حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahramkhaliran
    عضو جدید
    • Sep 2020
    • 812

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

? میزان مالیات برعایدی سرمایه به چه مقدار است؟

1⃣ خودرو: ۳۰ درصد از مبلغ سود حاصل از فروش

2⃣ طلا، سکه‌ و ارز: ۳۰ درصد از مبلغ سود حاصل از فروش

3⃣ مسکن: ۴۰ درصد از مبلغ سود حاصل از فروش

▪️ هدف از اجرای این طرح حذف واسطه گری و دلالی در بازارهای مالی است.
    سلام امان از دست قانون گذارنادان که هم خوش راوهم دیگران رابه آتش می کشد.همانند آن خرس که با صاحبش آن کرد!گویند فردی خرسی داشت ودیگران به وی می گفتند دوستی با خرس خطرناک است واوگوش نکردوروزی در زیر درختی خوابید وخرس مگسها رااز صورت وی دور می کرکه مگس لجوجی پیدا شد ونمی رفت که خرس عصبانی شد وسنگ بزرگی رابرداشت وزمانیکه مگس بصورت ارباب نشست سنگ رابه مگس زد ولی مگس بیشرف فرار کرد.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

#برق #ایران
      حدود 3 هفته قبل، آقای #اردکانیان وزیر نیرو از آقای رییس جمهور، مجوز کاهش توان برق 8800 مگاواتی صنایع را دریافت کرد که البته به نظر کافی نبوده و ... و ایشان طرح جدیدی به هیات دولت ارایه کرده و درخواست انتقال زمان فعالیت واحدهای صنعتی با دیماند بالای 1 مگاوات را به شیفت شب 21 الی 9 نموده و واحدهایی مثل تولیدکنندگان #آلومینیوم که امکان مدیریت فوق را ندارند، نیز بایستی به تعطیلات اجباری تابستانه بروند!?

? در صورت تصویب این پیشنهاد غیرکارشناسی در هفته آتی، تمامی واحدهای #کامودیتی فعال در حوزه معدن و صنایع معدنی مشمول مصوبه فوق شده و شاهد افت چشم گیر تولید خواهند بود! این موضوع قیمت مواد اولیه بازار را به شدت بالا برده و شرایط را برای تعطیلی واحدهای صنعتی زنجیره پایین دست و سایر فعالیتهای خدماتی و افزایش بیکاری فراهم می آورد⚠️

#کامودیتی شرکتهای فعال در حوزه #پتروشیمی #فولاد و سایر #صنایع_معدنی طی 4 سال گذشته سودآوری و نقدینگی مناسبی داشته و با هدایت دولت، توان سرمایه گذاری و احداث هزاران مگاوات توان نیروگاهی را برای خود و کشور داشته اند (مشابه پروژه 1 میلیارد دلاری خط انتقال آب خلیج فارس)، ولی دریغ از یک درخواست کمک از سوی وزارت نیرو و دولتی که عادت کرده مردم را در موقعیت حساس کنونی نگه داشته و صنایع را با ابلاغیه های دقیقه 90 خود شگفت زده میکند
      @Commodities

++

نحسی روحانی - جهانگیری هنوز یر سر ایران وایرانیان هست

زودتر این موجودات نحس عجیب گورشونو گم کنن

از وقتی بودن....همش خسارت دیدیم...
      ///

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        #برق #ایران
        حدود 3 هفته قبل، آقای #اردکانیان وزیر نیرو از آقای رییس جمهور، مجوز کاهش توان برق 8800 مگاواتی صنایع را دریافت کرد که البته به نظر کافی نبوده و ... و ایشان طرح جدیدی به هیات دولت ارایه کرده و درخواست انتقال زمان فعالیت واحدهای صنعتی با دیماند بالای 1 مگاوات را به شیفت شب 21 الی 9 نموده و واحدهایی مثل تولیدکنندگان #آلومینیوم که امکان مدیریت فوق را ندارند، نیز بایستی به تعطیلات اجباری تابستانه بروند!?

