کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ریپل زیر۱.۵۰دلار بخر
نزدیک ۲.۰۰دلار بفروش
۲ دلار رد کرد تا ۶میرود
بزرگوار من نه شما رو میشناسم نه شما بنده رو ....کل این فاروم بورسی هم پول ببرن سمت ارز دیجیتال یا برداشت کنن اتفاقی نمیافته تو این بازار من یا کسی دیگه سود کنه
ولی مواظب باشید
حداقل تو بهترین حالت افت 30 درصدی دارن ...تو بهترین حالت
دیروز عرض کردم تو برخیشون شاید بشه به 30 درصد نوسان فکر کرد ولی با افت بیت کوین همه شون افت بیشتری میکنن از بیت کوین
خود من نتونستم استفاده بکنم این دوره از این بازار ولی دلیل نمیشه نتونم جلوی طمع رو بگیرم الان وارد شم تو بدترین زمان
وقتش نیست
اعصابم خرد شد تک سهم dash شدم در 367 دلار :D البته برای یک تایم کوتاه زیر 1 روز :D
5 درصد بده فرار میکنم:D
==
لامصب بیت بیاد زیر 60 هزار دلار یه اصلاحی میخورن همه!
فعلا ک مقاومت کرده
کل بازار به بیت کوین نگاه میکنن:D
یکی دو روز اینده اوج هیجانه و نوسان:D
==
بهترین کار خرید پله ایه ..
این بازارم داره سخت میشه:D
میگم هیچ ارز دیجیتالی میشناسید که مثل بعضی سهام بتای منفی داشته باشند. یعنی اگه بین کوین پایین اومد اونا احتمالا بالا برن
درود بر تمام دوستانی که اظهار نظر میکنند
میگم هیچ ارز دیجیتالی میشناسید که مثل بعضی سهام بتای منفی داشته باشند. یعنی اگه بین کوین پایین اومد اونا احتمالا بالا برن
درود بر تمام دوستانی که اظهار نظر میکنند
اگر پول پر قدرت وارد بشه حالیش نیست بیت کوین چیکار میکنه
من متوجه نشدم
یعنی اگر در ۵ روز کاری سهم به اندازه ۲۰۰ درصد حجم مبنا معامله نشه سهم وارد گره معاملاتی میشه ؟
✔️ یکی از مصوبات امروز هیات مدیره سازمان بورس این است :
«مقرر شد بازنگری به نحوی باشد که امکان نقدشوندگی افزایش یابد. در تغییراتی که صورت گرفت مجموع حجم معاملات در ۵ روز از ۵ درصد به ۲۰۰ درصد افزایش یافت. البته دامنه نوسان در گره معاملاتی همان دو برابر باقی ماند، اما حجم مبنا در روز گره معادل یک سهم در نظر گرفته می شود.»
? تفسیر :
«قبلا این گونه بود که اگر ۵ روز متوالی مجموع حجم معامله شده ، سهم زیر ۵ درصد از حجم مبنای شرکت بود ، به گره معاملاتی می رفت ، اما در دستورالعمل جدید اگر سهم ۵ روز متوالی زیر ۲ برابر حجم مبنا معامله شود به گره معاملاتی می رود»
bourse24.ir/news/214882
بزرگوار من نه شما رو میشناسم نه شما بنده رو ....کل این فاروم بورسی هم پول ببرن سمت ارز دیجیتال یا برداشت کنن اتفاقی نمیافته تو این بازار من یا کسی دیگه سود کنه
ولی مواظب باشید
حداقل تو بهترین حالت افت 30 درصدی دارن ...تو بهترین حالت
دیروز عرض کردم تو برخیشون شاید بشه به 30 درصد نوسان فکر کرد ولی با افت بیت کوین همه شون افت بیشتری میکنن از بیت کوین
خود من نتونستم استفاده بکنم این دوره از این بازار ولی دلیل نمیشه نتونم جلوی طمع رو بگیرم الان وارد شم تو بدترین زمان
وقتش نیست
نترسین
تا ابان این بازار ارز دیگیتالی رشت میکند
بیتکوین تا ۳۰۰.۰۰۰ میرود
نظر