حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط mahdi20 پست شده است View Post
    میثم جان سلام صبح شما بخیر و سلامتی پیشاپیش عیدتون مبارک ،بعنوان عیدی
    اینترنتی 500هزارت به اسم شما به حساب کودکان سرطانی اصفهان واریزنمودم/:.grlim:.//:.grlim:./

مرسی.
    خدا به مالتون برکت بده
    یک انرژی مضاعف هم ب بنده ک بتونم بررسی کنم.
    +++
    طی چند روز اینده سرمایه گذاری سپه رو بررسی میکنم

ببینیم خوبه یا نه..چون چند وقته رو مخمه ولی فرصت نمیکنم

شرکت های سرمایه گذاری به نظر گزینه های خوبی میان البته بررسی هر کودوم بالای یکی دو روز زمان میبره.چون باید اینده ی تک تک زیر مجموعه ها رو تخمین زد زمان بره...
    ///

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3237

با سلام
      به نظر من شسپا سهم خوبیه
      سال بعد با دلار ۲۵ تومن شاید بتونه حدود ۳۷۰ تومن بسازه
      امسال هم خیلی راحت ۲۵۰ تومن سود داره
      بریم مجمع حدود ۱۵۰ سود بگیریم واسمون حدود ۱۴۰۰ تومن تمام میشه
      پس یه سهم داریم که حدود ۱۴۰۰ تومن واسمون تمام شده و حدود ۳۷۰ تومن سود داره یعنی پی به ای حدود ۴
      Honesty is the best policy

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

دوستانی ک سهام بیمه ای رو تحلیل داشتن ...اگه اطلاعاتی دارن کودوم سهم بیمه ای بهتره اعلام کنن

من خودم در این هفت هشت ده سالی اصلا یک بار هم تحلیل نکردم سهام این گروهو:D

مگر اینکه در این تعطیلات بررسی کنم...
        ///

نظر

• amir5151
          ستاره‌دار (2)
          • Dec 2011
          • 166

سلام
          ميثم خان سال جديد مبارك باشه
          بيمه ايها رو فرموديد
          وسين(بازار پايه)
          نوين
          صرفا تكنيكالي كه البته خود شما استاد هستيد

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3237

با سلام
            راجع به شجم
            الان اسپرد بین بوتادین و sbr و pbr خیلی زیاد شده ولی اگر نرخ اسپرد تاریخی بین بوتادین یعنی حدود ۶۵۰ دلار بین بوتادین و pbr را لحاظ کنیم و نرخ بوتادین بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ دلار باشه و دلار هم ۲۵ تومن باشه و سال مالی شهریور هست یعنی پایان سال مالی شهریور ۱۴۰۱ هست سود سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷۰ تومن تا ۱۸۰ تومنه
            پی به ای شرکت در سال های گذشته حداقل ۲۰ بوده سرمایه شرکت حدود ۷۰۰۰ میلیارد تومنه یعنی سرمایه شرکت کمه بنابراین پی به ای ۱۰ برای سهم به نظرم مناسبه یعنی قیمت ۱۷۰۰ تومن تا ۱۸۰۰ تومن
            به نظرم سهم کم ریسکی هست.
            دوستان می تونن در بررسی و ارزش گذاری مشارکت کنند به ویژه در ارزش گذاری و اینکه چه عددی را برای پی به ای در نظر بگیریم؟
            Honesty is the best policy

نظر

• دقیق
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 309

سلام اقا میثم بیمه ملت رو بد نمیدونم با توجه به افزایش سرمایه از تجدید پیش رو.

نظر

• aiiub
                عضو جدید
                • May 2020
                • 2

سلام دوست عزیز!
                نظرتون راجع به پترول و دی با PE 2-3 چیه؟ تشکر از راهنمایی های مفیدتون...

نظر

• herkol
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 62

میثم
                  بیمه حافظ برسی کن
                  عیدتم مبارک

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط aiiub پست شده است View Post
                    سلام دوست عزیز!
                    نظرتون راجع به پترول و دی با PE 2-3 چیه؟ تشکر از راهنمایی های مفیدتون...