? در صورت تصویب این پیشنهاد غیرکارشناسی در هفته آتی، تمامی واحدهای #کامودیتی فعال در حوزه معدن و صنایع معدنی مشمول مصوبه فوق شده و شاهد افت چشم گیر تولید خواهند بود! این موضوع قیمت مواد اولیه بازار را به شدت بالا برده و شرایط را برای تعطیلی واحدهای صنعتی زنجیره پایین دست و سایر فعالیتهای خدماتی و افزایش بیکاری فراهم می آورد⚠️

#کامودیتی شرکتهای فعال در حوزه #پتروشیمی #فولاد و سایر #صنایع_معدنی طی 4 سال گذشته سودآوری و نقدینگی مناسبی داشته و با هدایت دولت، توان سرمایه گذاری و احداث هزاران مگاوات توان نیروگاهی را برای خود و کشور داشته اند (مشابه پروژه 1 میلیارد دلاری خط انتقال آب خلیج فارس)، ولی دریغ از یک درخواست کمک از سوی وزارت نیرو و دولتی که عادت کرده مردم را در موقعیت حساس کنونی نگه داشته و صنایع را با ابلاغیه های دقیقه 90 خود شگفت زده میکند
        @Commodities

++

نحسی روحانی - جهانگیری هنوز یر سر ایران وایرانیان هست

زودتر این موجودات نحس عجیب گورشونو گم کنن

از وقتی بودن....همش خسارت دیدیم...
        مسیر ونزوئلایی شدن اقتصاد رو خیلی سریعتر از اون چیزی که خیلی ها فکر میکنن طی خواهیم کرد. ربطی هم به روحانی و همتی نداره. کل ملت و حکومت در شکل گیری این وضعیت مقصر و دخیل بودن.

بنظرم یک فرصت چندین ماهه و شاید یک ساله داشته باشیم برای تبدیل تمامی دارایی های مازاد و غیر اولویت دار به سکه طلا یا دلار.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20667

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
          مسیر ونزوئلایی شدن اقتصاد رو خیلی سریعتر از اون چیزی که خیلی ها فکر میکنن طی خواهیم کرد. ربطی هم به روحانی و همتی نداره. کل ملت و حکومت در شکل گیری این وضعیت مقصر و دخیل بودن.

بنظرم یک فرصت چندین ماهه و شاید یک ساله داشته باشیم برای تبدیل تمامی دارایی های مازاد و غیر اولویت دار به سکه طلا یا دلار.

تا یک سال اینده کسی توان خرید طلا گرمی دو میلیون تومن را نداره:D

هر کیم بالا بخره ب پاچش رفته:D لذا تا یکسال دیگه خبری از جهش بالای قیمت ارز نیست..

پول باید دست همه باشه...تا جهش ارزی صورت بگیره...

یکی دو سال باید ارام باشه تا شاید برای موج بعدی پول بیاد دست مردم..

و همه به اون اتفاق نظر برسن...که وقت صعوده:D

فعلا ک از این خبرا نیست

تا دو سال اینده تورم بالا نباید داشته باشیم

اینقدرا هم دیگه بچه بازی نیست ونزوئلایی شدن:D

قشر متوسط جامعه چند پله پایین اومدن...

و توان تورم بالا رو ندارن دیگه...وقتی کشش وجود نداشته باشه...حرکتی رخ نمیده.

++

در دوره ی قبل پنجسال دلار سرکوب شده بود!! ک اون اتفاقات افتاد

الان هر ۱۰۰ درصد رشد دلار حداقل ۳ سال زمان لازم داره

چون اون کشش قبل وجود نداره..

+++

البته من خودم اینجا گفتم ۳۰ ماه دیگه دلار ۴۰:D که الان بگیم یک ماهش رفتع...

