پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
با سلام
همانطور که عرض کرده بودم بیشتر وزن سبدم کزغال است و حتی یک برگ سهم نخواهم فروخت
ولی
در حال بررسی کمنگنز هست و پله اول در 6000 تومن خریدم
برای خرید تعداد بیشتر برگه سهم نیاز به کسب اطلاعات هست:
طبق گزارش 9 ماهه ، اکتشاف معدن سرب و روی تمام شده و بهره برداری تا برج 3 یعنی همین ماه تهیه میشه
باید ببینیم عیار سرب و روی و تناژ تولید به چه اندازه است ؟؟؟؟؟؟
قیمت کنسانتره روی ، بستگی به عیار کنسانتره داره . آخرین قیمت از 5 میلیون تا 10 میلیون تومن نرخ داشته !!!!
تصور بفرمایید قیمت سنگ منگنز الان حدود 2 میلیون و 900 هزار تومنه حالا یه محصول با چنین قیمت های احتمالی تولید بشه !!!
************************************************** ********************************************
طرح سیلیکو منگنز که استارت خورده و قراره تا 2 سال دیگه بهره برداری بشه
شرکت 120 هکتار زمین برای طرح خریده
قیمت جهانی سیلیکو منگنز الان 1700 دلاره و حتی فرض کنیم تا 2 سال دیگه به 1100 دلار برسه ، با ظرفیت 12000 تن که 60 درصد متعلق به کمنگنز هست و دلار 25 تومن و
حاشیه سود 50 درصد ( حاشیه سود ناخالص فروس حدود 50 هست کمنگنز که خودش قراره استخراج کنه ) سود کمنگنز حدود 420 تومن از ناحیه این طرح میشه
واقعا ارزش بررسی داره
************************************************** ************************************************** ************
پیشنهاد می کنم دوستان در گرفتن اطلاعات همراهی کنند
این سهم واقعا ارزش بررسی بیشتر داره.فراموش نکنیم اتفاقا سودهای کلان از ناحیه چنین شرکت هایی کسب میشه.
با سلام
همانطور که عرض کرده بودم بیشتر وزن سبدم کزغال است و حتی یک برگ سهم نخواهم فروخت
ولی
در حال بررسی کمنگنز هست و پله اول در 6000 تومن خریدم
برای خرید تعداد بیشتر برگه سهم نیاز به کسب اطلاعات هست:
طبق گزارش 9 ماهه ، اکتشاف معدن سرب و روی تمام شده و بهره برداری تا برج 3 یعنی همین ماه تهیه میشه
باید ببینیم عیار سرب و روی و تناژ تولید به چه اندازه است ؟؟؟؟؟؟
قیمت کنسانتره روی ، بستگی به عیار کنسانتره داره . آخرین قیمت از 5 میلیون تا 10 میلیون تومن نرخ داشته !!!!
تصور بفرمایید قیمت سنگ منگنز الان حدود 2 میلیون و 900 هزار تومنه حالا یه محصول با چنین قیمت های احتمالی تولید بشه !!!
************************************************** ********************************************
طرح سیلیکو منگنز که استارت خورده و قراره تا 2 سال دیگه بهره برداری بشه
شرکت 120 هکتار زمین برای طرح خریده
قیمت جهانی سیلیکو منگنز الان 1700 دلاره و حتی فرض کنیم تا 2 سال دیگه به 1100 دلار برسه ، با ظرفیت 12000 تن که 60 درصد متعلق به کمنگنز هست و دلار 25 تومن و
حاشیه سود 50 درصد ( حاشیه سود ناخالص فروس حدود 50 هست کمنگنز که خودش قراره استخراج کنه ) سود کمنگنز حدود 420 تومن از ناحیه این طرح میشه
واقعا ارزش بررسی داره
************************************************** ************************************************** ************
پیشنهاد می کنم دوستان در گرفتن اطلاعات همراهی کنند
این سهم واقعا ارزش بررسی بیشتر داره.فراموش نکنیم اتفاقا سودهای کلان از ناحیه چنین شرکت هایی کسب میشه.
نظر