الان صندوق عیار خوبه بخریم؟
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
نقره از طلا بهتره...
هر چند من هنوز نرفتم سمتش..
ما ک فعلا از بازارهای مالی حذف شدیم
و فقط داریم دارایی های قبلی رو میفروشیم تو این تورم سنگین و سگی و تا دو سال اینده حداقل بعیده بتونیم به روال قبل جنگ برگردیم ...در واقع از بازارهای مالی حذف شدیم...سهاممان هم بسته و نامعلومه///
نظر
-
پایگاه خبری کان:
اسرائیل معتقد است دونالد ترامپ بعد از بازگشت از سفرش به چین تصمیم میگیرد که آیا عملیات نظامی علیه ایران دوباره شروع شود یا نه.
گفته شده مقامهای ارشد IDF و CENTCOM طی هفته گذشته درباره احتمال حملات جدید علیه ایران گفتوگو کردهاند.
در این مذاکرات، احتمال حملات هدفمند آمریکا به زیرساختهای سوخت و انرژی ایران مطرح شده تا تهران تحت فشار برگردد پای مذاکره و درباره برنامه هستهای امتیاز بدهد..
///
نظر
-
خیلی چیزا رو بازم نمیشه نوشت ولی پرونده جمهوری اسلامی تمام شدست تقریبا از نظر من و عمرش رو به پایان
هر چیزی تاریخ مصرفی و عمری داره...
==
صبر میکنیم ببینیم چی میشه....
بعضیا میگن ورژن جدید جمهوری اسلامی میاد !
نمیدونم...شاید
**
پ ن : جنگ و عملیات نظامی دوباره شروع میشه///
🔥 1نظر
-
بعید میدونم جنگی در کار باشه.فعلا با همین فرمون میرن جلو.البته جنگ به نفع ایناس چون نونشون تو بحرانه.اینا فاز دوران 8 سال جنگو برداشتن فکر کردن دوباره مثل اون دوران ملت خر میشن برن جبهه البته خیلیا منتظر این داستانن ولی لوله تفنگ ایندفعه سمت دیگه داستان گرفته میشه.بنظرم دولت و حکومت از آخرین کارت بازی خودش یعنی درآمد از بورس و بدبخت کردن ملت همیشه در صحنه استفاده کنه و رشد عالی تو سهاما داشته باشیم
نظر
-
امریکا و اسراییل این همه هزینه کردن باید یک نتیجه ی اساسی بگیرن و تا به هدفشون نرسن ول کن ایران نیستندر اصل توسط حجازی پست شده است View Postبعید میدونم جنگی در کار باشه.فعلا با همین فرمون میرن جلو.البته جنگ به نفع ایناس چون نونشون تو بحرانه.اینا فاز دوران 8 سال جنگو برداشتن فکر کردن دوباره مثل اون دوران ملت خر میشن برن جبهه البته خیلیا منتظر این داستانن ولی لوله تفنگ ایندفعه سمت دیگه داستان گرفته میشه.بنظرم دولت و حکومت از آخرین کارت بازی خودش یعنی درآمد از بورس و بدبخت کردن ملت همیشه در صحنه استفاده کنه و رشد عالی تو سهاما داشته باشیم///
👍 2نظر
-
♨️بورس آمادهٔ بازگشایی شد
🔹سازمان بورس: آمادگی برای بازگشایی بازار سهام از اواسط هفتهٔ آینده وجود دارد. زمان دقیق بازگشایی بازار بهزودی اعلام میشود.
///
نظر
-
بنظرم اگه بورس این هفته باز بشه دو سه روز اول که منفی میخوریم بهترین زمان خریده و در شروع یک موج خیلی قدرتمند هستیم شاید موج سه بلند مدتی، که این موج حداقل حدود چهار ساله هستش و چیزی که نمیتونم قبول کنم اینه که چه دلیلی هست که این موجو با این رژیم طی کنیم.نمی فهمم
نظر
-
دولت در پرداخت حقوق ها مخصوصا حقوق خیل عظیم بازنشستگان تامین اجتماعی و تامین سایر هزینه های پیش بینی نشده تحمیلی و ..... کمبود مالی شدید دارد !!!
شاید برای رشد بورس و قالب کردن سهام دولت در قیمت های خوب به مردم برنامه داشته باشند !!!
یک پرسش ::دولت برای کنترل قیمت دلار چقدر تتر میتواند هزینه کند و بفروشد ؟!؟!
🙏 1نظر
-
واقعاً جامعه بورسی ها خیلی عجیب هستن! میگن دولت میخاد سهام رو باد کنه و بندازه به ملت! این حرفم مردم عادی نمیزنن کسانی دارن میگن که خودشون سالها سابقه فعالیت در بورس رو دارن! واقعاً این حرف عجیبه!
