امروز هم خوارزمي خريدار بيمه دي بود . خبرهايي از افزايش سرمايه شركت بگوش ميرسد ولي خبر تعديل مثبتش موثق ميباشد. به احتمال زياد فردا نيز همچنان صف خريد دارد و قيمت 320 تومان در اينده نزديك در دسترس خواهد بود. ومن ا...التوفيق
بیمه دی (ودی)
Collapse
X
-
مبارک سهامداران صبور بیمه دی
بازنشستگان تامين اجتماعي تحت پوشش بيمه دي قرار مي گيرند - سه شنبه, مهر 26, 1390
مدير عامل بيمه دي از بيمه تكريم كاركنان دولت، بيمه تراكنش هاي الكترونيكي بانك ها و تحت پوشش قرار دادن تمام بازنشستگان تامين اجتماعي توسط اين شركت خبر داد.
فرامرز فتح نژاد' روز دوشنبه در جريان بازديد از خبرگزاري جمهوري اسلامي در گفت وگو با خبرنگار ايرنا ، افزود: كانون هاي عالي بازنشستگان سراسر كشور به صورت ملي قراردادي را با شركت بيمه دي امضا كرده اند كه بر اساس آن قرار است براي اولين بار با نظارت تامين اجتماعي، تمامي بازنشستگان زير پوشش بيمه دي قرار گيرند.
وي ادامه داد: تحت پوشش قراردادن بازنشستگان تامين اجتماعي از ابتداي ماه جاري آغاز شده و به تدريج تمام اعضاي كانون هاي سراسري بازنشستگان تامين اجتماعي زير پوشش خدمات اين شركت قرار مي گيرند.
فتح نژاد اظهار داشت: بر اساس برنامه هاي تدوين شده در بيمه دي همچنين قرار است اين شركت بيمه تراكنش هاي الكترونيكي و بانكداري الكترونيكي را تا قبل از پايان سال جاري ارايه دهد.
وي با اشاره به فعاليت هفت ساله شركت بيمه دي، گفت: اين شركت از لحاظ فناوري هاي نوين ورشته هاي بيمه اي داراي ابتكار مناسبي است.
وي با بيان آنكه بيش از 50 درصدسهام بيمه دي متعلق به خانواده شهدا است و اين شركت ارزشي محسوب مي شود، گفت: اين شركت داراي فعاليت هاي گسترده در بخش هاي مختلف بيمه اي است و علاوه بر ارايه خدمات به خانواده هاي شهدا ، بيمه تكميلي، عمر و حادثه ، بازنشستگان تامين اجتماعي را نيز تحت پوشش قرار مي دهد.
فتح نژاد بابيان آنكه،صنعت بيمه در كشور هنوز ناشناخته است،نقش بيمه در توسعه اقتصادي كشور به دليل گردش مالي را داراي اهميت زياد دانست كه مي تواند يكي از پايه هاي توسعه و رونق اقتصادي كشور باشد.
وي تصريح كرد: صنعت بيمه به لحاظ تاثيري كه در فضاي اقتصادي كشور دارد، بايد براي مردم شناخته و ميزان اعتماد به اين صنعت را با فرهنگ سازي از طريق رسانه ها و شركت هاي بيمه اي افزايش داد.
مدير عامل بيمه دي با بيان آنكه رشد بيمه عمر در دنيا ، شاخص رفاه جامعه است، گفت: اين در حالي است كه در ايران به اين مساله كمتر توجه شده است.
مدير عامل بيمه دي در خصوص وضعيت سهام اين شركت در فرابورس نيز گفت: نماد اين شركت با قيمت 190 تومان نماد بازشد و پس از بازگشايي به 300 تومان افزايش يافت اما قيمت سهم آن هم اكنون 260 تومان است. .
وي با بيان آنكه ، نوسان قيمت سهام شركت در حد معقول است ، افزود: علاقه اي به حبابي شدن قيمت سهام نداريم،هر چندكه بيمه دي قرارداد چندين ميلياردتوماني را با سازمان تامين اجتماعي منعقد كرده و در حال انعقاد قرارداد مناسب ديگري نيز هست.
به گفته ي وي هر چند سود پيش بيني شده هرسهم اين شركت 32 تومان است، اما ميزان سود پرداختي بيشتر از اين ميزان خواهد بود.
