کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شرایط به شدت پیچیده شده..
نتانیاهو پای ترامپ رو ب این جنگ باز کرد...جنگ هم اونطوری ک اونا فک میکردن پیش نرفت...
پ ن :
ترامپ هم شکست رو قبول نمیکنه..محاله فردی در قدرت ترامپ بیاد الان اتش بس کنه ..
باید با شدت بیشتری جنگ رو ادامه بدن!!
از اون طرف افزایش قیمت نفت نمیزاره خیلی جنگ ادامه داشته باشه!!
ولی باید ادامه بدن!
به نظرم درصد احتمال تهدید اتمی بالا رفت!!
واحتمال داره کاری ک با ژاپن کردن با ایران هم بکنن!! البته فعلا احتمالش زیر ۲۰ درصده...ولی اگه جنگ ب بن بست بخوره ( امریکا نتونه پیروزیشو اعلام بکنه ) احتمال تهدید ایران به حمله اتمی بالا میره
خود ترامپم ۲۴ ساعت از ما عقبه.
چرا ترامپ ایندحرفی ک دیشب زدم رو زده؟
چون ب این نتیجه رسیده از نظر زمانی و عقلی ملت ایران اماده نیست
سلام زمان رسوایی بزرگ فرارسیده!
شما۴۷سال ازترامپ عقبید چون همین گماشته ها بوی خدمت کرده اندوحال که احساس کرده حاکمیت گماشته هابه خطر افتاده واردجنگ شده!
آنهاازخامنه ای رکب عظیمی خوردندوزمانی فهمیدندکه کارازکارگذشته !
به همین خاطرترامپ فرموده کسانی که بامن همکاری داشته انداگرموفق نشوم اعلام می کنم!
🔹خبرنگار CNN از اولین روزهای حضورش توی ایران: تو ایران خیلی تعجب کردم، یک نقطه رو دیدیم که بمب خورده بود و تو مسیر هم چند تا ایست بازرسی بود ولی همه مغازهها باز بودن و مردم بدون ترس خرید میکردن، پیش خودم گفتم: اینا دیگه کی هستن؟!
🔹مردم اونجا نسبت به جنگ خیلی خونسرد هستن. یجا نشستن درحالیکه چای میخوردن، داشتن موشک و جت میدیدن!
🔹برگام ریخت از این خونسردی ایرانیا، وقتی صدای انفجار میومد به جای فرار میرفتن رو پشت بوم و توی خیابون تا از نزدیک شاهدش باشن، من توی زندگیم هیچوقت چنین چیزی ندیدم و باورم نمیشه!
ملت ایران اینقد سختی کشیده ک تازه هر کی از این دنیا میره بقیه میگن راحت شد!!
بعدم ملت اگه دو روز یک هفته کار نکنن از پس مخارج بر نمیان. این وضعیه ک برا ملت درست کردن از سال قبل ووقبل جنگ ..
نظر