حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

بیت کوین بار سومه که ۱۰۰۰۰ رو رد میکنه در ۳-۴ ماه اخیر

به روزهای خوب نردیک میسویم...

ده بیست سی صفحه قبل من گفتم..بالاخره یک روزی اتریوم ۲۰۰ دلاری رو ۱۰۰۰ دلار یا ۲۰۰۰ دلار به پاچه یکی در یک نقطه از جهان میکنم..خخ:D

وارن بافت چند سال دیگه میمیره...

و سفته بازان جدید...به مردم.میگن ارز دیجیتال خوبه..(-: و وای از اون روزی ک سفته بازی بیت کوین شروع بشه (-:

منتظریم وارن بافت بمیره(-: تا دیگه نگه بیت کوین ارزشش ۰ هست (-:

نسل جدید با ارزش کاری نداره..پیر خرفت (-:

---

الان ارزش بازار ارزهای دیجیتال ۲۸۴ میلیارد دلاره...

تثبیت بالای۳۰۰ میلیارد دلار..

یعنی آغاز رالی....ارزهای دیجیتال...

برای همین من میگم ب روزهای خوب داریم نزدیک میشیم

۱۳ خرداد ۹۹

مثلا یه پست در مورد ارز دیجیتال زدم..خودم چندین بار از اتریوم سود کشیدم!!

+++

اون روزها بازار بورس اینقدر داغ بود ک بیخیال ارزهای دیجیتالی شدیم:D

وگرنه شیفت از بورس ب ارز دیجیتال خیلی بازدهی خوب میداد..کاش بازار بورس اینقد داغ نبود:)

اون سال ها رواتریوم زوم بودم!! الان رو فایل کوین...

از همین فایل کوین یک سودی بکشم ب وقتش:)

ارز های دیجیتالم نشون دادن نابود شدنی نیستن حالا حالا ها...

پس میشه ازشون بارها و بارها سودبیرون کشید...

++++

وقتی تصمیم بگیرید یک چیزی رو به پاچه یکی کنید حتما موفق میشید:)

+++

یک بورس باز باید اینقد رو یه چی زوم کنه....کهبالاخره ازش یه سود خوب بکشه!! همین!!"

چندسال یک نمادو دنبال کنید وتحلیلشو حفظ بشید بالاخره یک سود ۲۰-۳۰ برابری میشه ازش کشید ( نهایتا در یک دوره ۵-۷ ساله)
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/09/18, 19:35.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

الان مثلا من مپنا رونگاه میکنم میگم ۱۳۰۰ بدن خوبه!! اینقد نگاش کردیم حفظیم ک کجا خوبه برا ورود...:D البته با این افق برق وساخت نیروگاه
      ///

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3237

میثم عزیز نظرت راجع به دبالک چیه
        والله هرجور حساب می کنم ارزنده به نظر می رسه
        Honesty is the best policy

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
          میثم عزیز نظرت راجع به دبالک چیه
          والله هرجور حساب می کنم ارزنده به نظر می رسه
          ده درصد کمتر بهتره
          ///

نظر

• ushita
            عضو فعال
            • Jul 2020
            • 876

همیشه گفتم بورس باز واقعی کسی که از بازار منفی سهم بخره و سود بکشه بیرون - بازار مثبتش هم که دیگه باید سبدش قفل صف خرید باشه

به هر حال تو عمرم اوراق نخریدم و نخواهم خرید حتی اگر چند روز نقد باشم - اوراق خریدن یعنی ترس - یعنی نرفتن دنبال شکار - یعنی درگیر چالش نشدن

کسانی که اوراق میخرند خواه یا نا خواه ریسک گریز میشن پس توانایی هضم سود بزرگ هم ندارد - اون دوستانی که تجربه دارند می تونن تایید کنند

به نظر سود بزرگ بازار برای کسی که منفی 30 درصد شارپی هم ببینه رو سبدش - حالا خیلی ها ادعا دارند که منفی نخوردن و همیشه فرار کردن ولی خب از سود هاشون هم شما چیزی تا امروز نباید شنیده باشی

خلاصه بازار سرمایه دانشگاه بزرگیه که هر روز و هر ساعت واحد های جدید تدریس میکنند و باید سر کلاس بود وگرنه نمی تونی همیشه باشی
            معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

