بساما - (بیمه سامان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sg1367
    عضو عادی
    • Oct 2014
    • 29

پاسخ : بساما - (بیمه سامان)

البته ملاک نباید فقط بانک سامان باشه چون شرکت توسعه سرمایه گذاری سامان هستش که وابسته به گروه مالی سامانه یا خود خانواده ضرابیه که جزو اشخاص حقیقی هستن و یا مدیرعامل شرکت آقای اردکانی که خودش سهامدار عمده شرکت هم هست اینها جزو حقیقی های بزرگ و تاثیر گذار هستن که به راحتی سهمشونو نمیفروشن اگر به حجم معاملات روزانه نگاه کنیم در مجموع مقدار زیادی سهم معامله نمیشه که بیشترش به نظرم به شرایط بازار برمیگرده و جو منفی که الان نسبت به گروه بانک و بیمه وجود داره.بانکها یکی پس از دیگری دارن تعدیل منفی میدن کارآفرین یا سرمایه که 60درصد تعدیل منفی داد یا تو بیمه ها بیمه ما که اونم نعدیل منفی داد....حالا خارج از این بحثا داشتم لیست سهامدارای بیمه سامان رو میدیدم جالب بود که برادر سید محمد خاتمی که رییس جمهور بودن به همراه دو فرزتدش هم سهامدار بیمه سامان هستن...جالب بود برام روز خوش و روزگار پراز سلامتی و شادی

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط sg1367 پست شده است View Post
      البته ملاک نباید فقط بانک سامان باشه چون شرکت توسعه سرمایه گذاری سامان هستش که وابسته به گروه مالی سامانه یا خود خانواده ضرابیه که جزو اشخاص حقیقی هستن و یا مدیرعامل شرکت آقای اردکانی که خودش سهامدار عمده شرکت هم هست اینها جزو حقیقی های بزرگ و تاثیر گذار هستن که به راحتی سهمشونو نمیفروشن اگر به حجم معاملات روزانه نگاه کنیم در مجموع مقدار زیادی سهم معامله نمیشه که بیشترش به نظرم به شرایط بازار برمیگرده و جو منفی که الان نسبت به گروه بانک و بیمه وجود داره.بانکها یکی پس از دیگری دارن تعدیل منفی میدن کارآفرین یا سرمایه که 60درصد تعدیل منفی داد یا تو بیمه ها بیمه ما که اونم نعدیل منفی داد....حالا خارج از این بحثا داشتم لیست سهامدارای بیمه سامان رو میدیدم جالب بود که برادر سید محمد خاتمی که رییس جمهور بودن به همراه دو فرزتدش هم سهامدار بیمه سامان هستن...جالب بود برام روز خوش و روزگار پراز سلامتی و شادی

سلام
      کجا اسم آقای خاتمی را دیدید؟
      (من الان ده بیست تا گزارش را نگاه کردم اسم اینها نبود)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sg1367
        عضو عادی
        • Oct 2014
        • 29

سلام در لیست تصمیمات مجمع سالیانه یه فایل ضمیمش هست به نام لیست حاضران در مجمع که داخلش اسم تمام سهامداران بیمه هست اونجا میتونید ببینید.درضمن من در سایت تالار بورس هم تاپیک مربوط به بیمه سامان رو ایجاد کردم خوشحال میشم اونجا رو هم بتونیم با کمک هم یه حالی بهش بدیم و راهش بندازیم و بیاریمش بالا ممنون میشم از همتون اینم لینکش:
        http://forum.talarebourse.com/f39/t210968.html

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط sg1367 پست شده است View Post
          سلام در لیست تصمیمات مجمع سالیانه یه فایل ضمیمش هست به نام لیست حاضران در مجمع که داخلش اسم تمام سهامداران بیمه هست اونجا میتونید ببینید.درضمن من در سایت تالار بورس هم تاپیک مربوط به بیمه سامان رو ایجاد کردم خوشحال میشم اونجا رو هم بتونیم با کمک هم یه حالی بهش بدیم و راهش بندازیم و بیاریمش بالا ممنون میشم از همتون اینم لینکش:
          http://forum.talarebourse.com/f39/t210968.html
          بنده سید محمد خاتمی و همین طور خانواده اش:

