کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
مجمع زودتره. سود مجمع به خریداران حق تعلق نمیگیره.
شما فکر کردی من دیروز و امروز شروع کردم به ترید ؟ متن رو چند بار بخون از رو بنویس بعد بیا اظهار نظر کن. فقط به احترام آقا شیره کامنت میگذارم والا ببینم بعضی ها قصد تخریب دارن. بای بای و خلاص
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
فکر میکند حرف من و شما یا معاملاتمون در روند صعود و نزول امثال این سهمها تاثیری داره . مثلاً میخواهید بگید شما آگاهید و من نا آگاهانه آدرس غلط میدم یا آگاهانه میخوام سهم داغ کنم و سفته بازی.... تاریخ اولین معاملات بنده به قبل مطرح شدن امثال ریش قرمز میرسه دوستان قدیمی میدونن چی میگم و از کجا. بهر حال هرکس مسئول معاملات خودشه. شاید باشید و بای بای
نوشته ای از دکتر صدرائی
اول. دنبال مباحثه نیستم. نمیخواهم سرتان را درد بیاورم و چشمتان را خسته. نمکی هم بر زخم هایتان نخواهم ریخت. می دانم شرایط تک تک شما سخت است. اعصابی نمانده. فشارهای دیگر معیشتی و کرونا و ... هم هست.
دوم. عده ای در بازار مانده اید، عده ای خارج شدید و بعدتر وارد. عده ای اما بیرون رفته اند. نقدند! منتظر!
سوم. بازار ریخته است. دردتان را میفهمم. او که سهامش سی درصد ریخته باید چهل درصد رشد کند تا سربه سری. اوکه شصت درصد ریخته، باید سبدش ۱۴۰ درصد رشد کند تا سر به سری. دردش بیشتر است وقتی چشم اندازی برای این رشدها در کوتاه مدت دیده نمی شود. می دانم...
چهارم. برخی ریزش آینده ی دلار را علت شرایط فروردین ماه بازار می دانند. اینکه می گویم اطلاع نیست، تحلیل است؛ با دو میلیون بشکه نفت در ماکزیمم ۶۰ دلار و به اندازه ۲۵۰ روز فروش نفت، درآمد دلاری کشور می شود ۳۰ میلیارد دلار. می گویند ۴۷ درصدش سهم دولت است. الباقی برای صندوق توسعه و شرکت نفت. البته محدودیت بیشتر است که من نمیخواهم پیچیده اش کنم. سهم قابل تصرف دولت کمی کمتر از ۱۵ میلیارد دلار خواهد بود. می گویند ۸ میلیارد دلار برای کالای اساسی در سال ۹۹ با آن قیمت های جهانی! خرج شده. ۱۴۰۰ را هم هشت میلیارد دلار بگیریم. هفت میلیارد دلار باقی مانده همانی است که باید کفاف تراز سرمایه ای بودجه و بعد هم کسری تراز مالی را بدهد. این که می گویم دیگر تحلیل نیست اطلاع است؛ برداشت های توسعه ملی در سال گذشته باید پس داده شود! با سود! می گویند دلار ۱۲! دیگری گفته ۱۵! تا اینجای کار برآورد شما چیست؟ این ها به کنار! دو تراز تجاری و سرمایه کشور سال هاست منفی است. تجاری بین دو تا سه میلیارد دلار و سرمایه! که بماند! پایان کرونا شروع برخی چالش هاست. اولینش تامین ارز مسافرت است. دومی اش انبوه تقاضای انباشت دوره کرونا و تحریم است. باقی اش را خود بخوانید زین مجمل! کاهش ارز تراز تجاری را منفی تر می کند و تراز سرمایه را هم! جهش تولید و مانع زدایی و این ها را چه کنیم! آقای تصمیم ساز ترسم این است دلار را با پمپاژ صله ی رفع تحریم! پایین بیاوری و طبقه ای خاص، با کمک رمز ارز اموال ادجاست شده با دلار ۳۵ ۳۶ خود را بفروشند و با ارز ۱۹ ۲۰ تومانی بدرود مام وطن کنند!