من یکسال و نیم قبل درگیر ساخت یه ساختمون بودم. قیمت کالاهایی که خریدم رو هفته قبل چک کردم. اصلاً باورکردنی بود! یه کلید پریز ارس طلایی برند ایران که من خریدم 105 هزار تومن شده حدود 700 هزار تومن! کولر گازی 12 هزار که من خریدم 18.5 میلیون تومن شده حدود 70 میلیون! شارژ گاز برای همین کولر شده 8 میلیون تومن!!! یک کنتور برق سه فاز که با چاه ارت دو سال پیش برای من 22 میلیون شد الان شده حدود 100 میلیون تومن! خودروی ساینا که اون زمان حدود 480 میلیون بود شده 1400 و الی آخر!
بخش عمده ای از سهام کوچک بازار حدود 60-70 درصد زیر قیمت مرداد 1399 هستن! میگیم اون زمان حباب بودن درست! اما دلار اون زمان چند بود الان چنده! الان کلی شرکت در رنج چند صد میلیارد تومن تا 2-3 هزار میلیارد تومن داریم. برخی از این شرکتها رو الان میشه با 200 تا دونه فیدلیتی خرید! الان مفت ترین دارایی سهامه... حتی اشغال ترین نمادها هم الان مفت هستن... دیگه ارزش روز داراییهاشون رو خودتون حساب کنید.
دولت و حقوقیهای بزرگ و کارگزاری ها طی چند سال اخیر با ایجاد صندوق های رنگارنگ، پول مردم رو کشیدن سمت شرکتهای بزرگ دولتی... اینها توی این سالها منجر به شاخص سازی شدن و علیرغم اینکه عمده مردم توی بورس ضرر کردن هر روز از سقف شاخص رونمایی کردن... توی این جنگ، بیشترین آسیب به همین شرکتهای بزرگ رسیده که در راسشون فولاد و برخی پتروشیمی ها هستن.. البته من از این قضیه به شدت ناراحتم که این کارخونه ها آسیب دیدن و بلاخره بیت المال (سهام عدالت) بودن... خیلی ها الان بیکار شدن و خیلی کمبودها و نبودها ناشی از همین مطلبه اما الان اون کسانیکه سرمایه مردم رو این سالها نابود کردن خودشون گیر افتادن و بیشترین ضرر رو متحمل شدند و خواهند شد.
من شخصاً یه ملکی داشتم که چند روز قبل فروختمش و توی این هفته پولش میاد دستم. اگه سهام منفی باز بشه و عده ای بخوان در کف سهامشون رو به من بفروشن ازشون تشکر خواهم کرد. اما از همین تریبون بهشون میگم که بدترین ضرر رو خواهند کرد.
👍 3👏 2نظر
-
عمده سهام دولت به اصطلاح سهامبنیادی و بانکی هستن ..الان دولت بخواد اینارو پامپ کنه .که یا اسیب دیدن یا مشکل مواد اولیه و انرژی وصادرات دارن ...پی ای بازار باید چندبرابر بشه که قیمت بالای اینارو ببینیم....یا باید خبری سرهم کنه که سوداوری اینارو چندبرابر نشون بده ...یا دلار رو اونقدر ببره بالا که ارزش جایگزینیش بتونه توجیه کنه چندبرابر شدن قیمت رو ..در اصل توسط amir12 پست شده است View Postدولت در پرداخت حقوق ها مخصوصا حقوق خیل عظیم بازنشستگان تامین اجتماعی و تامین سایر هزینه های پیش بینی نشده تحمیلی و ..... کمبود مالی شدید دارد !!!
شاید برای رشد بورس و قالب کردن سهام دولت در قیمت های خوب به مردم برنامه داشته باشند !!!
یک پرسش ::دولت برای کنترل قیمت دلار چقدر تتر میتواند هزینه کند و بفروشد ؟!؟!
همینجوری سخت بشه ملت رو تله انداخت...
دولت فعلا با بستن مسیر واردات و دستکاری قیمتا ..و چندبرابر کردن هرچی تعرفه و عوارض وانشعاب و مالیاته .عقب انداختن پرداختی هاش ..جلو رشد دلار ایستادگی کرده ....اینکه بازار رو باز نمی کنه ..علتش این نیس که به نظرم تو فکر سرمایه مردم باشه ...