ما که پولامونو وارد نمیکنیم تا قشنگ بازار خسته بشه..خخخ:D

وقتی سر و صدا و داد همه در اومد وارد میشیم دوباره :D

فک کردید بورس اینقدر اسونه :D ملت رو دعوت کنن به بورس و دعوتنامه بفرستن :D و همه سود کنن....حتما

==

صندوق اقای هلالات با 400 میلیارد تومان سرمایه بعد 13 ماه فک کنم الان دوباره رفت تو ضرر :D و بعد 13 ماه هنوز نتونستن خودشون رو جم و جور کنن :D

بعد شما فکر کردید......................بورس بچه بازیه ....هر کی از خونش قهر کرد بیاد تو بورس
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/09/19, 09:31.
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

البته یک امیدواری هم بدم 11 ماه دیگه دلار باید 31 -32 هزار تومنو رد کنه:D

هر کسیم میخواد باشه سر کار باشه :D هر توافقی هم میخواد بشه بشه :D

رشد دلار ربطی به توافق و تحریم نداره....... توافق و تحریم نهایتا 2-3 سال رشد دلارو جلو یا عقب میندازن

==

با این تفاسیر بازار نهایتا از برج 9 ب بعد اماده ی رشده دوباره
                :D

ولی خوب تا برج 9 هم سهامداری کردن اسان نیست:D یکمی اذیتتون میکنن بعد از دلتون در میارن

برنده این بازار کسیه برای مهر 1401 به بعد برنامه ریزی کنه
                :D یعنی 11-12 ماه دیگه..وقتی دلار 31 -32 رو رد میکنه

==

28 شهریور 1400
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/09/19, 09:47.
                ///

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

ما که پولامونو وارد نمیکنیم تا قشنگ بازار خسته بشه..خخخ:D

وقتی سر و صدا و داد همه در اومد وارد میشیم دوباره :D

فک کردید بورس اینقدر اسونه :D ملت رو دعوت کنن به بورس و دعوتنامه بفرستن :D و همه سود کنن....حتما

==

صندوق اقای هلالات با 400 میلیارد تومان سرمایه بعد 13 ماه فک کنم الان دوباره رفت تو ضرر :D و بعد 13 ماه هنوز نتونستن خودشون رو جم و جور کنن :D

بعد شما فکر کردید......................بورس بچه بازیه ....هر کی از خونش قهر کرد بیاد تو بورس

هرچند کلیت بازار هیجان فروش در حد لالیگاست:D

ولی اخزا امروز تکون خورد.

هر وقت اخزا تکون میخوره من گوشام تیز میشه:D

بسیار محتمل میدونم که محدوده 1400شاخص فضای بازار عوض میشه . که الان بهش نزدیک شدیم.

بدبینانه نگا کنیم شاخص نهایتش 1330 هست که سخته بهش برسه و بسیار سخت تر که پایین تر بره. وگرنه باید همون سهام درازمدتی رو هم بیخیالش بشیم و تا اطلاع ثانوی بیخیال بورس که من فکر نمیکنم اینطور بشه

نکته مهم اینه که: بالاخره یک موقعیت خرید در کوتاه مدت وجود داره و نهایتا بحث بر سر این هست که این موقعیت فرداست...یا دو روز دیگه است یا یک هفته دیگه!

اقلا اخزاهامون یربه یر بشه تا اون موقع که وقت خریده...:D

اصن یه وضعیه:D
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                    هرچند کلیت بازار هیجان فروش در حد لالیگاست:D

ولی اخزا امروز تکون خورد.

هر وقت اخزا تکون میخوره من گوشام تیز میشه:D

بسیار محتمل میدونم که محدوده 1400شاخص فضای بازار عوض میشه . که الان بهش نزدیک شدیم.

بدبینانه نگا کنیم شاخص نهایتش 1330 هست که سخته بهش برسه و بسیار سخت تر که پایین تر بره. وگرنه باید همون سهام درازمدتی رو هم بیخیالش بشیم و تا اطلاع ثانوی بیخیال بورس که من فکر نمیکنم اینطور بشه

نکته مهم اینه که: بالاخره یک موقعیت خرید در کوتاه مدت وجود داره و نهایتا بحث بر سر این هست که این موقعیت فرداست...یا دو روز دیگه است یا یک هفته دیگه!

