حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali5559
    عضو عادی
    • Apr 2025
    • 92

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post

میثم خان شما نظرات و کامنتهای خنده داری مینویسی و من و احتمالا اکثر کسانیکه گاهی اینجا سر میزنن از خوندش لذت میبرن ولی کامنتهات یه مقدار دور از واقعیت هست.
    دلار از 70 ریال رسیده به 1،200،000 ریال و قبر کسی کنده نشده و با روند کنونی قطعاً دلار تا دو سال آینده میرسه بالای یک میلیون تومان... این که ارزش پول ملی بود. الان مملکت آب نداره، هوا نداره، برق نداره، سوخت نداره، محیط زیست نابود شده و ... قبر کسی کنده نشده... چرا ؟ چون تا خر باشه خرسوار هم خواهد بود.

بدون شک ما در ایران، بانک نداریم. یه تعداد نزول خونه و صرافی هستند که مشغول رباخواری هستند. بانک مرکزی به عنوان متولی اصلی حفظ ارزش پول یه مملکت، هر روز با حراج سکه داره در واقع ارزش پول مملکت رو به حراج میزاره... نکته تلخ ماجرا اینکه خودش طرفدار اینکه ارزش ریال بیشتر و بیشتر پایین بیاد تا بتونه طلای کمتری بفروشه... به نظرت این همه نهاد و سازمان و کوفت و زهرمار اینو نمیفهمن یا نمیدونن؟ چرا همه هماهنگ هستن و فزرین به عنوان یه الدنگ بی وطن داره بابت فروش شرفش سهمو از سر سفره برمیداره

زمان انتخابات من جزء کسانی بودم که گفتم شرکت در این سیرک خیانته... هیچ تفاوتی بین پزشکیان و جلیلی نیست و چه بسا از جهاتی اومدن جلیلی بهتره. امروز میبینم که پزشکیان به مثابه یه دلقک، بدون هیچ برنامه و هدفی داره روز رو شب میکنه و گاهی میاد یه دلقک بازی درمیاره تا یه عده رو سرگرم کنه... کلا مملکت رو هواست ... هر تولید کننده یا مونتاژ کننده ای داره هر روز قیمت ات و اشغالشو میبره بالا و هیچ کسم نمیگه چرا... یه شونه تخم مرغ توی این مدت سه برابر شده تازه دلار رانتی میدن به نهاده ها...

جنگ و مداخله امریکا و اسرائیل هم قطعی است. نه بخاطر اینکه به فکر رهایی مردم ایران باشند نه... بخاطر اینکه سر اختاپوس رو بزنن و متاسفانه این امر برای ایران ما بسیار پر هزینه و دردناک خواهد بود
    الان جلیلی بود بورسی نبود و این فروم هم اسم شده بود بیت الاحزان یا دارالایتام
    واقعا خودتون زدین اون راه یا متوجه نیستید! تو دروه رییسی یه کاری کردن هنوز پتروشیمی ها زیانده هستن، شلردد۱۵۰ میلیون دلار فروخته سود نمیسازه!
    نشنیدی مگه مصاحبه چند وقت پیش عشقی رو؟
    گفت معاون رییسی بهش توصیه کرده بودن ک بورس تعطیل شه!!!
    هر کی حتی چوب خشک کنار جلیلی بوددبهش رای میدادیم

نظر

در حال کار...
    X