فتح نژاد در خصوص سهامداران اين شركت گفت: شركت هاي سرمايه گذاري كوثر، شاهد ،دانايان پارسيان ، خوارزمي و بانك دي سهامدار حقوقي و چندين سهامدار خرد در اين شركت داريم.
وي سرمايه شركت بيمه دي را 61 ميليارد تومان اعلام كرد وگفت:قرار است سرمايه بيمه دي با اجازه سازمان بورس و اوراق بهادار و براساس مصوبه مجمع به 100 ميليارد تومان افزايش يابد كه بر اين اساس شركت از بازار فرابورس به بورس و اوراق بهادار منتقل مي شود.
نظر
-
مدیرعامل بیمه دی: بیمه شخص ثالث گران نمی شود/کارکنان دولت بدون ضامن وام می گیرند
بازار مالی - گفت وگو با فرامرز فتح نژاد مدیرعامل بیمه دی در خصوص احتمال افزایش حق بیمه شخص ثالث و تسهیلاتی که کارکنان دولت می توانند از طریق آن بدون ضامن وام بگیرند.
آذرجزایری: افزایش نرخ دیه در سال جاری از جمله اتفاق هایی بود که حاشیه های زیادی را به همراه داشت.حاشیه هایی چون بلاتکلیفی بیمه نامه های شخص ثالث خودروها و افزایش یکباره حق بیمه از سوی برخی از شرکت های بیمه در کشور. اگرچه مسوولان قضایی بارها بر عدم افزایش نرخ دیه در سال جاری تاکید کرده اند اما هنوزهم برخی از شرکت های بیمه برای صدور الحاقیه جدید درخواست پرداخت هزینه می کنند که این امر نیز به دلیل افزایش اظهارنظرهای ضدونقیض به یکی از مشکلات مطرح در این روزها بدل شده است.دراین بین آنچه نگران کننده جلوه می کند احتمال مجدد نرخ دیه درماه های آتی است که البته همچنان در دست بررسی است اما کارشناسان تاکید دارند افزایش این نرخ، می تواند طبعات اجتماعی بسیاری برای کشور به همراه داشته باشد.
گفت وگوی ما به مدیرعامل شرکت بیمه دی حول و محور همین موضوع می چرخد و شاید اگر بخواهیم اظهارات فرامرز فتح نژاد را خلاصه کنیم باید بگوییم افزایش نرخ دیه بیش از رقم فعلی، می تواند مشکلات اجتماعی را به همراه بیاورد که جبران ناپذیر خواهد بود.البته وی در گفت وگو با خبرآنلاین به یکی از اساسی ترین دغدغه های مردم نیز در خصوص تصادف منجر به فوت در شرایطی که الحاقیه جدید بیمه شخص ثالث برای آنها ارسال نشده است، پاسخ داد که مشروح آن را در ادامه می خوانید.
آقای فتح نژاد، یکی از اساسی ترین دغدغه های این روزهای رانندگان این است که اگر در مدت زمانیکه که قراراست الحاقیه ها صادر شود تصادفی داشته باشند که منجر به فوت کسی شود،باید مابه تفاوت نرخ دیه قدیمی و جدید را خود بپردازند و یا شرکت بیمه آن را متقبل می شود؟
دراین مورد به هیچ وجه جای نگرانی نیست. چراکه طبق توافق صورت گرفته ابلاغیه ها صادر شده و برای کسانی که از آنها آدرسی مشخص در اختیار بوده ارسال شده و اگر به هر دلیلی آدرس مشخصی در اختیار نباشد و الحاقیه جدید برگشت بخورد در پرونده شخص وجود دارد و در صورت احتمال هر حادثه ای می تواند از آن استفاده کند.
یعنی اگر تصادفی رخ دهد و راننده مذکور الحاقیه بیمه نامه شخص ثالث خود را در اختیار نداشته باشد شرکت بیمه، پرداخت دیه با نرخ روز رامتقبل خواهد شد؟
بله؛ در این خصوص اصلا جای نگرانی نیست و اگر بیمه گذار به هر دلیلی الحاقیه را در اختیار نداشته باشد می تواند خیالی آسوده داشته باشد که براساس توافقات صورت گرفته شرکت بیمه باید هزینه های را به نرخ های جدید برعهده بگیرد.بنابراین یک نسخه از الحاقیه در پرونده بیمه گذار موجود است چه به دست آنها برسد چه نرسد.
