حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nima2012
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 123

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    ما یکی از این دختر مخترا تو وایبر یه گروه زده بود بعدا رفت تو لاین همون گروه رو زد ...حتما یه چیزی درش دیده بود ...ما هم گفتیم حتما لاین بهتره /.:biggrinsmiley.:/
    /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
    میثم نصبیدم ادد کن من لاین سرم نمیشه وایبر استادم/:.grlim:./

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20672

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
      میثم زدی تو خط سفته بازی؟ :D

همه اینایی که گروپ راه انداختن بیشک سفته بازن .
      ضمن اینکه به رفتار گله ای تو بازار دامن میزنه .
      سهم خوب گروپ نمیخواد . :)
      نه داداش ما فقط نظر میدیم اون هم قبل معاملات و بازار .....موقع معاملات که من نیستم....البته تا دوشنبه هستم...بعدش باز دیگه نیستم...ما نیازی به سفته بازی نداریم...سفته بازی اتفاقا خیلی هم سخته....و کار ما نیست با چندر غاز پول....از اون حرکت های گروهی هم تو مرام ما نیست...واسه چندر غاز پول خودمون قبلش بخریم و بعد معرفی کنیم و تازه بعدش که رفت بالا بفروشیم و روزی 4 درصد بزنیم به جیب!!...البته این نیز واسه ما کاری نداره ولی خوب اخلاقی نیست!!

سفته بازی مال کسیه که تحلیل بلد نیست و نمیدونه چه سهمی رو کی بخره ...تازه اخرش تمام پولاش ممکنه اب بشه در جای دیگه ...بورسه دیگه!!
      ....سهم خوب خودش بالا میره......چون تعدیل میده و ارزنده میشه
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/31, 21:38.
      ///

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

اقا میثم سهم های خوب رو همین جا تحلیل بزنید و معرفی کنید ماهم بهره ای ببریم.
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• abstract
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1506

میدونم اینکاره نیستی .
          فقط خواستم تلنگری زده باشم که فعالین گروپی زیاد خوشنام نیستن . زیاد که چه عرض کنم . اصلا خوش نام نیستن .
          دیدی این خواننده های راک و اینام یسری همیشه همراهشونن . بهشون میگن گروپی:D

نظر

• nima2012
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 123

دوستان اگه سهمه خوبی سراغ دارن همراهی کنن تا اینجا شدیم دو نفر

نظر

• esi4u
              Banned
              • Feb 2014
              • 25

ّبرو بچز بورسی یکی تو llne یا viber یه گروه بزنه شمارشو بده ادشش کنیم دعوتمون کنه ...بالاخره خبر مهمی سهم خوبی پیدا کرد بزاره استفاده کنیم /.:biggrinsmiley.:/ ما الان از بیکاری رفتیم توییت های داعش رو میخونیم ......خداوند ریششون رو بکنه چه خودشون رو بر حق هم میدونن و میگن در راه خدا دارن جهاد میکنن...تروریست های عوضی
              مطلبنون جالب بود هر دو بخش مطلب ارتباط پنهان چلی تنگاتنگی با هم پیدا کردند ، میدانستید هماهنگی های فوق العاده ای که قبل از حمله و بعد از آن برای انسجام و اعلام برنامه ها و هشداره به صورت مدیا به افراد ارسال میشه از طریق همین ابزارهای مجازیست ، اگر برای چنان کاری جواب داده برای اینکار مثبت چرا جواب نده ؟

نظر

• tvihn
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 312

تلگرام از همشون بهتره ، ظرفیتش دو برابر وایبره ،مطمءن تره چون شماره ها مخفی ان فقط ادمین شماره داره ، حجم پیامی که میتونی بزاری بیشتره ، اگه متنی رو کپی پیست کنی و حجمش زیاد باشه خودکار تبدیل به چند پیام میکنه .

