بازار بورس باید تعطیل بشه یک هفته
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
-
-
-
-
به نظرم اگه جنگ بشه
چاپ پول توسط دولت چندین برابر میشه!!
و دلار با یکی دو ماه تاخیر میره بالا...///
👍 2👏 1نظر
-
تجربه های لیبی..افغانستان...عراق...جنگ ایران...و کویت...نشون داده...تنها دارایی امن ...طلا بوده...ایران بعداز صلح تنها کمتراز یکسال ..فقط یکسال...تونست تورم رو نگه داره...بعداز یکسال تورم (طلا و دلار)....حتی از زمان جنگ هم بیشتر شد....
👍 3نظر
-
-
-
داداش..اغفال نشی....فعلا دست نگهدار ...یه کم بازار رو رصد کن...هیچ وقت دیر نیست...هروقت اقبال اومد روبازار...هم سهم زیاده...هم وقت...داستان چه زود دیر میشه...افسانه نوسانگیرای بازاره...همیشه وقت هست...در اصل توسط سرجوخه پست شده است View Postسلام میثم جان
یه چند تایی از این سهام نازنین را یادآوری میکنی؟
خودم وسپه و وسکاب را دارم اضافه میکنم
نظر
-
برااینکه یه دید کلی ونسبی نسبت به قیمت طلا داشته باشیم...تواین قیمتها حساب کردم...
هر۵۰۰دلار پایین امدن یا بالا رفتن اونس...تنها۲میلیون تلورانس خواهیم داشت روی قیمت طلای۱۸
این ۵۰۰ دلار تقریبا برابر۱۵ هزارتومانافزایش قیمت دلارهست..
یعنی بالارفتن قیمت دلار به اندازه تنها ۱۵هزارتومن...یاپایین اومدنش به همین میزان...قیمت طلای ۱۸ رو ۲ میلیون تکان میدهد...
پس نتیجه کلی اینکه...قیمت طلای جهانی نسبت به تلورانس قیمت دلار بسیار کم اهمیت است....
نتیجه کلیتر....اگه فکر میکنید جنگ میشه طلا بخرید....اگه فکر میکنید ...صلح "پایدار"..وتسلیم بدون قید وشرط میکنه جمهوری اسلامی...طلا نخرید....
درحالتهای دیگر خرید طلا امن تراست....
🙏 1👍 1نظر

نظر