توسعه خدمات دريايي وبندري سينا ( حسينا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجتبی مصلحMTM
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 1656

پاسخ : توسعه خدمات دريايي وبندري سينا ( حسينا )

سلام

ب نظرم قیمت بازگشایی بد از افزایش سرمایه 3440 تومان باشه
    بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• zaq
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 88

دوستان عزیز هرکی آخرین خبرها رو از مجمع مطلع شد سریع اطلاع رسانی کنه توپ توپ باشید همیشه/:.grlim:./

نظر

• مجتبی مصلحMTM
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 1656

مجمع حسینا با افزایش سرمایه 77.5درصدی از محل مطالبات وآورده موافقت کرد ویه خبر خوب هم در مجمع اعلام شد که از مخازن 60هزار تنی در شهریور ماه 30هزارتن بهره برداری میرسد

نظر

• مجتبی مصلحMTM
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 1656

یک افزایش سرمایه دیگه در آینده داره امروز مدیر عامل گفته بقیه افزایش سرمایه در آینده برگزار میشه

نظر

• Ammar
            عضو عادی
            • Jul 2014
            • 95

حسینا (توسعه خدمات دريايي وبندري سينا)

/:.Heart.:/حسینا جذاب ترین و یکی از پر بازده ترین نماد های بازار در یک 8 ماه اخیر../:.Heart.:/
            [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][COLOR=#000080][I][FONT=Tahoma]نبوغ چيزي نيست، مگر استعداد فراوان در صبر و شكيبايي...[/FONT][/I][/COLOR][B][COLOR=#000080]
            [/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]

نظر

• Ammar
              عضو عادی
              • Jul 2014
              • 95

سلام دوستان
              به نظر من افزایش سرمایه خیلی زیاد هم نشد بهتره!! شناور سهم زیاد نشه به معاملات بهتر خواهد بود!! (غالبر و یا وبصادر قبل از افزایش سرمایه بیش از 200% بهتر معامله می شدند!!)
              فقط امیدوارم زمان خوبی رو برای بازگشایی انتخاب کنند!!!
              [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][COLOR=#000080][I][FONT=Tahoma]نبوغ چيزي نيست، مگر استعداد فراوان در صبر و شكيبايي...[/FONT][/I][/COLOR][B][COLOR=#000080]

نظر

• 717
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 596

در اصل توسط Ammar پست شده است View Post
                سلام دوستان
                به نظر من افزایش سرمایه خیلی زیاد هم نشد بهتره!! شناور سهم زیاد نشه به معاملات بهتر خواهد بود!! (غالبر و یا وبصادر قبل از افزایش سرمایه بیش از 200% بهتر معامله می شدند!!)
                يعني شركت نيازي به نقدينگي نداره و فقط براي استفاده از معافيت مالياتي اينكارو انجام داده

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط Ammar پست شده است View Post
                  سلام دوستان
                  عمار لطفا برگرد تالار همسایه /:.Heart.:/

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 1656

عمار خیلی خوش اومدی

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 1656

.

نظر

• Ammar
                        عضو عادی
                        • Jul 2014
                        • 95

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                        عمار لطفا برگرد تالار همسایه /:.Heart.:/
                        فعلاً که مسدودم کردن!! از رفتار آقایان تالار همسایه دل زده شدم!! شاید یه روز برگشتم!!

نظر

• Ammar
                          عضو عادی
                          • Jul 2014
                          • 95

مطلبی جالب از یکی از دوستان :

بازار ومردم بهترین تحلیل گران هستند. هر وقت گروه عمده بازار وبیشتر معامله گران به سمت گروه یا صنعت و یا حتی سهم خاصی حرکت می کنند ، آن گروه سهام رشد خواهند کرد. در این بازار یک معامله گر موفق کسی است که این حرکات و گرایشات بازار را تشخیص دهد و براساس آن تصمیم گیری کند.

اینجاهم باید از تجربه استفاده کرد و کمی باهوش بود باید فرق یک حرکت کوتاه و دو سه روزه را با آغاز یک موج بزرگ صعودی دانست.

