توسعه خدمات دريايي وبندري سينا ( حسينا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خسته
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 202

پاسخ : توسعه خدمات دريايي وبندري سينا ( حسينا )

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
    دوستانی که این سهمو رو 5000 تومن خریدن زیاد استرس نداشته باشن اینجا تازه کف سهمه! و تا 15000 تومن جای رشد داره ...
    امیدوارم اینجور باشه...
    من 4800 خریدم خواب ندارم...

نظر

• سیدامیر
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1668

سلام...
      این سهم 500 تومن سود مجمع داره ...
      اگر کسی 5000 هزارتومن سهم وبخره براش 4500 در میاد ...
      اگر حداقل سود امسال سهم 850 تومن هم باشه که خیلی بیشتر از اینهاست
      پی بر ای سهم میشه 5 در حالیکه حداقل پی برای این صنعت و این سهم با این سرمایه کم باید 10 باشه
      پس دوستان سهم خود را مفت نفروشید...
      حسینا قیمتهای بالای ده هزارتومن ر اخواهد دید... کاملا بنیادی

نظر

• والیخان
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 413

در اصل توسط خسته پست شده است View Post
        امیدوارم اینجور باشه...
        آسوده خاطرباشین دوست عزیزاین سهم خیلی بیشتر ازاین قیمتاارزندگی داره

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

باسلام خدمت دوستان عزیز
          از دوسنان گلی که میگویند بیشتر از این حرف ها ارزش دهره تقاضا میکنم بگویند چرا بیشتر از این حرفا ارزش داره؟

نظر

• والیخان
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 413

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
            باسلام خدمت دوستان عزیز
            از دوسنان گلی که میگویند بیشتر از این حرف ها ارزش دهره تقاضا میکنم بگویند چرا بیشتر از این حرفا ارزش داره؟
            استادجیدرگرامی خریدهای کارکنان شرکت،صورتهای مالی شرکت بابالانشان دادن هزینه وپائین نشاندادن درامدگویای چیست؟شایدمن اشتباه میکنم.شاید@};-

نظر

• 717
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 596

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              باسلام خدمت دوستان عزیز
              خب شما بگو چرا بيشتر از اين ارزش نداره!؟/:.wubsmiley.:/ :"> :D

نظر

• Mehdi1400
                ستاره دار(19)
                • Jul 2013
                • 2939

درود

اینکه انتظار داشته باشیم کسی تحلیلی از اوضاع شرکت داشته باشد بعید است این اتفاق بیافتد
                دستکاری در صورتهای مالی هم که یک امر عادی شده در بورس ایران
                یک نمونش که من اطلاع دارم از قرارداد کانتینر بوشهر هیچ اثری در صورتهای مالی نیست ولی بیشترین درآمد شرکت هم از همین قرارداد بوده
                اشتباه نکنید اون قراردادی که بهش اشاره شده مربوط به قرارداد کالای عمومی است نه کانتینر

با آن گزارشی که بعد از توقف داد، یعنی 170 درصد افزایش درآمد این رقمها برای حسینا شوخی است
                سازمان بنادر هم خوب داره از این شرکت حمایت میکنه این رو بگذارید مقابل حتاید تا رفتار متفاوت سازمان را متوجه شوید
                از طرفی وابستگی شرکت به بنیاد هم این حمایت رو توجیه میکنه
                سازمان هم یه جورایی قصد جایگزین کردن این شرکت در بندر عباس داره بجای حتاید ( این حدس من است) به دلیل مشکلاتی که با حتاید رخ داد

این سهم فوق العاده ریسکی است. ممکن است با پذیرش ریسک به سودهای خوبی برسیم
                از اینکه امروز وارد نشدم پشیمانم. نمودارش من رو یاد شاوان میندازه
                همان زمان هم که وارد شاوان شدم خیلی از دوستان از رشد بی رویه سهم هشدار میدادن
                ولی پله ای وارد شدم و به سود 90 درصد در کوتاه مدت رسیدم
                هرکس با پذیرش ریسک باید همه مسئولیتش رو بپذیره

یه توصیه هم به اون دوستمون که خواب نداره
                جوان اگر از آلان اینطوری با استرس باشی جز کاهش عمر و صدمات روانی چیزی نصیبت نخواهد شد
                شاید دو دلیل برای این موضوع بتوان برشمرد
                1- کمبود تجربه
                2- کمبود دانش
                نگران نباش هر دو در مورد من صادق است
                برای اولی که با بودن در بازار داری درش گام بر میداری-
                سعی کن برای دومی هم حداقل تلاشت رو بیشتر کنی افزودن به دانش اعتماد به نفس را افزایش خواهد داد
                دوست من از بازار سرمایه لذت ببر
                من هم خواب ندارم ولی از اونور قضیه به موضوع نگاه میکن.
                شدیدا این بازار به من انرژی میده.

