حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ushita
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 876

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    یکم یک چک سنگین دارم

لامصب نه اخزا مثبته ..نه سهام...نه ارز دیجیتال(-:

فقط موندم اخزا چرا منفیه...سود یک ساله ۲۲/۵ درصد کمه:D!؟

همین روزاست ک یک انتحاری بزنم:D با ضرر:D

حالا من تو عمرم اعتبار نمیگرفتم این ماه اعتبارم دارم:d

تقاضا برای اخزا هم بسیار کمه:D

انگار همه توسهامن:D
    ومنفی غافلگیرشون کرد...

وسپهح و دشیمیح و کگازح هم بستن وافزایش سزمایشون ثبت نشده....

:D

در ضعیف ترین حالت ممکنم:D

حتی شاراکم مثبت نمیشه در این بازار کوفتی!

میثم خان برای بازار بالا می بینم در چند روز آینده - پس احتمالا کلیت بازار باید چند روزی رنگ سبز داشته باشه

ببنیم چه می شود
    معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

اگر ارز دارو نیمایی بشه سال اینده دشیمی بدترین تارگتش۶۰۰۰ تومنه? تا ببینیم نیمایی میشه یا نه! ب نظرم امسال دست ب سهام دارویی نزدید تا تیر ماه۱۴۰۱?? اگر کسی دشیمی داره ناظرشو عوض کنه? که نگاش نکنید....تا زمانی ک دلار این سهم واقعی نشه نمیشه تارگت داد...تا۱۰۰۰۰ تومن میشه تارگت داد با دلار ۳۰ تا یک سال اینده?

شاید شاید اگر دلار داروسازان نیمایی بشه : ۳۰۰-۴۰۰ درصد بازدهی در دشیمی باشه

#دشیمی
      ///

نظر

• ushita
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 876

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
        میثم خان برای بازار بالا می بینم در چند روز آینده - پس احتمالا کلیت بازار باید چند روزی رنگ سبز داشته باشه

ببنیم چه می شود

دقیقا بازار سبز رو دیدم - به نظر روزهای سبزی داریم - هر چند بازی کم کم میاد سر سهم های با خبر و دلیل - بزرگترها هی که میگذره کار براشون سخت تر میشه
        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• mehdyand2amir
          عضو فعال
          • May 2013
          • 313

اگر ارز دارو نیمایی بشه سال اینده دشیمی بدترین تارگتش۶۰۰۰ تومنه? تا ببینیم نیمایی میشه یا نه! ب نظرم امسال دست ب سهام دارویی نزدید تا تیر ماه۱۴۰۱?? اگر کسی دشیمی داره ناظرشو عوض کنه? که نگاش نکنید....تا زمانی ک دلار این سهم واقعی نشه نمیشه تارگت داد...تا۱۰۰۰۰ تومن میشه تارگت داد با دلار ۳۰ تا یک سال اینده?

#دشیمی
          سلام
          لطف کرده در مورد دتماد هم تحلیل و اهداف قیمتی را بگویید

با سپاس فراوان

نظر

• ushita
            عضو فعال
            • Jul 2020
            • 876

اگر ارز دارو نیمایی بشه سال اینده دشیمی بدترین تارگتش۶۰۰۰ تومنه������ تا ببینیم نیمایی میشه یا نه! ب نظرم امسال دست ب سهام دارویی نزدید تا تیر ماه۱۴۰۱������������ اگر کسی دشیمی داره ناظرشو عوض کنه������ که نگاش نکنید....تا زمانی ک دلار این سهم واقعی نشه نمیشه تارگت داد...تا۱۰۰۰۰ تومن میشه تارگت داد با دلار ۳۰ تا یک سال اینده������

#دشیمی

اول کار پرش قیمت مواد اولیه به نظر حاشیه سود بیاره پایین - بعضی از دارویی ها این چند وقت کاهش حاشیه سود داشتند که ناشی از گرونی مواد اولیه است. این دولت شعار میده که با قیمت گذاری دستوری مخالفه ولی به نظر کار تولید کننده های کالا های اساسی و دارویی سخته - به نظر تا جایی راه بدن که شرکت برقرار بمونه ولی سود سرشار بعید چون هزینه اش رو باید خودشون بدن یا بندازن رو دوش مردم که صدا همه در میاد

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

از مرداد ۹۹ تا شهریور ۱۴۰۰

دوبار دو تا ۲۵-۳۰ درصد سرمایموکشیدم بردم بیرون(-: از بورس

++

سعی کردم از بازار دور بشم ولی هر کاری میکنم نمیشه این سامانه وساز وکار خفن بورس رو ول کرد و بیخیال شد!

