حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Samk
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 447

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

آقا میثم
    رسیدن بخیر دلمان برایت تنگ شده بود
    شادو سلامت باشید....

نظر

• فین
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1158

به به. چشممان به جمال میثم خان روشن. من همش نگران بودم خدای نکرده مریض شده باشی. خوشحالم که سالم و تندرست هستی. لطفا اگرچه در بازار نیستی ولی یه چند خطی بنویس. مثلا من دبالک دارم و قفل صف فروش. میثم خان در باره دارویی ها برای سال آینده چه نظری داری؟ ظاهرا ارز 4200 دوباره تایید شده است.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

در اصل توسط فین پست شده است View Post
        به به. چشممان به جمال میثم خان روشن. من همش نگران بودم خدای نکرده مریض شده باشی. خوشحالم که سالم و تندرست هستی. لطفا اگرچه در بازار نیستی ولی یه چند خطی بنویس. مثلا من دبالک دارم و قفل صف فروش. میثم خان در باره دارویی ها برای سال آینده چه نظری داری؟ ظاهرا ارز 4200 دوباره تایید شده است.
        عیب نداره...
        ارز ۴۲۰۰ فعلا برای ۶ ماه تایید شده

تا ۱۶ ماه اینده دلار ۳۲۰۰۰ تومن رو با قدرت رد میکنه...:D

فعلا عوض اینکه سودها و خلق پول رو کم کنن...دارن بدتر و برعکس عمل میکنن.....

سری بعد جهش دلار بالاتر خواهد بود...صبور باشید

نقدینگی تا پایان بهمن ۳۳۰۰ هزار میلیارد تا پایان بهمن

برسه به ۵ هزار هزار میلیارد دلار ۳۰ رو رد میکنه..یعنی ۱۵-۱۶ ماه دیگه

+++

بهترین کار بیخیال بودن و سهامداریست.

من ب پورتفوم مثل یک گلخانه نگاه میکنم:D ک باید زمان بگذرونن و رشد کنن و البته رسیدگی هم میخوان:D

فک کنید دارید یک چیزیو مراقبت میکنید یا پرورش میدید...تا زمانش برسه:D

۶ ماه از ۱۴۰۰ هم میاد و دوباره باید تصمیم بگیرن با ارز۴۲۰۰ چ کنن:D

فقط تاخیر میندازن...راه همان راهه

خلق پول و افزایش نقدینگی یعنی رشد و نمو سهام در بلند مدت و اصلا نگران سرمایه گذاریتون نباشید....

ما از همه بیشتر خوشحال میشیم که سود بانکی بالا بره یا خلق پول بیشتر بشه:D

بگذارید یکی دو سالی همتی شاد باشه و مسئولین بگن جلوی رشد دلار رو گرفتیم...از این حرفا زیاد زدن....

اثرات بلند مدت...شدیدا ب نفع سهامداران و سرمایه گذاران در همه ی زمینه هاست
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/03/10, 19:03.
        ///

نظر

• rezaa1366
          عضو عادی
          • May 2020
          • 110

به به خوش برگشتی میثم
          آقا میریم یه ندایی بده نگرانت بودیم یهویی غیبت زد
          قبلا خداحافظی میکردی زودتر برمیگشتی :)))
          حقای دتمادو دیدی چطور بلعیدن، یه چیزی ته حساب بود خریدم تا اومدم پول جور کنم تموم شد :)) ایشالا که اضافه کردی

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط rezaa1366 پست شده است View Post
            به به خوش برگشتی میثم
            آقا میریم یه ندایی بده نگرانت بودیم یهویی غیبت زد
            قبلا خداحافظی میکردی زودتر برمیگشتی :)))
            حقای دتمادو دیدی چطور بلعیدن، یه چیزی ته حساب بود خریدم تا اومدم پول جور کنم تموم شد :)) ایشالا که اضافه کردی
            عوضی بودن واقعا (-:

۸/۴۳۰ میل سهمو تو جند ساعت خریدن در حالی ک همه فک میکردن روزی دو میل معامله کنه نهایتا

من ۶ درصد تعداد قبلم اضافه کردم خیلی نخریدم
            چون بازار داره اذیت میکنه..همچنان اخزا نگه داشتم:D

وگرنه پولام تموم بشه نمیتونم سهامداری کنم..باید کم.کم سهام اضافه کنم...تا خسته نشم...و.فشار نیاد بهم و ریلکس باشم..

کسی ک بهش فشار بیاد نمیتونه سهامداری کنه
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/03/10, 19:22.
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

اونایی ک درس خوندن دکتر شدن مثلا..در بچگی و نوجوانی و جوانی قید بازی و تفریح زیاد رو زدن...و الان ب جایی رسیدن..

اونایی هم در بازار قید.کوتاه مدت رو بزنن...سرنوستی چون دکتر مهندسا دارن(-:

ما چند ماهیست ک قید سود کوتاه مدتو زدیم.....
              یعنی سهم اینده دارو فدای یک نوسان نمیکنیم...ک البته قبلا بارها اینکارا میکردیم!!"