نظر

• tvihn
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 312

در اصل توسط esi4u پست شده است View Post
                  مطلبنون جالب بود هر دو بخش مطلب ارتباط پنهان چلی تنگاتنگی با هم پیدا کردند ، میدانستید هماهنگی های فوق العاده ای که قبل از حمله و بعد از آن برای انسجام و اعلام برنامه ها و هشداره به صورت مدیا به افراد ارسال میشه از طریق همین ابزارهای مجازیست ، اگر برای چنان کاری جواب داده برای اینکار مثبت چرا جواب نده ؟
                  مهمتر از همه نسخه پی سی داره یعنی از رو کامپیوتر هم میتونی وصل شی که برا تحلیل گذاشتن خیلی مفیده

نظر

• tvihn
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 312

لينك دانلود آخرين ورژن هاي نرم افزار تلگرام:
                    -----------------

نسخه اندرويد (ورژن 1.6.0):

نسخه دسكتاپ ويندوز (ورژن 0.5.8):

نسخه پرتابل ويندوز (ورژن 0.5.8):

-----------------

نظر

• علی علیزاده
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1159

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
                      لينك دانلود آخرين ورژن هاي نرم افزار تلگرام:
                      -----------------

نسخه اندرويد (ورژن 1.6.0):

نرم افزار تلگرام کاربردش چی هس؟؟؟
                      با تشکر

نسخه دسكتاپ ويندوز (ورژن 0.5.8):

نسخه پرتابل ويندوز (ورژن 0.5.8):

-----------------
                      یا غنی....

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 1656

درود
                        دوستان گروه خیلی خوبه من الان تو واتس آپ تو یک گروه عضوم خیلی موفقه اگه دوستان هماهنگن ی گروه تو واتس تشکیل بدیم ک با همکاری همه اعضا باشه دوستان پایه اند شماره بزارن یا اینجا یا خصوصی شروع کنیم
                        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20672

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                          دکوثر چطوره؟
                          دکوثر هم فک نکنم بیشتر از 80 تومن بسازه ...پی برای 6 بدیم تقریبا فاصله زیادی نداره ...

دارویی ها دوباره بررسی کردم با پی بر ای که من کار میکنم برام جذاب نیستن ........درازک اگه پی بر ایش 5 بود با سود فعلیش که خودش پیش بینی کرده ..بدک نبود ...

دپارس -دزهراوی خوبن..دارو هم بدک نیست...من اگه بخوام بخرم یکی از این سه تا رو میخرم ...البته دزهراوی باز مشکل حجم مبنا داره و تعداد..

خلاصه اینکه من دنبال سهم مفتم ...سهمی که پی بر ای زیر 5 و تعدیل بالای 20-30-40 درصد داشته باشه

همین همراه کی میگه نمیتونه 800 بسازه؟:D با پی بر ای 5 >>4000 تومن میارزه نیازی نیست پی بر ای 6 بدیم...یا پکویر اگه از مالیات معاف بشه 470 تومن میسازه با پی برای 5 >>2350 میارزه.

البته دیگه پیشنهاد خریدی رو همراه ندارم فعلا..چون بعد ا ز راه اندازی اینترنت 3G ش با اومدن این همه نر افزار برقراری تماس های صوتی تصویری پیش بینی در امدش یه مقدار سخته از الا (برای 6 ماه بعد)
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/01, 11:54.
                          ///

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

دکوثر هم فک نکنم بیشتر از 80 تومن بسازه ...پی برای 6 بدیم تقریبا فاصله زیادی نداره ...

دارویی ها دوباره بررسی کردم با پی بر ای که من کار میکنم برام جذاب نیستن ........درازک اگه پی بر ایش 5 بود با سود فعلیش که خودش پیش بینی کرده ..بدک نبود ...

دپارس -دزهراوی خوبن..دارو هم بدک نیست...من اگه بخوام بخرم یکی از این سه تا رو میخرم ...البته دزهراوی باز مشکل حجم مبنا داره و تعداد..

