کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بلینکن و رژیم صهیونیستی
بلینکن 58 ساله، یک یهودی، دوست رژیم صهیونیستی و دشمن ایران است. او که از اعضای ارشد کمپین انتخاباتی بایدن بوده، پیامش در دوره تبلیغات انتخاباتی به یهودیان رایدهنده آمریکایی این بوده که «دونالد ترامپ» دوست خوبی برای اسرائیل نبوده است، زیرا او به جایگاه بینالمللی آمریکا آسیب رسانده و با این اقدام خود، به جایگاه یهودیان نیز لطمه زده است.
بلینکن همچنین، با بیان این جمله که بایدن « حمایت نظامی از اسرائیل را با هیچ تصمیمی که اسرائیل اتخاذ میکند، گره نخواهد زد»، نشان داده است که رئیسجمهور تا چهاندازه حامی رژیم نا مشروع صهیونیستی خواهد بود.
رفتار بلینکن در قبال ایران نیز بسیار خصمانه است؛ او در سال 2015 برای امضای قرارداد هستهای(برجام) اوباما در کنگره آمریکا، نقش کلیدی داشته است و در طول تبلیغات انتخاباتی بایدن نیز بارها گفته است که تصمیم ترامپ مبنی بر خارج شدن از برجام در سال 2018، خطر را برای اسرائیل از جانب ایران کمتر نکرده، بلکه بیشتر کرده است.او ماه گذشته به نشریه «جویش اسنایدر» گفته بود که حتی اگر برجام به شکلی تجدید شود و تحریمهای هستهای ایران معلق گردد، تحریمهای غیر هستهای را به عنوان یک حصار مستحکم علیه ایران، ادامه خواهد یافت ».
+++
جان کری دوست ظریف خودش یک فراماسون بوده..
چنان کرد ب پاچشون ک ابرویی برای روحانی و ظریف و برجام قبلی نماند...:D
در این بازار باید قمارباز بود و ممکنه سود زیادی هم حاصل بشه،
زمانی هم که بریزه اصلاح براش معنا نداره چون هیچ ممکنه هیچ بشه، روز به روز ارزهای جدید اضافه میشه و بزودی قبلی ها از گردونه خارج میشه،
کرونا هم کمک کرده بازی رمز ارزها را بیش از حد داغ کرده،
سیستم ارزی که داره انرژی برق دنیا را میبلعه قطعا دووم نخواهد آورد، اصلا حیف اسم ارز که بزاریم روش
بازی کثیفی راه انداختن ولی هرکی بلده بره حالشو ببره چند صباحی
? رژیم صهیونیستی درس خوبی از ساعت ٦ گرفته بود و پس از ضرب العجل دوم، پیش از ساعت ۲ بامداد از قدس عقب نشست.
➖ گردان سرایا القدس طی این پیام ویدیویی از ایران تشکر کرد و گفت این پیشرفت تسلیحاتی در نتیجه حمایت های جبهه مقاومت و در راس آنها جمهوری اسلامی ایران بوده است.
? رژیم صهیونیستی درس خوبی از ساعت ٦ گرفته بود و پس از ضرب العجل دوم، پیش از ساعت ۲ بامداد از قدس عقب نشست.
➖ گردان سرایا القدس طی این پیام ویدیویی از ایران تشکر کرد و گفت این پیشرفت تسلیحاتی در نتیجه حمایت های جبهه مقاومت و در راس آنها جمهوری اسلامی ایران بوده است.
+++
همه چی ب کنار...
فقط اخرش ک از ایران تشکر کرد ب کنار:D:D
یعنی کینه است ک الان اسراییلا از ایران دارن....:D
واقعا در این موضوعات خیلی تحت تاثیر القائات و تبلیغات رسانه های میلی قرار میگیری
یعنی تحلیلهای سیاسی و اجتماعیت ۱۸۰ درجه از لحاظ درستی با تحلیلهای اقتصادیت متفاوته!
یادت هست باز هم تحت تاثیر تبلیغات واکسن زدن غربیها را مسخره میکردی و ایران را جلوتر و پیشروتر میدیدی !؟ حالا تلفات کرونا در بریتانیا هفته ای صدنفر هم نمیشه و بعضی روزها تک رقمی تازه هنوز کامل هم واکسینه نشدند
باور کن در رابطه با سیاست هم همین اندازه در اشتباهی
یک توصیه دوستانه کلاب هاوس را که نسخه اندروید هم حالا داره نصب کن هم بورسی هم سیاسی مطالب خوبی توش رد و بدل میشه که دیدت را بازتر میکنه
ارادت
? آمار روزانه #ویروس_کرونا در بریتانیا ??