۲۹ ماه دیگه باید دلار ۴۰ باشه و اگر نباشه...ارزانه!!

اون موقع طلا و دلار میتونه پول جذب کنه...

الان خیلی زوده....

دو سال ونیم دیگه باید دلار بشه ۴۰..

البته خیلی اتفاق بدی هم هست!!

چون قشر متوسط هم فقیر میشن!

و هزینه ی زندگی کمرشون رومیشکنه...

انشالا ک چنین اتفاقی رخ نده

و دیرتر... و دیرتر....رخ بده
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/05/28, 12:58.
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20667

?سه نکته درمورد حذف ارز ترجیحی دارو

☑️دکتر محمد بشری؛ رئیس هلدینگ درمان یاب در برنامه دوشنبه های دارویی در کلاب هاوس گفت:

▪️با توجه به ضرورت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، اگر قرار است دارویی را از لیست بیمه یا از لیست ارز ۴۲۰۰ تومانی خارج کنند، بهتر است چند نکته رعایت شود

▪️نکته اول اینکه بهتر است در آغاز، داروهای بیمارستانی از لیست خارج شوند. چرا که هم تحت کنترل بیشتری از وزارت بهداشت و بیمه ها قرار دارند و هم اینکه چون پرداخت از جیب بیمار برای این داروها 10% است، بیمار فشار افزایش قیمت را متحمل نمی شود.

▪️دوم اینکه ملاک حذف این داروها از لیست ارز ۴۲۰۰ تومانی هم بایدATC CODE باشد، بدین معنا که therapeutic area مشخص باشد؛ برای مثال اسپری های تنفسی کاملا از فهرست دریافت ارز حذف شوند و اینطور نباشد که یک مولکول از لیست ارز ۴۲۰۰ تومانی خارج شود و مولکول دیگری در لیست باقی بماند؛ چراکه سبب ایجاد رانت می شود.

▪️مورد سوم اینکه با این اتفاق نیاز مالی شرکت های واردکننده به ریال 5 برابر و شرکت های تولیدکننده حداقل 2 برابر می شود. از این رو بانک مرکزی باید همکاری لازم را با بانک های عامل انجام دهد به نحوی که اعطای ریالی بیشتری را به زنجیره تامین یعنی چه تولیدکننده، چه واردکننده و حتی بیمارستان ها صورت گیرد.

+++

بفروشید مفت سهام داروییتون رو:D فرار کنید:D

+++

?راهکارهایی برای حذف ارز دولتی دارو

ناصر ریاحی رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو در نشست کلاب هاوس ارز 4200 تومانی:

?در خصوص راهکار چگونگی تغییر ارز از نرخ 4200 تومانی به ارز نیمایی، ما حدود چند هفته پیش با رئیس جمهوری جلسه محدودی داشتیم که من این پیشنهاد را شفاها ارائه کردم و اعضای حاضر در جلسه از این پیشنهاد استقبال کردند و در نامه ای به آقای دکتر نهاوندیان، معاون اقتصادی رئیس جمهور، نوشته شد که دولت یا بانک مرکزی، ارز 4200 تومانی دارویی بميزانى كه براى آن در نظر گرفته شده را ابتدا در سامانه نیما عرضه کند و اولویت خرید آن با شرکتهای دارویی باشد و اگر شرکتهایی دارویی خواستند که از این ارز استفاده کنند، می توانند پولی معادل ارز 4200 تومانی را بپردازند و مابقی را به بیمه ها بدهکار شوند و با طلبی که ایجاد می شود یا از قبل بستانکار بوده اند، این بدهی را تهاتر کنند. با اين مدل مابه التفاوت نرخ ارز مستقيما به حساب بيمه واريز ميشود.

?در مورد برخی اقلام مانند داروهای وارداتی مشابه تولید داخل هم ارز دولتی آنها حذف شود، اما سهمیه یا کوتاژ هم برداشته شود. البته جزئیات این کار و چگونگی عملیاتی بودن این کار هم در این نامه پیش بینی شده است.