خلاصه اینکه من دنبال سهم مفتم ...سهمی که پی بر ای زیر 5 و تعدیل بالای 20-30-40 درصد داشته باشه

همین همراه کی میگه نمیتونه 800 بسازه؟:D با پی بر ای 5 >>4000 تومن میارزه نیازی نیست پی بر ای 6 بدیم...یا پکویر اگه از مالیات معاف بشه 470 تومن میسازه با پی برای 5 >>2350 میارزه.

البته دیگه پیشنهاد خریدی رو همراه ندارم فعلا..چون بعد ا ز راه اندازی اینترنت 3G ش با اومدن این همه نر افزار برقراری تماس های صوتی تصویری پیش بینی در امدش یه مقدار سخته از الا (برای 6 ماه بعد)

یه مقدار وسپه بخر مفت ! از وتوسم 250 تومنی هم ارزانتر است

اون هولدینگ جدیده دارویی رو نگاه کن ببینم چیزی توش پیدا میکنی ... شنبه نوکی میزنم
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• aliagha1989
                              عضو جدید
                              • Jul 2014
                              • 4

اولین دور های مذاکرات که برگزار میشد >> گفتم که اینا به توافق نمیرسن ......و فقط دارن وقت کشی میکنن ...مگه اینکه یکی کنار بکشه : که نه ایران فعلا کنار میکشه ! نه امریکا میتونه پیشرفت ایران رو ببینه و بزاره جلوتر بره!!

دیروز هم شرمن لحن بدی داشت .........پس برا من توافق در مذاکرات مثل رویاست........و همچنان امیدی به مذاکرات ندارم ....حالا ظریف بگه این دفعه به توافق میرسیم ..توافق نزدیکه و از این جور حرفا ...من باورم نمیشه ...یعنی باید ایران کوتاه بیاد .....که بعیده یه مقدار....مگه به نفعش باشه !!! ..ولی خوب تمدیدش هم بدک نیست ..و شاید بهترین کار فعلا همین تمدید باشه..چون کمتر تحریم میشیم!! و همینطور مذاکره کنن ثبات بیشتری در کشور خواهیم داشت ............چون به نظرم توافق در مذاکرات وقتی حاصل میشه که در تمام تاسیسات و مراکز هسته ای ایران تخته بشه ...یا به جایی برسه که هیچ پیشرفتی در این زمینه نداشته باشیم.........حالا اگه اقایون بخوان در ها رو تخته کنن >> توافق خواهد شد!!
                              مذاکرات به بن بست بخوره بعد تحریما زیادتر میشه بعد دلار میشه ۸۰۰۰تومن بعد اول شرکتای دلاری رشد میکنن بعدم غیردلاری شاخص میره روی ۲۰۰ هزار بعدش دوباره بازار حباب میشه و میریزه. جون من حال کردی با تحلیل؟ [emoji48][emoji106][emoji106]
                              ولی بدون شوخی اینا با غرب کنار نیان هرکی تونست با اولین وسیله نقلیه جونشو ورداره و الفرار از وطن عزیز.

ما که دوستامون دارن یکی یکی پذیرش میگیرن امریکا و کانادا و دبرو که رفتی[emoji17]

tapatalk's ID

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20672

خرید سنگین پکویر از صف فروش....حقوقی عوضی ..نمیدونم چرا میفروشه ...ولی خوب ما میخریم .....فوقش میره تو پاچمون!!

75 درصد سبدم پکویر شد..خوب دیگه ما رفتیم بخوابیم ..دیگه پولی واسه خرید نداریم ...:D

حقوقی یه دفعه ای بدون اینکه فکر کنه طبق توافق قبلی در چشم به هم زدنی رو منفی کامل میفروشه و میخرن یعنی دارن کد به کد میکنن.........:D خوب ما هم بازی........
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/02, 08:19.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X