و قطعا ۴-۵ سال بعدی از ان ماست...
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

امروز دیدم یکی اخزا ۹۰۹ رو ۲درصد منفی فروخت..
                و مبلغش هم چند.میلیارد تومن بود...
                یعنی با چنین ملت روانی سر و کار داریم(-: که نه اعتقاد ب اخزا دارن نه سهام نه دلار..
                نمیدونم دیشب چی خواب دیده بود ک سر صبح وحش کرده بود..بالاخره اینکه یکی بیاد سر صبح اخزا ۹۰۹ رو ۶۲۹ هزار ریال بفروشه...نشون میده قیمت همه چی در کوتاه مدت نادرست تعیین میشه و نباید بر اساس معامله کسی ترید کرد:D شاید طرف پول لارمه یا خواب دیده یا توهم زده
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/03/10, 19:35.
                ///

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  امروز دیدم یکی اخزا ۹۰۹ رو ۲درصد منفی فروخت..
                  و مبلغش هم چند.میلیارد تومن بود...
                  یعنی با چنین ملت روانی سر و کار داریم(-: که نه اعتقاد ب اخزا دارن نه سهام نه دلار..
                  نمیدونم دیشب چی خواب دیده بود ک سر صبح وحش کرده بود..بالاخره اینکه یکی بیاد سر صبح اخزا ۹۰۹ رو ۶۲۹ هزار ریال بفروشه...نشون میده قیمت همه چی در کوتاه مدت نادرست تعیین میشه و نباید بر اساس معامله کسی ترید کرد:D شاید طرف پول لارمه یا خواب دیده یا توهم زده
                  درود بر میثم خان!
                  یعنی امروز 909 رو که عرضه کردن سمت خرید بودم. هماهنگ شده بود. هرکار کردم بهم ندادن هرچند چس مثقال گیر من هم آمد ولی به نظرم هماهنگ میامد. طرف به صدم ثانیه تا سفارش عرضه را نذاشته من تا میامدم ادیت کنم نبود :D
                  هماهنگ سفارش ها رو میچینن
                  اونقدرا هم ملت روانی نیستن میثم خان! با اخزا حقوقی ها همچین قشنگ دزدی میکنن که نگو و نپرس

هرچنداصل حرف شما درسته.
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Ali47
                    عضو عادی
                    • Sep 2020
                    • 157

از دوستان گرامی خواهشمندم راجع به خرید آخزا توضیح بیشتر بدن
                    آیا آن لاین میشه خرید
                    سر رسیده کی هست و سودش را کی میدم
                    ممنون

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط Ali47 پست شده است View Post
                      از دوستان گرامی خواهشمندم راجع به خرید آخزا توضیح بیشتر بدن
                      آیا آن لاین میشه خرید
                      سر رسیده کی هست و سودش را کی میدم
                      ممنون
                      خرید و فروش اش دقیقا مثل سهام هست. با این تفاوت که کارمزدش خیلی کم هست.
                      برای انواع اقسام تاریخ سررسید، اوراق داریم. که تفاوت شون فقط در تاریخ سر رسید هست.
                      قیمت هر یک واحدش در تاریخ سررسید 100هزار تومن هست. ولی مثلا اوراقی که یک سال تا سررسیدش مانده، شما اون رو امروز به قیمت 87 هزار تومن میخرید. و اگر تا سررسید نگه دارید از شما صدهزار تومن میخرند که میشه سود سالانه سود متوسط حدود 20-21 درصد.

این 87 هزار تومن به صورت روزانه اندکی بالا میره معمولا تا زمان سررسید که میرسه به 100هزار تومن.
                      مثلا شما یک ماه نگه دارید میتوانیدبفروشید به 88500 تومن. که در آن یک ماه حدودا همان سود سالانه را گرفته اید.

در طول معاملات تا سررسید با توجه به جو بازار بخصوص با خبر افزایش یا کاهش سود بانکی قیمت اوراق تغییر میکنه که میتونه سود و زیان کسانی که تا سررسید نگه داری نمیکنند را تغییر بده. ولی اگر تا سررسید نگه دارید فرقی به حال شما نخواهد کرد.
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Ali47
                        عضو عادی
                        • Sep 2020
                        • 157

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                        خرید و فروش اش دقیقا مثل سهام هست. با این تفاوت که کارمزدش خیلی کم هست.
                        برای انواع اقسام تاریخ سررسید، اوراق داریم. که تفاوت شون فقط در تاریخ سر رسید هست.
                        قیمت هر یک واحدش در تاریخ سررسید 100هزار تومن هست. ولی مثلا اوراقی که یک سال تا سررسیدش مانده، شما اون رو امروز به قیمت 87 هزار تومن میخرید. و اگر تا سررسید نگه دارید از شما صدهزار تومن میخرند که میشه سود سالانه سود متوسط حدود 20-21 درصد.

این 87 هزار تومن به صورت روزانه اندکی بالا میره معمولا تا زمان سررسید که میرسه به 100هزار تومن.
                        مثلا شما یک ماه نگه دارید میتوانیدبفروشید به 88500 تومن. که در آن یک ماه حدودا همان سود سالانه را گرفته اید.