این چیه دیگه مامعتادش شدیم

هیچ کسب وکاریم نمیشه باهاش مقایسه کرد...

++

امروز رفتم سر زمین باغی باز وارد ساملنه معاملات شدم وازاینکه نت تلفن ضعیف بوده!! و یه جاهایی نت نمیداده عصبانی:D

این بورسه لعنتی چیه ک هیچ کاری برام جذاب نیست در مقابلش!

واقعا کارای دیگه برام جذاب نیست و لذت و سود بورسو نداشته برام

+++

من خودم واقعا هر چه دارم از بورسههههه

اصلا سرعت زیاد کردن پولو ازراه درست!!! هیچ جای دیگه مثل بورس نداره بنظرم

وقتیم سعی میکنم ازش دور بشم نگران تر میشم....چون بهترین منبع درامدم همینه!!

خلاصه ک قدر این بازار وبورسو بدونید...با تمام اعصاب خوردیاش بهترین بوده واقعا برام..

شب خوش
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/09/15, 00:29.
              ///

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11250

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
                اول کار پرش قیمت مواد اولیه به نظر حاشیه سود بیاره پایین - بعضی از دارویی ها این چند وقت کاهش حاشیه سود داشتند که ناشی از گرونی مواد اولیه است. این دولت شعار میده که با قیمت گذاری دستوری مخالفه ولی به نظر کار تولید کننده های کالا های اساسی و دارویی سخته - به نظر تا جایی راه بدن که شرکت برقرار بمونه ولی سود سرشار بعید چون هزینه اش رو باید خودشون بدن یا بندازن رو دوش مردم که صدا همه در میاد
                درود برا بازار چشم انداز مهمه ... قبلا سابقه جهش ارزی در صنعت دارو حدود 7-8سال قبل داشتیم... و حاشیه سودها تغییر بااهمیتی نداشته ‌.... در کل یک رانت حداقل 100درصدی این وسط وجود داره که قطعا به مرور حذف میشه... تازه خودنیمایی هم 20درصد از بازار آزاد عقبه!

نظر

• Feri26
                  عضو عادی
                  • Aug 2020
                  • 92

پس توام مثل دولت سر مردم رو کلاه گذاشتی صفحه ات رو ببند رو برو تو خلوت هرکاری با سرمایه ات میخاهی انجام بده بورس باز نیستی الکی فقط ادا درمیاری واسه چندتا آدم نابلد بورس برو صفحه های قبل رو بخون چندبار مردم رو امیدوارکردی اگه اون دوزارپولت فقط واسه نوسان گیری وارد بورس بشو دیگه هم برای اونایی سوادبورس ندارن نیا ستنرانی کن ک اینو بخرن اونو بفروشن

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط Feri26 پست شده است View Post
                    پس توام مثل دولت سر مردم رو کلاه گذاشتی صفحه ات رو ببند رو برو تو خلوت هرکاری با سرمایه ات میخاهی انجام بده بورس باز نیستی الکی فقط ادا درمیاری واسه چندتا آدم نابلد بورس برو صفحه های قبل رو بخون چندبار مردم رو امیدوارکردی اگه اون دوزارپولت فقط واسه نوسان گیری وارد بورس بشو دیگه هم برای اونایی سوادبورس ندارن نیا ستنرانی کن ک اینو بخرن اونو بفروشن
                    باشه منتظر بودم تو ب من پیشنهاد بدی:D ولف ( wolf) رو چه ب پیشنهاد...:D

منتظر دستورات اقایون هستیم که مو به مو اجرایی کنیم:D

بعضیا فارسی رو به زور بلدن:D

از ده بیست تا پستی زدی جملاتت و جمله بندیت رو ب زور جمع میکنی...بعد با سلطان جنگل:D اینجوری صحبت میکنی:D خخخ

اومدی توجنگل مراقب باش چون اینجا قانون جنگل حاکمه:)

پخخخخ
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/09/15, 21:32.
                    ///

نظر

• cbo44
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 129

پست هردوتونو لایک کردم چون نگرانی شما هم به جاست.