?اما در این میان، ایراداتی هم گرفته شد از جمله اینکه در صورت تغییر ارز 4200 تومانی به ارز نیمایی، قیمت دارو بدلیل نوسانات نرخ نیمایی، ممکن است دچار تغییرات آنی شود. اما این وظیفه به گردن دولت است و ميبايستى توسط بيمه با افزايش سهم بيمه پرداختى بيمار ثابت بماند.

?نیاز نیست که ما برای مشکلات درآمدی دولت و سازمان برنامه و بودجه و غیره راه حل پیدا کنیم. دولت بايد بلد باشد و حتما بلد است که دخل و خرج خود را مدیریت کند.

?ایراد گرفته می شود که اگر نرخ ارز به نیمایی تغییر کند، مارژین هم به آن نسبت افزایش پیدا خواهد کرد و دولت از پس جبران آن برنخواهد آمد که من صراحتا عرض ميكنم كه صرفه جویی هزینه ای که از قاچاق معکوس دارو انجام می شود، بیش از مارژین واردکننده یا تولید کننده است که بخواهد اضافه شود. یعنی همانقدر که در آنجا صرفه جویی می شود، می تواند مارژین را پوشش دهد.

?برداشت من از حذف ترجیحی ارز دارو، حذف اقلام دارویی است؛ نه اینکه ارز بطور ناگهانی به مبالغی مثل 15 یا 20 هزار تومان جهش پیدا کند. چون در اينصورت مشكلى حل نخواهد شد.

?بطوری که قرار است در هر ۶ ماه برخی از داروها از چتر پوشش ارز 4200 تومانی حذف شود./درمانیاب
            ///

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

تا یک سال اینده کسی توان خرید طلا گرمی دو میلیون تومن را نداره:D

هر کیم بالا بخره ب پاچش رفته:D لذا تا یکسال دیگه خبری از جهش بالای قیمت ارز نیست..

پول باید دست همه باشه...تا جهش ارزی صورت بگیره...

یکی دو سال باید ارام باشه تا شاید برای موج بعدی پول بیاد دست مردم..

و همه به اون اتفاق نظر برسن...که وقت صعوده:D

فعلا ک از این خبرا نیست

تا دو سال اینده تورم بالا نباید داشته باشیم

اینقدرا هم دیگه بچه بازی نیست ونزوئلایی شدن:D

قشر متوسط جامعه چند پله پایین اومدن...

و توان تورم بالا رو ندارن دیگه...وقتی کشش وجود نداشته باشه...حرکتی رخ نمیده.

++

در دوره ی قبل پنجسال دلار سرکوب شده بود!! ک اون اتفاقات افتاد

الان هر ۱۰۰ درصد رشد دلار حداقل ۳ سال زمان لازم داره

چون اون کشش قبل وجود نداره..

+++

البته من خودم اینجا گفتم ۳۰ ماه دیگه دلار ۴۰:D که الان بگیم یک ماهش رفتع...

۲۹ ماه دیگه باید دلار ۴۰ باشه و اگر نباشه...ارزانه!!

اون موقع طلا و دلار میتونه پول جذب کنه...

الان خیلی زوده....

دو سال ونیم دیگه باید دلار بشه ۴۰..

البته خیلی اتفاق بدی هم هست!!

چون قشر متوسط هم فقیر میشن!

و هزینه ی زندگی کمرشون رومیشکنه...

انشالا ک چنین اتفاقی رخ نده

و دیرتر... و دیرتر....رخ بده
              تحلیلات خیلی باحالن میثم /:.yead.:/

من یادمه یه خانومی تو این تالار بود من دو سال پیش که اوج دوران بورس بود بهش گفتم با این راهی که داری میری دو سال دیگه بخشی از اصل سرمایه رو هم از دست خواهی داد، خیلی ناراحت شد و موضع گرفت و پرخاش کرد. اما الان فکر میکنم از بُعد قدرت خرید بخوایم در نظر بگیریم خیلی بیشتر از «بخشی» از اصل سرمایه رو از دست داده.