? طی۲۴ ساعت گذشته 4 نفر بر اثر ویروس کرونا در #بریتانیا ?? ، جان خود را از دست داده اند.
♦️همچنین آزمایش کرونای 2,357 نفر مثبت اعلام شد است.
?تا بدین لحظه 35,472,295 نفر اولین دوز #واکسن کوید۱۹ خود را در بریتانیا دریافت کرده اند.
?Second dose:
تعداد 17,856,550 نفر نیز دوز دوم واکسن کوید۱۹ خود در بریتانیا را تزریق کرده اند.
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
کاردانو بهترینشون هست
کمی سرچ کنی میگرخی...
ول معتلی تو بورس
دیر نشود
دنیا اوز شد
ببین بجه ها ردیت چیکار کردن
ما هم میتونیم
خیلی دوست دارم بدونم دیکته را چطوری قبول میشدی!؟
مبلغ ارز دیجیتال که شما باشی من که وحشت میکنم اصلا بهش فکر بکنم
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
? هر مقامی اعلام کند تحریمها در وین برداشته میشود، شیاد است
? حسن عباسی در گفتگو با نود اقتصادی: کسانی که میگویند تحریمها در مذاکرات وین برداشته میشوند شیادند./ از نظر حقوقی باید "یوترن"، "ایسا" و "کاتسا" برداشته شود تا تحریمها برداشته شده و به حساب بیاید./ آمریکا مطلقا سراغ برداشتن این تحریمها نمیرود.
+ ایشون منظورش اینکه تحریم های حقوق بشری و تروریستی که از سال ۶۰ وضع شده در مذاکرات وین برداشته بشه .
خوب انشااله اقای رییسی یاقالیباف رییس جمهور میشن و این تحریم ها که سابقه ۴۰ساله دارند رو براتون مثل آب خوردن برمیدارن. البته بعد از" زندگی پس از زندگی"
پرس تی وی، وابسته به صدا و سیمای جمهوری اسلامی به نقل از منبعی مطلع در تهران مدعی شده بودکه آمریکا تاکنون نه تنها انجام اصلاحاتی را که باعث کاهش ریسک همکاری اقتصادی و بانکی با ایران میشود، نپذیرفته است، بلکه عملا ریسک همکاری با ایران را بالاتر برده است.
پرس تی وی به نقل از همین منبع مطلع خبر داده که آمریکا بر حفظ ساختار تحریمهای فلجکننده و بهویژه عدم لغو قانون کاتسا اصرار دارد.
این منبع مطلع که به نام یا مقامش اشارهای نشده، اعلام کرده که آمریکا همچنین رفع تحریم از نهادها و افراد باقی مانده در لیست تحریم SDN را به میزان زمان اجرای برجام رد کرده است.
آمریکا: تحریم جدید علیه ایران مغایر با برجام نیست!??
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
?توافق برجام دست آمریکا را برای اعمال تحریمهای غیرهستهای علیه ایران نبسته است.
?ما برنامهای برای رفع تحریمهای غیرهستهای مانند تحریمهای وضع شده علیه تهران به دلیل تروریسم را نداریم.
?ما در بازگشت به برجام تنها تحریمهایی را که با این توافق ناسازگار است برخواهیم داشت.
?در برجام هیچ بندی برای جلوگیری از تحریمهای مرتبط با مسائل دیگر وجود ندارد، از اینرو ما از تحریمها برای پاسخگو کردن تهران استفاده خواهیم کرد.
منبع: تسنیم.
برجام مانع اعمال تحریمهای غیرهستهای علیه ایران نمیشود
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
?چنانچه آمریکا به برجام بازگردد باز هم ایران را در حوزههای دیگری نظیر فعالیتهای منطقهای، انرژیهستهای «حقوق بشر» و «تروریسم» تحت فشار قرار خواهد داد و امکان تحریم وجود دارد.
?هیچ بندی در #برجام نیست که استفاده از تحریمها جهت رسیدگی به آن حوزهها را ممنوع کند و ما سیاست پاسخگو کردن تهران را ادامه خواهیم داد.
+++
خرید وسپه....البته خریدها خیلی ارام......
منتظر حق استفاده نشدشم
خوبی این سهم اینه که لش هست....
و فرصت تحلیل میده.... هر چند ۶ ماه با تاخیر از پورتفوش حرکت کنه...
نظر