کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ایمنی از کرونا بر اثر واکسن یک تا دو هفته بعد از تزریق دوز دوم واکسن اتفاق می افتد و این یعنی فعلا حدود 3 تا 4 درصد از جمعیت انگلیس واکسینه شده اند. اتفاقا روزهای اولیه تزریق واکسن بسیار خطرناک است و افراد حتی ممکن است استعداد پذیرش بیشتر ویروس کرونا را داشته باشند. کاهش معنی دار ابتلا به کرونا پس از واکسیناسیون کامل ( 10 روز بعد از تزریق دوم ) حداقل 70 درصد جمعیت اتفاق می افتد.
اشتباه میکنید
آمارهایی که من دیدم چه در آمریکا چه در انگلیس حتی از دو هفته بعد از دوز اول کاهش معناداری در میزان ابتلا به بیماری و مرگ بوجود اومده
آمار انگلیس حدود ۱۰۰۰ مرگ در روز بود الان ۱۰۰ نفر!
اسراییل هم همینطور
امارات واکسیناسیون کرونا را به همه شهروندان و ساکنان این کشور گسترش داد
?فانا: امارات متحده عربی از همه شهروندان و ساکنان بالای ۱۶ سال این کشور خواست تا از روز یکشنبه برای تزریق واکسنهای کرونا ثبتنام کنند
?امارات تاکنون حدود ۵۶٪ از جمعیت واجد شرایط خود را علیه کرونا واکسینه کرده و قصد دارد برنامه واکسیناسیون را به سایر ساکنان این کشور گسترش دهد. همچنین تاکنون حدود ۷۳٪ افراد مسن و دارای بیماریهای مزمن در این کشور واکسینه شدهاند
?چهار واکسن کرونا در امارات به صورت رایگان در دسترس هستند/رویترز
واقعا دردناکه وضعیت امروز امارات باید باعث شرم و خجالت مسوولان بی لیاقت و فاسد ما باشه اما به یک ورشون هم نیست
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
این رشته توییتها از یک پزشک مشهور ایرانی در آمریکاست
دکتر کیوان میرهادی که در توییتر آیدی dr kay مینویسه
.جو بایدن قول داده بود که ۱۰۰ میلیون دوز واکسن کرونا رو در صد روز اول ریاست جمهوریش بزنه، که قرار بود تا ۳۰ آوریل تکمیل بشه. اما تا کنون ما ۹۷ میلیون! دوز زدیم و فردا فقط پنجاهمین روز است.
یک از هر چهار بزرگسال (بالای ۶۵ سال) حداقل یک دوز واکسن کرونا زده??
#واكسن_کرونا
اطلاعات جدید نشون میده که نه تنها واکسن ها از عفونت و مرگ جلوگیری می کنند ، بلکه می توانند از بروز علائم طولانی مدت کووید هم جلوگیری کنند (این علائمی است که پس از رفع عفونت ماه ها با ما میمونند، مانند سردردهای مزمن ، بدن درد ، ریزش مو و موارد دیگر) #کووید_طولانی #واکسن
یک هفته میشه که بیمارستانمون حتی یک دونه بیمار مبتلا به کرونا نداشته! به قول خارجی ها “bittersweet”❤️ #قدرت_واکسیناسیون
خبرهای خوب در مورد واکسن:
۱. نزدیک ۲.۵ میلیون دوز واکسن در آمریکا هر روز زده میشه
۲. ۱۱.۵٪ جمعیت آمریکا تا حالا واکسینه شدند!
۳. معیارهای واجد شرایط بودن برای واکسیناسیون در بسیاری از ایالات گسترش یافته
از شروع واکسیناسیون موارد هفتگی کرونا در خانه های سالمندان ۹۶ درصد کاهش یافته!!!
از ۳۴۰۰۰ تا ۱۴۴۷ در هفته!
#واکسیناسیون_موثر_است
روند زیر از آغاز واکسیناسیون گسترده در آمریکا مشاهده شده...
۴۳.۱٪ کاهش در مرگ و میر!
۶۷٪ کاهش در تعداد افرادی که در بیمارستان بستری شدند!
#واکسیناسیون
از شروع واکسیناسیون در آمریکا، موارد جدید کرونا در خانه های سالمندان ۸۹٪ کاهش یافته!! این قدرت واکسیناسیون است، این قدرت علم است!
این روند در هفته های آینده ادامه خواهد داشت ?
واکسنهای کرونا از نظر مکانیسم ، اثربخشی و قیمت متفاوت هستند. اما دو چیز مشترک در همه آنها وجود دارد:
۱. خطر کمی دارند
۲. از مرگ ناشی از ویروس کرونا جلوگیری می کنند!