بالاخره بیمه گذار برای الحاقیه جدید و افزایش نرخ دیه در سالجاری باید هزینه ای بپردازد؟
نه براساس توافقات صورت گرفته ارسال الحاقیه ها در سال جاری کاملا مجانی است و شرکت های بیمه برای صدور این الحاقیه ها و پوشش نرخ دیه جدید هزینه ای از بیمه گذار دریافت نمی کنند.
آقای فتح نژاد یکی از اساسی ترین دغدغه های کارشناسان حوزه بیمه در کشور پایین بودن ضریب نفوذ بیمه است.به نظر شما چرا ضریب نفوذ بیمه در کشور ما اینقدر کم است؟
دقیقا درست است. متاسفانه در کشور ما ضریب نفوذ بیمه نسبت به کشورهای پیشرفته بسیار کم است.یکی از دلایل پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در کشور عدم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی درمورد بیمه است. به نظر می رسد مردم هنوز اعتماد کامل را به صنعت بیمه ندارند.فکر می کنم با کمک دولت باید با ارائه خدمات خوب باید اعتماد مردم را جلب کرد.
درحال حاضرضریب نفوذ بیمه در ایران چقدراست؟
در حال حاضر ضریب نفوذ بیمه در کشور ما 1.5 درصد است که نسبت به متوسط جهانی 6 درصد پایین تر است. البته در کشورهایی مثل کره جنوبی ضریب نفوذ بیمه 11.5 درصد است.
اشاره ای کردید به کمک دولت برای افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور،به نظر شما نقش دولت برای افزایش ضریب نفوذ بیمه چه می تواند باشد؟
قدم اول را قطعا دولت باید بردارد. شاید اگر دولت درصدی از اموال ، تاسیسات و ساختمان های دولتی را در بازار بیمه عرضه کند این مساله بتواند باعث فرهنگ سازی و اعتمادسازی در جامعه شود.
اما این امر شرطی هم دارد.دولت نباید بیمه اموال خود را به دست بیمه ایران که در اختیار دولت است بسپارد.بلکه باید در یک بازار رقابتی بیمه اموال دولتی عرضه شود و شرکت های بیمه بتوانند براساس خدماتی که ارانه می دهند باهم رقابت کنند.
درحال حاضر تا چه اندازه فضای صنعت بیمه در کشور رقابتی است؟
فضا تا حدودی رقابتی هست و البته به نظر می رسد روز به روز هم بهتر می شود.اما بیشتر رقابت را می شود در بیمه های غیر اجباری احساس کرد چراکه در خصوص بیمه های اجباری چندان رقابتی وجود ندارد.
چند درصد بیمه های درخواستی را در هر سال بیمه های اجباری تشکیل می دهند؟
درحال حاضر حدود 50 درصد از بیمه های کشوربیمه های اجباری هستند.
پس یعنی از 5/1 درصد ضریب نفوذ بیمه در کشور حدود 50 درصد آن هم بیمه های اجباری هستند که فضای رقابتی هم ندارند؟
اینطور هم نیست.در حال حاضر بیمه های اجباری هم تا حدودی فضای رقابتی دارند.مثلا قیمت کف بیمه شخص ثالث به صورت رسمی از سوی دولت تعیین می شود اما برای شرکت های بیمه قدرت مانور گذاشته شده است.
یعنی قیمت بیمه شخص ثالث در هر شرکت بیمه می تواند متفاوت باشد؟
نه این بازار رقابتی در قالب ارانه خدمات بیمه ای بیشتر و یا قسطی کردن پرداخت نرخ بیمه است.البته یک سری شرایط برای تخفیف های ویژه هم در شرکت های بیمه در نظر گرفته می شود که همین مسایل خود بازار رقابتی را ایجاد کرده است.
با افزایش نرخ دیه بیمه های شخص ثالث در سال آینده چند درصد گران می شوند ؟
البته هنوز هم ممکن است نرخ دیه افزایش پیدا کند.بنابر آن چیزی که قوه قضاییه اعلام کرده در حال حاضر کار تخصصی برای تعیین نرخ دیه در حال انجام است تا قیمت مناسبی اعلام شود که بازار هم کشش آن را داشته باشدوبنابراین باید منتظر بود تا دید نرخ جدید دیه چه رقمی است و بنا بر آن نرخ جدید بیمه های شخص ثالث را مشخص کرد.البته ما امیدواریم رقم جدید به نحوی باشد که مردم بتوانند خودشان را با آن تطبیق دهند.