پنجم. شنیده ام برخی قیمت های جهانی را بی ثبات می دانند و ریزشی! از این رو اعتمادی به فروش شرکت ها ندارند. به نظرم از آنچه در اقتصاد ایران طی ده ها سال اتفاق افتاده باید درس گرفت. در ایران نقدینگی بهترین عامل برای توضیح تورم است. کرونا هرچه نکرد یک کار را کرد. اتخاذ سیاست های سنگین انبساط پولی توسط بانک های مرکزی! دارایی فدرال رزرو را ببینید. در این دوره قریب به پنج هزار میلیارد دلار افزایش داشته! تورم جهانی لبخند نمیزند؟
ششم. قیمت گذاری دستوری، سرکوب قیمت و ... تا کی؟ احتمالا با گشایش های اقتصادی رفته رفته سایه قیمت گذاری دستوری خواهد رفت. یادم هست قیمت خودروهای داخلی در بازه زمانی ۹۵ و ۹۶ دیگر با حاشیه بازار اختلاف معنا داری نداشت. این یک نمونه ملموس است که احتمالا خود به چشم خویشتن، دیده اید! باقی صنایع هم روال همین است...
هفتم. ریسک مهمی که فی الحال برای آینده بازار میبینم، دولت بی پول است. دولت مقروض. او شاید دست به هر کاری بزند. این هم کم رنگ است. چرایش در شعار امسال است. رفع موانع تولید! داستان های سیاسی اش با خودتان. راستی امروز در جلسه سازمان گزارشی بود که نشان می داد عدم انتفاع صنایع از قیمت گذاری دستوری چه قدر است! من اسمش را گذاشتم عدم انتفاع دولت از درآمدهای مالیاتی!
هشتم. فلانی، دردمان آمده! رییس دولت. مشاور رهبری. وزرا. آقای نماینده و ... دعوتمان کرده اند به سرمایه گذاری در بازار سهام. امروز هرچه آوردیم یا سربه سر است یا زیان. دوستانِ جان! فعالان عزیز. قدیمی ترها همین ۹۲ خودمان را به یاد دارند. در طول ۹۳ و ۹۴ عین همین جملات را می شنیدم. رئیس دولت و وزیر وقت اقتصاد همه را به سرمایه گذاری در بورس فراخواندند؟ چه شد؟ در کوتاه مدت بازار ریزشی شد و در میان مدت رکود! خیلی ها یادشان است. فغان از پی فغان! امروز چه؟ من دو مورد از دو جنس سهم برایتان مثال می آورم. اگر ایران خودرو را در برج ده سال ۹۲ میخریدید، در پیک! ۴۰۵ تومان! درکمتر از هفت سال تعداد هر یک سهم بیست سهم شد! تمام شده ی هر کدام افتاد ۲۰ تومان. خوش شانس بودید در قیمت ۸۰۰ میفروختید. بدشانس هستید فردا! در قیمت ۲۵۰! هنوز هم سرمایه آن روزتان ۱۲ برابر است. دلار معیار تصمیم! هفت برابر شده! ملی مس در برج ده ۹۲، ۴۹۲ را دید. تعدیل شده با سود را حساب کنید با قیمت های این روزها بیش از ۱۳ برابر افزایش یافته.
این نوشته ی دکتر صدرایی..و پست های چند صفحه ی اخیر بنده از روی دلسوزی بود...برای پول های سوخته!
زین پس دیگه از این حرفا نمیزنیم(-:
ما هم میتونیم بگیم بورس أخه!! و با یک کلیک و کلی ضرر خروج بزنن ..
و داستان هم نگیم!!
ولی این حرفا از سر دلسوزیه و تجربه ای که داشتیم و دیدیم که گذر زمان چه میکنه...مخصوصا بازه های بلند تر...
در هر حال بورس سخت ترین کاره!!
