کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نوسانات شدید امروز در بازارهای جهانی در نتیجه عشوه گری های ایران
در حالی که بازارهای جهانی منتظر اعلام پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا بوده و مثبت بودند، ولی با اعلام ایران مبنی بر اینکه هنوز در حال بررسی پیشنهاد است، بازار سهام آمریکا و فیوچرز اروپا منفی شده و قیمت نفت خام افزایش و طلا کاهش یافت
انگار عشوه شتری بوده.....نفت ۱۰۰دلار...طلا ۴۷۰۰دلار...امریکا هم که زدو در رفت....شماهم که همچنان پیروز میدانها و سرچهارراهها....بزن که خوب میزنی...
نوسانات شدید امروز در بازارهای جهانی در نتیجه عشوه گری های ایران
در حالی که بازارهای جهانی منتظر اعلام پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا بوده و مثبت بودند، ولی با اعلام ایران مبنی بر اینکه هنوز در حال بررسی پیشنهاد است، بازار سهام آمریکا و فیوچرز اروپا منفی شده و قیمت نفت خام افزایش و طلا کاهش یافت
این غنی سازی واقعا انقدر ارزشمند بود ک بخاطرش انقدر تحریم بشیم و جنگ بشه !!!
این اورانیوم 60 درصد با فکر بازدارندگی اخه چ ایده ای بود ک اینا داشتن و بخاطرش دنیا رفت تو فاز قصد ساخت بمب اتم از طرف ایران
من نمیدونم چرا مسئولین کشور از مخ تعطیل هستن
فقط ادعا و گنده گوزی
الانم توش موندن و از حفظ آبرو و غرورشون کوتاه نمیان
بخشی از افراد جامعه که مال و کالا در انبارها دارند ، بخاطر گرانی روزانه ، خوشحال و طرفدار وضعیت حاکم می باشند!
در شهرها فروشندگان بازاری که اجناس و کالا از قبل خریداری شده هنوز در انباردارند و با قیمت های جدید می فروشند ،
در روستاها ، بطور خاص ، برنج کاران شمالی هم عموما طرفدار وضعیت حاکم و آشفتگی بازار هستن !
محصول جدید برنج تیرماه تولید و آماده فروش است و برنج کاران شمالی ،توقع دارند ، قیمت برنج به کیلویی یک میلیون تومان برسد !
این افراد شهری و روستایی ، با تمام شدن موجودی انبارهای خود و یا رکود شدید و نبودن خریدار ، به جمع ناراضیان اضافه می شوند.!
چند روز میشه تو شمال پرسیدن برنج کیلو چند
گفتن ۶۰۰ تا ۷۰۰
رفتم از یکی از آشناها خریدم کیلو ۵۰۰ تومان
نمیدونم توی شهر ما یعنی مشهد چطوری دارن برنج شمال میفروشن ۴۰۰ وقتی خود کشاورز میده ۵۰۰
کلا اوضاع داغونی داریم
برنج ۱ میلیونی در آخر تابستان قطعی به نظر میاد
ولی ۱ میلیونم مهم نیست
من نگران آخر سالم که ممکنه برنج بشه کیلو ۲ میلیون
یعنی یکماه حقوق یک کارگر میشه یه کیسه ۱۰ کیلویی برنج شمال
فقط خدا کنه یه غلطی بکنن نه کسی پولی داره و نه کسی جونی داره واسه تامین مالی
من خیلی انسانهای محترم میشناسم که آبرومند هستن ولی واقعا با قیمت ۱ میلیون ، برنج هم از سفره هاشون حذف میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
چند روز میشه تو شمال پرسیدن برنج کیلو چند
گفتن ۶۰۰ تا ۷۰۰
رفتم از یکی از آشناها خریدم کیلو ۵۰۰ تومان
نمیدونم توی شهر ما یعنی مشهد چطوری دارن برنج شمال میفروشن ۴۰۰ وقتی خود کشاورز میده ۵۰۰
کلا اوضاع داغونی داریم
برنج ۱ میلیونی در آخر تابستان قطعی به نظر میاد
ولی ۱ میلیونم مهم نیست
من نگران آخر سالم که ممکنه برنج بشه کیلو ۲ میلیون
یعنی یکماه حقوق یک کارگر میشه یه کیسه ۱۰ کیلویی برنج شمال
فقط خدا کنه یه غلطی بکنن نه کسی پولی داره و نه کسی جونی داره واسه تامین مالی
من خیلی انسانهای محترم میشناسم که آبرومند هستن ولی واقعا با قیمت ۱ میلیون ، برنج هم از سفره هاشون حذف میشه
به هرحال ناچارن بفروشن...نقدینگی لازم دارن ...سرمایه شون باید بچرخه...ولی همینه ..اینا خودشون از قبل موجودی داشتن دارن میدن ۴۰۰...باید با ۵۰۰و اینا جایگزین کنن ...بعد ملت همه چی رو از چشم اینا می بینن..کل زنجیره مشکل داره ...الان بری کشاورزم درد دیگه ای داره ..میگه همه چی چندبرابر شده ...چرا نباید سرمایه و محصول یه سال تلاشم افزایش قیمت داشته باشه که منم اموراتم بگذره و قدرت خرید داشته باشم؟؟مجبوره موجودیشو خرد خرد بفروشه و خرج کنه ..و دست به عصا حرکت کنه
دیگه ما از ایتالیایی ها که پاستاخورتر نبودیم، ۲۰ درصد گرون شد نخریدن دهن فروشنده تولید کننده سرویس شد!
عین گوسفند شدیم میریم ماشین ۲۰۷ ایی رو که ۱ میلیارد بود شده ۳ میلیارد رو میخریم!
همین برنج بخدا دو هفته نخوریم یا لااقل بجای دو تا کیسه ۳ کیلو بخریم بخداا نمیمیریم و حداقلش طمع تو روستایی ایجاد نمیکنیم،
یجایی باید از خودمون خجالت بکشیم یه جایی بگیم قهوه ایی که تو خارج تولید میشده و قاچاق از مرز کولیر ها میاوردن چه ربطی داره به پتروشیمی! دلاریش ۲۰ تا ۳۰ درصد از قبل عید گرون شده قهوه اش ۴۰۰ درصد!!!
طبق داده های منتشر شده در ماه میلادی گذشته، نفت کش های اماراتی با تقلید از ترفند نفتکش های ایران و با خاموش کردن ردیابهای مکانی خود برای جلوگیری از حملات ایران موفق شده اند ۶ میلیون بشکه نفت خام را با چهار نفتکش از پایانههای داخل خلیج فارس صادر کرده و از تنگه هرمز عبور دهند.
احتمالا ترقه بازی های اخیر به این خاطر بوده که ایران از این موضوع خبردار شده و شاکی شده
نظر