دومین نفری که تو این تالار فکر میکنم بخش بزرگی از اصل دارایی رو طی یکی دو سال اینده از دست میده شما هستی. چون واقعا حرفها و تحلیل هات مبنا و منطق نداره و شما یه مشکل بزرگ دیگه ای که داری اینه که به همون تحلیل های خودتم پایبند نیستی و روزانه تغییرشون میدی، که البته میتونی بگی به تو ربطی نداره و درست هم هست، به من ربطی نداره.

فقط خواستم اشاره کنم دلار تا همین۳ تا ۶ ماه آینده حداقل یه رشد ۱۰۰ درصدی رو میزنه خیلی منتظر ثبات نرخ دلار تا ۳ سال بعد نباش /:.winksmiley02.:/
              آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/05/28, 13:20.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20667

من یادمه یه خانومی تو این تالار بود من دو سال پیش که اوج دوران بورس بود بهش گفتم با این راهی که داری میری دو سال دیگه بخشی از اصل سرمایه رو هم از دست خواهی داد، خیلی ناراحت شد و موضع گرفت و پرخاش کرد. اما الان فکر میکنم از بُعد قدرت خرید بخوایم در نظر بگیریم خیلی بیشتر از «بخشی» از اصل سرمایه رو از دست داده.

دومین نفری که تو این تالار فکر میکنم بخش بزرگی از اصل دارایی رو طی یکی دو سال اینده از دست میده شما هستی. چون واقعا حرفها و تحلیل هات مبنا و منطق نداره و شما یه مشکل بزرگ دیگه ای که داری اینه که به همون تحلیل های خودتم پایبند نیستی و روزانه تغییرشون میدی، که البته میتونی بگی به تو ربطی نداره و درست هم هست، به من ربطی نداره.

فقط خواستم اشاره کنم دلار تا همین۳ تا ۶ ماه آینده حداقل یه رشد ۱۰۰ درصدی رو میزنه خیلی منتظر ثبات نرخ دلار تا ۳ سال بعد نباش /:.winksmiley02.:/

تو مغزت و روحت مشکل داره.. چون چند بار راه درست رو نشونت دادم ولی نرود میخ اهنین بر کله ی افراد مریض و اصلاح نشو:D

اینقدر طلا بخر ک پاره بشی:D

میبنمت ب زودی:D

۶ ماه دیگه دلار دوبل نشد....بیا بگوغلط کردم..
                اینقدر مرد باش:D
                ///

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • May 2020
                  • 1280

حسنی توی کلاب هاوس هستی؟ بیای اونجا میتونی ستاره بشی:D
                  ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                  ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                    ستاره دار(3)
                    • May 2020
                    • 1280

تو مغزت و روحت مشکل داره.. چون چند بار راه درست رو نشونت دادم ولی نرود میخ اهنین بر کله ی افراد مریض و اصلاح نشو:D

اینقدر طلا بخر ک پاره بشی:D

میبنمت ب زودی:D
                    فردا احتمالا صف پتایر را جمع می‌کنیم خودم یک تا دو میلیون سهم خریدارم حواست باشه یک نوسان خوب میده
                    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

وایرال شدن فیلم‌ها و عکس‌‌های دختران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی چینی و مطرح شدن این‌که با "۵۰ دلار می‌شود در ایران هر کاری کرد"، تازه از نتایج سحر #ترکمنچای_چینی است با امضای خائنانی چون ظریف و لاریجانی.