را پیدا نکردم ولی سه تا سید خاتمی دیگر پیدا کردم که از قضا تعداد بالا هم بودند:

مجموعا 5 میلیون سهم دارند که با قیمت 1700 ریالی می شود 8500 میلیون ریال
          =======================
          البته در این پست ها گویا گفته شده خاتمی سهامدار بانک سامان است:
          رسیدگی به پرونده بزرگترین اختلاس مالی کشور با چند اعدامی و محکوم به حبس ابد و حبس ها و جریمه های بسیار سنگین تقریبا به نقطه پایان رسیده است.

و

«محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sg1367
            عضو عادی
            • Oct 2014
            • 29

اگر به پست من دقت کنید من عرض کردم برادر سید محمد خاتمی نه خود ایشون،که میبینید علی خاتمی به همراه دو فرزندش هستن که اون تعداد سهم رو دارن،فکر کنم سهامدار بانک سامان هم هستند هنوز برادر سید محمد خاتمی،کلا خانواده ضرابیه به واسطه یزدی بودنشون و بنیاد صدوق ارتباط نزدیکی با خانواده خاتمی دارن همونطور که زمان خاتمی هم اونا بانک سامان رو تاسیس کردند.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه

با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 400,000,000,000 ریال به مبلغ 1,000,000,000,000 ریال از محل آورده نقدی سهامداران ،مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته ،سایر اندوخته ها به منظور رعايت بند ب مصوبه شماره181070ت47905 هـ مورخ 18/09/1391 هيئت وزيران و تاکيد بيمه مرکزي جمهوري اسلامي ايران در خصوص حداقل سرمايه , توسعه و بهبود سرمايه گذاري هاي بلند مدت وکوتاه مدت و ايجاد امکان توسعه فعاليت هاي شرکت از طريق گسترش شبکه نفوذ و تعدد شعب که در تاریخ 1394/06/31 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.

بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

شرکت ایران و غرب

نوع فعالیت : تولید اسفنج ، فوم ، یونولیت و پلاستو فوم
                آدرس : خ. وصال شيرازي - نرسيده به بلوار كشاورز - ش. 237 - ساختمان وصال - ط. 6 - واحد 11
                پست الکترونيک :
                info@iranogharb.com

«محمد حسین» هستم.

نظر

• بورسیران
                  کاربران جدید
                  • Oct 2015
                  • 21

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  شرکت ایران و غرب

نوع فعالیت : تولید اسفنج ، فوم ، یونولیت و پلاستو فوم
                  آدرس : خ. وصال شيرازي - نرسيده به بلوار كشاورز - ش. 237 - ساختمان وصال - ط. 6 - واحد 11
                  پست الکترونيک :
                  info@iranogharb.com

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام
                    دیروز ایران و غرب 400 هزار تا خرید.
                    رقم خوبی است.
                    وضعیت کنونی بساما به نظر من این گونه است که به جز شرکت ایران و غرب خریداری برای بساما نیست. البته مسئله دیگر این است که فروشنده ای هم برای بساما نیست.

