حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sepahan_zard
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 266

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
    یک جمله ای هست میگه هر کسی لیاقت پولدار شدن نداره
    برای پولدارشدن باید لیاقت و عدم ترس و سواد و کلا دیسیبلین و پرستیژ آن را داشته باشی وگرنه هر کسی میتونه بگه من ثروتمند شدم
    البته بزرگترین و بالاترین ثروت بی شک نعمتی هست به نام سلامتی ولی بدونید چرا بعضی ها زودتر از دیگران جلو می افتند چون حداقل ترسو نیستند
    افرادس که در مرداد ماه ترسو بودند
    قطعا الان ۳ برابر شجاع ها کمتر زیان کرده اند

نظر

• فین
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1158

میثم کجایی ؟ کرونا گرفتی ؟ بابا بیخیال پول و مال دنیا. بیا از بازار و سهامت بگو.

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3763

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
        افرادس که در مرداد ماه ترسو بودند
        قطعا الان ۳ برابر شجاع ها کمتر زیان کرده اند
        من بورسی ترسو ندیدم ....جالب اینجاست ..چندتا از رفقای ما که سابقه و سواد وسرمایه بورسیشون خیلی بیشتر از ما بود از خرداد ...بنا داشتن شهریور نقد بشن و خارج شن...ولی بازهم به وقتش نتونستن خارج شن ...من ندیدم بورسی که ترسو باشه ..

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3763

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
          /:.yead.:/- p/e الان ملک چنده ؟ 30 الی 35 بعد p/e بازار چنده !

اینفدر خودتون مسخره نکنید - حالا نقد کردید بنا به دلایلی - دیگه بشین کنار یه چند ماه اگر اینقدر اطمینان داری از کارت - لازم نیست بیای در فرومی که 90 درصد سهامدار هستند از این شعر ها بسرایید /.:biggrinsmiley.:/

با دلار 20 تومنی هم زیر این بازار محکمه چه رسد این دلار و این نرخ های فروش
          اصلا مقایسه این دو به نظرم اشتباه هست ...

نظر

• mehr_bourse
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 336

برکت اردیبهشت ببینید ................................... /:.smilingsmiley.:/

نظر

• mehr_bourse
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 336

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
              دیشب اتفاقی اخبار شبانگاهی رو دیدم که داشت با مسئول نظارت بر واکسن برکت حرف میزد. مجری پرسید تا الان نتایج بررسی نشون داده که در اثر تزریق واکسن چه میزان پادتن در بدن ترشح میشه تا کارایی واکسن مشخص بشه؟

طرف جواب داد : نه این برای ما هدف جانبی هست! برای ما مهم ایمنی واکسن است!!!

ترجمه : مهم نیست که واکسن زدنش اصلاً فایده ای داره یا نداره اما برامون مهمه اگه به کسی زدیم طرف بر اثر تزریق واکسن نمیره یا مشکل دار نشه!!!

دوست عزیز، این قبری که شما نشستی بالا سرش گریه میکنی کسی توش نیست!
              واقعا تحلیل سهام ........... برکت یا این تحلیل شما ستون های تحلیل جابجا شد..
              دمتون گرم که هستین خخخخخخخخخخخخخخخخخ

نظر

• موج سوار
                ستاره دار (1)
                • May 2011
                • 327

در اصل توسط موج سوار پست شده است View Post
                نمی‌دونم چرا اما احساس میکنم با این تغییر دامنه نوسان فقط میخوان بتدریج و آرام پولسوزی کنند اگر پول پمپاژ نشه نهایت از یکشنبه اکثر سهم ها قفل در منفی دو و همه پی ربات میگردند که سرخط فروش باشند. اگر منفی 2گذاشتید چرا مثبت 8نگذاشتید؟کلا دو درصد دامنه نوسان پر !یک و نیم هم که کارمزد و مالیات.... امسال هر ماه بلکه گاه هر هفته قانون روی قانون عجب سالی بود . اسفند هم که ماه عرضه هست هر ساله و فقط خودشون و خدا می‌دونه چه خیالاتی دارند. بهرحال اینجا ایرانه و هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست. کسی که سبدگردانی می‌کنه یا بالای یک میلیارد سرمایه گذاشته تو این بازار مکاره ۲۴ساعته باید چهار گوشه دنیا و ایران بپاد. گاهی روز تعطیل گاهی نیمه شب همه چیز بهم میریزه فقط با یک اظهار نظر . طرف امضا حکمش خشک نشده توی صفحه شخصیش چندتا سنگ گذاشته روهم یه جمله از ادیسون و یه شعار اومده بورس رو مدیریت کنه... سرمایه خیلی باهوش تر از این حرفهاست
                تازه باور کردم ما ملت حقمونه هرچی بلا سرمان بیارند. وقتی این قانون دامنه نوسان من درآوردی جناب مثلاً رییس مطرح شد یکی از بزرگان بازار نقد نکرد اکثرا چه چهه زدند حالا نقدشوندگی سهام به یک سوم قبل کاهش پیدا کرده هیچ روز به بروز بر جو منفی افزوده میشه هیچ حقوقی ها با خیال راحت تو سر سهامدار حقیقی ترسیده میزنند و مالشان را بزخر می کنند که هیچ اینش درد آورده که شاخص در بدترین شرایط ۱درصد منفی میخوره و با یک روز جو دادن ۴درصد مثبت و این میشه تراز عملکرد مدیران عنقلابی. آقا شیره هم که نیست چند روزه حوصله مان سر رفته‌. معلوم نیست کمین زده برا تماد کگاز یا شرانل چند روز باید صبر کنه تا ۱۰درصد پایینتر شکار کنه شاید هفته بعد
                در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• liverno
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1742

