کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گفتم خرج زندگی رو باید از جای دیگه در اورد و به سهام دست نزد!
البته واقعیت های اقتصادی ایران در سال 1400 نهایتا از مهر تا اذر مشخص میشه! خیلی هم نا امید نیستیم:D
زمان مشخص میکنه تحریم ها عامل رشد نرخ ارزه یا اینکه مشکل جای دیگرست:D
صبور باشید........البته با داشتن اخزا ........میشه مقاومت رو بالا برد! و صبور بود و صبور ماند!
اونایی هم که شغل دیگری غیر از بورس دارن که چه بهتر!!
اقتصاد ایران به نقطه ای رسیده که هیچکس (یا هیچ صنعتی) نمیتونه از منافعش بگذره!!!
امروز شنیدیم شرکت سایپا مبلغ بیمه سال جدید رو به صورت دعوتنامه تکمیل وجه برای مشتریان ارسال کرده..خخخ
اقتصاد ایران دقیقا به این نقطه رسیده که سایپا از زه و رادیو ظبط هم میزنه! و اضافه حق بیمه هم اضافه میکنه به فاکتورهاش:D
مرغدار مملکت میگه : ... لق دولت! قیمت تمام شده مرغ اینه! میخواید این قیمت فراوان مرغ هست! نمیخواید برید تو صف!!! و با قیمت دستوری مرغ نیست! روغن همینطور! دریایی از روغن با نرخ 4200 یا هر عددی دیگه تولید بشه احتکار میشه! مگر اینکه کوپنی کنن!
و هیچکس دیگه حاضر نیست با ضرر فعالیت کنه.......
تازه اول راهیم.......
متوسط جمعیت کشور در گام اول انقلاب بیشتر از متوسط جمعت در گام دوم انقلاب نبوده :D گام اول سه تا 000 اومد جلوی ریال در مقابل یک دلار...
در گام دوم این سه تا صفر خیلی زودتر از 40 سال قبل میاد:D
لذا فقط باید سهامداری کرد....و بیخیال بود..هیچکس و هیچ صنعتی دیگه حاضر نیست با زیان کار کنه!
میثم چرا بجای اخزا صندوق با درآمد ثابت مثل امین یکم نمیخری؟
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر