حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط aiiub پست شده است View Post
    سلام برا ورود به بازار ارز دیجیتال کدوم نمادها رو پیشنهاد می کنید؟ تشکر از راهنمایی های مفیدتون!
    سلام نمیدونم والا.

باید تحلیل تکنیکال بلد بود بیشتر
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

انس۱۸۳۷...
      ///

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
        با این قیمتهای جهانی فردا بازار خیلی خوبی خواهیم داشت
        مس همین الان رکورد ۱۰۲۲۱ دلار را زد که حدود ۲۰۰ دلار بالاتر از قیمت چهارشنبه است:.thumbsupsmileyanim و روی آرام آرام به ۳۰۰۰ دلار نزدیک میشه/.:biggrinsmiley.:/
        چهارشنبه که بازار بخاطر دو روز تعطیلی مردد و خیلی‌ها ریسک خرید نکردند ولی شنبه مقداری از پولهای پارک شده میان وسط مثلاً فملی قطعا مورد توجه قرار میگیره و باید دید حقوقی تا چه حد حاضر بفروشه
        سنگ آهنیها و فولادیها هم قطعا پرتقاضا و مثبت خواهند بود
        امیدوارم در هفته پیش رو مزد تحلیل و جرات ریسکم را بگیرم چند روز گذشته خریدهای خوبی در فملی و کچاد داشتم فقط فباهنر از دستم در رفت که بنظرم فردا اول صبح بشه شکارش کرد
        مس همچنان می‌تازد
        در آستانه ۱۰۴۰۰ دلار و حدود ۴۰۰ دلار ( ۴ درصد بالاتر از قیمت چهارشنبه)
        واقعا حقوقی های فملی خیلی باید احمق یا بیشرف باشند اگر فردا صف خرید فملی را بدن خیلی راحت میشه صف خرید سهم را تا حداقل یکشنبه دید یعنی ۱۲ درصد بالاتر از هفته قبل
        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

آمریکا: تحریم‌های غیربرجامی را حفظ می‎کنیم

?دیپلمات آمریکایی در وین: اگر معتقد باشیم حفظ یک تحریم با بازگشت به برجام سازگار نیست آماده‌‌ایم آن را برداریم. اما اگر تصورمان این باشد که که حفظ یک تحریم با برجام سازگار است آن را حفظ می‌کنیم.

?آن‌ها تقاضاهایی را مطرح کرده‌اند که از آنچه برای بازگشت به تعهدات لازم بوده فراتر است. تا زمانی که بر سر همه چیز توافق صورت نگیرد، هیچ چیزی مورد توافق نیست.

?از نظر ما برجام فقط گام اول است. باید گفت‌وگوهایی درباره تنش‎زدایی در منطقه انجام شود که به معنای تغییر سیاست ایران است. بخشی از این گفت‌وگوها اکنون در حال انجام است و به محض بازگشت به برجام ممکن است این گفت‌وگوها گسترده‌تر شوند.

?درباره شهروندان آمریکایی که در ایران بازداشت هستند، مذاکرات فعال و غیرمستقیمی وجود دارد که مستقل از برجام است

+++

پس یوترن حفظ میشه...یعنی تقریبا هیچ

( صحبت سیف بعد از تست برجام و توافق قبلی)

+++

فردا ب نظر بازار خوبه!!!
          ///

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

دلار کف خودش را دید و احتمالا فردا بالای ۲۲ تومن معامله میشه
            وضعیت فعلی بازار کامودیتیها و افق پیش روی هم نشان از روزهای خوب بورس میده این روزها را فرصت خرید می‌دونم فروشندگان این روزها در حداقل ۹۰ درصد سهام بازار بازندگان افسرده ماه‌های بعد خواهند بود
            امسال سال کامودیتیهاست از فرصتهای فعلی نهایت استفاده را ببرید فملی و فولاد ۱۲۰۰ تومنی خیلی زود موجب حسرت فروشندگان میشه

سینا رهبرشهلان:
            هرمدل کدال ونمودارها رامی بینم شاید قبل از شهریور ۱۴۰۰ سقف شاخص کل مجددا شکسته شود ۱۴۰۰/۲/17 عمدا این شکلی تاریخ نوشتم
            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

دو تا سوال در مورد #دلار شده
              اول اینکه زیر ۲۰ رو بالاخره میبینم یا نه؟
              دوم اینکه در کانال نقاط جامانده از مهر ۹۸ که دلار ۱۲ تومان بود گفته شده احتمالا ۲۱ و حتی ۲۷ را خواهیم دید و ممکن است زمانی اعداد خیلی پایین را ببینیم، آیا همچنان برقرار است یا خیر؟

سوال اول

بعد از تاچ بازه ۳۲ ۳۴ گفتیم احتمالا دلار تا ۲۴۵۰۰ و ۲۱۰۰۰ افت داشته باشد که بالاخره تاچ شدند
              اما حالا در پست بالا گفته شده احتمال ۱۷۸۰۰ هم داریم
              حال ۲ سناریو داریم

اول اینکه
              با توجه به تاچ شدن ۲۱۲۰۰ و واکنش میلیمتری به ۲۰۴۰۰ احتمالا #دلار در حال پولبک به ۲۴۵۰۰ تومان باشد و بعد ادامه افت
              که در این صورت یا ۲۰۴۰۰ کف دوقلو باشد
              یا تا ۱۷۸۰۰ آخرین عدد جامانده افت داشته باشیم و بعد به بالای ۲۱۲۰۰ برگشت داشته باشیم و بعد هم شکست ۲۴۵۰۰ و اهداف بعدی...

دوم اینکه
              اگر در موج فعلی #دلار موفق به شکست ۲۴۵۰۰ شود احتمالا کف ۲۱۲۰۰ دیگر حفظ خواهد شد و وارد یک اصلاح زمانی خواهیم شد
              توجه شود اگر سناریو اول یعنی پولبک تا ۲۴۵۰۰ و بعد اصلاح تا ۱۷۸۰۰ اتفاق بیفتد احتمالا دلار خیلی سریعتر از سناریوی دوم سقف خواهد زد(۳۲_۳۴)
              یعنی مثلا اگر انتظار داشته باشیم با سناریوی دوم در سال ۱۴۰۲ دلار سقف بزند و هدف ۳۸۵۰۰ را تاچ کند، با سناریوی اول ممکن است ۶ ماه تا یکسال زمان کوتاه تر شود برای شکست سقف!
              ...
              سوال دوم

چندین بار در این کانال به عدد خیلی مهم ۱۵۶۰۰ تومان اشاره شد
              همچنان این عدد اعتبار دارد
              چه زمانی که سال ۹۷ دلار ۱۵۶۰۰ را شکست و گفتیم ۱۷۹۰۰ تاچ خواهد شد و خیلی زود به زیر ۱۵۶۰۰ برمیگردد و ۱۰۴۰۰ تاچ می شود
              چه زمانی که دلار از ۱۰۴۰۰ برگشت و چندین بار به ۱۵۶۰۰ واکنش داشت و گفتیم اگر این عدد بشکند تا دو برابر این عدد یعنی همان حوالی بازه ۳۲ ۳۴ هم می تواند صعود داشته باشد که همین طور هم شد
              پس برای بلندمدت تا زمانی که کلوز زیر ۱۵۶۰۰ نداشته باشیم هر عدد پایینی برای دلار بگوییم بی اعتبار است!!
              و بنظرم با توجه به نوع کندل های فعلی عدد ۲۰۴۰۰ یا ۱۷۸۰۰ نهایت افت دلار خواهد بود و اولین مقاومت در بالا هم ۲۴۵۰۰ می باشد.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

هیچکس حاضر نیست مالش رو مفت و ارزون بده

فقط بعضی سهامداران بدبختن که اتیش میزنن ب دارایی هاشون

سهمی ک نصف شده...یک سوم شده رو احمق برا چی میزارید تو صف فروش. فکر کنید نداریدش دیگه
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

?بزرگترین بنگاه دار خودرو: پنج شنبه که دلار گران شد نتایج مذاکرات پیشاپیش مشخص شد

++

ما قبلا گفتیم کل مردم هیچی!

۵ درصد پولدارها بخوان که دلار افت نکنه...افت نمیکنه!!

مگر اینکه دولت و بانک مرکزی بالای۶۰-۷۰ میلیارد دلار بخواد ارز پاشی کنه!! که فعلا بعیده...

وگرنه با زیر ۵۰ میلیارد دلار ارز پاشی هیچ اتفاقی رخ نمیده

کلاتون رو بچسبید...

یک زمانی در این مملکت شاید ۱۰۰ هزار نفر هم نمیدونستن که نقدینگی چیه و اثارش چیه..

به لطف کانال ها و پیج های اقتصادی....الان بالای ۱-۲-۳ میلیون نفر میدونن که نقدینگی چیه...

و مثل عقاب دارن چک میکنن .... همه چی رو....

از خبره های بورسش بگیر...تا خبره های دلارش... و خبره های خودروش...و خبره های طلا ... و ارز دیجیتال...

همه دیگه میدونن....نقدینگی چیه....

الان منافع ۵ درصد ثروتمند وپولدار در ایران اینه که دلار زیر ۱۸ نیاد...

دولت خودش رو هم جر بده دلار زیر۱۸ نمیاد..

مگر اینکه نفت بره بالای ۱۰۰ دلار:D تازه بازم اون موقع اون چند درصد باز رصد میکنن...اگر اجازه بدن....میاد زیرش..

چرا باورتون نمیشه دولت و بانک مرکزی هیچ کاره شدن..

۱۰-۱۵ درصد دیگه افت ارز هم دیگه اهمیتی نداره برای کسی که میخواد بالای ۶-۷ ماه بیاد سرمایه گذاری کنه...

همین الانش هم خریدارای دلار و طلا دیگه ترسی ندارن...چونمیدونن ته ته ش ۱۵ درصد ضرر میکنن که هیچیه این عدد...

از اون ور دارن میبینن نقدینگی داره سالی ۱۰۰۰ هزار میلیارد زیاد میشه!!

یعنی اندازه ۴۵ میلیارد دلار! !!

و هر چی زمان بگذره کف دلار محکم و محکم تر میشه

+++

بعضی وقتا ما از دستی میایم میگیه طلا بیاد زیر۹۰۰ میخریم.. و البته میخریم هم ..که ترس شما بریزه:D و بدانید اونجاها کفه:D و ترسی نداریم از افت موقتی و شو انتخاباتی دلار
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/05/07, 22:14.
                  ///

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    هیچکس حاضر نیست مالش رو مفت و ارزون بده
                    فقط بعضی سهامداران بدبختن که اتیش میزنن ب دارایی هاشون
                    سهمی ک نصف شده...یک سوم شده رو احمق برا چی میزارید تو صف فروش. فکر کنید نداریدش دیگه
                    برای کسانی که اهل بورس هستن این ارزونی ها غنیمته،
                    امیدوارم هیچ کس در این شرایط مجبور به فروش نشه و حتی بشه پول تهیه کرد برای خرید.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

تمام فراورده های ترزیقی و انواع سرم افزایش از ۱۰ تا۱۱۰ درصد داشتن!!

سهامدارانی ک سهام مرتبط رو دارن....تحلیل هلشونو اپدیت کنن...

ما گفتیم بالاخره یک روزی دلار ۴۲۰۰ حذف میشه..

و هر چی بتونیم دلارو ۴۲۰۰ جمع میگنیم البته باز هم با مدیریت ریسک! یعنس اونقدری ریسک میکنیم که نصفم شد اون سبد...مهم نباشه برامون و قابل جبران باشه
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

میگن میانگین کرک اسپرد رسیده به 5.5 دلار!

خوب تویی که سهام پالایشگاهی داری!

بشین حساب کن سهمت چند میارزه!!

پالایشگاهی که که روزی 360 هزار بشکه پالایش داره!

بزن روزی 5.5 دلار سود ناخالص براش........برای هر بشکه !!

بعد در سال ببین چقدر میشه _ 330 روز کاری مثلا ...یا 350 روز ...)

اگر این چیزا رو حساب نکردید شانسی اومدید تو بورس ضرر کردید!!! مشکل خودتون بوده!!

===

الا اوضاع پالایشگاهی ها هم خوبه به نظر!!
                        10-20 درصد پایینتر جذاب میشن برای قدیمی ها:D

من الان مثلا برای شبندر با کرک اسپرد 5 زدم و دلار 20 هزار تومنی >> شد 12 هزار میلیارد تومان سود ناخالص!

یعنی سود شبندر به 300 و 350 میل میکنه

10-20 درصد پایینتر برای ما جذابه

شبندر زیر 1800 جذابه!

باز فردا میبینی اول وقت گذاشتن تو صف فروش..خخخ
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/05/07, 22:48.
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

?‏اظهارات جدید نماینده آمریکا

۱-هر تعداد از تحریم‌های ترامپ را که خواستیم نگه می‌داریم.
                          ۲-در پی رسیدن به توافقی طولانی‌تر و قوی‌تر هستیم.
                          ۳-دوست داریم وارد مذاکره درباره موضوعاتی فراتر از برجام شویم و از ایرانی‌ها می‌شنویم که آنها نیز همین علاقه را دارند.
                          ?فؤاد ایزدی
                          ///

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

چیزی که مشخصه تیم بایدن در حال بریدن سر با پنبه است
                            تیم روحانی هم که حسابی مچل شده و تحت فشاره با اخبار جعلی در پیشرفت مذاکرات در حال وقت گذرانی تیم های رسانه ای هم در فضای مجازی با چرندیاتی که مینویسند یک عده هالو و احمق را ترسانده و تحریک به فروش دلار میکنند این حنا دیگه رنگی نداره

نظر

• دودو
                              ستاره دار(3)
                              • May 2020
                              • 1280

?زلزله سیاسی در چند کشور
                              افشا شدن چندین مطلب مهم از گزارش شگفت انگیزی که نیویورک تایمز امروز از تعویق انتشار آن بخاطر مسائل ملی خبر داد، نشان می‌دهد که پوتین از کارت ایران به بهترین وجه برای خود در زمان ترامپ استفاده کرده است. در این گزارش آمده بود که چگونه پوتین ترامپ را برای بیرون رفتن از برجام ترغیب کرده بود و همزمان به او اطمینان داده بود که در این مدت ایران هیچگاه نمیتواند به هیچ سلاح اتمی دست پیدا کند. .دزدیدن اطلاعات هسته ای ایران و ترور دانشمندان آن توسط اسرائیل نیز نتیجه کمکهای اطلاعاتی و نظامی روسیه با اسرائیل بخاطر این توافقات پنهانی پوتین و آمریکا بوده است. روسیه در این مدت توانسته است نه تنها پای خود را در سوریه محکم کند بلکه شریکی قابل اطمینان برای اسرائیل شود. مفسران شبکه های اجتماعی میگویند اگر این گزارش به طور کامل منتشر شود زلزله‌ای سیاسی در چندین کشور بوجود می آورد
                              تجزیه تحلیل و جزئیات بیشتر

?مرگ بر امریکا گفتیم،
                              اما روسیه، ما را نابود کرد!!!

مسوولین کشور مسابقه کرملین رفتن ‌گذاشتند!!! آیا آنجا دیکته می‌شود که، قرار است ایران قربانی شود!؟!؟!؟

ما تحریم شدیم و بازارنفت را از دست دادیم، این روسیه بودکه ۴میلیون سهمیه صادرات نفت مارا تصاحب کرد و بلعید!!!

ما تحریم شدیم روسیه بازار گاز و پتروشیمی اروپا را از ما قاپید و همه را از آن خود کرد!!!

ماتحریم شدیم، ولی روسیه برصندلی اوپک نشست و ما را از میدان به درکرد!!!

جوانان ما در سوریه شهیدشدند و سرمایه ما به فنا رفت ولی سوریه را روسیه بلعید و کنار اروپا پایگاه درست کرد و موشک قاره پیما نصب نمود!!!

با همکاری با اسراییل و قفل کردن إس سیصد، ما را سیبل هواپیماهای اسراییل کرد!!!

روس حاضر نشد از ما گوجه و تربچه بخرد از ترکیه خرید تا بازار گاز ترکیه را هم ببلعد!!!

جهانگردان او بجای فرودگاه اصفهان در فرودگاه استانبول پیاده می‌شوند چون قرار نیست دلاری درایران خرج شود!!!

ما هنوز مرگ بر آمریکا می‌گویم، تا‌ مسوولین ما به نوبه خود سوار هواپیما شده و به مسکو روند تا عموپوتین ارشاد فرماید، برنامه بعدی جهت ویرانی ایران چه خواهد بود!؟!؟!؟

فراموش نکنیم نیروگاه بوشهر ۷۰میلیارد دلار هزینه برد و امروز قادر نیست حتی برق خود نیروگاه را تولید کند..

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

دکتر بنی احمد: بر باد خواهیم رفت

دکتر ابراهیم بنی احمد در سال 1307 یکی از ان 12 نفری بود که بامحمد رضا شاه در کودکی در یک دبستان بودند

یکی از شاگردان استاد بنی احمد چنین نقلِ به مضمون میکند:
                                همیشه عصای پیری بردستش بود. بیشتر نگاه میکرد و کمتر سخن میگفت. حتی سر کلاس دانشسرای عالی می گفت "شما بگوئید، من می شنوم...."
                                دانشجوها را با نام حیوانات صدا میزد! به من میگفت: "مارمولک امروز تو از انسانیت بگو" روزی از استاد پرسیدم چرا دانشجوها را با نام حیوانات صدا میزنید ؟ گفت "انسان شدن سخت است..."

روزهای آخر سلطنت پهلوی ، یک روز صبح به درب خانه استاد رفتم. اوایل دی ماه سال57 بود.
                                استاد سرما خورده بود. من را به خانه اش دعوت کرد. برایم چای ریخت و از پنجره داشت خروش و فریاد مردم معترض را نظاره میکرد و فقط اشک میریخت.

استاد سالها بود که تنها زندگی میکرد. همسر ایشان فوت کرده بودند و فرزندانشان در خارج زندگی میکردند. ساعت ها پیش استاد ماندم. در وقت خداحافطی استاد تا درب آپارتمانشان آمدند تا بدرقه ام کنند.

از ایشان خواهش کردم نیایید.
                                گفتم: "من خودم میروم شما حالتان خوب نیست
                                استراحت فرمائید." هیچوقت آخرین درسی که استاد
                                به من داد را فراموش نمی کنم.
                                استاد به من گفت:
                                "مارمولک اگر در مقابل محبت دیگران بی تفاوت باشی،
                                دیگر از کسی محبت نخواهی دید. این وظیفه من
                                نیست که تو را بدرقه کنم، این عادت زندگی من است.

گفتم: "آخر با این حالتان با این عصا ....؟
                                عصایش را به طرف من گرفت و گفت:
                                "من سالها به این عصا تکیه کردم و شاه به ملتش تکیه
                                داده بود.
                                او هرگز نمی خواست باور کند که تکیه گاهش بر ملتی
                                قدر ناشناس بود !

شاه از ایران میرود، اما ملتی که یاد نگرفته باشد
                                محبت را پاسخ دهد، دیگر از کسی محبتی نخواهد دید،
                                ما بر باد خواهیم رفت.

و الان من بعد از این همه سال فهمیدم آن مرد فرزانه چقدر زیبا و بادرایت آینده این ملت را پیش بینی میکرد.
                                آری ما ملت بر باد رفتیم ...."
                                دکتر “ابراهیم بنی احمد” همیشه سر کلاس در دانشگاه دوست داشت از خاطرات جوانیش بگوید تا شاید ما پی به ارزش های زندگی ببریم.
                                تعریف می کرد:
                                “روزی که قرار شد در سال ۱۳۰۹ من برای ادامه تحصیل به فرانسه بروم، وزیر علوم گفت نخست باید همگی به کاخ سعد آباد بروید تا رضا شاه شما را ببیند و برای شما حرف بزند، بعد عازم می شوید.
                                برای همه ی ما کت و شلوار خریدند. من گیوه پایم بود!
                                همه گیوه پایشان بود و کسی تا آن زمان “کفش” نپوشیده بود!
                                برای همه کفش خریدند.
                                کت و شلوارهایمان را پوشیدیم و کفش هایمان را به پا کردیم و رفتیم کاخ سعد آباد دیدن رضا شاه، ۴۰ نفر بودیم.
                                رضا شاه سخنرانی کوتاهی کرد و گفت: «سعی کنید هر کجا رفتید ایرانی باشید و ایرانی بمانید. به ایران برگردید و فردای ایران را شماها باید بسازید…».
                                من به فرانسه رفتم. با سختی ومشقت زیادی درس خواندم. جنگ جهانی دوم بود و دولت با سختی برای ما پول می فرستاد. گاهی دو ماه می شد که پول نداشتیم.
                                بالاخره جنگ تمام شد. من هم درسم در دانشگاه تمام شد. روزی که شاگرد اول دانشگاه شدم، قرار شد ژنرال “دگل” نشان “لژیون دونور” به شاگرد اولی ها بدهد.
                                من کفشی را که رضا شاه برایم خریده بود و هنوز به یادگار نو نگاه داشته بودم را پوشیدم و به کاخ الیزه رفتم.
                                وقتی نشان را ژنرال دگل به کت من زد، نمی خواستم فراموش کنم که اگر رضا شاه بزرگ نبود، منِ ایرانی هنوز گیوه پایم بود...”

از صفحه منصوره پیرنیا
                                آرشیو تاریخ و باستان شناسی ایران??

️آنان که دستی را که نان شان میداد گاز گرفتند،
                                محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان میزند

? اریک هافر.

نظر

در حال کار...
                                X