در طول معاملات تا سررسید با توجه به جو بازار بخصوص با خبر افزایش یا کاهش سود بانکی قیمت اوراق تغییر میکنه که میتونه سود و زیان کسانی که تا سررسید نگه داری نمیکنند را تغییر بده. ولی اگر تا سررسید نگه دارید فرقی به حال شما نخواهد کرد.
                        دوست گرامی خیلی ممنون
                        مثلا اخزا ۹۰۹ تاریخ سررسیدش کی هست
                        همه اخزا ها یکساله هست
                        قاعدتا از حساب یکساله بانکی پس بهتره
                        در همه ماهها پس میشه خرید و فروخت
                        صندوق با درامد ثابت هم داریم مثل امین یکم کدومش بنظر شما بهتره
                        خیلی ممنونم

نظر

• موج سوار
                          ستاره دار (1)
                          • May 2011
                          • 327

آقا شیره سلام. دوباره برگشتی به تاپیک خودت؟چند وقت نبودی حسابی سوت و کور بود فروم. البته بازار و چک نکردی بهترین کار ممکن رو انجام دادی. نوسانگیری فعلا تعطیه. بازار یه بالای کوچولو داره دوباره تا انتخابات خبری نیست بنظرم. تا ببینیم کدوم هویج تدارکاتچی رو از تخم مرغ شانسی میکشن بیرون و چه خط و ربطی بهش دیکته میکنن. در این اوضاع هرکس سهامدار بلند مدتی نیست حسابی الافه.
                          در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                          در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                          در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                          خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط Ali47 پست شده است View Post
                            دوست گرامی خیلی ممنون
                            مثلا اخزا ۹۰۹ تاریخ سررسیدش کی هست
                            همه اخزا ها یکساله هست
                            قاعدتا از حساب یکساله بانکی پس بهتره
                            در همه ماهها پس میشه خرید و فروخت
                            صندوق با درامد ثابت هم داریم مثل امین یکم کدومش بنظر شما بهتره
                            خیلی ممنونم

اینجا اطلاعات اخزا 909 را میتوانید ببینید که حدود دو سال دیگه تاریخ 020316 سررسید میشود:

بقیه اخزاها را هم میتوانید در نمادهای هم گروه ببینید..
                            سابقه معاملات اش رو ببینید و غیره

این اوراق متوسط سودش حدود 20درصد هست ولی روزانه اندکی تغییرات داریم . با توجه به عرضه وتقاضا
                            این سایت میتوانید به صورت روزانه میزان سود محاسبه شده روزانه را ببینید:
                            محاسبه بازده YTM وYTC | شرکت فرابورس ایران

مزیت این اوراق این هست که به شکل روزشمار تقریبا همان سود بانکی را میگیرید ولی لازم نیست محدودیت های سپرده بانکی را داشته باشید. تقریبا فوری میتوانید بفروشید و سهام بخرید. به این دلیل برای بورس بازان مناسب تر هستند
                            ولی اگر این اوراق را بخرید و در طول دوره نگهداری بخواهید خرید و فروش کنید وتا سر رسید نگه ندارید امکان دارد که سود شما کم یا زیاد شود (بخصوص اگر سود بانکی تغییر کند) ولی معمولا صندوق درامد ثابت تغییرات اینچنینی ندارد

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

اقا میثم خوش امدید ........
                              آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/03/10, 23:31.
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• آريانا
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 599

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

اینجا اطلاعات اخزا 909 را میتوانید ببینید که حدود دو سال دیگه تاریخ 020316 سررسید میشود:

بقیه اخزاها را هم میتوانید در نمادهای هم گروه ببینید..
                                سابقه معاملات اش رو ببینید و غیره

این اوراق متوسط سودش حدود 20درصد هست ولی روزانه اندکی تغییرات داریم . با توجه به عرضه وتقاضا
                                این سایت میتوانید به صورت روزانه میزان سود محاسبه شده روزانه را ببینید:
                                محاسبه بازده YTM وYTC | شرکت فرابورس ایران

مزیت این اوراق این هست که به شکل روزشمار تقریبا همان سود بانکی را میگیرید ولی لازم نیست محدودیت های سپرده بانکی را داشته باشید. تقریبا فوری میتوانید بفروشید و سهام بخرید. به این دلیل برای بورس بازان مناسب تر هستند
                                ولی اگر این اوراق را بخرید و در طول دوره نگهداری بخواهید خرید و فروش کنید وتا سر رسید نگه ندارید امکان دارد که سود شما کم یا زیاد شود (بخصوص اگر سود بانکی تغییر کند) ولی معمولا صندوق درامد ثابت تغییرات اینچنینی ندارد

درود
                                البته این لینکی که گذاشتید مربوط به اخزای 820 هست .

و همین اخزای 820 به نظر من یکی از بهترینها است یعنی بعد از گذشت 10 ماه از عرضه قیمتش الان پائین تر از قیمت عرضه روز نخست هست و با توجه به تاریخ سررسیدش یعنی 1402/08/06 که حدود یک سال و نیم دیگه هست 70 درصد سود خواهد داد !

نظر

در حال کار...
                                X