حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط yahya پست شده است View Post
    آخر قیمت را که نباید تعیین کرد قیمت باید محاسبه شود که نمی شود

با تشکر

الحمد لله رب العالمین -ارسال شده با تپاتاک-
    نه داداش همون تعیین درسته :

قیمت‌گذاری تمامی خودروها با دستورالعمل شورا

وی همچنین با بیان این‌که قیمت تمامی خودروها با توجه به دستورالعمل این شورا تعیین می‌شود گفت که هیچ نهاد یا سازمان دیگری در این زمینه حق ورود ندارد.

شورای رقابت سرانجام تکلیف بازار خودرو را روشن کرد و پس از حدود سه ماه بلاتکلیفی در نهایت داستان دستورالعمل قطعی قیمت خودرو را به نقطه پایان رساند البته با اعلام تورم بخشی و یک فرمول.

اینجا هم از کلمه تعیین استفاده شده ...;) اول خوب مسلما محاسبه میکنن بعد فیکس میکنن و تعیین و تثبیت میکنن.

حالا شما اصل مطلبو بگیر:D کلا میگم عجب مدیریتی .......

==========================================
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/02, 19:35.
    ///

نظر

• yahya
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 334

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      نه داداش همون تعیین درسته :

قیمت‌گذاری تمامی خودروها با دستورالعمل شورا

وی همچنین با بیان این‌که قیمت تمامی خودروها با توجه به دستورالعمل این شورا تعیین می‌شود گفت که هیچ نهاد یا سازمان دیگری در این زمینه حق ورود ندارد.

شورای رقابت سرانجام تکلیف بازار خودرو را روشن کرد و پس از حدود سه ماه بلاتکلیفی در نهایت داستان دستورالعمل قطعی قیمت خودرو را به نقطه پایان رساند البته با اعلام تورم بخشی و یک فرمول.

اینجا هم از کلمه تعیین استفاده شده ...;) اول خوب مسلما محاسبه میکنن بعد فیکس میکنن و تعیین و تثبیت میکنن.

حالا شما اصل مطلبو بگیر:D کلا میگم عجب مدیریتی .......
      منم گیرم به شما نبود میثم عزیز
      گیر به این شورای تعیین قیمت بود
      اشکال کار همین تعیین کردن است و الا با یک محاسبه قیمت تمام شده بدست میاد و سود هم اضافه میشه تمام
      همه بحثها به خاطر تعیین قیمته که باید درش تکدر خاطر و سهم فلان و بهمان و مسایل سیاسی و....... لحاظ شود

(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط yahya پست شده است View Post
        منم گیرم به شما نبود میثم عزیز
        گیر به این شورای تعیین قیمت بود
        اشکال کار همین تعیین کردن است و الا با یک محاسبه قیمت تمام شده بدست میاد و سود هم اضافه میشه تمام
        همه بحثها به خاطر تعیین قیمته که باید درش تکدر خاطر و سهم فلان و بهمان و مسایل سیاسی و....... لحاظ شود

ما مخلصیم.

================
        فرمول شورای رقابت اینه گویا

(نرخ تورم منهای 2 درصد) * قیمت سال گذشته + قیمت سال گذاشته
        ==========

حالا مشکل اینجاست که نرخ تورم رو چند بگیریم!!!/.:biggrinsmiley.:/ امار های نرخ تورم اصلا درست نیست تو ایران ..یه موقع تورم بالای 50 درصده میگن 35 درصد!!

==========
        این ره که اینا میرن به ترکستان است.(فرمول مسخره ایه)

=======

در هر حال 22 مرداد گویا نرخ خودرو رو دیگه اعلام کنن ....تا اون موقع حق های خودرو رو هم احتمالا مقداریش رو بفروشن.

الان 714 میل حق خودرو با قیمتی که نشستن در حد 100 میلیارد میشه ...71 میلیارد هم 100 تومنشو باید بریزن ...حق های خودرو 171 میلیارد خودش نقدینگی میخواد:D

کی میخواد بخره این همه حقو:D
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/02, 19:42.
        ///

نظر

• abstract
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1506

اینارو حقوقی میخره . نگران نباش
          همین چن وقت پیش یه بلوک تو سهم زپرتی بنام فجر زدن 22 میلیارد .
          بقول یارو تو تی وی صحبت میکرد . خودرو سازای ما هزینه رو متغیر کردن ولی سود رو ثابت . اینا بیان هزینه رو ثابت بگیرن سود رو متغیر . میگفت هیچ جای دنیا خودرو سازا همچین حاشیه سودی ندارن .

