پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
همه چیز قابل پیش بینیه...نهایتا با یک تاخیر دو سه ساله(-: پس در بلند مدت همه چی قابل پیش بینیه جز جنگ
فقط جنگ در ایران قابل پیش بینی نیست ( جنگ خارجی...یا جنگ و.انتقال قدرت داخلی)..
من دارم بهتون میگم دلار سال ۱۴۰۷ عددی بالای ۹۰ هزار تومن و.بین ۹۰ تا ۲۰۰ هزار تومنه..
و حاضرم با همتون سر این موضوع شرط بندی کنم:D
اینکه شما نمیتونی پیش بینی کنی دلیلی نداره ما هم نتونیم:D
حالا این مورد رو ک پیش بینی کردیم....میتونیم بریم سهامی رو پیدا کنیم که دولت خیلی رو فعالیتش نمیتونه اثر بزاره و حاشیه سودش خیلی تغییر بده...مثلا صنعت شیشه!" یا مواد غذایی .....
تنها ریسک بورس جنگه وگرنه سایر مسائل همه چی قابل پيش بینیه در بلند مدت....
هر کسی ک در این مملکت روی کار بیاد..حتی ترامپ و جو بایدن ...دلار سال ۱۴۰۷ اون اعدادیه که ما میگیم:D
+++
شرکت اسپیس ایکس برای فرستادن افراد ب مریخ
مثلا محاسبه کرده در فلان سال فاصله زمین تا مریخ به کمتربن فاصله میرسه و با فلان قدر سوخت میتونن فضا پیماشون رو رو سطح مریخ فرود بیارن(-: وگرنه همینجوری تو هر روز و سالی نمیتونن ب مریخ برسن
اقتصاد ایران ک بسیار راحته محاسباتش و پیش بینیش البته در بلند مدت:D
ربطی ب اینکه کی سر کار باشه هم نداره
+++
همه چی این دنیا رو حساب کتاب و با علمه...
اگر ما علمشو نداریم...دلیلی نداره که اون چیز قابل محاسبه و قابل پیش بینی نیست
در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است
View Post
فقط جنگ در ایران قابل پیش بینی نیست ( جنگ خارجی...یا جنگ و.انتقال قدرت داخلی)..
من دارم بهتون میگم دلار سال ۱۴۰۷ عددی بالای ۹۰ هزار تومن و.بین ۹۰ تا ۲۰۰ هزار تومنه..
و حاضرم با همتون سر این موضوع شرط بندی کنم:D
اینکه شما نمیتونی پیش بینی کنی دلیلی نداره ما هم نتونیم:D
حالا این مورد رو ک پیش بینی کردیم....میتونیم بریم سهامی رو پیدا کنیم که دولت خیلی رو فعالیتش نمیتونه اثر بزاره و حاشیه سودش خیلی تغییر بده...مثلا صنعت شیشه!" یا مواد غذایی .....
تنها ریسک بورس جنگه وگرنه سایر مسائل همه چی قابل پيش بینیه در بلند مدت....
هر کسی ک در این مملکت روی کار بیاد..حتی ترامپ و جو بایدن ...دلار سال ۱۴۰۷ اون اعدادیه که ما میگیم:D
+++
شرکت اسپیس ایکس برای فرستادن افراد ب مریخ
مثلا محاسبه کرده در فلان سال فاصله زمین تا مریخ به کمتربن فاصله میرسه و با فلان قدر سوخت میتونن فضا پیماشون رو رو سطح مریخ فرود بیارن(-: وگرنه همینجوری تو هر روز و سالی نمیتونن ب مریخ برسن
اقتصاد ایران ک بسیار راحته محاسباتش و پیش بینیش البته در بلند مدت:D
ربطی ب اینکه کی سر کار باشه هم نداره
+++
همه چی این دنیا رو حساب کتاب و با علمه...
اگر ما علمشو نداریم...دلیلی نداره که اون چیز قابل محاسبه و قابل پیش بینی نیست
نظر