هر واکسنی که تحقیقات بالینی فاز ۳ رو تکمیل کرده و تأیید سازمان غذا و دارو را گرفته، واکسن خوبی است. #واکسن_خوب
در آمریکا آمار موارد جدید کرونا ۷۰٪ و مرگ و میر ۴۰٪ کاهش یافته است. روند کلی اینطور خواهد بود که مرگ و میر سریعتر از موارد جدید کاهش یابد.
این دو دلیل دارد:
۱. بیمارستانها شلوغ نیستند
۲. واکسیناسیون در میان افراد پر خطر در حال افزایش است و تا کنون بسیار تاثیرگذار بوده است! ?
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
درود بر میثم عزیز
با تبریک سال نو و آرزوی یک سال پربار و پرسود برای خودت و دوستدارانت
در حال حاضر نظرت درباره پتایر چی هست؟
من هنوز ۴۰ درصد سبدم پتایر هست و منتظرم کف را ببینه و دوباره روش تکسهم بشم
همانطور که میدونی الان ارزش بازارش هم تا حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومن پایین اومده و از این نظر شرکت کوچکی محسوب میشه
ارادت
پتایر امسال ۳۰ تومن هم بسازه دیگه حساب کنید چند میارزه
همه چی را گفتیم... قبلا گفتیم ک اذیت میکنه و با گذر زمان باید اضافه کرد.
سهم و حق تقدمش زیر۱۳۰۰ تومن نباید بیاد...از اون طرف سقف ۵۰۰۰ تومن
برای کگاز من نوشتم.چند سال اول سرمایه گذاری همه به ما میخندن..
ولی سال ۱۴۰۷ ما به اونها میخندیم
ککاز بامبوی بورسه بعد از افتتاح فاز سوم....
یعنی تا راه اندازی فاز سه باید صبور بود..حالا فاز سه سه سالم طول بکشه!! تا افتتاحش...باید صبور بود
صبور بودن انچنان سخت نیست!
اگر مثلا سهمی که باید سه سال موند روش رو درصدش رو در سبد کم بگیریم...صبر بسیار اسان خواهد بود..
اگر کسی یکباره بیاد سهمی ک افق بلند مدتش خوبه سنگین بخره...خسته میشه...و بعد یکی دوسال میفروشه!"" و هیچ سودی هم ممکنه نبره....
یک سهمو باید کامل تا موعدش نگه داشت...
ما برای کگاز هم هر وقت پست زدیم نوشتیم این سهم کوتاه مدتی نیست
+++
الان اونایی ک کگاز رو دائم معامله میکنن هیچی از بورس نمیدونن..
کگاز رو باید ۶ ماه بعد از راه اندازی فاز دوم بهش سر زد و اون موقع قیمت سهم یک چکی کرد...تازه من میگم چک کرد... ما تا فاز سه هم راه نیوفته....ارزشگذاری تابلو بورسو رو کاری نداریم...البته مفت بدن اضافه میکنیم ...
نکته بعد اینکه ادم برای سهمی ک وقت بزاره....و با سختی چند سال باهاش بمونه....دیگه کسی نمیتونه مفت از چنگش در بیاره.....و قدر سرمایه گذاری ای ک کرده میدونه...
چیزی ک راحت بدست بیاد راحت هم از دست میره...
کگاز تا ۱۴۰۷ خیلی ها رو خوشبخت میکنه...البته ممکنه ۳-۵ سال بازدهی خاصی نده:)
در مورد اقتصاد ایران ما نظرمون رو دادیم قبلا..هیچ منجی ای و هیچ دولتی دیگه در ایران نمیتونه ۳-۴ سال دلار رو نگه داره بعدش همه چی سوبل بشه...دیگه در اقتصاد ایران از این خبرا نیست
برا همین باید سهامدار بود......تا از رشد دلار جا نموند...
پتایر امسال ۳۰ تومن هم بسازه دیگه حساب کنید چند میارزه
سال ۹۹ همین ۳۰ تومن را ساخته که ۳/۵ برابر سال ۹۸ هست
باید دید امسال چقدر میتونه بسازه
از این ۳۰ تومن حداقل ۲۰ تومن تقسیم میکنه یعنی ۳۵۰ بشه خرید ۳۳۰ تموم میشه در هر صورت سهم ارزان قیمتی هست که همینش جذابیت ایجاد میکنه و برعکس سهام ارزان قیمت دیگر سود هم میسازه شاید امسال ۵۰ هم بسازه
همه چی را گفتیم... قبلا گفتیم ک اذیت میکنه و با گذر زمان باید اضافه کرد.
سهم و حق تقدمش زیر۱۳۰۰ تومن نباید بیاد...از اون طرف سقف ۵۰۰۰ تومن
برای کگاز من نوشتم.چند سال اول سرمایه گذاری همه به ما میخندن..
ولی سال ۱۴۰۷ ما به اونها میخندیم
ککاز بامبوی بورسه بعد از افتتاح فاز سوم....
یعنی تا راه اندازی فاز سه باید صبور بود..حالا فاز سه سه سالم طول بکشه!! تا افتتاحش...باید صبور بود
صبور بودن انچنان سخت نیست!
