در اصل توسط ali141 پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
اونکه جهانیه...منظورم بیشتر دلار داخلیه...سخت کنترلش که نره بالا....به نظرم...اهمیتش ازقیمت جهانی بیشتره...محاسبه نکردم خودم...گردن اونی که گفته...هر ۱۰۰۰دلار پایین اومدن اونس....با ۲۵۰۰۰تومن بالا رفتن دلار تواین قیمتها خنثی میشه...(فقط شنیده ام)
👍 1 -
الان خودم حساب کردم...حدود۳۲یا۳۳ تومن میشه...یعنی اونس۴۰۰۰ دلار...ودلار۱۷۷ ...گرم طلا میشه همین ۱۶۲۰۰۰۰۰تومندر اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
اونکه جهانیه...منظورم بیشتر دلار داخلیه...سخت کنترلش که نره بالا....به نظرم...اهمیتش ازقیمت جهانی بیشتره...محاسبه نکردم خودم...گردن اونی که گفته...هر ۱۰۰۰دلار پایین اومدن اونس....با ۲۵۰۰۰تومن بالا رفتن دلار تواین قیمتها خنثی میشه...(فقط شنیده ام)
👏 3نظر
-
این کلیپ ها و تصاویریکه در شهرستانهای مختلف بخصوص مال کرمانشاه که عینهو صحنه جنگه تو اینستاگرام گداشته اند، سند رسوایی و دروغگویی آنها شد و تمام دروغگوییهایشان بر ملا شد، بهمین دلیل دوباره قطع کردن . ضمنآ یک کلیپ از کرج مربوط به دیروز توی اینستا هست، میتوانید ببینید.
👍 1نظر
-
اینستا و تل گرام با چی وصل میشید؟در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Postاین کلیپ ها و تصاویریکه در شهرستانهای مختلف بخصوص مال کرمانشاه که عینهو صحنه جنگه تو اینستاگرام گداشته اند، سند رسوایی و دروغگویی آنها شد و تمام دروغگوییهایشان بر ملا شد، بهمین دلیل دوباره قطع کردن . ضمنآ یک کلیپ از کرج مربوط به دیروز توی اینستا هست، میتوانید ببینید.
نظر
-
ترکیب طلا و سهام دیگه به نظر ترکیب خوبی نیست...
ترکیب نقد طلا یا نقد سهام به نظر گزینه ی بهتریست...
تا پسا جنگ!
من خودم چون وارد بازی سهام شدم...
و خوردیم ب شرایط فعلی...باید نقدینگیم رو افزایش بدم! و ریال نگه دارم...
امیدوارم تکلیف زودتر روشن بشه...
نهایتا تا عید!///
🔥 2🤢 1نظر
-
-
به نظرم اگر حمله ای بشه کل سیستم از راس هرم تا ارکان اصلی نظام هدف هستند... و متفاوت هست با 12روزه خرداد... وهدف کل سیستم هست به هر طریقی.... و تحقق این هدف به معنای پایان دلالی در بازار ارز وطلا خواهد بود... خیلی نمیشه واضح صحبت کرد... مشخصه همه چیز....
🙏 4👍 1نظر
-
این حباب منفی طلا هم به همین دلیل هست.. هم اونس جهانی در سقف هایی هست که میتونه مدت ها استپ روند باشه .. هم برآیند اتفاقات سیاسی داخلی میتونه باعث سقوط دلار بشه... لذا طلای ۱۷ میلیونی مظنه جهانی را 16200 در داخل دارند میفروشند و این حباب منفی تاریخی است وقطعا پشتش دلایل مهمی وجود داره....
🙏 5🤔 1نظر

نظر