سهم خشک است و منتظر یک نفر است که بکشدش بالا (و فکر نکنم این کار را شرکت ایران و غرب بکند، چون تا الان هر چه خریده در قیمت های پایین بوده)

فکر می کنم الان قیمت سهم خیلی مناسب باشد. از یک طرف افت بازار را در گشایش انجام داد. از طرف دیگر طبق چیزی که چندین بار گفتیم ای پی اس شرکت قبل و بعد از افزایش سرمایه تغییر زیادی نمی کند (شما این طور بخوانید که ای پی اس اعلامی الان در حقیقت بالای 350 ریال است و کمتر اعلام شده) بعد از افزایش سرمایه ای پی اس به خوبی افزایش پیدا می کند و به همین روال پی بر ای کاهش خوبی پیدا می کند و به همین منوال قیمت سهم برای رساندن پی بر ای به حالت تعادل بالا خواهد رفت.

http://forums.boursy.com/showthread....142#post617142
                    و
                    http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post619517

190 ریال سود در پی بر ای 4 ضرب شود می شود 760 ریال (که این را بگویم 760 عمرا بشود و به احتمال قوی بسیار بالا تر از 1000 ریال تثبیت می شود بالاخص با توجه به اینکه از آورده نقدی قرار است افزایش سرمایه بدهد) 760 ریال ضرب در 2.5 می شود 1900 ریال (البته باز هم اینجا اثر آورده نقدی را حساب نکردم و اینجا آورده نقدی اثر سوء می گذارد و این 1900 ریال را کمتر می کند) باید منتظر اعلام درصد استفاده از مطالبات و آورده نقدی باشیم. اگر مقدارش کم باشد و شرکت پای آن 190 ریال سود اعلامی خودش بماند فوق العاده عالی خواهد شد.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

اخبار کهمدا
                      سید علی خاتمی (رئیس دفتر دولت اصلاحات) رئیس مجمع کهمدا شد.
                      شرکت ایران و غرب در کهمدا هم سهم دارد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

ایران و غرب برای 5 درصدی شدن در بساما به 2 میلیون سهم دیگر نیاز دارد
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1394/06/31 (حسابرسی نشده)

6 ماهه 94 نسبت به 93 :

1- درآمد حق بیمه : 17 درصد افزایش
                          2- سود ناخالص فعالیت بیمه ای : 12 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 41 درصد کاهش
                          4- سود خالص : 6 درصد افزایش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 120 ریال

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1394/06/31 (حسابرسی نشده)

6 ماهه 94 نسبت به 93 :

1- درآمد حق بیمه : 17 درصد افزایش
                            2- سود ناخالص فعالیت بیمه ای : 12 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 41 درصد کاهش
                            4- سود خالص : 6 درصد افزایش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 120 ریال
                            این هم گزارش عالی ای داد.
                            باید ببینیم بازار به گزارشات توجه می کند یا نه.
                            البته این 120 ریال مطمئنا با توجه به افزایش سرمایه 150 درصدی پیش رو است. که در مقایسه با قبل خیلی عالی است. ولی فکر کنم باز هم بهتر خواهد شد. طبق
                            این لینک به نظر می رسد با افزایش سرمایه به 190 ریال سود برسد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام
                              گزارشی از بساما در کدال:

توضيحات در خصوص اطلاعات و صورتهاي مالي مياندوره اي دوره ۶ ماهه منتهي به ‎۱۳۹۴/۰۶/۳۱ (به پیوست)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

لازم به ذکر است تسهیلات مالی (هم اصل و هم فرع پول) تسویه شده است!

با این گزارش اردکانی ها و یزدی ها... پیش به سوی سرمایه ی 1000 میلیارد ریالی با سود هر سهم 190 ریال و یک افزایش سرمایه 300 درصد احتمالی پیش روی (به الزام بیمه مرکزی)

=======
                                البته الان نگاه کردم هزینه های مالی شرکت زیاد نبود. ولی همین که در گزارش این موارد آمده نشانه ی خوبی است.
                                ==================

نکته مثبت دیگر اینکه فروشنده تا 1700 ریال تقریبا وجود ندارد... و تا 2000 ریال کمتر از 25000 عدد سهم برای فروش گذاشته شده!

البته در قسمت خریدار ها هم همین طور است و غیر از ایران و غرب که هر از گاهی خرید می کند خریدار قوی دیگری وجود ندارد...

این خشک بودن سهم خوب است
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/10/25, 23:14.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X