بیمه دی (ودی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هامد
    ستاره دار(7)
    • Aug 2012
    • 2611

امان از دست این ایدی های جدید :D یکی بی دلیل تارگتای نجومی میده یکی گیر الکی میده :D

در اصل توسط ahmad1350 پست شده است View Post
    جناب ha_mi عزیز همانطور که گفتید گزارش 6 ماه رو همه میدونستیم خوب نیست . ولی در نهایت فکر میکردیم که پوشش نامناسب و ضعیفی اعلام کند . نه اینکه 12 تومان ضرر بسازد!!!!!
    این مطلب اصلا جور در نمی اید چون این شرکت در 3 ماهه 13.2 تومان سود ساخته !! ( دو برابر 3 ماه سال قبل) حالا چه اتفاقی افتاده که 13 تومان سود پریده و 12 تومان هم ضرر رو دستمون مونده؟؟؟!!!
    احمد جان من نمیدونم چه گیری دادی به این شیش ماهه؟؟ وختی نه ماهه میدونی بالای 100% پوشش داده این همه اصراره تو رو 6 ماهه واسه چیه ؟؟ حالا اینکه چرا تو اون سه ماه 25 ضرر داده باید بررسی بشه که اول از همه باید صورتاش بررسی بشه که هنوز نیومده احتمالی که میشه داد اینه که خسارتایی که داده شده تو اون بازه احتمالا بیشتر بوده، امسال نزدیک 200 میلیارد خسارت بیمه ایــ داده شرکت تا نه ماهه احتمالا مقدار زیادیش تو سه ماهه دوم بوده که اینجوری شده، در کل اصن مهم نیس و الان نه ماهه و بیشتر از اون سودی اعلامیه سال بعده که مهمه، ینی اگه 150 که احتماله زیاد بالاتر ازین حرفارو تهه 92 میسازه اعلام کنن که هیچی تا 600 نمیشه ترمزشو گرفت، 100 اَم اعلام کنن باز ما راضیم ایــم به قرعاان ;)) ولی 100 تومن واقعا محتاطانس طوری که همین امسالم که اکثره قراردادای بزرگ منعقد شدنو وسودی تو امسال نداشتنو و سودشون تماما بره سال بعده ام 100 تومنو بسازیم.

در اصل توسط kohnekar پست شده است View Post
    سلام به دوستان من چند روز قبل که همه نگران بودن خبرهای دادم و گفتم خبرهای مثبتی در راه است و قیمت 1000 ت را تا مجمع عنوان کردم ولی دوستان با خبرهای جدید به نظر من قیمت سهم باید به 2000 تا 2500 ت در یک بازده چند ماهه برسد چون سود سال دیگه رویایی خواهد بود سهم در قیمت نزدیک به 400 ت باز میشه و صف میلیونی خواهد داشت حواستون باشه مفت از دست ندید خداوند با صابرین است:)
    دوست عزیز میشه انقد رو هوا تارگتای نجومی ندید ؟ا این که میگی 400 باز میشه و صفه بعدش رو چه حسابیه ؟حداقل تارگتی میدی دلیلم در کنارش بیار خب:-/، این خبرای خوب که میگی چیااان؟
    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• kohnekar
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 122

سلام دوست عزیز تارگتی که دادام بی حساب نیست 1000 ت را با اطلات 15 روز قبل دادم و رقم جدید را با اطلات جدید من توضیح زیادی نمیتونم بدم فقط سر÷وشیده بگم اگر سهم برای سال دیگه 300 تا 500 سود بده چه قیمتی واسش میزارید شما؟

نظر

• kohnekar
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 122

البته اون 400 ت که گفتم تصحیح بکنم چون سهم تعدیل نمیده با قیمت بسته شده باید باز بشه ولی به شدت صف میشه تا 400 فک نکونم گیر کسی بیاد =((

نظر

• mkamyab
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 268

شنبه زنگ زدم امور سهام میگفت گزارش رو فرستادیم.
          که احتمالا دروغ میگفت کسی خبری داره از ایم سهم؟

نظر

• space_mohamad
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 313

خبری نیست از سهامممممممممممم ؟؟؟؟؟:-/
            "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• mkamyab
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 268

کسی خبر جدیدی داره ؟

نظر

• هامد
                ستاره دار(7)
                • Aug 2012
                • 2611

