حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 21078

اگر بعد رفتن اینا ریال قوی بشه:
    بهترین گزینه اخزا ها هستن

پ ن : همیشه باید چند ماه بعدم دید

البته پول نقد ته حساب مفیدم عالیه
    با فرض تغییر رژیم و تقویت ریال..

و بعدش حمله با این پول برای رستگاری : به سمت سهام

پ ن : کم کم باید به فکر فروش طلا هم باشیم...
    البته در اوج تنش و درگیری ها...ک‌هنوز زوده ولی خیلی هم دور نیستیم...

ولی این‌گزینه روی میزه...تا وقتی ک به زمان نزدیک بشیم اقدام کنیم...

پ ن ۲: شعار رضا شاه روحت شاد...استعاره داره به اوردن رضا پهلوی بر مسند قدرت..و این شعار با برنامه هست! و هماهنگی ابر قدرتها احتمالا...چون زمان برد تا بررسی کنن...چه کسی رو بیارن !!!

وگرنه در همان جنگ ۱۲ روزه کار رو تمام میکردن...ولی اینجوری کار شیک تر پیش میره! تا اقدام مستقیم امریکا!!

و ب نظر گزینه ای جز رضا پهلوی ندارن!

تا ببینیم برنامه اخوند برای ادامه حکومت چیست

واینکه اینا پیش بینی هست که ممکنه ۲۰۰ درصد غلط باشه و شاید هم ۱۰۰ درصد درست از اب در بیاد و پیش بینی و یک فرض برای اینکه اگر رخ داد کجا سرمایه گذاری باید کرد

شب خوش
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2025/12/31, 01:55.
    ///

نظر

• Mehrsana
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1208

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      بد نیست امروز که مسئولین محترم کشورمان مشغول رفع و رجوع بحران دلار و کالابرگ و قطع آب و برق و گاز و ماجرای بنزین و هوای آلوده هستند نگاهی به ملاقات دیشب مسئولین خارجی بیاندازیم!

ملاقات دیشب نتانیاهو و ترامپ را یک رویداد مهم و استراتژیک تلقی کنید

هرچند تهدیدهای لفظی او بیشتر حکم چماق در برابر هویج را داشت لیکن تردیدی نباید کرد که فشارها افزایش خواهد یافت

اما آنچه گذشت چیزی نبود که روی پرده ها به نمایش گذاشته شد!

پشت پرده ها، ترامپ تحریم های ثانویه علیه چین بدلیل خرید نفت ایران را تایید کرده که می تواند حکم مرگ برای اقتصاد ایران باشد!

فشار حداکثری علیه ایران فاز جدیدی را تجربه خواهد کرد که اینبار نه به ظاهر اما در خفا با ائتلاف کشورهای بسیاری از جمله اعراب خواهد بود!/#حامد_پاک_طینت

مجمع فعالان اقتصادی
      📌@Iran_economy_online

و اینجا در اینستاگرام
      📌Paktinat.Hamed
      در پاسخ به مطلب این مجمع :

نخست اینکه تهدیدها نه لفظی بود و نه هویجی در کاره! ترامپ خیلی صریح و مختصر و مفید گفت : شنیده های تایید نشده ای هست که اگه تایید بشه حمله به برنامه موشکی بله و حمله به برنامه هسته ای فوری! باز وقتی خبرنگار پرسید که مستنداتی برای اون شنیده ها دارید یا نه ؟ گفت : وقتی دود هست یعنی آتش هم هست!!!

دوم اینکه قیافه نتانیاهو نشون میداد که هرچی خواسته از ترامپ اکی گرفته... شبکه های اسرائیلی هم همینو تایید کردن

سوم اینکه چند روز پیش به مناسبت سالگرد شهادت سردار دلها، یه بنده خدایی از سپاه اومده بود سخنرانی... میگفت توی جنگ 12 روزه هدف امریکا و اسرائیل این بود که بزنن و بعد مردم بریزن بیرون و کارو تموم کنن... مرحله اول انجام شد ولی مردم همراهی نکردن... در حمله بعدیشون برنامه برعکس شده... اول باید مردم بیان بیرون بعد اونها بزنن
      به نظر میاد با توجه به شرایط فعلی مملکت این بنده خدا درست تحلیل کرده و همین سناریو در حال وقوع هست. الانم اسرائیلی ها توی شبکه های اجتماعی دارن این پیامو میفرستن که مردم شما کار رو شروع کنید ما پشت شما هستیم!

چهارم اینکه وقتی از ترامپ درباره رژیم چنج پرسیدن ... گفت دوست نداره درباره اش حرف بزنه ولی گفت هربار مردم تجمع میکنن اینها مثل وحشی ها بهشون تیراندازی میکنن و سرکوب میکنن... ترجمه اش اینکه بله کاملاً موافقم!

