بیمه دی (ودی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

آسمان آبی از تالار بورس:

نقل قول نوشته شده توسط alireza1807 مشاهده گفتگو
    (پس با توجه به این مشاهدات در نهایت به این نتیجه میرسیم که فعلا حقوقی نمیخواد قیمت سهم بالا بره چون میخواد جمع کنه. ولی تا کی؟؟)

---------------------

شما هم که همیشه نیمه خالی لیوان رو میبینی!!
    نه نتیجه شما غلطه مگر نه دیروز روی +5 ، 2.9 میلیون سهم جمع نمیکرد
    نمیشه به وضوح گفت حقوقی رنج منفی کشیده تا سهم جمع کنه چون شاید یه حقوقی دیگه عرضه کرده که توی بازی شریک نیست و خواسته خارج بشه اما قطعا خریدها، اون هم با نگاه مثبت و روبه بالا از یک جا انجام میشه و یک حقوقی پشت این خریدهاست که به زودی میاد بالای یک درصد
    اما به طور قطع میشه گفت حقیقی داره سهمو خراب میکنه و فروشنده فقط حقیقیه و علت فروشش هم همین نگاه شماهاو ماست که توی بازار چند وقتی هست اعتماد رو به سهم کاهش داده وقتی هر روز توی سایت مینویسیم که دستکاری قیمتی میشه در حالی که نمیشه و خودمون داریم سهمو خراب میکنیم یه عده بیشتری از حقیقی ها میترسن و میفروشن و حقوقی هم با آغوش باز سهام رو جمع میکنه
    به هر حال به نظر میاد تنها تخریب چی سهم خود ماها هستیم

دیروز دیدم عده ای حقیقی روی +5 خریده بودن توی 284 تومان و امروز توی -5تا-4 فروختن علتش رو جویا شدم گفتن چون حقوقی امروز یک میلیون عرضه کرده اونا ترسیدن و فروختن آخه این آمار اشتباه رو از کجا در میارن؟؟؟
    شاید هم خود حقوقی داره با آدی های مختلف توی سایتها سهمو خراب میکنه و کسی هم متوجه نیست!!!
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

آسمان آبی از تالار بورس:

نقل قول نوشته شده توسط معمار مشاهده گفتگو
      | اگه حقیقی بزاره حقوقی کارشو درست انجام میده مثل امروز که باز حقیقی های عجول بازار سهمو خراب کردن
      ولی مهم نیست چون در حال جمع کردن سهم هستم
      حقوقی اگر هم فرشنده بشه روی +5 میزاره برای فروش تا بازار سهم خراب نشه ولی متاسفانه یه عده حقیقی میان و رنج منفی میکشن)

------
      کاملا درست است بررسی آمار روزهای گذشته و امروز صحبتهای شما رو تایید میکنه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        هرچیزی که باشه برای روند صعودی خوب امروز باید کفش 284 میشد اما بد منفی کردنش...گند زد به روند سهم. من کشیدم بیرون. اون معاملات بلوکی نافرجام به نظر داره کار دست سهم میده ! در ضمن این سهم پیشینه مثبتی نداره خصوصا که مجمع نزدیکه...
        واقعا حقیقی ها تخریب چی های خوبی هستن
        امروز شایعه کرده بودن حقوقی داره رنج منفی میزنه وبالای 1 میلیون توی منفی فروخته و......
        خوب شد ترس از این شایعه باعث فروش من نشد و آخر وقت اضافه هم کردم
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

با توجه به آگاهی از خریدهای مستمر حقوقی طی روزهای گذشته برخلاف تصور بازار که حقوقی رو فروشنده میدونست و با توجه به مجمع پیشرو و احتمالا درز اخباری از قراردادهای آتی شرکت امروز هم انشالله جزء خریداران سهم خواهیم بود و انشالله به مجمع میرویم
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

میخوام دسته پر برم مجمع تا الان حسابی سهم خریدم از حقیقی ها اگه بازم پول دستم برسه امروز اضافه میکنم
            البته راهم دوره خیلی دوست داشتم خودم هم توی مجمع حضور فیزیکی داشته باشم ولی دوستانی که رفتن از طرف ما میتونن وکالت بگیرن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

توقف نماد معاملاتي شركت بيمه دي (ودي1) 91/8/24 11:11
              كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت بيمه دي (ودي1)، جهت برگزاري مجمع عمومي عادي بطور فوق العاده صاحبان سهام در روز يكشنبه مورخ 1391/08/28، در پايان معاملات امروز چهارشنبه مورخ 1391/08/24 متوقف مي گردد. مديريت بازار فرابورس ايران
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

امروز به حد نهایت خرید کریدم تا روی 320 تومان به فروشندگان عزیز امروز بفروشیم رفتیم مجمع با توکل به خدا
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