اقلا اخزاهامون یربه یر بشه تا اون موقع که وقت خریده...:D

اصن یه وضعیه:D

فردا و پس فردا ممکنه مثبت بشه بازار که فرصته به نظرم برای نقد کردن..خخخ

من یکم چک داشتم این دو روز به بد بختی پول جور کردم!!! حتی برای خرید اخزا هم کسی جلو نمیومد...

اخزم اخزا اتیش زدم :D سهام حیف بود:D

این بازار فعلا هیچ جا نمیره با این اوضاع نقد شوندگییش
                    ///

نظر

• ushita
                      عضو فعال
                      • Jul 2020
                      • 876

با اجازه اساتید خودم

بازار یه مثبت مشتی میزنه در چند روز آینده و استارتش هم امروز خورد

کلیت بازار شاید10 درصد بیاد بالا ولی تک سهم های هستند که شاید تازه اونجا شروع کنند به حجم خوردن و قفل شدن برای بازدهی های 50 درصدی

روی این سهم ها مثبتم برای باز پسگیری سقف قیمتی در چند ماه آینده

وبصادر - دجابر - شپارس - قصفها - حفارس - پخش - درازک - لبوتان - کفرا - کحافظ - وپارس -دزهراوی -سشمال - فلوله - فولاد - فملی - سپاها - پکویر - ثشرق - والبر - شگل - سامان - بپیوند - دماوند - وثنو - حفاری - داوه

29 شهریور 1400 * روز خاص خودم *
                      معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

این دولت جدیدم قصدش نابودی صنایعه(-:

سود اخزا ها ب ۲۴ درصد رسید:D من ک پول دستم بیاد فقط اوراق میخرم:D

از سیمان و فولاد شزوع کرده....نوبت پتروشیمی هم میرسه

یک بیگ لایک هم ما نشون دادیم ۱۵ شهریور ....ک سرمایمونو دود نکنن:D

سود اوراق احتمالا به ۲۵ درصدم برسه با این روندی ک من میبینم...

در عرض یک هفته بازار بورس نابود شد ..

+++
                        فردا یا هفته ی اینده بازار مثبت بشه...بازم سبک وسبک تر میکنم...
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/09/21, 16:44.
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

سود اوراق ۳۵ ماهه رسید به ۸۶ درصد و ۳۶ ماهه احتمالا به ۸۹ درصد یا رند کنیم۹۰ درصد ? دیروز گفتم این سودهرچی بیشتر بشه در کوتاه مدت به بورس فشار میاره

اقای رئیسی تو گفتی از سال ۱۴۰۲ به بعد تورم رونصف میکنی?
                          بنده همین جا میگم من سال ۱۴۰۳ با همین اوراقی ک دارم قدرت خرید دلار ۶۰ هزار تومنیم دارم.....یعنی دولت شما وبانک مرکزی شما این قدرت روبه من میده!!!! وایراد از اونجاست اگه سه سال بعددلار ۵۰-۶۰ هزار تومن شد بدانید از کجاست!!! حالا تیم اقتصادی شما هی سود رو زیاد کنن? حالا اگه بتونی ۴۰ هم نگه داری بازم صرف داره شیفت از اوراق به دلار...?

قرار بود سود بانکی کم بشه نه زیاد!!! اینجوری ک تورم سر ب فلک میزنه

اقای رئیسی? مراقب باش بانکها...

++++++

اصلا یک بازی ای که مرسومه در ایران ونهادینه شده همینه:

۴ سال اول دولت ها پولا میره تواوراق!! و چاق وچاقتر میشه!"" این پولا ۳-۴ ساله دوبرابر میشه بعد کم کم بیرون میاد و میره سمت دلار و دلارو ۳-۲ برابر میکنه حداقل!!

ما اینا رومیگیم شاید اصلاح شد ولی هی تکرار وتکرار میشه!! ?‍♂ هی این سوراخ ها رومیگیم شاید بسته شد...ولی...انگار نه انگار...