در اصل توسط mkamyab پست شده است View Post
                شنبه زنگ زدم امور سهام میگفت گزارش رو فرستادیم.
                که احتمالا دروغ میگفت کسی خبری داره از ایم سهم؟
                در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                خبری نیست از سهامممممممممممم ؟؟؟؟؟:-/
                در اصل توسط mkamyab پست شده است View Post
                کسی خبر جدیدی داره ؟
                وحید میگف معاون مدیر قول داده تا اخره این هفته گزارشا بیادو سهم باز شه، اگه این اتفاق نیفته شنبه میخوایم بریم شرکت، تا الان فک کنم نزدیک ده میل سهم اعلام امادگی کردن ...
                فقط امیدورام تو گزارشا پیش بینی سال بعدم باشه چون بدون اون انتظار بازگشایی خیلی خوبو بالارو نمیشه داشت، اگه نیاد حداقل تا اعلام پیش بینی 92 توضیه میکنم با سهم باشید، پیش بینی 92 قاعدتا باید از 100 بالاتر بشه، طوری که حتی پیش بینی امسالم باتوجه به پوشش 60تومنیه نه ماهه میتونن تا 100 تومن اعلام کنن، همین 100 تومن رو بره پیش بینی 92 بگیریم تو بازگشایی بعد از ارسال پیش بینی میشه حداقل انتظاره رشده 50% از همین قیمت ها رو داشت.
                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• mkamyab
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 268

قراره کمیته تخلفات تشکیل بشه بیمه دی بره اونجا جواب بده
                  اما از اونجایی که تعداد شرکتهای متخلف زیاده ممکنه جلسه کمیته بیفته بعد از عید.

نظر

• Mohsen 1348
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 83

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                    وحید میگف معاون مدیر قول داده تا اخره این هفته گزارشا بیادو سهم باز شه، اگه این اتفاق نیفته شنبه میخوایم بریم شرکت، تا الان فک کنم نزدیک ده میل سهم اعلام امادگی کردن ...
                    فقط امیدورام تو گزارشا پیش بینی سال بعدم باشه چون بدون اون انتظار بازگشایی خیلی خوبو بالارو نمیشه داشت، اگه نیاد حداقل تا اعلام پیش بینی 92 توضیه میکنم با سهم باشید، پیش بینی 92 قاعدتا باید از 100 بالاتر بشه، طوری که حتی پیش بینی امسالم باتوجه به پوشش 60تومنیه نه ماهه میتونن تا 100 تومن اعلام کنن، همین 100 تومن رو بره پیش بینی 92 بگیریم تو بازگشایی بعد از ارسال پیش بینی میشه حداقل انتظاره رشده 50% از همین قیمت ها رو داشت.

نظر

• Mohsen 1348
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 83

با این اوضاع به نظر دوستان امکان بازگشایی قبل از عید وجود داره؟

نظر

• space_mohamad
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 313

این سهم چرا بازگشایی نمیشه ؟؟؟؟؟
                        کسی خبری ازش نداره ؟؟؟؟؟؟
                        "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• هامد
                          ستاره دار(7)
                          • Aug 2012
                          • 2611

خب امروز رفتیم شرکت :) کاش میشد بقیه ام بودن :( ولی خب چارنفر بودیم اقای ربانی (حقیقی که نزدیک دو میل سهم داره) هم گویا پنج شنبه خودشون شخصا با اقای حسینی حرف زده بودند...
                          مدیر مالی که مارو پیچوند ;)) رفتیم پیش خوده اقای حسینی، خیلی ادم خوب و متواضع و کار بلدی به نظر میرسیدند، ایشون گفتند گزارش شیش ماهه امادس و یکی دو امضاش مونده سعی میکنیم تا فردا ارسال کنیم، گزارش نه ماهه ام گفتند تقریبا امادس و تا هفته ی دیگه سعی میکنیم بفرستیم که سهم باز بشه، از جزئیات گزارش ها چیزی به ما نگفتن ولی اینطور که نشون میدادند خوب نیس! مخصوصا شیش ماهه که خب میدونسیم، هرچی باشنم مهم نیس مهم پیش بینی 92 که میخواد ارسال بشه ولی گفتن اول این دوتارو میفرستیم تا سهم باز بشه، بودجه 92 گقتن امادس و الان رو میزه خودمه ولی از جزئیاتش چیزی نگفتن ولی گفتن که تمام موارد لحاظ میشه و لبخند رضایت بر لبان سهامداران خواهد نشست و اینده سهم فقط صعودی خواهد بود:دیــ گویا چنتا قرارداد جدید بوده (جدیده جدید! ینی به جز اونایی که امسال منعقد شدنو خبر داشتیم که سودشون تماما تو سود سال 92 هست با اونا فقط، ما پیش بینیمون بالای 150 بود!!) که دوستان ازش مطلع بودن و سودسازی خیلیــــــــــ خوبی هم داره گویا خیلیــ خوووب! اقای حسینی چیزی خودشون اصلا نگقتن راجبه این سه تا جدیده ولی وختی خودمون به اقای حسینی گفتیم که کدومش انعقاد شده و یا امیدواریم منعقد بشه ایشون گفتن ایشاله همشون:)) یکیشون انگار تموم شدس:) اگه اینا عملی بشه باید انتظاره سودای خیلی بالارو داشته باشیم خیلی بالااا! بهشون گفتم اگه ممکنه اینارو همه ارو تو بندای مختلف تو پیش بینی سال بعد بیارن که بازار از پتانسیل های سهم مطلع باشه و گفتن صدرصد این کارو میکنن و جز این هم نباید باشه در کل در مورد سال بعد امیدوار شدم :) امیدوارم فقط اولین پیش بینی هم خوب باشه و جبران مافات این سه چار ماه بسته بودنو بکنه :) در اخرم گفتن تمام سعیشون رو میکنن پیش بینی سال بعد قبل از عید بشینه رو کدال ...
                          بحث بازگشایی باشه که 6ماهه میدونسیم از قبلم خوب نیس، نه ماهه اونجوری که قبلا مدیر مالی قبلی گفته بود 60 تومن پوشش بوده که عالیه واقعا ولی ممکنه به یه شکل دیگه ایـ نشون داده بشه مهم نیس هرچن سالانه 91 فک میکنم بالا باشه باید وایسیم اونم ببینیم بعدا، ولی درهر صورت الان فقط پیش بینی 92 مهمه و باید ببینیم چن اعلام میکنن، از دیده من تا قبل از اعلام پیش بینی 92 حتماااا با سهم باشید که امیدوارم حسابی سورپرایزمون کنه ...
                          آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2013/02/23, 16:26.
                          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• alireza72000
                            عضو جدید
                            • Feb 2013
                            • 10