هر سهمی حتی در دوران رکود در طول سال چندین بار دوسه روزی مورد توجه قرار می گیرد و بالا می رود اما دوباره به روند خنثی یا نزولی خود ادامه می دهد.اینها نوسانات طبیعی بازار هستند که مسبب آنها سفته بازارانی هستند که برای اینکه بدون زیان خارج شوند چند روزی سهم را بالا می کشند و وقتی خودشان

فروختند دوباره سهم می ریزد.

باید مراقب بود که دراینگونه دام ها گرفتار نشد و یک حرکت بزرگ را از یک نوسان کوتاه تشخیص داد.

معامله گران متبحر و متخصص اینگونه حرکات بازار را قبل از شکل گیری تشخیص می دهند و قبل از همه وارد سهم می شوند.اما معامله گران عادی دیرتر از حرفه ای ها وارد می شوند و به همین دلیل بخش عمده ای از حرکات اولیه بازار را ازدست می دهند.

اما واقعیت این است که من و شما نباید همیشه غصه از دست رفتن فرصتهای اولیه را بخوریم.

بارها عرض کردیم کافیست در طول یک ماه یک خرید خوب انجام دهیم. این برایمان کافیست.اگر در یکی از جریانات مثبت و در یکی از از این امواج قرار بگیریم ، نانمان تو روغن است.

شما قبول دارید که همیشه و حتی در منفی ترین بازارها چند سهم وجود دارند که در روند روبه رشد قرار دارند ؟

قبول دارید که اگر سهمی چند روز مثبت خورد و حقوقی و حامی قدرتمندی هم پشت سهم بود و همچنین مردم دنبال سهم باشند و صف خریدشان کنند، سهم به راحتی حداقل 50 درصد دیگر رشد می کند؟

و قبول دارید که با وجود این همه اطلاعات در بازار و با این همه اتاق های گفتگو و سایت ها و تحلیل ها ، دیگر تنها نیستیم و پیدا کردن این سهام خیلی کار سختی نیست؟

پس مشکل چیست؟

مشکل در عدم صبوری و عدم اطمینان ما به تصمیم خودمان است. بارها عرض کردیم خرید یک سهم و چند ماه نگهداری ان و ماندن به پای سهم در یک بازار روبه مثبت ، را صبوری و شکیبایی ندانید!! خیلی از اساتید و دوستان دست به قلم سهامداران را به صبوری دعوت می کنند.و از آنها می خواهند صبر پیشه کنند تا دراین بازار سود کنند.

اما واقعیت این است که این صبوری نیست. این پروسه ی عادی است که باید طی شود. شما اگر پولتان را به اوراق مشارکت هم بدهید یا در بانک نیز بگذارید باید صبر کنید تا موعد مقرر یانه؟ آیا منتظر سررسیدهای دریافت سودهای این اوراق ماندن ، صبوری است. نیاز به صبر دارد؟

پس دوستان من ! دراین بازار باید عاقلانه عمل کنید.میدانید چه کسانی در این بازار موفق هستند؟

من به شما می گویم. پدر و پدرخانم و پدربزرگ و بطور کلی این قدیمی ها را دیدید؟ به اخلاق و رفتار و آرامش وبرنامه ریزی و ترس از ریسک کردن های ناعاقلانه آنها دقت کردید؟

من اگر به شما بگویم فلان بانک صد ملیون وام با بهره معقول می دهد فردا همگی در مقابل آن بانک به صف ایستاده اید. اما پدرشما چی؟ مطمئن باشید پس از کلی سوال و جواب و کلی بالا و پایین کردن ها و.... شاید آن وام را بگیرد و شاید نه!

هر وقت توانستید مثل آنها فکر کنید دراین بازار موفق می شوید.

کسانی که با این بخش از مطلب موافق نیستند و بنده را به تفکر غیر حرفه ای و سنتی متهم می کنند من حاضرم با آنها یک مسابقه برگزار کنم؟

ده ملیون پول را شما بردارید و ده ملیون را پدرتان !(آنهایی که پدرشان مرحوم شده اند بنده را ببخشند.خدا همه رفتگان را بیامرزد.منظور بنده آنهایی هستند که سن پدر مارا دارند و یا درواقع یک نسل قبل از ما هستند ).