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

از صنعت خودرو بکشیم بیرون :

قصفها 24 تیر گزارش داده ..تازه من الان دیدم !! نبودیم دیگه

من موندم تا 31 خرداد چغندر کجا در اومده که قصفها 105 هزار تن چغندر خریده و باش 12300 تن شکر تولید کرده ....من اصلا باورم نمیشه !! جلل خالق!! اخر الزمانه دیگه..شاید هم از چین وارد کردن!!
            =======

حالا تعدیل منفیش چی بوده .....

قصفها با سود 35 تومنی که الان اعلام کرده اگه بیاد پایین چه خریدی کنیم:D
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/02, 20:13.
            ///

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

لینک خبرشو پیدا کردم:)

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                لینک خبرشو پیدا کردم:)

http://www.irinn.ir/news/59942/%DA%A...AF%D9%87%D8%9F
                فک کنم قبلا یه جایی خونده بودم ......یه مقداری از سود خودروای ها میره به جیب دولت ...نمیدونم دقیقشو 20 درصد بود فک کنم ...البته الان شاید هزار نفر بیان بگن نه اینطور نیست !! اینا رو از کجا در اوردی!!پس اون مالیات چیه دیگه میدن؟

من یه زمانی دنبالش بودم که بیخیال شدم .......حالا خودتون میتونید برید تحقیق کنید

(احتمالا اون سود تو صورت های مالی نمیاد و صورت های مالی جدای از واقعیه) :D

==========
                ا همه جای دنیا دارن خودرو میسازن!! قیمت های جهانی هم یکیه !!
                چطور بهترین خودرو های اونا رو میشه زیر 25 هزار دلار ...دلار رو 3000 هم بگیریم میشه 75 میل ...حالا اینا با همون قیمت های جهانی کار میکنن و پرایدو غالب میکنن ...به 20 میل...پراید 12 میل هم نمیارزه
                از نظر من حاشیه سود بالای 40 درصده ...حالا کجا کم میشه این سود خدا داند

============

چند تا امار هم بدیم نگین خودروی خوب زیر 25 هزار دلاری نام ببر:

1-شورولت مالیبو:23165 دلار : توان 196 اسب بخار : 4 سیلندر
                2- فورد فیوشن: 22هزار و 795 دلار :توان 175 اسب بخار
                3- مزدا 3 سدان : 17740 دلار ...
                و....
                حالا اینا ایمن ترین خودروهای دنیان.....
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/02, 20:47.
                ///

نظر

• ابوذر
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 614

فک کنم قبلا یه جایی خونده بودم ......یه مقداری از سود خودروای ها میره به جیب دولت ...نمیدونم دقیقشو 20 درصد بود فک کنم ...البته الان شاید هزار نفر بیان بگن نه اینطور نیست !! اینا رو از کجا در اوردی!!پس اون مالیات چیه دیگه میدن؟

من یه زمانی دنبالش بودم که بیخیال شدم .......حالا خودتون میتونید برید تحقیق کنید

==========
                  چطور بهترین خودرو های اونا رو میشه زیر 25 هزار دلار ...دلار رو 3000 هم بگیریم میشه 75 میل ...حالا اینا با همون قیمت های جهانی کار میکنن و پرایدو غالب میکنن ...به 20 میل...پراید 12 میل هم نمیارزه

============

و....
                  میگن 20%خمس اون است که معلومه کجا میره ....راهنمایی هم بابت پلاک و بیمه میگیره .2%زمان خاتمی تصویب شد به آموزش وپرورش بدن که اون موقع هم پول نمیدادن ماشین بجاش میدادن که حساب کنیم 05%هم نمیشه دولت هم میگیره .8%هم مالیات ارزش افزوده . شهرداری هم که یک بخش این ماجرا هست بقیه هم که حسابش جدا !!کلا هیچ وقت نمیگن قیمت تمام شده چه مقدار است چون قیمت تمام شده و قیمتی که بدست مشتری میرسه خیلی زیاده !!یک بحث دیگر هم است یک کارخانه یکسری هزینه های سر بار داره مثل کارگر .برق آب .گاز .استهلاک .خواب سرمایه واجناس داخل انبار و.. حالا اگر تولید بالا برود این هزینه ثابت سر شکن میشود و باعث کاهش قیمت میشود چیزی که در کارخانجات بزرگ دنیا وجود دارد .در شرگت توتوتا زاپن اجناس در انبار معمولا 24 ساعت بیشتر نمیماند وسریعا به خط تولید میرود وسپس بازار فروش .ولی در ایران شرکتها از ترس نرسیدن به موقع وکیفیت پایین وضایعات بالا جنس و معمولا هم مقدار خرید قطعاتشان بیشتر از تولیدشان است وهم یک خواب 3 تا 6 ماه دارد در انبار که اینها تماما باعث افزایش قیمت وکاهش نقدینگی شرکتهای خودرو سازی وبه طبع اون گرفتن وام با سود بالا و زیان ویا کاهش سود است متاسفانه مدیریت شرکتهای خودرو سازی ما هم پایین است وهم رانتی وسیاسی که این همواره به ضرر این صنعت وعفب ماندگی ان شده است.

