کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خبر رفع تحریم های ماموت می تونه اثر بسیار خوبی در صنایع منتفع از رفع تحریم بگذاره
خودرویی ها رو میشه سر لیست این اتفاق ها گذاشت و به نظر بازار توجهش جلب میشه
اما اینجا قبلا دوستان نوشتن که حتی اگر سفارت امریکا هم باز بشه در خاک کشور با این سیستم چاپ پول ما دلار ارزان نخواهیم داشت و به نظر هنر کنه این دولت چند سالی همین حوالی 30 بچرخیم ( خوشبینانه )
بازار سرمایه بعد از چند تا تعطیلی که داشت از فردا رسما وارد فاز جدیدی میشه و باید منتظر افزایش فعالیت بازاری ها باشیم که با این قیمت های اصلاح کرده جذاب شده
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
میثم جان بنظرت این هفته بازار یکم شل میکنه خرید بزنیم ؟
به نظرم در سهم های خوبی که دست کم برای میان مدت خریدشون خوب هست احتمال ایجاد فرصت خرید بالا خواهد بود.
هرچند انتظار میره، کلیت بازار هفته آینده متاثر از اخبار بنیادی مثل قیمت بالای نفت یا اخبار حول خودرویی ها و ... و بخصوص شاخص کل به احتمال زیاد مثبت خواهد بود
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
والا فعلا یک ثباتی داریم و بازار نبایدجوندار باشه..
مگر پالایش وپترو ک خودشون سوارن و شاخص سازی میکنن باهاش والبته گروه خودرو.....
در سهام کوچک بازار خبری نیست فعلا
در سهامی ک من معرفی کردم خبری نیست فعلا ونباید هم باشه...تا زمان بگذره...
فعلا پالابش و پترو وشاید بعدش خودرو...تو بورسن ومعاملتشون بالاست
بقیه سهما انچنان نه...
وقتی شاخص دستکاری بشه و برای خود شیرینی و دستمال کشی از زئیسی الکی بالا بره وضع بازار این میشه!
وگرنه اگه شاخص واقعی باشه ..........و از 1200 اومده 1500 باید پول فراوان در بازار باشه چون همه سود کردن!
ولی مرگم نیست!!! در این بازار ...چه برسه به پول..
در نتیجه گور پدر شاخص سازان و افرادی ک شاخص سازی میکنن و مهندسی میکنن شاخصو در سازمان بورس
به خاطر دستمال کشی و پاچه خواری .......یه چند ماه پول تزریق کردن و باز ولش کردن.......
ضمنا شاخص اصلی برای ما 400 تا سهام خرده نه 10 تا نماد بزرگ!
وقتی کسی جرات ریسک نداره و پول نیست!
یعنی صعود قبل شاخص سازی بوده و عده ی اندکی سود کردن!
طرف میگه چه اشکالی داره بانک سود 50 درصد بی ریسک بده وقتی تورم 50 درصد
قدیمی ها میگفتن کلاف سر در گم - حکایت ماست
نه برادر دلیل همون تورم که شما داری ازش حرف میزنی همین سود های موهوم و چاچ پول بدون ریسکه
وقتی دارن پول و سود میدن بدون ریسک بعد شما توقع داری تورم نداشته باشیم و همه قیمت ها ثابت باشه
اینجوری که توان خرید مردم سالی 25 درصد میره بالاتر و تمام بازار ها رو شخم میزنند
همین الانم دیره که بخوان سود بانکی بیارن پایین - سود باید زیر 10 درصد در گام اول تا یکمی ترمز تورم کشیده بشه
خب سود رو بیارن پایین مگه فقها و امام زمان مخالفت کردن با پایین اوردن سود بانکی؟ البته نمیخوام وارد این بحث بشم یه اشارتی کردمو تاپیک رو به صاحبش واگذار میکنم.
نظر