بله هردو با ده ملیون پول شروع کنید به خرید و فروش سهام. سال دیگر نتیجه را ببینید!

شک ندارم که شما بازنده اید.منظور بنده همه ی شما و تک تک شما نیستید بلکه اکثریت را عرض می کنم.می توانم با قاطعیت بگویم 80درصد از ما این مسابقه را می بازیم.

شک نکنید که در پایان سال من و شما با تمام علم تکنیکال و بنیادی و اخبار و گزارشات و مطالعه سایت ها و .... با شکست مواجه می شویم. ما تا آخر سال صدها معامله می کنیم و نصف سرمایه مان را فقط به کارگزار می دهیم. اما طرف مقابل ما با همان ترس از ریسک های نامعقول و باهمان احتیاط و باهمان دور اندیشی و پرهیز از معاملات فراوان و اجتناب از قهرمان بازی و... با همان خریدهای اولیه که انجام داده و نهایتا با یکی دو بار تعویض سهم و تغییرات جزئی در سبدشان ، به یک سود معقول و رضایت بخش رسیده اند.

این را ننوشتم که بگویم بدون اطلاعات و علم و دانش و بدون آگاهی سرمایه گذاری کنید. چون اصلا نگفتم که پدران ما اینگونه هستند اتفاقا آنها در این یکسال فوت و فن کار را هم یاد می گیرند. این مطلب را نوشتم که به شما این جمله را بگویم:

این شخصیت ماست که نتیجه معاملات ما را رقم می زند.و شخصیت یک معامله گر همان نگرش او به مسایل مالی و اقتصاد است.

اگر این را بپذیریدمشکل ما حل می شود.چون می دانیم که پدران ما شخصیت محکمتر و نگرش عمیق تری دارند پس ما باید در شخصیت کاری خودمان تغییر ایجاد کنیم.

بزرگترین بازندگان بازارهای مالی ، مهندسین ، وکلا ، پزشکان و اساتید دانشگاه هستند و داشتن سواد بالا هرگز تضمین کننده ی موفقیت یک معامله گر نیست.

همه چیز در نگرش ماست. در انتظارات نامعقول ما. در سرگردانی ما. گفتند سرمایه های سرگردان اگر به بورس وارد شوند بازار رشد می کند .بنده عرض می کنم خدا کند سرمایه های سرگردان وارد بورس شوند نه سرمایه گذاران سرگردان.

سرمایه های سرگردان وارد بورس شوند و سرمایه گذاران سرگردان از بورس خارج شوند.

این به نفع همه است. هم خود سرمایه گذاران و هم بازار سرمایه.

ما هم باید خود را از سرگردانی در بازار نجات دهیم. باید بدانیم چه می خواهیم. برای هر خرید و فروشی دلیل داشته باشیم . اهداف کوتاه و بلند مدت خود را مشخص کنیم. گروه پیشرو بازار را بشناسیم. بزرگترین تحلیل گر بازار خود بازار است.ببینیم بازار به کدام سو می رود ما هم به آن سمت برویم. اگر می ریزد نقد شویم. اگر به سمت پتروشیمی می رود ماهم قسمت عمده سرمایه مان را به این سمت ببریم اگر به خودرو گرایش دارد پنجاه درصد سبدمان را خودرویی بگیریم. همیشه نقدینگی داشته باشیم و در موارد بحران آنرا بیشتر کنیم. در شرایط عادی 20 درصد نقد باشیم .در شرایط سردرگمی بازار و نبود یک روند صعودی و نبود پتانسیل رشد عمومی 50درصد نقد باشیم و در صورت افت بازار و نزول دسته جمعی نقدینگی خود را تا 100درصد هم برسانیم.

اینها اصول اولیه است. قواعد و قوانین سرمایه گذاری در یورس و سهام ، همین چند خط نیست.این موارد هرکدام جداگانه یک مطلب و بلکه یک بخش ازکتاب است که همه را نمی توان در این مطلب گنجاند اما به امید خدا به زودی این اصول و مقررات را هم در قالب مطلبی جداگانه خدمتتان تقدیم می کنیم.

