندیها وهمراه وچند سهم محدود همگی مثبت وبرخی صف وجالبتر از همه فارس است که به کل بورس گند زد با بسته بودنش وبقیه سهم ها جور شاخص را کشیدن حالا این به تنهایی وبه کمک شاخص آبادی بالای 300 واحد شاخص را مثبت کرده وصف خریده!!تو این مملکت باید بدانی که سراغ سهام رانتی وگدن کلفتها مثل همین فارس بری که نمیگذارن افت کنه !!
نظر
نظر