یکی بگه با تمام این تفاصیل سهم با چه قیمتی باز میشه و تا اخر سال به چه قیمتی میرسه؟

نظر

• Mohsen 1348
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 83

آره والا اگه کسی خبری داره از قیمت یا زمان بازگشایی بگه , اوایل بسته شدنش اوضاع خوب بنظر میرسید
                              ولی کم کم داره درام میشه

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

در اصل توسط alireza72000 پست شده است View Post
                                یکی بگه با تمام این تفاصیل سهم با چه قیمتی باز میشه و تا اخر سال به چه قیمتی میرسه؟
                                در اصل توسط Mohsen 1348 پست شده است View Post
                                آره والا اگه کسی خبری داره از قیمت یا زمان بازگشایی بگه , اوایل بسته شدنش اوضاع خوب بنظر میرسید
                                ولی کم کم داره درام میشه
                                این همه نوشتم واس خودم نبوداا !! اخه سواله میپرسی شما محسنو علیرضای عزیز!!؟ قیمت بازگشایی هیچوخت قابل پیش بینی نیس تابع خیلی چیزاس پس وایسیدو ببینید چند باز میشه! ولی بحثه بازگشایی و شرایطشو مطرح کردم دیگه! اینطور که از حرفای مدیر عامل برمیومد میخوان با شیش و نه ماهه سهمو وا کنن ینی قبل از اعلام پیش بینی 92 اگه اینجوری باشه و سهامدارا از وضعیت سهم مطلع نباشن بازگشایی خاصی نیس و احتمالا منفیم میخوره ولی اگه سهامدارا بدونن چی دارن و یه چیز تو مایه های سهامدارا شراز باشن بعید بدونم فروشنده ایــ تو روز بازگشایی داشته باشیم، چون سوده 92 خوبه، به نظره من حداقل سودی که میتونن اعلام کنن تو اولین پیش بینی 100 تومنه دیگه و با همین 100 تومن هم حداقل 50% افزایش قیمتو باس داشته باشیم، ولی همین 100تومن هم واقعا محتاطانس با خبرایی که من دارم، باید ببینیم چن میگن اول و با چن بعده اعلام پیش بینی بازگشایی میشه تا بتون پیشنهاد بدم بمونید یا نه، ولی پیش بینی زیره 150 اگه اومد ارزش سرمایه گذاری بره میان مدت و بلند مدت رو داره از دیده من حتی اگه تو بازگشایی بعده اعلام پیش بینی بالا 600 قیمت بخوره...
                                موج شماری سهمم قبلا گذاشتم (فک کنم 40-50 روز پیش بود، دو سه صفه قبل باس باشه) اون موقه من تمام امواج رو اصلاحی دیدم چون حرکتی گرفتنشون به نظرم درست نمیومد و پیش بینیم برای یک سال آتی اول صعود تا 400 بعد افت تا 300 و بعدش صعود تا 600 برای تکمیل (y) از یک زیگزاگ مرکب بود، ولی با این خبرایی که الان دارم و یه سری قراردادی که داره منعقد میشه البته اگه سحت داشته باشه جس میکنم امواج رو باید حرکتی گرفت ینی اون الترنیتی که در نظر گرفته بودم همون موقه و تو پسته بعدیش گذاشته بودم که اونجوری تو اول یه موج 3 بزرگ هستیم>:D<
                                زمان بازگشایی که گفتم دیگه، ده بار که نمیگن! دوباره بخونید متنو ...
                                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X