درپایان به دوستانی که در روزهای افت بازار سرمایه های خود را نصف کرده اند و یا بخش عمده آنرا از دست داده اند عرض می کنم که بازار بورس درحال رشد است و این فرصتی است برای آنهایی که می خواستند زیانشان را جبران کنند و حتی برخی می خواستند با به دست آوردن اصل پولشان ، چنان فرار کنند که دیگر کلاهشان هم از بالای پل حافظ به پایین بیفتد ، هرگز دنبالش نروند.

من نمی گویم زیانتان را جبران کنید و بروید. منظور بنده این است که بازار در حال جبران مافات است. پس به گوش باشید و بدانید که اگر مثل قبل عمل کنید باز نتایجی مثل گذشته به دست خواهید آورد. اکنون سعی کنید درست عمل کنید و با یک برنامه ریزی دقیق و درست به کسب بازدهی مناسب امیدوار باشید. .آنهاکه زیان کردند پس از جبران آن بنشینند و با بالا و پایین کردن ها و تفکرات و سبگ سنگین کردن وبررسی مسایل تصمیم بگیرند که ماندنی هستند یا رفتنی. اگر ماندنی شدید باید بروید دنبال کسب تخصص و دانش. عدالت طبیعت حکم می کند آنکه بیشتر تلاش کند و آن کس که پشتکار داشته باشد، به موفقیت می رسند نه آنها فقط می خوابند و رویا وآرزو می کنند.

کسی تحلیل گر می شود که صبح تا غروب در کدال و متاتریدر باشد نه در فیسبوک و تانگو و مانگو و لاین و... !

پس با علم به اینکه این تفکر و نگرش و شخصیت ماست که نتیجه معاملات ما را مشخص می کند ،نه آرزوهای پوشالی مان، به تقویت نگرش و دیدگاه خود به سرمایه و سرمایه گذاری بپردازیم و از فرصتهای موجود استفاده کنیم.قاسم پورزارعی

نظر

• radmir
                            عضو جدید
                            • May 2014
                            • 7

ضمن عرض سلام خدمت همه دوستان...
                            مروری بر مطالب دوستان داشتم... استفاده بردم و برداشتها و تحلیلم را در مورد این سهم با شما به اشتراک میگذارم... امیدوارم مفید باشد...
                            همچون گذشته اطمینان بر بازار گردانی اصلی سهم توسط تیم قوی بیرون از این تاپیک ها دارم ...:
                            * گزارش سه ماهه حسابرسی نشده ( پوشش 26 درصدی EPS فعلی که قطعاً بزودی تعدیل مثبت خواهد داشت و این را بدانید که در گزارش نه ماهه زیرکی های تیم مدیریت شرکت برای همگان عیان خواهد شد. )
                            * فرایند معاملاتی روزانه در زمان باز بودن نماد ( در روزهایی که بازار به ضعیفترین شرکت های حمل و نقلی 4+ را میدهد -بدون اینکه اخبار مثبتی پشت فعالیتهای حرفه ای آن شرکت باشد- سهم حسینا -با آن همه خبرهای خوب عملگرایانه که فقط یکی از آن اخبار می تواند هر سهمی را با صف خرید همراه کند - در رِنج منفی از دست و جیب ترسوهای دوروزه گنجشک روزی قاپیده می شود )
                            * و اکنون مجمع فوق العاده افزایش سرمایه 77.5 درصدی ( بجای 119 درصدی... شرکت تا آخر تیر ماه توانسته 77.5 درصد معادل بیش از 7 میلیارد و دویست میلیون تومان از تعهدش را تامین ... و قطع به یقین ( بر اساس فرمایش مدیریت محترم شرکت ) تا پایان مردادماه حداقل به میزان تتمه تعهدش که تقریباً 3 میلیارد و هفتصد میلیون تومان می شود را پوشش خواهد داد ( دقت کنید عرض کردم تا پایان مردادماه حداقل به میزان تتمه مبلغ ... حال تو خود بخوان حدیث ... از این مجمل )لازم به توضیح میدانم که این مجوز ها تا پایان این ماه مطابق با موارد مذکور بعلاوه 4 میلیارد و دویست میلیون تومان مجوز سالهای 90 و 91 که در مجموع می شود بیش از 15 میلیارد و نهصد میلیون تومان... حال خودتان تامل کنید ... آیا بهتر نیست که بجای افزایش یکباره ( خیلی ببخشید که عرض میکنم خَرَکی ) تیم مدیریت تصمیم به افزایش های پی در پی بگیرد؟

