کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خبرنگار در مورد احتمال عملیات علیه ایران پرسید و جواب ترامپ:
🔹امیدوارم نیاز نباشه! اعدام نکردن اون ۸۳۷ نفر خیلی تاثیر داشت!
خبرنگار:
🔹خیلیا میگن ترامپ گفته بود به مردم کمک میکنم و نکرد
ترامپ:
🔹والا اگه من درمان سرطان رو هم کشف کنم میگن چرا زودتر کشف نکردی!
@BehnamSamadi_ir ☑️
این ۲روز خبرهای زیادی اومده ... این روند اونس هم بسیار عجیبه... و اتفاقات مهمی میتونه در پیش باشه!.. صحبت های ترامپ هم باز احتمال درگیری را بالا برده....
من از قبل خیالم راحت بود و از ۶ ماه پیش اینده رو دیده بودم
پ ن : به قول ترامپ صبر میکنیم ببینیم چی میشه
===
ازاد شدم...خوشحالم ننه..
ایشالا ازادی قسمت همهههههههه
با این اوصاف اقتصادی فعلا وجه نقد میتونه جذاب باشه و سهم های بنیادی بازار بورس.... شاید طلا هم به آخرین گام های خودش رسیده باشه... هم اونس اخر کار هست و هم تحولات تاریخی در کشور ذاریمممم
با این اوصاف اقتصادی فعلا وجه نقد میتونه جذاب باشه و سهم های بنیادی بازار بورس.... شاید طلا هم به آخرین گام های خودش رسیده باشه... هم اونس اخر کار هست و هم تحولات تاریخی در کشور ذاریمممم
محسن خان سهام بنیادی دلاریا و پتروپالایشیا منظورتون هست؟
خیر... گزینه های ریالی گزینه هایی که با چشم انداز آتی جامعه بتونه سودآوری افزایشی داشته باشه... البته فعلا زود هست برای این موارد... ترجیحا فعلا وجه نقد و حساب ریالی در این شرایط تا پایان سال داشته باشید.. به نظرم مدل بورس هم در صورت تغییر شرایط عوض خواهد شد... نصف نقدینگی هم طلا باید باشه چون اگر شرایط رو همین منوال باشه.. سرعت رشد طلا ازهمه پارامترها بالاتر هست...هیچ چیز قطعی نیست .و دیتاها هر لحظه ممکنه عوض بشه
خیر... گزینه های ریالی گزینه هایی که با چشم انداز آتی جامعه بتونه سودآوری افزایشی داشته باشه... البته فعلا زود هست برای این موارد... ترجیحا فعلا وجه نقد و حساب ریالی در این شرایط تا پایان سال داشته باشید.. به نظرم مدل بورس هم در صورت تغییر شرایط عوض خواهد شد... نصف نقدینگی هم طلا باید باشه چون اگر شرایط رو همین منوال باشه.. سرعت رشد طلا ازهمه پارامترها بالاتر هست...
نظر