کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به زیبایی وبا قدرت عبور کرد
اخبار امروز درباره تخصیص ارز داروها به بیمه ها معاملات امروز رو تایید کرد
سپاس
تا آخر خرداد، موضوع تغییر مسیر ارز دارو از طریق بیمهها ساماندهی و انجام میشود.
مرحله اول تخصیص ارز دارو نیز برای چهار ماه اول سال است و تا آن زمان باید انجام شده باشد
بر اساس مصوبه مجلس قرار است، ارز دارو و تجهیزات پزشکی که تاکنون از طرف دولت به ابتدای زنجیره تامین این اقلام یعنی به واردکنندگان داده میشد، از این پس به بیمهها داده شود و افراد تحت پوشش بیمه با حمایت سازمان بیمهگر، دارو را به قیمت قبل دریافت کنند و مابه التفاوت قیمت مصوب دارو و رقم پرداختی مردم را سازمان بیمهگر پرداخت کند
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
تقريبا تو كل زمان مجمع بودم.(غير حضوري)
چندتا برگ برنده ارائه كردن كه سپاهي و حقاني نسب هم روش بحث مي كردن.
تخفيفي كه به بنياد شهيد دادن روند سودآوري سهم رو تو سه ماهه پاياني كاهش داد اگر اون تخفيف نبود سهم مي تونست تا 120 تومان هم سود بسازه.
قرار شد با آقاي قاضي زاده(احتمالا رئيس بنياد شهيد)جلسه اي بگذارند و موضوع رو حل كنند.
يه اختلافي هم با ايران خودرو تو بيمه ماشينهاي صفر دارن كه رقم خوبي وارد شركت مي كنه.
اينطور كه آقاي كشاورز گزارش ميداد ، روند سود سازي شركت تا پايان شهريور ماه دوباره افزايش پيدا مي كنه.(توجه به دو مطلب بالا)
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
عملاً با گیری که بیمه مرکزی برای سود تسعیر ارز و بالاتر گرفتن ذخایر بهشون داده بود ماکزیمم سود قابل تقسیم رو تقسیم کردن... انشاالله امسال بالای هزار میلیارد تومان سود شناسایی خواهد شد. روند صعودی از فصل تابستان روند تصاعدی به خودش خواهد گرفت. در فصل بهار با توجه به اینکه یکماه با قرارداد 207 تومنی بوده، اثر قرارداد جدید بطور کامل دیده نخواهد شد اما احتمالا گزارش خوبی خواهد بود.
نظر