پمپئو: توافق حال حاضر شبیه رویکرد توافق هستهای دوران اوباما است و از دستورالعمل وندی شرمن-رابرت مالی- بن رودز گرفته شده است. این توافق با رویکرد اول آمریکا سازگار نیست و به نفع سپاه پاسداران ایران خواهد بود.
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
همین که تروریستی اعلام شده کافیه هیچ جهنم دره ای نمیتونن برن یا خرید بزنن طارمی رو بزور امریکا راه دادن چون سچاه خدمت کردهدر اصل توسط zess پست شده است View Postپمپئو: توافق حال حاضر شبیه رویکرد توافق هستهای دوران اوباما است و از دستورالعمل وندی شرمن-رابرت مالی- بن رودز گرفته شده است. این توافق با رویکرد اول آمریکا سازگار نیست و به نفع سپاه پاسداران ایران خواهد بود.
نظر
-
😂 2نظر
-
-
دوستی داشتم که پدرش مذهبی بود و باغ انگور داشت هر سال یه مشتری میومد و کل محصول رو برا تولید شنگولی می خرید.
پدرش هم می دونست طرف برا چی می خره.
می گفت یه روز یه رفیقی پدرش داشت، بهش گفت تو که می دونی برای کار حرام داره می خره، مالت رو به حرام آغشته نکن و این کار رو نکن.
پدرش قبول نکرد و گفت من می فروشم دیگه چیکار دارم باهاش چیکار می کنه ولی یکی دو سال بعد کل باغش به فنا رفت.
البته ممکنه برای هر کسی این نسخه پیاده نشه ولی تو این دوره زمونه نونی که فکر می کنیم حلاله، بی برکت شده دیگه چه برسه به نون آغشته به حرام!
👍 2نظر
-
-
-
-
هر سهمی ک داره این روزها مچ میشه ی جورایی کد ب کد هست
حقوقی تقریبا کل مچنیگ رو میذاره رو منفی و حقیقی هم سنگین میذاره خرید و در نهایت سهما در رنج 30 تا 45 درصد مچ میشن .
فروشنده حقوقی صندوق تثبیت و توسعه هستن . خریدارها حالا کی هستن معلوم نیست !!!
اگر مشکوک ب کد ب کد باشه بازار رشد سنگینی میکنه
فکر میکنم میتونه اتفاق سال 98 و 99 برای بورس اتفاق بیفته با وسعت خیلی کمتر
مثلا اگر اون سال سهم ها 30 برابر شدن
الان 5 برابر بشن
🙏 4نظر
-
سال 99 فسا زمین خالی بود سهامش صف خرید بود
فولاد هم اگه باز بشه صف خریدش میکنن بدتر از فسا که نیست
نظر

نظر