فعلا تا ۶-۷ ماه اینده پست نصیحتی نداریم:D
یعنی ما اینا رو نوشتیم ک کسی اگر میتونه صبر کنه صبر کنه و امید داشته باشه..ولی اگر نمیتونه وارن بافت میگه بورس محل انتقال ثروت از افراد عجول به افراد صبوره و کاریش نمیشه کرد متاسفانه
من خودم هر چی از ۶ ماه پیش تا الان خریدم...گفتم امسال سود خبری نیست!! ولی بعدش خوب میشه..با این دید ما خودمون داریم میخریم
منابع اطلاعاتی در غرب از مورد هدف قرار گرفتن #نطنز توسط موساد خبر میدهند.
حمله سایبری به قلب محل غنیسازی اورانیوم بوده و غنیسازی متوقف شده و خسارت شدیدی به تاسیسات نطنز وارد شده است.
#فوری یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۰
دقایقی پیش / انتشار اولین تصاویر ماهوارهای از سایت هسته ای نطنز قبل و پس از حمله موفقیت آمیز موساد به تاسیسات اتمی نطنز
کاربری نوشت:
حسابش رو بکنید، با مصالح ساختمان کە برای بزرگتر کردن و تعمیر حمله دفعە قبل اسرائیل حمل میشده داخل سایت، مواد منفجرە بیارە داخل حساسترین و پیچیدەترین تشکیلات جمهوری اسلامی، بعدهم درست اون روزی کە اولدرم بلدرم میکنن بفرستدش هوا!!!
دوران بزن در رو تمام شده، الان دوران بزن و سلفی بگیر هست?
? اینجا چه خبر است؟!
➖ شبکه ۱۳ اسرائیل می گوید حمله به تاسیسات نطنز در ایران سایبری نبوده و با محموله انفجاری انجام شده است.
➖ جروزالم پست میگوید: حادثه روی داده در تاسیسات هسته ای نطنز بسیار بزرگ بوده است.
➖ صالحی هم میگوید: آنچه امروز در نطنز روی داد، تروریسم هستهای بود.
➖ کمالوندی که برای بازدید از حادثه مجتمع غنیسازی نطنز به کاشان سفر کرده بود در حین بازدید دچار حادثه شده و مچ پا و سر وی دچار شکستگی شده است.
? چرا دشمن هر غلطی دلش میخواهد انجام میدهد؟! خخخخخ
یاد پت و مت میفته آدم..خخخ یارو رفته بازدید سر و پاش هم شکسته ...خخخخ.
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
عملا ج ا دیگه چیزی برای مذاکره نداره
نطنز لااقل ۹ ماه طول میکشه به مدار قبل برگرده
آمریکا ظاهراً میخواست امتیاز بده برای جلوگیری از غنی سازی اسراییل براش بدون هزینه درآورد
نیویورک تایمز از قول دو مقام اطلاعاتی گزارش داد آنچه بامداد یکشنبه در تاسیسات غنیسازی نطنز رخ داد، انفجار بزرگی بود که سیستم داخلی و به شدت حفاظت شده تامین برق سانتریفیوژهای زیرزمینی را بهطور کامل تخریب کرد و ضربه سختی به توانایی غنیسازی ایران وارد کرد
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
ایران پر از دشمن داخلی و خارجیه!
اینطور نیست ک فک کنید سوئیسه(-: و اسوده باشید..
یک اتفاقاتی رخ میده که هر چی زدن تو سر دلار تو چند هفته جبران میشه
این طور نیست... البته منظور من زمان خاصی نیست...
برا همین میگیم ما با حساب کتاب خودمون به دلار ارزش میدیم نه بازار و دولت!
وقتی نقدیگی به ۵۰۰۰ هزار میلیارد برسه...دلار باید ۳۰ هزار و ۳۲ هزار تومن رو رد کنه! !
ما اینا رو جلو جلو بهتون میگیم تا سر وقتش قضاوت کنید (-:
تا پایان اسفند ۹۹ نقدیگی به ۳۵۰۰ هزار میلیارد تومان رسید..
