کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حرفی واسه گفتن نیست هنوز تو سهم فشار فروش است حالا عمدیه یا یه عده دوست دارن خارج بشن رو نمیدونم از گزارش هم خبری نیست یه زمانی میگفتن بازیگر سهم داره این کار رو میکنه سهم رو جمع کنه الان دیگه کار از جمع کردن هم دکذشته
یه نفر اینها رو برای من ترجمه کنه؟! من به خدا نمیفهمم!
سهم با پی بر ای 4 در گروهی که میانگین صنعت پی بر ای 18.5 داره با خبر افزایش سرمایه از تیرماه تا الان در جا میزنه! کل شناور سهم زیر 500 میلیون سهمه ولی تا الان 2 میلیارد و صد میلیون سهم بالای قیمت امروز معامله شده یعنی 4 برابر شناور سهم!!!
مشکل اینجاست که خیلی ها میان سهم رو میخرن بعد که میبینن یه بازی کثیف تو سهم راه افتاده و سهم بالا نمیره خسته میشن و عطاش رو به لقایش میبخشن یه مدت حقوقی نذاشت سهم بالا بره یه مدت هم یه عده به امید افزایش سرمایه بالا تو سهم بودن دیدن خبری نیست فروختن رفتم الان هم یه مدته که باز یه عده دارد سنگین میفروشند ولی الان یه فرقی با سری های قبل داره نسبت های خرید و فروش برابره و مثلاً امروز ۱۰دقیقه آخر ۳میلیون سهم معامله شد یعنی یهو آورد فروش تو سیستم نشست خریدار نهایت ۵۰۰تا تو سیستم بود سهم رو آوردن پایین از اون ور خریدار سهم رو سر خط برمیداشت
از شنبه حجم مبنا سهم هم تو منفی میشه ۶/۵میلیون تو مثبت میشه ۷۰۰هزار سهم یعنی اگه قراره سهم ۶درصد تو ۳روز منفی بخوره سهم باید ۱۸میلیون معامله بشه اگه قراره یک ۶درصد بخوره تمام ضرر اون ۳روز جبران میشه ببینیم اون بیناموسهایی که تا الان سهم رو نگذاشتند حرکت کنه رازی میشن به حرکت سهم
از شنبه حجم مبنا سهم هم تو منفی میشه ۶/۵میلیون تو مثبت میشه ۷۰۰هزار سهم یعنی اگه قراره سهم ۶درصد تو ۳روز منفی بخوره سهم باید ۱۸میلیون معامله بشه اگه قراره یک ۶درصد بخوره تمام ضرر اون ۳روز جبران میشه ببینیم اون بیناموسهایی که تا الان سهم رو نگذاشتند حرکت کنه رازی میشن به حرکت سهم
واقعاً آدم روند معاملات رو میبینه میخاد یه رنج بکشه تا صف فروش و خالی کنه بره از این اشغال!
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است
View Post
فریب سود جعلی بیمه دی را نخورید ...
بانک دی سهم باارزش وبوعلی را هم نابود کرد ...
دستوری وبوعلی را مجبور کرد دماوند را در 7800 و در حجم سنگین تومان بخرد !!
اکنون زیان سنگینی در وبوعلی شناسایی خواهد شد تا مثلا بانک دی سودی کاغذی و فیک شناسایی کند ...
ودی و وبوعلی و ... هرچه با بانک دی نرتبط است صورت های مالی شان دستکاری می شود و صرفا نوعی فریب بازار است ...
مجموعه ی فاسد بانک دی و زیرمجموعه هایش هیچ وقت سودی نساختند و سهم خوب وبوعلی را هم قربانی کردند ...
بهرام خان من نمیدونم شما چرا انقدر روی این مجموعه نظر منفی دارید اما من به شخصه امسال یه سود عالی از دی گرفتم. حدود 360 خریدم و حدود 3600 هم فروختم بدون طمع! اون کسیکه رفته روی 8000 تومن خریده مقصر خودشه نه مجموعه بنیاد. سبدگردان دی هم هرچی سهم داشت فروخت که سهم انقدر رشد نکنه اما بازار تشنه خرید شده بود. به هرکس هم میگفتی دی بالای 4000 تومن حبابه فقط فحش میدادن!
بگذریم در مورد بیمه دی، داستان از این قراره که عمده سود این شرکت از محل قرارداد بیمه خانواده شهداست که پولشو نقد دولت می پردازه و امسال هم توی بودجه براش ردیف مجزا دیدن. بنیاد هم این قرارداد رو به هیچ کس جز شرکت خودش نمیده. یعنی یه رانت تضمینی! پس واقعاً از دید عملیاتی این بیمه به کمک این رانت سودساز هست و لذا سود کاغذی و اینها محلی از اعراب نداره.
نکته بعدی اینکه مدیرعاملش هم انسان سالمی هست و اهل دل دزدی نیست وگرنه قبل اومدن آقای کشاورز، بیمه دی با همین قرارداد هم زیان ده بوده! از روزی که آقای کشاورز اومده وضعیت عملیاتی شرکت واقعاً عالی شده. سود انباشته عالی، پرتفوی عالی و عملکرد عالی.
توی مجمع سال قبل هم گفتن بعد از افزایش سرمایه قصد ورود به بیمه محموله های نفتی رو دارن که سود وحشتناک بالایی داره.
اگه نگاهی به سطح شهر هم بندازید میبینید که تبلیغات گسترده ای دارن انجام میدن جهت افزایش حوزه فروششون در رشته های مختلف. امسال حدود 1000 میلیارد تومان غیر از قرارداد بنیاد، فروش داشتند که انشاالله سال بعد بیشتر هم خواهد شد.
به نظرم حساب این شرکت رو از بقیه زیرمجموعه های دی جدا کنید.
نظر