سلام.
                    دی که بستست و ممکنه 50 درصد بازدهی مثبت بده بعد افزایش سرمایش و شاید بیشتر
                    پترول نظری ندارم
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

شرکت های با ارزش بالای 30 هزار میلیارد تومان رو به نظرم نباید بررسی کرد برای بلند مدت حتی اگر خیلی خوب باشن /:.yead.:/ مگر اینکه که خیلی خاص باشن

باید دنبال شرکت های کوچک تر بود

تجربه میگه بازدهی شرکت های کوچک چند برابر بهترین شرکت های بزرگ بورسه

اگر کسی سهام بزرگ بورس رو میخواد>> شرکت های سرمایه گذاری رو با 60 درصد ناو بخره بهتره!

تا اینکه خودش شخصا بره مثلا 5 تا سهم بزرگ بورسو بخره
                      :D

اینجوری 30-40-50 درصد تخفیف میگیرید:D

===

من خودم به ندرت ....برم دنبال سهام بزرگ................
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/03/20, 22:20.
                      ///

نظر

• rezaa1366
                        عضو عادی
                        • May 2020
                        • 110

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        دوستانی ک سهام بیمه ای رو تحلیل داشتن ...اگه اطلاعاتی دارن کودوم سهم بیمه ای بهتره اعلام کنن

من خودم در این هفت هشت ده سالی اصلا یک بار هم تحلیل نکردم سهام این گروهو:D

مگر اینکه در این تعطیلات بررسی کنم...
                        بیمه نوین و دی بهترین بنیاد رو دارن، دی افزایش سرمایه ترکیبی از تجدید و انباشته 200 درصد هم رو داره

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

شرکت های با ارزش بالای 30 هزار میلیارد تومان رو به نظرم نباید بررسی کرد برای بلند مدت حتی اگر خیلی خوب باشن /:.yead.:/ مگر اینکه که خیلی خاص باشن

باید دنبال شرکت های کوچک تر بود

تجربه میگه بازدهی شرکت های کوچک چند برابر بهترین شرکت های بزرگ بورسه

اگر کسی سهام بزرگ بورس رو میخواد>> شرکت های سرمایه گذاری رو با 60 درصد ناو بخره بهتره!

تا اینکه خودش شخصا بره مثلا 5 تا سهم بزرگ بورسو بخره
                          :D

اینجوری 30-40-50 درصد تخفیف میگیرید:D

===

من خودم به ندرت ....برم دنبال سهام بزرگ................
                          درود بر میثم عزیز
                          با تبریک سال نو و آرزوی یک سال پربار و پرسود برای خودت و دوستدارانت
                          در حال حاضر نظرت درباره پتایر چی هست؟
                          من هنوز ۴۰ درصد سبدم پتایر هست و منتظرم کف را ببینه و دوباره روش تکسهم بشم
                          همانطور که میدونی الان ارزش بازارش هم تا حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومن پایین اومده و از این نظر شرکت کوچکی محسوب میشه
                          ارادت
                          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

اینهم جالبه برای بحث و بررسی دوستان
                            یک مقایسه بین انگلیس و ایران با جمعیت تقریبا مشابه
                            با وجود اینکه نصف بزرگسالان انگلیس دوز اول واکسن را دریافت کرده اند و میزان کل دوز اول واکسن ( منحصرا برای خواص! و کادر پزشکی) شاید به نیم میلیون هم نرسیده آمار تلفات و مبتلایان اونجا بیشتر از تعداد اعلام شده رسمی در اینجا ست!
                            همچنان معتقدم به مردم شدیداً دروغ میگن که خودش باعث آسودگی خاطر کاذب و گسترش بیشتر بیماری میشه آمار واقعی بنظرم حداقل ۳ برابر در اینجا بیشتره

? آمار روزانه #ویروس_کرونا در بریتانیا ??

? طی۲۴ ساعت گذشته 96 نفر بر اثر ویروس کرونا در بریتانیا، جان خود را از دست داده اند.

♦️همچنین آزمایش کرونای 5,587 نفر مثبت اعلام شد است.