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

==========

============

و....

میثم جان تا حالا یک شرکت خودرو ساز رو تحلیل کردی؟؟

مثلا سایپا یا ایران خودرو رو

نه اینکه مثل برخی دوستان بگیم 1میلیون تولید میکنه .. ضرب در 40 میلیون تومن میکنیم حاشیه سود 10 درصد بدیم بشه به ازای هر سهم 200 تومن

شک ندارم تو تحلیل هزینه ها دچار مشکل میشی !تحلیل هزینه های سایپا و خودرو هر تحلیل گری را زمین میزند !

هر مدیر مالی و تیم مالی که بتونه اون سودی که دوستان از خودرو سایپا صحبت میکنند رو بسازه من هر روز صبح میرم کفشاشونو تو سایت ایران خودرو واکس میزنم .. و شاگردیشونو میکنم
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                      میثم جان تا حالا یک شرکت خودرو ساز رو تحلیل کردی؟؟

مثلا سایپا یا ایران خودرو رو

نه اینکه مثل برخی دوستان بگیم 1میلیون تولید میکنه .. ضرب در 40 میلیون تومن میکنیم حاشیه سود 10 درصد بدیم بشه به ازای هر سهم 200 تومن

شک ندارم تو تحلیل هزینه ها دچار مشکل میشی !تحلیل هزینه های سایپا و خودرو هر تحلیل گری را زمین میزند !

هر مدیر مالی و تیم مالی که بتونه اون سودی که دوستان از خودرو سایپا صحبت میکنند رو بسازه من هر روز صبح میرم کفشاشونو تو سایت ایران خودرو واکس میزنم .. و شاگردیشونو میکنم
                      سایپا رو ولش:
                      خودرو به نظرم بر اساس 3 ماه اول قیمت های فروشش رو در نظر بگیریم فعلا در حد 40-50 میتونه بسازه ..

قیمت های جدید بیاد بعدش دوباره بررسی میکنم...

============

الان 3 ماهه داده ...دیگه حداقل حاشیه سود این شرکت 15 درصده....حاشیه سود 3 ماهه 16.6 درصد بوده
                      =============

البته من دنبال بز خری حقم :D و تا نخرم تحلیلی از خودرو نمیزنم.....من در کف قیمت منتظر خودرو ام....(زیر220) حالا یا حقش یا خودش

ولی بر اساس قیمت های 3 ماه فعلا 40-50 رو قبول کنید از ما....پی برای 5 بدیم به سود 40 تومنی 200 و به سود 50 تومنی 250 ....پس فعلا خودرو بین این دو بازه قیمتی که قرار گرفته درست داره پیش میره

حالا چون سود تقسیم نمیکنه پی بر ای بالاتر نمیدم من

پول پشت سهم نبود قطعا سهم الان قیمتش محدوده 220 تا 200 بود .......((ولی خوب پول پشتشه نمیزارن قیمتش واقعی بشه که ما بخریم>> به شرطی قیمت های جدید شورا بالاتر از قیمت های 3 ماهه باشه))
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/03, 08:36.
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

بازار فعلا رفت تو کما .......بازاری که بالا نره پایین میاد..ارزش معاملات تا اینجا 20 میلیارد +7 میلیارد هم فرا بورس..

جونی نداره فعلا این بازار..الان شاخص 6 واحد منفیه تا اخر بازار رقمش بالاتر هم میره
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/03, 08:57.
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

لابسا به زور دارن بالای 525 میخرن ...به زور...خریدار زیر 520 دوست داره .....و فک کنم اکثرا فروختن...:D
                          حالا 515 میشه راحت خرید
                          ///

نظر

• nima2012
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 123

سلام
                            بازی حق های وخارزم دیگه تمومه
                            خریدش مناسبه به نظرم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

رفتیم تو صف ونفت ....سهم هیچ تحلیلی نداره و تحلیلی نخواید:D
                              ببینیم شانسی میشه سهم خرید؟ پشت سر ملت
                              ///

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

رفتیم تو صف ونفت ....سهم هیچ تحلیلی نداره و تحلیلی نخواید:D
                                ببینیم شانسی میشه سهم خرید؟ پشت سر ملت
                                پشمک سازی بخری بهتر از ونفته !

بیا با من وسپه و وامید بخر شیر بازار سرمایه :D
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X