کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ودی فعلا که درگیر مقاومت 2400 تومنه... بشکنه یه کله رفتیم 2900 ... ولی اگه موفق به شکستش نشه و بخوریم به اصلاح مجدد ممکنه بیاد تا 1200 تومان.... شنبه هم شاخص به مقاومت مهمی میخوره.... مقاومت یک میلیون و سیصدو پنجاه هزار...
هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
ودی فعلا که درگیر مقاومت 2400 تومنه... بشکنه یه کله رفتیم 2900 ... ولی اگه موفق به شکستش نشه و بخوریم به اصلاح مجدد ممکنه بیاد تا 1200 تومان.... شنبه هم شاخص به مقاومت مهمی میخوره.... مقاومت یک میلیون و سیصدو پنجاه هزار...
شازده من خودم ودی دارم.... فقط یه احتمال رو مطرح کردم.... فکر نمی کردم اینقدر آدم بی منطقی باشی...
اگه سهامدار بودی قاعدتاً میدونستی که سود شش ماهه حدود 400 تومنه و افزایش سرمایه سنگین به زودی میاد روی کدال لذا صحبت از منطق نکن که حرفت با هیچ منطقی سازگار نیست!
3ماهه دوم یعنی کمتر سود دراورده !!!!!!!! به نظرتون نباید حدود 400 پوشش میداد!!!!!!!!؟؟ البته همین پوشش 360 تومنی هم عالیه و کف قیمت رو میبره روی 3تومن!
3ماهه دوم یعنی کمتر سود دراورده !!!!!!!! به نظرتون نباید حدود 400 پوشش میداد!!!!!!!!؟؟ البته همین پوشش 360 تومنی هم عالیه و کف قیمت رو میبره روی 3تومن!
سلام
سه ماهه ی دوم 262 تومن سود ساخته که واقعا عالیه منظور شما از اینکه 3 ماهه ی دوم کمتره چیه ؟؟
البته انتظار پوشش بیشتری ازش میرفت احتمالا نگهداشتن برای سه ماهه ی بعدی
سه ماهه ی دوم 262 تومن سود ساخته که واقعا عالیه منظور شما از اینکه 3 ماهه ی دوم کمتره چیه ؟؟
البته انتظار پوشش بیشتری ازش میرفت احتمالا نگهداشتن برای سه ماهه ی بعدی
سلام ناصر خان یه 90تومن تقریبا 3ماهه اول درآورده بود یه 220 تومن جدا شفاف سازی داشتیم تیرماه درآورده ! میمونه 3ماهه دوم !؟
در کل گزارش خوبی بود
ودی به طرف 5تومن حرکت میکنه تا عید/.:biggrinsmiley.:/
نظر