دهانمان کف کرد بس اینا روگفتیم:D
                          ///

نظر

• سبحان 10
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1144

سود اوراق ۳۵ ماهه رسید به ۸۶ درصد و ۳۶ ماهه احتمالا به ۸۹ درصد یا رند کنیم۹۰ درصد ? دیروز گفتم این سودهرچی بیشتر بشه در کوتاه مدت به بورس فشار میاره

بنده همین جا میگم من سال ۱۴۰۳ با همین اوراقی ک دارم قدرت خرید دلار ۶۰ هزار تومنیم دارم.....یعنی دولت شما وبانک مرکزی شما این قدرت روبه من میده!!!! وایراد از اونجاست اگه سه سال بعددلار ۵۰-۶۰ هزار تومن شد بدانید از کجاست!!! حالا تیم اقتصادی شما هی سود رو زیاد کنن? حالا اگه بتونی ۴۰ هم نگه داری بازم صرف داره شیفت از اوراق به دلار...?

++++++

۴ سال اول دولت ها پولا میره تواوراق!! و چاق وچاقتر میشه!"" این پولا ۳-۴ ساله دوبرابر میشه بعد کم کم بیرون میاد و میره سمت دلار و دلارو ۳-۲ برابر میکنه حداقل!!

ما اینا رومیگیم شاید اصلاح شد ولی هی تکرار وتکرار میشه!! ?‍♂ هی این سوراخ ها رومیگیم شاید بسته شد...ولی...انگار نه انگار...

حتما برای فعالان بورسی این امر تجربه شده که که حتمی ترین پیش بینی ها و محاسبات هم در این بازار قطعی نیست

وقایع چند روز اخیر هم وقایعی است که در طی ادوار گذشته به دفعات زیادی تجربه شده است

بنابراین لازم نیست عملکرد خودمان را به شکل 100 درصد صحیح نشان دهیم و خود را یک تریدر فاقد خطا بنامیم

مخاطب من میثم عزیز می باشد که بار ها دیده ایم سهم خریده و با دلایل فراوان به تحلیل و تحسین از سهم پرداخته که تا سال هزار و چهار صدو چند

این سهم فلان بازدهی را دارد و یا به سرعت نظر برگشته و اوراق اخزا خریده و تا چهل و چند ماه این اوراق فلان بازدهی را دارد

خواندن این مطالب برای خوانندگان بورسی که تجربه کافی ندارند ممکن است باعث ضرر و زیان شود

بنابراین باید در نوشتن مطالب بسیار دقیق باشیم که خدای ناکرده باعث زیان دیگران نشویم

همه ما میثم را می شناسیم و میدانیم که کسی نیست که مثلا 35 روز هم روی یک سهم یک نظر را داشته چه برسد به 35 ماه

و اصرار بر تکرار این مطالب هم بیشتر باعث القای حس بی دانشی خوانندگان و دانایی 100 درصدی نویسنده میشود

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

++++++

اگر ارز دارو نیمایی بشه سال اینده دشیمی بدترین تارگتش۶۰۰۰ تومنه

+++

خدایا پول برسان:) گرفتارم:D

تارگت خوبشم۱۰۰۰۰ تومنه

نیمایی بشه بارمون رو بستیم سال دیگه..

خدایا پول برسان:D

کل سبد بره گمشه کنار...

یه دشیمی بمونه:D یه دشیمی ک با دلار نیما کار کنه...بسمونه:D اخ اگه نیمایی بشه چی میشه...
                              بالاخره اوراق یا دشیمی؟طبق حساب کتاب قبلی شما ، دشیمی سال بعد بالای 100% در بدترین حالت و بالاتر از 250% در بهترین حالت سود می ده؟

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                                بالاخره اوراق یا دشیمی؟طبق حساب کتاب قبلی شما ، دشیمی سال بعد بالای 100% در بدترین حالت و بالاتر از 250% در بهترین حالت سود می ده؟

دشیمی رو بنده ب اندازه ی کافی حقش روخریدم!! اونم در قیمتی بسیار پایینتر از قیمت تابلوامروز!!

دیوانه نیستم دوباره بیام بالاتر بخرم!! همون موقع تصمیم گرفتم چ بهشی از سرمایه رو بخرم!!

یک سهمی اگه هزار درصدم سود داشته باشه من بالای۴۰ درصد سرمایه نمیام بخرم...

هنوز ثبت نشده افزایش سرمایش..و نیازی به خرید جدید نمیبینم..ضمن اینکه ارز دارویی نیمایی بشه ۵۰ درصد بالاترم صرف داره بخرم و ۵۰ درصد بالاتر راه میده:D

ولی فعلا هیچی مشخص نیست در مورد ارز دارو...
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/09/21, 21:34.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X