اگر مثلا سهمی که باید سه سال موند روش رو درصدش رو در سبد کم بگیریم...صبر بسیار اسان خواهد بود..
اگر کسی یکباره بیاد سهمی ک افق بلند مدتش خوبه سنگین بخره...خسته میشه...و بعد یکی دوسال میفروشه!"" و هیچ سودی هم ممکنه نبره....
یک سهمو باید کامل تا موعدش نگه داشت...
ما برای کگاز هم هر وقت پست زدیم نوشتیم این سهم کوتاه مدتی نیست
+++
الان اونایی ک کگاز رو دائم معامله میکنن هیچی از بورس نمیدونن..
کگاز رو باید ۶ ماه بعد از راه اندازی فاز دوم بهش سر زد و اون موقع قیمت سهم یک چکی کرد...تازه من میگم چک کرد... ما تا فاز سه هم راه نیوفته....ارزشگذاری تابلو بورسو رو کاری نداریم...البته مفت بدن اضافه میکنیم ...
نکته بعد اینکه ادم برای سهمی ک وقت بزاره....و با سختی چند سال باهاش بمونه....دیگه کسی نمیتونه مفت از چنگش در بیاره.....و قدر سرمایه گذاری ای ک کرده میدونه...
چیزی ک راحت بدست بیاد راحت هم از دست میره...
کگاز تا ۱۴۰۷ خیلی ها رو خوشبخت میکنه...البته ممکنه ۳-۵ سال بازدهی خاصی نده:)
برا همین اسمش رو بامبو گذاشتم....
میثم جان به دید طولانی مدت اگر نگاه کنیم همین پتایر با طرح توسعه سمنان سال ۱۴۰۱ ظرفیت تولیدش ۳ برابر میشه و اون زمان شاید قیمتش چندهزار تومن باشه( با توجه به تورم)
.بانک مرکزی:
برخی رسانه ها با برداشت اشتباه از آخرین یادداشت ریاست کل در سال ۹۹ نوشتند:
ارز ورودی بانک مرکزی در سال گذشته، ۱۵ درصد از میانگین ۲۰ ساله کمتر بود.
اما عبارت صحیح این است:
ورودی ارز به بانک مرکزی ناشی از فروش نفت و گاز در سال ۹۹، در حد ۱۵ درصد
میانگین ۲۰ ساله بوده است!
میثم جان به دید طولانی مدت اگر نگاه کنیم همین پتایر با طرح توسعه سمنان سال ۱۴۰۱ ظرفیت تولیدش ۳ برابر میشه و اون زمان شاید قیمتش چندهزار تومن باشه( با توجه به تورم)
طرح های توسعه تایر زیر ۳ سال راه اندازی نمیشه و زمانبره.
طرح های توسعه تایر زیر ۳ سال راه اندازی نمیشه و زمانبره.
چون سوله ها و ساختمانهای سمنان ساخته شده است میشه خیلی زودتر روش حساب کرد من با شناختی که از دوسال سهامداری دارم باهاش به نقطه مطلوبم برسه دوباره روش تکسهم میشم یک حسنی که داره الان بازارگردان هر روز داره ۹ میلیون از شناورش را جمع میکنه و به کف برسه بازگشت شارپ خوبی خواهد داشت و نوسان هم خوب میده
.
سال سخت و تورمی در انتظار مونه
دلار خیلی زود بالای ۳۰ تومن مستقر میشه
با پیام دیروز آ. خامنه ای و سخنرانی ترسناک امروزش، ظاهراً سال تلخ تر و بدتری پیش رو خواهیم داشت.
سال تولید بدون تولیدکننده، انتخابات بدون حق انتخاب، و بلعیدن قوه مجریه توسط نهاد رهبری.
سال انفجار «توهم پیشرفت»، سرکوب بیشتر در اینترنت و لجبازی بیشتر با جامعه جهانی.
چون سوله ها و ساختمانهای سمنان ساخته شده است میشه خیلی زودتر روش حساب کرد من با شناختی که از دوسال سهامداری دارم باهاش به نقطه مطلوبم برسه دوباره روش تکسهم میشم یک حسنی که داره الان بازارگردان هر روز داره ۹ میلیون از شناورش را جمع میکنه و به کف برسه بازگشت شارپ خوبی خواهد داشت و نوسان هم خوب میده
یکی از راههای سود کردن ماندن طولانی مدت با یک سهمه و ور نرفتن با سبد و دنبال سهم جدید نرفتن....
+++
یکسال دیرتر یا زودتر پولدار شدن خیلی تاثیری در زندگی نداره..
مهم داشتن سهم خوبیه که یا بهش اعتقاد داریم یا دلمون بهش قرصه
+++
بهترین راه بالابردن بازدهی اینه یک سهم خوب رو چند ر سال موند روش و ور نرفت با سبد...
نظر