قدیمها وقتی شطرنج بازی می کردم چون آماتور بودم بجای اینکه بخوام در چند حرکت طرفو کیش و مات کنم سعی میکردم اول تمام مهره های طرف مقابل رو بزنم تا فقط یه شاه و چند سرباز برای طرف مقابل بمونه... وقتی اینجوری میشد هی شاه رو کیش میدادم تا یه گوشه گیر بیفته و مات بشه... این سبک بازی من، مشابه وضعیت فعلی هست.

نظر

• bahramkhaliran
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 868

سلام
        سیاست یعنی حل معماهابه بهترین شکل ممکن !
        انگلیس قرنهاکوشیدکه ایرانی رااستعمارکندنشدکه نشدآخرینش پرورش آیت الله واستاددانشگاه است ودادن حکومت دست این گماشته ها است!
        ولی گفته اندچاه مکن بهرکسی اول خودت دوم کسی!
        چاه کن همیشه ته چاه است!
        وقتیکه اکثریت جامعه به اندازه یکچهارم سکه درآمددرماه دارندیعنی کاسه ای زیرنیم کاسه هست!
        وقتیکه حجم مبنارابرداشتندسیاستی درکاراست!
        مانبایددنبال راحتی کاروکلفتی کماچ باشیم!
        پس انشاالله شکارکنیدوشکارنشید!

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 21078

معاملات امروز بازار نشون داد دولت به شدت پشت این بورسه!

معلوم نیست چند هزار میلیارد اورده اینجا!
          ///

نظر

• همیشه گمراه
            ستاره‌دار(11)
            • Oct 2020
            • 555

کجا پشت بورسه
            90 درصد سهام 70 درصد منفی اند
            بشمارم
            https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• mahdi20
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 401

سلام میثم جان من۵۰درصد سبدم رادرمنفی دادم رفت ،حالا باتوجه به حمایت‌های دولت ازبورس ،روی سهم خاصی نظر دارید برای خریدیاصندوق طلا بگیرم،توضیح این که ازکل دارایی ام ۴۰درصد صندوق طلا است
              شما چه پیشنهاد میکنید؟؟مسئولیتش برگردن خودم🙏🙏🙏

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 21078

در اصل توسط mahdi20 پست شده است View Post

سلام میثم جان من۵۰درصد سبدم رادرمنفی دادم رفت ،حالا باتوجه به حمایت‌های دولت ازبورس ،روی سهم خاصی نظر دارید برای خریدیاصندوق طلا بگیرم،توضیح این که ازکل دارایی ام ۴۰درصد صندوق طلا است
                شما چه پیشنهاد میکنید؟؟مسئولیتش برگردن خودم🙏🙏🙏
                سلام. فعلا اخبار را باید بخونیم تا یکشنبه هم تعطیلیه. دولت و بازار ساز عشق شبندرن انگار...رو همین سهمم میشه مانور داد

**
                باید بیشتر فکر کنیم.
                **
                عبدالناصر گفته میخواد ارز رو تک نرخی کنه..

البته تقریبا غیر ممکن و محاله

در تحریم تقریبا امکان این کار ۰ هست .من اینجا ‌امضا میکنم...که اینکار ۱۰۰ درصد غیر ممکنه!!

و زر اضافیه....

البته ارز تک نرخی خوبه و ب نفع صنایع و بورس هست و مردم!

ولی یک شوک خیلی سنگین وارد خواهد کرد..

به نظرم ملت نباید گول بخورن...
                با وعدهدیارانه ۷۰۰ هزار تومانی

..

ارز الان بخ‌واد تک نرخی بشه با دلار کمتر از ۱۳۰ شدنی نیست ب نظرم..

هر چیم ک تاخیر بندازن باز دلار ازاد میره بالا...هر یک ماه ک تاخیر بندازن دلار ۶۰۰۰ تومن میره بالا...

و عبدالناصر تقریبا گ... خوری اضافه کرده

و تک نرخی کردن الان یک تورم فوق سنگین و شوک بزرگی به ملت میده...اون یارانه ۷۰۰ هزار تومنیم بخوره تو سرشون...

ارز کالاهای اساسی تک نرخی بشه...

خرج سال ایندمون فک کنم دو برابر امسالمون بشه

پ ن : با حضور عبدالناصر : موج اعتراضات بیشتر خواهد شد....

و یک اشتباه دیگه کافیه...
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2025/12/31, 13:57.
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 21078

خرید عیار برای کم کردن میانگین...

ملت ایران از یک سوراخ صدها بار گزیده میشه...