یعنی این احتمال وجود دارد که نرخ دیه از 90 میلیون فراتر رود؟
نمی دانم.به هرحال آنطور که گفته شده فعلا این موضوع در کارگروهی ویژه در حال بررسی است اما به امیدواریم این افزایش در حد کشش اقتصادی مردم باشد.
کارشناسان معتقدند افزایش نرخ دیه می تواند طبعات اجتماعی زیادی به همراه داشته باشد.فکر نمی کنید این افزایش قیمت بتواند تاثیر مستقیمی بر کاهش متقاضی خرید بیمه داشته باشد؟
مطمئنا با افزایش نرخ بیمه از سویی شرکت های بیمه دچار مشکلات اقتصادی خواهند شد و از سویی دیگر مردم به دلیل افزایش حق بیمه از بیمه کردن خودروهای خود خودداری می کنند که در این شرایط در صورت تصادف منجر به فوت وقتی راننده نتواند دیه را پرداخت کند و بیمه هم نداشته باشد این امر تعداد زندانی ها را بالا خواهد برد.باید قبل از هر تصمیمی در خصوص افزایش نرخ دیه به این طبعات فکر کنیم و بعد تصمیم بگیریم.
آقای فتح نژاد از فضای رقابتی گفتید وتسهیلاتی که شرکت های بیمه فراهم می کنند تا در بازار رقابتی سهمی جدی را در اختیار خود قرار دهند.می توانید چند نوع از این تسهیلات را نام ببرید؟
مثلا ما در بیمه دی برای بازنشستگان تامین اجتماعی طرحی را اجرایی کردیم که براساس آن از طریق صدور کارت شارژهایی برای سالخوردگان به محض تصادف و یا حادثه ای که منجر به هزینه در بیمارستان ها می شود ما به صورت آنلاین پول را در کارتهای بازنشستگان واریز می کنیم و سالخوردگان می توانند آن را برداشت کنند.این تسهیلات در قالب بیمه درمان بازنشستگان تامین اجتماعی در نظر گرفته شده است و دیگر نیاز به مراجعه بیمه شدگان به شرکت های بیمه برای دریافت خسارت خود نیست.خدمات نوین دیگری ما برای خبرنگاران اقتصادی تدارک دیده ایم که براساس آن در سال جهاد اقتصادی به خبرنگاران بیمه تکمیلی درمان ارائه می دهیم.
همچنین طرح کرامت کارکنان در دست تهیه است.درحال حاضر با یکی از بانک ها در حال عقد قرارداد هستیم.براساس این طرح، کارکنان دولت و شرکت ها، دیگر نیاز نیست برای دریافت وام دنبال ضامن بروند ما آنها را بیمه می کنیم و کارکنان می توانند بدون هیچگونه مشکلی از بانک ها وام بگیرند.
سقف این وام ها چقدر است؟
فعلا با بانکی که درحال مذاکره هستیم تا سقف 5 میلیون تومان صحبت کرده ایم اما تا 10 میلیون تومان هم قابلیت افزایش دارد.
یعنی یک کارمند برای دریافت وام فقط با یک امضاء می تواند اقدام کند؟
بله. در اینصورت یک کارمندفقط با ارائه نامه کسر حقوق می تواند وام بگیردو دیگر نیازی به معرفی دو نفرضامن نیست.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
بيمه دي با داشتن سهامداري همچون خانوادههاي معزز شهدا و نيت خدمترساني به اين عزيزان تمام توان و تلاش خود را به كار گرفت تا پس از يك دوره ركود با هدفي بزرگتر به جايگاهي در خور توجه و شايسته دست يابد. اين تلاش و كوشش شبانه روزي به بار نشست و توانستيم با انعقاد قراردادهاي بزرگ مانند «كانون بازنشستگان كشور (يك قرارداد سراسري) و «بانك رفاه» و ... ضمن افزايش پرتفوي شركت رتبه و جايگاه شركت را بهبود ببخشيم.