امروز 99.9% درصد از فروشندگان حقیقی بودن و حقوقی فقط 100 عدد سهم فروخته
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5095

ولی اون 2 بلوک که قرار بود در منفی زده بشه ، زده نشد... به نظرم به دلیل رعایت بعضی مصالح! در مجمع انتظارات برآورده نشه !
                    حالا که سهم بسته هست...میمونیم تا یکشنبه.....
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                      ولی اون 2 بلوک که قرار بود در منفی زده بشه ، زده نشد... به نظرم به دلیل رعایت بعضی مصالح! در مجمع انتظارات برآورده نشه !
                      حالا که سهم بسته هست...میمونیم تا یکشنبه.....
                      آره چون فروشنده قیمت بلوک رو 350 میدونست به این خاطر با خریدار کنار نیامد حالا توی مجمع فروشنده فشار میاره تا اخبار منتشر بشه و خریدار فشار میاره که منتشر نشه از همین الانم رایزنی ها شروع شده
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

از دیروز که نماد بسته شده یه عده افتادن توی سایتها داد و بیداد میکنن که سهم تعدیل منفی داره منفی داره و.......
                        حالا معلوم نیست ایت شایعه صحت داره یا چون روی -5 فروختن و سهامشون رو هم حقوقی جمع کرده اینا ناراحت هستن
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• fallah
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 692

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          از دیروز که نماد بسته شده یه عده افتادن توی سایتها داد و بیداد میکنن که سهم تعدیل منفی داره منفی داره و.......
                          حالا معلوم نیست ایت شایعه صحت داره یا چون روی -5 فروختن و سهامشون رو هم حقوقی جمع کرده اینا ناراحت هستن
                          زیر 250 خریدش میتونه خوب باشه
                          دانایان هم که باهاشون صحبت میکردم زیر 250 خرید میکنن
                          هم کد شخصی هم کد شرکت

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                            نه بابا کی بود ؟! یکی بود فقط تو تالار بورس که اونم منبعشو دیدی چی بود:)) و بعدش دیگه چیزی نگفت ...
                            یکی از همون عزیزانم تو تالار بورس بود میگف یه مدیر کارگزاری (که ازش پرسیدم و گف ادمه مطمئنیه و حرفش سنده) گفته با ودی تو مجمع باشید!
                            الانم که سهم بستس دیگه در مودش حرف نزنیم بهتره وایسیم ببینیم یکشنبه چی میشه، مث اینکه گفتن روز قبلش بیاین برگه ورود مجمعو بگیرید :( نمیتونم دوبار پاشم برم اونجا:( زنگ میزنم اگه همون موقم بدن :دی میرم مجمش :)

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
                            زیر 250 خریدش میتونه خوب باشه
                            دانایان هم که باهاشون صحبت میکردم زیر 250 خرید میکنن
                            هم کد شخصی هم کد شرکت
                            خب زیره 250 میخرن بره کی فلاح جان ؟؟ بالاخره باید حمایتش کنن رشد کنه یا نه :دی همین الانم دانایان خوب سهم داره به نظرم میتونه روش فعال شه :-/
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• fallah
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 692

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                              نه بابا کی بود ؟! یکی بود فقط تو تالار بورس که اونم منبعشو دیدی چی بود:)) و بعدش دیگه چیزی نگفت ...
                              یکی از همون عزیزانم تو تالار بورس بود میگف یه مدیر کارگزاری (که ازش پرسیدم و گف ادمه مطمئنیه و حرفش سنده) گفته با ودی تو مجمع باشید!
                              الانم که سهم بستس دیگه در مودش حرف نزنیم بهتره وایسیم ببینیم یکشنبه چی میشه، مث اینکه گفتن روز قبلش بیاین برگه ورود مجمعو بگیرید :( نمیتونم دوبار پاشم برم اونجا:( زنگ میزنم اگه همون موقم بدن :دی میرم مجمش :)

خب زیره 250 میخرن بره کی فلاح جان ؟؟ بالاخره باید حمایتش کنن رشد کنه یا نه :دی همین الانم دانایان خوب سهم داره به نظرم میتونه روش فعال شه :-/
                              دانایان حمایت نمیکنه
                              روز سه شنبه باهاشون جلسه داشتم و نامردا آس پ رو از 360 دارن میخرن و اطلس هم که 30 درصد داره زیر مجموعشه ولی قیمت اومد 430 زود فروش زد در حالیکه همونجا بنده بودم 200 تا زیر 415 خریدن و فرداش کمی فروشنده بودن
                              دانایان بزخری میکنه ولی حمایتش بعیده
                              درضمن ببینه زیاد رشد کرده دست به فروش میزنه
                              اونروز که صحبت میکردم میگفت منتظریم یکی بیاد رو مرقام بفروشیم بهش

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

دوستانی که فردا تونستن برن مجمع مارو بی خبر نزارن
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X