الان همتی امد با خودش دلار و طلا اورده؟

اصلا همتی چرا امد؟

چون فرزیییین دیگه تیپا خورده بود از نرخ دلار

خود همتی هم یک بار ابروش رفته بود‌و دلار ۳۳ در کارنامش بود
                  ولی خوب این دیگه عادت کرده...درد نداره براش
                  ///

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1627

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post

کجا پشت بورسه
                    90 درصد سهام 70 درصد منفی اند
                    بشمارم
                    این بنده خدامیثم رو بدجوری گمراه کردی

همیشه گمراه یک سئوال ایا همتی میتونه پول چاپ کنه کوره بورس روروشن کنه همه پولهای چاپ شده وپولهای مردم رو بریزه توش همه رو دودکنه؟

نظر

• bahramkhaliran
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 868

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

این بنده خدامیثم رو بدجوری گمراه کردی

همیشه گمراه یک سئوال ایا همتی میتونه پول چاپ کنه کوره بورس روروشن کنه همه پولهای چاپ شده وپولهای مردم رو بریزه توش همه رو دودکنه؟
                      سلام
                      همتی چیزی برای ازدست دادن نداشت وندارد!
                      امابرای نابودی حکومت یک بمب ساعتی است چون این فرددرنزدملت شناخته شده است!(دردغلکاری وفریب ونیرنگ)

نظر

• Mehrsana
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1208

عبدالناصر گفته میخواد ارز رو تک نرخی کنه..

البته تقریبا غیر ممکن و محاله

در تحریم تقریبا امکان این کار ۰ هست .من اینجا ‌امضا میکنم...که اینکار ۱۰۰ درصد غیر ممکنه!!

و زر اضافیه....

البته ارز تک نرخی خوبه و ب نفع صنایع و بورس هست و مردم!

ولی یک شوک خیلی سنگین وارد خواهد کرد..

به نظرم ملت نباید گول بخورن...
                        با وعدهدیارانه ۷۰۰ هزار تومانی

..

ارز الان بخ‌واد تک نرخی بشه با دلار کمتر از ۱۳۰ شدنی نیست ب نظرم..

هر چیم ک تاخیر بندازن باز دلار ازاد میره بالا...هر یک ماه ک تاخیر بندازن دلار ۶۰۰۰ تومن میره بالا...

و عبدالناصر تقریبا گ... خوری اضافه کرده

و تک نرخی کردن الان یک تورم فوق سنگین و شوک بزرگی به ملت میده...اون یارانه ۷۰۰ هزار تومنیم بخوره تو سرشون...

ارز کالاهای اساسی تک نرخی بشه...

خرج سال ایندمون فک کنم دو برابر امسالمون بشه

پ ن : با حضور عبدالناصر : موج اعتراضات بیشتر خواهد شد....

و یک اشتباه دیگه کافیه...

این مطلبی که نوشتی به نظر منم کاملاً درسته... در شرایط تحریم حداکثری و حکومت ناکارامد و فاسد، تک نرخی کردن ارز روی هر عددی غیرممکنه و انداختن یه بمبه روی سر مردمی که دیگه چیزی برای از دست دادن ندارن... اگه نرخ شناور هم باشه باز هر روز میره بالا و خیلی اوضاع بدتر از وضعیت فعلی میشه.

من یه مدتی دارم فکر میکنم ممکنه اردوگاه اصلاح طبان برای نجات خودشون میخان حکومت رو سرنگون کنن و سوار بر موج بعدی بشن... این کارهایی که پزشکیان داره انجام میده (منظور افزایش وحشتناک قیمتها در همه حوزه ها) به نظر میاد با هدف ایجاد نارضایتی و اعتراضات گسترده داره انجام میشه... تورم بالای 100 درصده و پزشکیان میاد هر روز یه عامل کلیدی رو چند برابر میکنه! قیمتهای آب و برق و گاز و اینا رو که تصاعدی بردن بالا چه برای بخش خانگی چه بخش صنعتی... بنزین رو فصلی میخان ببرن بالا و پزشکیان میگه 5هزار تومن بچه بازیه! نرخ ارز 28500 رو بیارن بالای 100 هزار تومن!!! انواع عوارض و مالیات و ارزش افزوده و ... حذف یارانه ها...

واقعاً پزشکیان فکر میکنه با این کارها مردم خوشحال میشن و میگن دمت گرم و افرین؟! یا با این کارها اوضاع تورم بهتر میشه؟!
                        سعید لیلاز میگه پارسال توی یه جلسه بوده با همتی... اونجا همتی گفته اگه نرخ دلار بیاد روی 68 هزار تومن همه مشکلات حل میشه! کسری بودجه تموم میشه و تورم کم میشه و... الان میخاد روی دو برابر اون عدد این کارو تکرار کنه...