گواه اين مطلب آمار و گزارش حق بيمه دريافتي خسارت پرداختي در 8 ماهه اول سال ميباشد. ضمن ارائه اين گزارش به عنوان نمونهاي كوچك از تلاشهاي انجام شده، خيزش و تصميم خود را براي در اختيار گرفتن سهم بيشتر و جايگاه بالاتر در صنعت را اعلام ميداريم. شركت بيمه دي در هشت ماهه اول سال 1390 بيش از آنچه كه به عنوان حق بيمه مورد انتظار در نظر داشت محقق نمود. به طوري كه حق بيمه توليدي در 8 ماهه سال 1389 مبلغ 226 ميليارد ريال بوده و در مدت مشابه سالجاري به مبلغ 1.540 ميليارد ريال افزايش پيدا كرده است و اين نشاندهنده رشد 581 درصدي ميباشد. در طي اين مدت تنها 14 درصد خسارت پرداختي سالجاري نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزايش يافته است. به عبارت ديگر مبلغ 296 ميليارد ريال به 338 ميليارد ريال تغيير يافته است. نسبت خسارت در هشت ماهه سالجاري 22 درصد ميباشد و اين نشاندهنده انتخاب ريسكهاي مناسب در طي اين مدت بوده است.
در هشت ماهه سال 1390، 75 درصد از پرتفوي از طريق ستاد، 2.6% نمايندگان و 5.6% كارگزاران جذب گرديده است كه در مقابل 2.62% از خسارت مربوط به ستاد، 6.6% شعب، 22.4% نمايندگان و 8.8 درصد كارگزاران ميباشد.
در شركت بيمه دي از نظر تعداد پرسنل ستادي و شعب نيز تغييراتي ايجاد گرديده است. به عبارتي تعداد پرسنل بيمه دي در شش ماهه اول سالجاري نسبت به تعداد كل سال گذشته 11 درصد افزايش داشته است.
نظر
-
نقل قول از یکی از دوستان
اطلاعات گزارش 8 ماهه روزنامه دنیای اقتصاد
حق بیمه دریافتی کل 8 ماهه 1540574968775 رشد581درصدی
خسارت پرداختی کل 8 ماهه 338660822661 میلیارد ریال
سود ناخالص 1201914146114
سود ناخص تقسیم بر 610723468 تعداد سهم ودی
سود ناخالص برای هر سهم 197 تومان
فرض بگیریم درامدها و هزیته های 4ماهه اخر سال هم همدیگر رو پوشش بدهندوصفربشند.
باز سود شرکت در حال حاضر خیره کننده است
با توجه به فاند قوی شرکت برای سال اینده حالا دوستان قیمت و پی ب ای بدهید
نظر
-
در اصل توسط وحید شکیب پست شده است View Postنقل قول از یکی از دوستان
اطلاعات گزارش 8 ماهه روزنامه دنیای اقتصاد
حق بیمه دریافتی کل 8 ماهه 1540574968775 رشد581درصدی
خسارت پرداختی کل 8 ماهه 338660822661 میلیارد ریال
سود ناخالص 1201914146114
سود ناخص تقسیم بر 610723468 تعداد سهم ودی
سود ناخالص برای هر سهم 197 تومان
فرض بگیریم درامدها و هزیته های 4ماهه اخر سال هم همدیگر رو پوشش بدهندوصفربشند.
باز سود شرکت در حال حاضر خیره کننده است
با توجه به فاند قوی شرکت برای سال اینده حالا دوستان قیمت و پی ب ای بدهید[B]وبلاگ بروز شد[/B] [B]http://baroon-dide.persianblog.ir/[/B]
نظر
-
گزارش بيمه دي امد 70 درصد تعديل 30 تومن رو كرده 53 تومن 9 ماهه 37 تومن ساختهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
تعدیل مثبتش 71 درصد هست مبارک دوستان.کل پیشبینی سال نود رو تو 9 ماهه پوشش داده هیچ 6 تومن هم بیشتر ساخته.بیمه دی هم که قراردادهاش تو سه ماهه آخر سال میبنده حالا حساب کن تعدیل بعدی رو. البته ودی 130 سود اعلام کرده بود که جناب مالمیر گفته بودن خیلی زیاده نگهدار واسه بعد.
سود قبلیش31.2 بود حالا شده 53.2
نظر
نظر