?تا بدین لحظه 26,853,407 نفر اولین دوز #واکسن کوید۱۹ خود را در بریتانیا دریافت کرده اند.

?Second dose:
                            تعداد 2,132,551 نفر نیز دوز دوم واکسن کوید۱۹ خود در بریتانیا را تزریق کرده اند.

?بالای ۵۰ درصد از بزرگسالان در بریتانیا، واکسن کرونای خود را دریافت کرده اند

?بیش از ۲۶ میلیون بریتانیایی تا کنون نخستین دوز واکسن را تزریق کرده‌اند. حدود دو میلیون نفر نیز دومین دوز را دریافت کرده‌اند. در بریتانیا بین دوز اول و دوم حدود ۱۲ هفته فاصله وجود دارد.
                            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• فین
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1158

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                              اینهم جالبه برای بحث و بررسی دوستان
                              یک مقایسه بین انگلیس و ایران با جمعیت تقریبا مشابه
                              با وجود اینکه نصف بزرگسالان انگلیس دوز اول واکسن را دریافت کرده اند و میزان کل دوز اول واکسن ( منحصرا برای خواص! و کادر پزشکی) شاید به نیم میلیون هم نرسیده آمار تلفات و مبتلایان اونجا بیشتر از تعداد اعلام شده رسمی در اینجا ست!
                              همچنان معتقدم به مردم شدیداً دروغ میگن که خودش باعث آسودگی خاطر کاذب و گسترش بیشتر بیماری میشه آمار واقعی بنظرم حداقل ۳ برابر در اینجا بیشتره

������ آمار روزانه #ویروس_کرونا در بریتانیا ������������

������ طی۲۴ ساعت گذشته 96 نفر بر اثر ویروس کرونا در بریتانیا، جان خود را از دست داده اند.

♦️همچنین آزمایش کرونای 5,587 نفر مثبت اعلام شد است.

������تا بدین لحظه 26,853,407 نفر اولین دوز #واکسن کوید۱۹ خود را در بریتانیا دریافت کرده اند.

������Second dose:
                              تعداد 2,132,551 نفر نیز دوز دوم واکسن کوید۱۹ خود در بریتانیا را تزریق کرده اند.

������بالای ۵۰ درصد از بزرگسالان در بریتانیا، واکسن کرونای خود را دریافت کرده اند

������بیش از ۲۶ میلیون بریتانیایی تا کنون نخستین دوز واکسن را تزریق کرده‌اند. حدود دو میلیون نفر نیز دومین دوز را دریافت کرده‌اند. در بریتانیا بین دوز اول و دوم حدود ۱۲ هفته فاصله وجود دارد.
                              ایمنی از کرونا بر اثر واکسن یک تا دو هفته بعد از تزریق دوز دوم واکسن اتفاق می افتد و این یعنی فعلا حدود 3 تا 4 درصد از جمعیت انگلیس واکسینه شده اند. اتفاقا روزهای اولیه تزریق واکسن بسیار خطرناک است و افراد حتی ممکن است استعداد پذیرش بیشتر ویروس کرونا را داشته باشند. کاهش معنی دار ابتلا به کرونا پس از واکسیناسیون کامل ( 10 روز بعد از تزریق دوم ) حداقل 70 درصد جمعیت اتفاق می افتد.

نظر

• شاه
                                عضو عادی
                                • Oct 2010
                                • 37

مرسی.
                                خدا به مالتون برکت بده
                                یک انرژی مضاعف هم ب بنده ک بتونم بررسی کنم.
                                +++
                                طی چند روز اینده سرمایه گذاری سپه رو بررسی میکنم

ببینیم خوبه یا نه..چون چند وقته رو مخمه ولی فرصت نمیکنم

شرکت های سرمایه گذاری به نظر گزینه های خوبی میان البته بررسی هر کودوم بالای یکی دو روز زمان میبره.چون باید اینده ی تک تک زیر مجموعه ها رو تخمین زد زمان بره...
                                آقا میثم گفتین سرمایه گذاری
                                خکرمان رو یه بررسی میفرمایید که واسه ورود چطوره؟

نظر

در حال کار...
                                X