دستور وحمایت چند روزه حقوقی های بزرگ درصدی در سهم برکت<< یعنی همون جلسه ای مهم که تصمیم های خوبی گرفته شد برای اینکه شرکت برکت به جایگاه واقعی اش برسد...یکی از قطب های بزرگ تولید واکسن دنیا
                  قیمت سهام شرکتهای سازنده این واکسن را ببینید..حتی فایزر با این همه مشکلاتی که داشته 10 برابر شده.
                  شاد باشید

نظر

• liverno
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 1742

بنده مستند با خیال راحت حرف می زنم
                    از برکت اگری جا ماندید
                    حتما سهم تامین سرمایه امین را بخرید وبگذارید 2 ماه کنار...بعدا میفهمید من چی گفتم.
                    حرف گوش بدین
                    والله مشاوره در این سطح بخدا کلی پول از شما میگیرند

نظر

• joniur
                      عضو عادی
                      • Jan 2020
                      • 83

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
                      بنده مستند با خیال راحت حرف می زنم
                      از برکت اگری جا ماندید
                      حتما سهم تامین سرمایه امین را بخرید وبگذارید 2 ماه کنار...بعدا میفهمید من چی گفتم.
                      حرف گوش بدین
                      والله مشاوره در این سطح بخدا کلی پول از شما میگیرند
                      سوالی که برام پیش اومده و تمایل دارم حتما پاسخش رو بشنوم اینه که شما چرا تحلیل های یونیک و درجه یک خودتون رو از این دوتا سهم (برکت و امین) تو فروم های خودشون قرار نمیدین و اینجا رو کردین ستاد انتخاباتی این دوتا سهم؟ما میایم دو خط تحلیل بنیادی از صاحب این فروم بخونیم میبینم همش رو در و دیوار فروم تراکت تبلیغاتی برکت و امین چسبوندین از خود صاحب فروم هم که خبری نیست چند وقته. بهتر نیست در مورد برکت تو فروم برکت مطلب بزنید که اقلا سایر سهامداران این سهم هم از اخبار پشت پرده و ناب شما مطلع شن و نیات خیرخواهانه و انسان دوستانه شما هم بهتر ارضا شه؟؟
                      ارادتمند

نظر

• liverno
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1742

در اصل توسط joniur پست شده است View Post
                        سوالی که برام پیش اومده و تمایل دارم حتما پاسخش رو بشنوم اینه که شما چرا تحلیل های یونیک و درجه یک خودتون رو از این دوتا سهم (برکت و امین) تو فروم های خودشون قرار نمیدین و اینجا رو کردین ستاد انتخاباتی این دوتا سهم؟ما میایم دو خط تحلیل بنیادی از صاحب این فروم بخونیم میبینم همش رو در و دیوار فروم تراکت تبلیغاتی برکت و امین چسبوندین از خود صاحب فروم هم که خبری نیست چند وقته. بهتر نیست در مورد برکت تو فروم برکت مطلب بزنید که اقلا سایر سهامداران این سهم هم از اخبار پشت پرده و ناب شما مطلع شن و نیات خیرخواهانه و انسان دوستانه شما هم بهتر ارضا شه؟؟
                        ارادتمند
                        بله حتما دوست عزیز ممنون از حسن توجه شما....

نظر

• خوش نیت
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 237

اقا میثم یک خبر از سلامتی خودت بده یواش یواشدارم نگران سلامتی خودت میشم فقط یک کلمه تایپ کن از نگرانی در بیاییم فدات

نظر

• خوش نیت
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 237

اقا میثم یک خبر از سلامتی خودت بده یواش یواشدارم نگران سلامتی خودت میشم فقط یک کلمه تایپ کن از نگرانی در بیاییم فدات

نظر

• ali salehi
                              عضو عادی
                              • Feb 2014
                              • 222

اسفندماه هر سال بخاطر موعد تسویه اعتباریا فشار فروش محسوسی در بورس داشتیم ، حتی سال گذشته که خیلی بازار پر رونقی رو داشتیم اسفندماه کمی ریپ زد ، اگر دولت و سازمان بورس از الان واسه دو هفته انتهایی اسفند منابع لازم برای مدیریت بازار تجهیز نکنن شرایط خیلی بحرانی میشه

نظر

• ushita
                                عضو فعال
                                • Jul 2020
                                • 876

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                                اسفندماه هر سال بخاطر موعد تسویه اعتباریا فشار فروش محسوسی در بورس داشتیم ، حتی سال گذشته که خیلی بازار پر رونقی رو داشتیم اسفندماه کمی ریپ زد ، اگر دولت و سازمان بورس از الان واسه دو هفته انتهایی اسفند منابع لازم برای مدیریت بازار تجهیز نکنن شرایط خیلی بحرانی میشه

شما اگر میترسی بسم الله. همیشه خیلی ها از ترس خودکشی میکنند

حکایت این روزهاست - این چیزی که طرف نقده میاد اظهار نگرانی میکنه برای بازار خودش نشونه ارزندگی قیمت هاست

آقای بازار همیشه نقشش سوپرایز کردنه

همون پارسال اسفند همه ندای ناله سر میدادن و میگفتن این بازار دیگه جون نداره و فلان ولی دیدیم که چطور طایفه حبابیون ... شدند.

شما که نقدی ولی این موج فروشی که در بازار هست هم علتش همینه با اجازه شما - همین فردا یک مثبت علل حسابی داریم و خیلی ها رو میریزه بیرون

یک سری هم به کار گزاری ها بزنید اکثر افراد اعتبار رو صاف کردند یا کاهش داده اند و برعکس خیلی ها دنبال اسفند هستند برای افزایش اعتبار
                                آخرین ویرایش توسط ushita؛ 2021/02/16, 18:12.
                                معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

در حال کار...
                                X