خوب میدونه ...هرپولی ازین بازار خارج بشه میره سمت دلار و طلا و کالای فیزیکی ..به این راحتی اجازه نمیده پولا خارج بشه یا پول تازه وارد بیاد تو بازار و با دوبرابر شدن سهام نقد بشه و بره سمت بازارای موازی ...جلو سیل نقدینگی تو هیچ بازاری رو نمیشه گرفت... اگه دولت بخواد پولی وارد بازار بشه ..لازمه اش اینه قیمت سهام رو به مراتب ذلیل تر ازینی که هست بینیم ...که هم پولی نتونه از بازار خارج بشه هم جذابیت مضاعف برا ورود پول جدید ایجاد بشه
👏 3👎 1نظر
-
کلیه صندوق های قارچی حاصل دست پخت عشقی بی شرف بود. صیدی بی سواد هم راه اون کثافت رو ادامه داد تا مثل عشقی 80 کیلو طلا برای قاچاق به انور آب داشته باشه! که خوشبختانه از گلوی عشقی پایین نرفت.در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Postواقعاً جامعه بورسی ها خیلی عجیب هستن! میگن دولت میخاد سهام رو باد کنه و بندازه به ملت! این حرفم مردم عادی نمیزنن کسانی دارن میگن که خودشون سالها سابقه فعالیت در بورس رو دارن! واقعاً این حرف عجیبه!
من یکسال و نیم قبل درگیر ساخت یه ساختمون بودم. قیمت کالاهایی که خریدم رو هفته قبل چک کردم. اصلاً باورکردنی بود! یه کلید پریز ارس طلایی برند ایران که من خریدم 105 هزار تومن شده حدود 700 هزار تومن! کولر گازی 12 هزار که من خریدم 18.5 میلیون تومن شده حدود 70 میلیون! شارژ گاز برای همین کولر شده 8 میلیون تومن!!! یک کنتور برق سه فاز که با چاه ارت دو سال پیش برای من 22 میلیون شد الان شده حدود 100 میلیون تومن! خودروی ساینا که اون زمان حدود 480 میلیون بود شده 1400 و الی آخر!
بخش عمده ای از سهام کوچک بازار حدود 60-70 درصد زیر قیمت مرداد 1399 هستن! میگیم اون زمان حباب بودن درست! اما دلار اون زمان چند بود الان چنده! الان کلی شرکت در رنج چند صد میلیارد تومن تا 2-3 هزار میلیارد تومن داریم. برخی از این شرکتها رو الان میشه با 200 تا دونه فیدلیتی خرید! الان مفت ترین دارایی سهامه... حتی اشغال ترین نمادها هم الان مفت هستن... دیگه ارزش روز داراییهاشون رو خودتون حساب کنید.
دولت و حقوقیهای بزرگ و کارگزاری ها طی چند سال اخیر با ایجاد صندوق های رنگارنگ، پول مردم رو کشیدن سمت شرکتهای بزرگ دولتی... اینها توی این سالها منجر به شاخص سازی شدن و علیرغم اینکه عمده مردم توی بورس ضرر کردن هر روز از سقف شاخص رونمایی کردن... توی این جنگ، بیشترین آسیب به همین شرکتهای بزرگ رسیده که در راسشون فولاد و برخی پتروشیمی ها هستن.. البته من از این قضیه به شدت ناراحتم که این کارخونه ها آسیب دیدن و بلاخره بیت المال (سهام عدالت) بودن... خیلی ها الان بیکار شدن و خیلی کمبودها و نبودها ناشی از همین مطلبه اما الان اون کسانیکه سرمایه مردم رو این سالها نابود کردن خودشون گیر افتادن و بیشترین ضرر رو متحمل شدند و خواهند شد.
من شخصاً یه ملکی داشتم که چند روز قبل فروختمش و توی این هفته پولش میاد دستم. اگه سهام منفی باز بشه و عده ای بخوان در کف سهامشون رو به من بفروشن ازشون تشکر خواهم کرد. اما از همین تریبون بهشون میگم که بدترین ضرر رو خواهند کرد.
صندوق های قارچی نه تنها رمق بازار رو گرفتند بلکه با باد کردن شرکت های ورشکسته تونستن به نون و نوای خوبی برسن. صندوق های پانزی احتمالا بعد از بازگشایی بازار بیشترین منفی ها را خواهند خورد و بیشترین آسیب را خواهند دید.
👏 1نظر
-
ریسک جنگ بالا رفته الان؟ اگه ریسک بالا رفته پس چرا بازار سه شنبه میخواد باز بشه؟ یا ممکنه اتفاق غیر منتظره ای بیفته و به پایان برسه این دومینو جنگی صلحی..... 20روز دیگه جام جهانی هم شروع میشه اگر اتفاقی در این 20روز نیفتاد شاید یک توافق پشت پرده ای رخ بده !.... البته خودم بعید بدونم توافقی رخ بده....این قدر اوضاع پیچیده و مبهمه مشخص نیست دقیقا چی در انتظار این کشور هست!
نظر

نظر