اگر بدانید چینی‌ها، مرکزهای فساد ارزان در مستعمره‌ی کامبوج ساخته‌اند و شبکه‌ای از روسپی‌گری بین‌المللی و موردهای غیرقانونی در این تجارت سیاه را اداره می‌کنند که نیروی کارش از کشورهای گرفتارِ تله‌چینی در آفریقا و شرق آسیا می‌آید، بیش‌تر نگران می‌شوید‌.‌

با علم به شواهد و یافته‌هایم می‌گویم؛ عکس‌ها و ویدیوهای اخیر، یک مورد یا استثنا نیست و چینی‌ها در ایران از هر نوع خدمات ارزان‌قیمت، در کمال آزادی برخوردارند چه در تهران، چه در جنوب و چه هر جای کشور که زیر سیطره‌ی چین قرار دارد. آن چینوفیل ها که وقت انتقاد از #قرارداد_۲۵ساله رگ گردن‌شان باد می‌کرد و همه توسعه‌دان شده بودند و روابط استراتژیک لقلقه می‌کردند.

کاش جای حب چین و چین‌پرستی، یک جو ایران‌خواهی و میهن‌دوستی در وجود مرتجع‌شان بود.
                      دوباره و هزارباره می‌گویم: #چین و #روسیه بزرگ‌ترین شر مطلق عصر ما هستند و خطرناک‌ترین و ویران‌گرترین دشمنان آب و خاک و مال و جان ایران و مردمانش. آن‌ها به هیچ چیز رحم نخواهند کرد.

SasanAghaei2
                      @mamlekate.

​? اگر در یکی از کشورهای اروپایی اتفاق افتاده بود...

✍مهدی رستم پور
                      یک ‍ پسر چینی مقیم ایران از دختران ایرانی و روابط خصوصیشان فیلم میگیرد و در یوتوب منتشر میکند! این پسر چینی مقیم ایران ویدیوهایی از روابطش با دختران ایرانی منتشر میکند و میگوید ارتباط با دختران ایرانی خیلی راحت است و به آسانی او را به خانه شان دعوت میکنند، اما به او خسیس میگویند...

?تعدادی از فیلم هایی که در یوتوب از او موجود است نشان می‌دهد که او مخفیانه از روابط خصوصی ش با دختران ایرانی فیلم گرفته است. بسیاری به زبان چینی و انگلیسی در زیر پست های او نوشته اند که قرار نبوده این فیلم ها منتشر شود!

?پنجاه ویدیو منتشر کرده، که چند نفر از این دختران هم کمتر از هجده سال سن دارند! اگر همچین سواستفاده ای در یکی از کشورهای اروپایی اتفاق افتاده بود در همان هفته های اول بازداشت شده بود اما سه ماه از زمان انتشار ویدیوهای او میگذرد، در کشوری که اگر روسریت عقب برود، ماشینت توقیف میشود، آیا برای بازداشت و محاکمه او اقدام خواهد شد؟

?دوستی محترم که مدرس زبان چینیه و با دیدن استوریها در اینستاگرام متوجه شده که شخص مورد نظر، پنهانی فیلم می گرفته و بی اجازه در چندین کلیپ گذاشته یوتوب قرار دادهد. بهش پیامک زده اما پاسخی نگرفته . پسره در هتلی در یزد، پول نداده و فرار کرده . ويديوها رو فقط در یوتوب و اپلیکیشنهای چینی می گذاره .دانشجویان ایرانی در چین میگن در اپلیکیشنهای چینی هم ويديوها رو گذاشته و بازدیدش میلیونی بوده
                      این شخص اگه ایرانی هم بود یا اهل هر کشور دیگه ای، رفتارش مجرمانه و غیر قانونیه .

?نقض مکرر حريم خصوصی افراد، نشر بی اجازه ویدیوهای خصوصی، و دادن هدیه به دختران زیر سن قانونی برای برقراری ارتباط .
                      البته اگر چین در ایران از حق کاپیتولاسیون برخوردار نیست!

? کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
                      ????? @Iranian_UK
                      آخرین ویرایش توسط دودو؛ 2021/05/28, 13:56.

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

? عبدالناصر همتی: اگر من نبودم چیزی از مملکت باقی نمی ماند

+ این حرف و سخنش مورد تایید است
                        اداره کردن مملکت و سرپا نگه داشتن نظام و کشورهای همسایه. بدون فروش نفت ودر تحریم کاری بود که همتی با افزایش دلار و انجام داد. و پاداشش تایید صلاحیت وی بود‌..
                        کاری که همتی برای سرپا نگه داشتن نظام کرد هیچکس نکرد

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20667

هر اتفاقی از سال 90 تا 1400 برا بورس افتاد

دوباره همون اتفاقا از سال 1400 تا 1410 رخ میده

===

برید طلا بخرید(-:

یک دهم سهام هم سود نمیکنید..در این بازه ی طولانی

==

جالبه یک عده دیدن این شرایطو باز میترسن در بازار بمونن:D

امسال حسنی ...... :D

طلا فقط همون نقطه ای که هستی نهایتا نگهت داره!!

اون کار و تلاشه که سود اوره :D و شرکت ها در حال کار و تلاشن...

==

اگر میخوای طلا بخری

برو بخر منتها تنگ کن خودتو طلا فروشی هم بزن که گرم زیاد کنی:D

وگرنه اینکه طلا بخری و منتظر باشی پولدار بشی>> ریدی
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/05/28, 14:20.
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

ایران خودروی مستراب!!

سال 1390 ارزش بازارش 2600 میلیارد تومن بود!

الان ارزش بازارش با قیمت 160 تومن 50 هزار میلیارد تومنه!

کسی اگه در قیمت بالای 300 میفروخت! (چندین ماه سهم بالای 300 فرصت خروج داد)

یعنی ارزش بازار 100 هزار میلیارد تومن پولش 40 برابر میشد!! در این ده ساله!

بماند ک که بالای 700 هم خواهش میکردن بخرنش!!

حالا طلای گرمی 40 تومن اومده شده 1200 !!! 30 برابر

بازم بازدهی یک لگن ساز اشغال زیان ده از طلا بیشتر بوده!!

==

جرات ترید و معامله نداری....بکش تو همون طلا
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/05/28, 14:32.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20667

#مس #کنگو
                              جمهوری کنگو چهارمین تولیدکننده مس دنیا، امروز صادرات #کنسانتره_مس و #کبالت را با هدف ایجاد ارزش افزوده بالاتر در این کشور ممنوع کرده و فعالان بازار جهانی مس را شگفت زده نمود!

نکته مهم زمان این تصمیم است .... این هفته KamoaKakula دومین معدن بزرگ مس دنیا (بعد از اسکوندیدای شیلی) بعد از سالها سرمایه گذاری #چین و کانادا به ظرفیت 800 هزار تن شروع به تولید کرد و قرار بود تا منشاء تامین کنسانتره مس برای واحدهای ذوب مس چین باشد!

#کامودیتی اقدام دولت کنگو ضمن تشدید کسری #کنسانتره_مس در بازار، شرایط را برای رشد بیشتر قیمت کنسانتره مس (افت بیشتر TC/RC) فراهم آورده و واحدهای ذوب مس چین را مجبور به تمرکز بروی #قراضه میکند که خود عاملی برای جهش قیمت قراضه جهانی و نهایتا #کاتد خواهد بود که منتج به سود بیشتر #فملی و شرکتهای تولیدکننده مس دارای معدن میشود

DRC president Felix Tshisekedi ? It's not normal that those with whom the country has signed mining contracts get richer while our population remains poor @Commodities
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20667

آبشده نقدی ? 4,600 فروش ?
                                حباب آبشده با دلار : 42,098➖
                                گرم طلا : 1,061,914
                                انس طلا : 1891.25
                                دلار تهران : 23,500