۱۵۰۰ میلیارد دیگه ب نقدینگی اضافه بشه دلار باید ۳۰ هزار تومان را رد کرد...
حالا اگر رد نکنه...یعنی سرکوب دلار رخ داده:D
و باید زیر قیمت درو کرد طلا و دلارو:D
بعد از انتخابات فنر بشدت فشرده دلار رها میشه
شنیدم ذخایر دلاری از ۱۲۲ به ۴۰ میلیارد دلار رسیده نمیدونم همش دست بانک مرکزی یا جای دیگه!
باانفجار درسیکل برق رسانی،همه آبشارهای سانتریفیوژها از کار افتادند.سیستم پشتیبانی نیز عمل نکرد.دراین مورد گاز تزریق شده به همه سانتریفیوژها رسوب میکند و منجمد میشود.آن سانتریفیوژهادوباره قابل تعمیر واستفاده نخواهند بود.درحقیقت
کل توان غنی سازی ایران در #نطنز ازبین رفت.
برق #نطنز 12 ساعت قطع بوده، بدین شکل هگزافلوراید اورانیوم 12 ساعت تو سانتریفیوژها مونده که درش رسوب میکنه و باعث خوردگی بدنه میشه و عملا کلا سانتریفیوژهای در حال کار باید تعویض بشن!
⭕️ گزارش نیویورکتایمز از زمان ۹ ماهه برای جبران خسارت گسترده انفجار نطنز
? انفجار دوباره در نطنز سرعت غنیسازی، مذاکرات وین و ابزار چانهزنی ایران را کاهش میدهد
♦️یک روز پس از انفجار در تاسیسات غنیسازی نطنز، نیویورکتایمز خسارتهای آن را گسترده برآورد کرد و نوشت که سیستم تامین برق سانتیریفیوژها برای غنیسازی اورانیوم منهدم شده و تعمیر آن و از سرگیری تولید دوباره در این سایت هستهای ۹ ماه زمان میبرد.
انفجار دوباره در نطنز که نخست «سانحه» و بعد «تروریسم هستهای» خوانده شد و به گفته محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام آتشسوزی به همراه داشته، ۱۰ ماه پس از نخستین انفجار در این تاسیسات اتفاق افتاده است. آن هم در حالی که مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در وین در جریان است و تا کنون دو طرف نسبت به پیشرفت مذاکرات و لغو تحریمها ابراز امیدواری کردهاند.
این روزنامه آمریکایی به نقل از منابع اطلاعاتی آمریکایی و اسرائیل انفجار نطنز را به اسرائیل نسبت داده و مینویسد که در نتیجه این حمله «ضربه سختی» به ایران وارد شده است.
هرچند مقامات اسرائیل در موارد اینچنینی اتهامها را تایید یا تکذیب نمیکنند، همواره در مورد لزوم مقابله با برنامههای هستهای ایران و جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هستهای با صراحت صحبت کردهاند.
همچنین بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل در مورد سمت و سوی مذاکرات جاری در وین ابراز نگرانی کرده و میگوید در صورتی که توافق با ایران مانع دستیابی این کشور به سلاح هستهای نشود، از آن پیروی نخواهد کرد.
ادامه مطلب....
میگن یارو میره جنگل که شیر شکار کنه، شیره میگیردش بهش تجاوز میکنه.
از بیمارستان که در میاد باز میره جنگل شیر شکار کنه، باز شیره میگیره بهش تجاوز میکنه.
دو سه بار دیگه این اتفاق میفته تا بالاخره بار آخر شیره بهش میگه: «کمکم دارم حس میکنم واسه شکار نمیای جنگل!»
آره خلاصه....
اگر انگلیس و آمریکا بلدن، خب برای خودشون واکسن بسازن تا نمیرن!
هار هار هار ???
نتیجه:
تغییر آمار تعداد فوتی کرونا در انگلیس از ۱۵۰۰ نفر به ۸ نفر در روز.
تغییر آمار فوتی ایران از ۷۰ به ۲۸۰ نفر در روز!
???.
نظر