به نظرم برن به سمت انجام موارد فوق ابرتورم شکل میگیره و دیگه اوضاع از دست حکومت خارج میشه... فروپاشی اقتصادی اتفاق می افته و دیگه کنترل مردم نشدنیه... با چاشنی کمک امریکا و اسرائیل سناریوی رژیم چنج اجرایی میشه... حالا اگه این اصلاح طلبان پشت پرده با غرب بستن که در ادامه بیان سر کار میشه علت کارهای پزشکیان رو فهمید وگرنه کارهاش با عقل من که جور درنمیاد.

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11479

فرزین دستیار ویژه رئیس جمهور شد... هیچی دیگه این پزشکیان هم خودشو به نفهمی زده.... این دفعه خیلی اوضاع فنایی تر خواهد شد. حالا دلار را بیارن 130... بعدش چی ؟؟... بعد که میره ۲۰۰ میشه دیگه چجوری میخوان جمع کنند؟

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 21078

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post

این مطلبی که نوشتی به نظر منم کاملاً درسته... در شرایط تحریم حداکثری و حکومت ناکارامد و فاسد، تک نرخی کردن ارز روی هر عددی غیرممکنه و انداختن یه بمبه روی سر مردمی که دیگه چیزی برای از دست دادن ندارن... اگه نرخ شناور هم باشه باز هر روز میره بالا و خیلی اوضاع بدتر از وضعیت فعلی میشه.

من یه مدتی دارم فکر میکنم ممکنه اردوگاه اصلاح طبان برای نجات خودشون میخان حکومت رو سرنگون کنن و سوار بر موج بعدی بشن... این کارهایی که پزشکیان داره انجام میده (منظور افزایش وحشتناک قیمتها در همه حوزه ها) به نظر میاد با هدف ایجاد نارضایتی و اعتراضات گسترده داره انجام میشه... تورم بالای 100 درصده و پزشکیان میاد هر روز یه عامل کلیدی رو چند برابر میکنه! قیمتهای آب و برق و گاز و اینا رو که تصاعدی بردن بالا چه برای بخش خانگی چه بخش صنعتی... بنزین رو فصلی میخان ببرن بالا و پزشکیان میگه 5هزار تومن بچه بازیه! نرخ ارز 28500 رو بیارن بالای 100 هزار تومن!!! انواع عوارض و مالیات و ارزش افزوده و ... حذف یارانه ها...

واقعاً پزشکیان فکر میکنه با این کارها مردم خوشحال میشن و میگن دمت گرم و افرین؟! یا با این کارها اوضاع تورم بهتر میشه؟!
                            سعید لیلاز میگه پارسال توی یه جلسه بوده با همتی... اونجا همتی گفته اگه نرخ دلار بیاد روی 68 هزار تومن همه مشکلات حل میشه! کسری بودجه تموم میشه و تورم کم میشه و... الان میخاد روی دو برابر اون عدد این کارو تکرار کنه...

به نظرم برن به سمت انجام موارد فوق ابرتورم شکل میگیره و دیگه اوضاع از دست حکومت خارج میشه... فروپاشی اقتصادی اتفاق می افته و دیگه کنترل مردم نشدنیه... با چاشنی کمک امریکا و اسرائیل سناریوی رژیم چنج اجرایی میشه... حالا اگه این اصلاح طلبان پشت پرده با غرب بستن که در ادامه بیان سر کار میشه علت کارهای پزشکیان رو فهمید وگرنه کارهاش با عقل من که جور درنمیاد.
                            باید دید مجلس میزاره یا نه!
                            این اشتباه رو کنن کار تمامه
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 21078

بورس هم‌کارش سخت خواهد بود...
                              این دلاری ک‌ با جمهوری اسلامی تا ۵۰۰ هزار بخواد بره با رفتنش ! تا ۱۵۰ سقوط میکنه..

نوسانات فوق العاده زیاد خواهد بود با تغییر رژیم!
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 21078

حسین عبده تبریزی، اقتصاددان:

به نظر می‌رسد سیاست حاکمیت، انتظار برای پایان دوران ترامپ است

🔹اینکه اقتصاد ما دوام بیاورد، برای چنین شرایطی خب خیلی دشوار است.

@betasahm360

حرف من هم همینه...

که دوام نمیارن...

تازه این حرف ها قبل این بوده که بدانیم ارز ۲۸.۵۰۰ هم حذف میخواد بشه...

الان من ۱۰۰ درصد مطمینم ارز ۲۸.۵ حذف بشه...دیگه ملت اعتراضاتشون بیشتر و گسترده تر از اینی ک الان هست میشه و کارو تمام میکنن

///

نظر

در حال کار...
                                X