میثم2020 مثل بقیه ی بورسیای با سابقه نتایج دست دوم تحلیلشو در اختیار همه میزاره.
                      حتی جناب شفاف سازیم که بسیار فرد شریفیه بلافاصله بعد تحلیل سهمو معرفی نمیکنه چون اگه این کارو بکنه فرصت خرید خودشو از بین میبره.
                      بورس یه چیز ریل تایمه و اکثر تصمیمات آنیه
                      من بیشتر به خاطر mindset دید مثبت نویسندش این تاپیکو دنبال میکنم.

به هر فرد تازه واردی هم پیشنهاد میدم قصد هر خریدی داره نظر تحلیلگرای مختلفو بررسی کنه

نظر

• naderi1
                        ستاره‌دار(26)
                        • Sep 2020
                        • 792

دیروز رفتم جهاد کشاورزی برای تسهیلات میگه تسهیلات میدیم 14 درصد /:.yead.:/

گفتم برو بابا :D

.... سر در جهادتون و سیستمتون

خیالم راحت شد دیگه ایران درست بشو نیست:D

تا وقتی بساط این سود ها و تسهیلات بانکی و کامرزداش جمع نشه.....

هیچ اتفاق خاصی در مملکت نمیوفته

اقای ریسی هر روز و 24 ساعتم بری سفر استانی هیچ اتفاقی رخ نمیده :D

ابراهیم بت شکن بت ربا رو بشکن اگر مردی :D

#مرد میدان
                        :^o

در کشوری که طبق آمار رسمی تورم ۴۵ درصد است انتظار دارید نرخ وام چند باشد؟ البته باید اصلاح شود اما همین الان کسی با نرخ ۱۴درصد وام بگیرد عملا هرسال کلی به نفعش است حتی اگر هیچ کاری نکند و فقط دارایی بخرد.
                        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                          در کشوری که طبق آمار رسمی تورم ۴۵ درصد است انتظار دارید نرخ وام چند باشد؟ البته باید اصلاح شود اما همین الان کسی با نرخ ۱۴درصد وام بگیرد عملا هرسال کلی به نفعش است حتی اگر هیچ کاری نکند و فقط دارایی بخرد.
                          با این سودها ۴۰ سال بعدم تورم مشابه ۴۰ سال قبله منظور من ب صرفه یا به صرفه نبودن نیست

برا یکی ۲۰۰ درصدم شاید بصرفه

منظور من افق بلند مدته ک با این کارا واین نرخ ها و این سودها...سال ۱۴۰۸ دلار همون بالای۸۰-۹۰ -۱۰۰ در میاد:D

کل مسئولین مملکت ۲۴ ساعته بدو بدو کار کنن...تا نظام بانکی اصلاح نشه....تورم بالای ایران در بلند مهار نخواهد شد:D
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

ما این چند ماه نقد میمونیم...اگر دلار رفت بالای۲۸۰۰۰ سریعا سهم میخرم دوباره:D

دیگه از کزغال سهم دلاری تر نداریم:D

البته همه ی شرکت ها دلارین...

بازار پایینی نداره...

ولی .من نقد بودن را به گران خریدن سهام ترجیح میدم..مگر اینکه کمی زمان بگذره...

ضمن اینکه استراتژی من اینه سهم رشد کرده رو بدم سهم کمتر رشد کرده بخرم

15 شهریور..خخخخ
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

فروش کلیه سهام غیر کزغال

=
                              وسپه و دشیمی و کگازم که حق تقدمشون تا ثبت نشه دارمشون :D
                              ==

زنده باد توافق هسته ای :D

سیستم خاموش :D

روز خوش

15 شهریور 1400:D
                              ///

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

15 شهریور..خخخخ
                                راستش منم هرچند بخش زیادی از سبد (بجز بخشی که قفل هست یا درازمدتی هست) خروج زدم .

ولی اشکالش اینه که کمافی السابق اخزا خریدم. ولی اخزا چرا اینجوری شد!!

اونقدری که از ریزش اخزا و کاهش حدود یک درصدی زورم آمده، اگر نفروخته بودم الان اقلا 20-30درصدش پریده بود، زورم نمیامد:D

اصلا ضرر دادن روی اخزا قابل تحمل نیست:D

ریزش ایندفعه اخزاها رو اصلا نمیفهمم. اونم به این مقدار...اونم با این شارپی!

هیچ حرف و حدیث و شایعه و...هم راجع به افزایش بهره بانکی شنیده نشده یا ما نشنیدیم:D

امکان داره خبری از افزایش بهره باشه؟ که روی بورس هم اینجوری اثر گذاشته؟

اصن یه وضعیه
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
                                X