کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حاجی تو که گفتی اینو تا 1408نمیفروشی!
ایضا بقیه سهم ها..
میثم
چند روز پیش بعد از اینکه تو نوشتی همه سهم هات رو فروختی بعدش mey در جای دیگری بلافاصله نوشت و از فروم خداحافظی کرد
به نظر میرسه علت این امر روحیه دم دمی مزاج بودن شما هست
در حقیقت meyخوف از این داشت که در برخی از سهم های همسنگر (مثل دلر و کزغال و...)عده ای متضرر بشن..
در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است
View Post
ایضا بقیه سهم ها..
میثم
چند روز پیش بعد از اینکه تو نوشتی همه سهم هات رو فروختی بعدش mey در جای دیگری بلافاصله نوشت و از فروم خداحافظی کرد
در حقیقت meyخوف از این داشت که در برخی از سهم های همسنگر (مثل دلر و کزغال و...)عده ای متضرر بشن..
ولی جلو نیاید تا بریم تو افزایش سرمایه حق ها رو ب قیمت بخریم..
من کزغالم از دست بدم شاراک هست:D
سهم قحطی نیست:
گزارش عملکرد ۶ ماه ی کزغالم ۳۵ روز دیگه میاد...
اون موقع میفهمید چرا گفتم بالای۴۰۰۰-۴۲۰۰ بیاید میفروشم... تازه ک بالای ۴۲۰۰ هم بره..بعد افزایش سرمایه بر میگردیم پایین دوباره...
و میخوره ب گزارش ۶ ماهه ک پوشش جالبی نداره...
صبر کنید تا این بازی درست انجام بشه:D
وگژنه بالای۴۱۰۰-۴۲۰۰ بره ب درد نمیخوره دیگه تو افزایش سرمایه..میرم کگهر میخرم....:D
یا شاراک...:D شاراک امسال خیلی بیشتر از کزغال میسازه
در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است
View Post
ایضا بقیه سهم ها..
میثم
درود
آقا میثم همه با سبک کارش آشنا هستن.
اینکه بخر بنداز برای آینده درست میگه. ولی اینکه خودش هم بخواد نگهدارد برای آینده نه. خیلی سریع با سود کم یا زیاد از این سهم به سهم بعدی شیفت میکند (منظور اینکه تعدادی سهم در واچ داره ببین یکی بالا رفته یکی درجا زده یا پایین رفته شیفت میکند)
بعید میدونم کسی با این سیستم آشنا نباشد.
این مورد برای امروز و دیروز نیست. از چند سال پیش زمانی که من در بورکس با پست هایی که میگذاشت آشنا شدم همین بوده است.
تصور من این که اگر خودش به حرفایی که میزد پایبند بود سودی که میبرد از این شیفت هایی که داشته بیشتر بود. شایدم تصور اشتباهیه خخخخخ
بازرگانی را شنیدم که صد و پنجاه شتر بار داشت و چهل بنده خدمتکار شبی در جزیره کیش مرا به حجره خویش در آورد همه شب نیارمید از سخنهای پریشان گفتن که فلان انبازم به ترکستان و فلان بضاعت به هندوستان است و این قباله فلان زمین است و فلان چیز را فلان ضمین، گاه گفتی خاطر اسکندری دارم که هوایی خوشست باز گفتی نه که دریای مغرب مشوشست سعدیا سفری دیگرم در پیشست اگر آن کرده شود بقیت عمر خویش به گوشه بنشینم. گفتم آن کدام سفرست? گفت گوگرد پارسی خواهم بردن به چین که شنیدم قیمتی عظیم دارد و از آنجا کاسه چینی بروم آرم و دیبای رومی به هند و فولاد هندی به حلب و آبگینه حلبی به یمن و برد یمانی به پارس و زان پس ترک تجارت کنم و به دکانی بنشینم /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
اینم شده حکایت ما...
سلام. داستان قشنگی بود.
من دوست دارم داستانهای قدیمی.
اما آخرشو نفهمیدم؟؟؟
چی شد؟؟؟
مرسی.
نظر