عرض میکنم که وقتی سهامدار این سهم باشی چه ضرری میتونه به دارائیت برسه ... وقتی که در تعدیلات متعدد سود سالیانه و افزایش سرمایه های پیاپی شرکت کتی. اگر سهم این شرک را نگه دارم میتوانم در بازة زمانی مورد نظرم بیش از هر معاملاتی سود کنم... ولی کماکان من خود مسئول معاملات خود و سود یا زیانم هستم.

بندر شهید رجایی : برگ برنده فعلی ( که به برگه های برنده دیگر این شرکت نظیر مخازن نفتی، حجم مبادلات بوشهر ، سرمایه گذاریهای جزیره نگین ، ساخت سیلوهای غلات بندر نوشهر و ... ) و شک ندارم که حسینا با سرمایه گذاری که در بخش تجهیزات کرده در مزایده آتی این بندر رقیب جدی نخواهد داشت و ان شاءالله تداوم خواهد داشت. کما اینکه سرعت تخلیه بار در این بندر آنقدر بالا بود که همگان - از جمله یو هان ( کاپیتان چینی کشتی WAN HI )- شگفت زده شده بودند. این بارگیری ( معروف به بارگیری کشتیهای مادر )که چندین برابر بارگیریهای گذشته حجم مبادلات دارد نوید آنده روشنی در سوددهی از این منبع به سهامداران میان/بلند مدتی خواهد بود و این سود با دیگر سودهای فعالیتهای شرکت حسینا متفاوت است...

در مورد مخازن پایانه نفتی بندر امام ... با موقعیت خاص از نظر نزدیکی راه به عراق ( که حسینا اولین شرکت خصوصی با تجهیزات منحصر بفرد فعال در این پایانه هست ) حسینا دو پست اسکله از اسکله های موجود را در اختیار دارد با 60 هزار تن مخزن که اسکله اول با 30 هزار تن مخزن در حال حاضر آماده جهت بهره برداریست و ما بقی تا پایان شهریور مهیا خواهد شد... ( در مجموع 25 مخزن ... 12 مخزن جهت محمولات سنگین مانند قیر، مازوت و ... و مابقی جهت محمولات سبک مانند نفت ) ... در ضمن ظرفیت فعالیت اقتصادی حسینا در بخش مخازن در آینده نزدیک به 250 هزار تن و قابل ارتقاء تا 400 هزار تن می باشد.

تا به اینجا سعی شد اطلاعات مفید در اختیار دوستان قرار گیرد و از دوستانی که اطلاعات مفیدی در اختیار ما می گذارند سپاسگذار هستم...
                            پاینده باشید

نظر

• amirh
                              عضو جدید
                              • Jul 2012
                              • 9

پاسخ : حسینا (توسعه خدمات دريايي وبندري سينا)

آقای عمار باتوجه به گزارش حسینا در مورد افزایش سرمایه احتمالا" شنبه نمادش باز می شود به نظر شما تو چه محدوده باز گشایی خواهد شد

نظر

• 12478512
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 176

سلام دوستان... من تاحالا توی افزایش سرمایه از آورده نقدی شرکت نکردم... حسینا باید حق تقدم منتشر کنه... به ازای هر سهم یه دونه حق تقدم تعلق میگره؟! این حق تقدم ها خود به خود میاد به کد معاملاتی یا باید کار خاصی انجام بدیم؟!
                                صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

در حال کار...
                                X