موفق و پرسود باشید

نظر

• 717
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 596

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
                  اما خارج از شوخي بر اساس سود 3 ماهه آخر سال قبل حداقل پيش بيني سود 93 =4*350=1400 تومن با P/E =6 ميشود حداقل 8400 تومن و با 90 درصد تقسيم سود و افزايش سرمايه از انباشته و طرح هاي تازه افتتاح شده و برداشتن تحريم ها و افزايش حجم كار بخاطر اين مسئله و سهامدار عمده خوب و شناور پايينو و عرضه اوليه بودن و تعداد سهام محدود و سود نقدي حداقل 500 توماني مجمع امسال و... غيره هم پيشكش جنابعالي <:-p
                  آخرین ویرایش توسط 717؛ 2014/04/22, 18:08.

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
                    بنده نگفتم ارزش داره یا نه چون بررسی نداشتم نمیتونم نظر بدم
                    ولی ریسک به ریوارد رو در حال حاضر به نظرم بالاست

نظر

• رهـــا
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 342

[QUOTE="heydar";483267]باسلام خدمت دوستان عزیز
                      از دوسنان گلی که میگویند بیشتر از این حرف ها ارزش دهره تقاضا میکنم بگویند چرا بیشتر از این حرفا ارزش داره؟[/QUOTE]

[SIZE=3][SIZE=3] ســلام ؛ نـظـر هـمه دوسـتان عـزیر را بـه گزارش پرشین تحلیل جلب میکنم :
                      سهمی که سال 93 ( بـه تـاییـد اکثر کارشناسان ) حداقل 1400 ت مـیتـونـه بــسازه ،
                      بـنـظـر دوستـان قبل مجمع 92 و سود مجمع و و و و چـنـد میـتونه بـاشه ؟؟؟

بشخصه امـروز تک سهم شدم . زیر 5000 ت بنظرم مثل بــازگــشایی شاوان 1500 تومانیه ...
                      خـوشبختانه حجم صف خـرید سـاعت 9 فردا مشخص کـننده خیلی ......
                      هـیـچ تـوصیه ای بـخـرید نـه . ولـی بــه تـماشای مـعـاملات فـردای ایـن نـماد دارم .[/SIZE][/SIZE]:-)/\:-)

[ :[COLOR=#0000cd][SIZE=4][B][SIZE=5][COLOR=#0000cd][B]نگاهي بنيادي به «حسينا»[/B][/COLOR][/SIZE] [/B][/SIZE][/COLOR]

[Cبرآورد سود سال 93 شركت توسعه خدمات دريايي و بندري سينا [/F

[COLOR=#000000][FONT=tahoma]موضوع فعاليت شركت توسعه خدمات دريايي و بندري سينا انجام کليه عمليات تخليه،بارگيري و بارنويسي،نمايندگي خطور کشتي راني،دوبه کاري،انبار داري و حفاظت کالاي وارداتي و صادراتي ،خدمات گمركي و ترخيص کالا و ارائه خدمات بندي ،اداره ترمينال هاي کانتاينري،احداث پايانه هاي بندي اختصاصي و عمومي ،مديريت بنادر و ساخت و ساز اسكله هاي اختصاصي و عمومي و صادراتي و واردات کالاهاي مجازمرتبط بر اساس مقررات جاري کشور مي باشد [/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=tahoma]اين شركت روند رو به رشدي در پيش بيني سود سال 92 داشته است و براي سال 93 نيز سود بيش از 600 توماني به ازاي هر سهم پيش بيني کرده است.در جدول زير جزئيات درآمدها و هزينه هاي پيش بيني شده بودجه سال 92 و 93 را مشاهده مي نماييد: [/FONT][/COLOR]
                      [URL="http://www.8pic.ir/"][/URL]

ما در اين تحليل بر اساس فرضيات زير به برآورد درآمدها و هزينه هاي شركت در سال جاري پرداخته ايم که بر اين اساس جدول زير تهيه شده است

مفروضات کارشناسي سال 93 (مفروضات با توجه به اهميت آنها از 1 الي آخر ارائه شده است:

1) نرخ خدمت THC براي سال 93 در بندر شهيد رجايي بندرعباس در حدود 900 هزار ريال فرض شده در حالي که با مراجعه به سايت سازمان بنادر و کشتيراني کمترين تعرفه تعيين شده براي بنادر جنوبي براي ورود و خروج کانتينر خالي 97 دلار مصوب شده است. ميانگين تعرفه مصوب شده براي خدمات THC در حدود 145 دلار مي باشد. در تحليل کارشناسي ميانگين تعرفه مصوب شده مورد استفاده قرار گرفته و فرض شده 40 درصد از تعرفه مذكور سهم شركت (سهم سازمان نسبتا بالا در نظر گرفته شده در حالي که سهم سازمان از بندر بوشهر براي سال 92 تنها 10 درصد بوده است). نرخ تسعير ارز نرخ تسعير اتاق مبادلاتي فرض شده است. شركت سهم خود را 25 درصد از تعرفه اعلام کرده است که به نظر مي رسد چنين نباشد.

2) مقدار خدمات بندر بوشهر از سوي شركت در حدود 160 هزار TEU فرض شده در حالي بدون در نظر گرفتن سال 91 (سال تشديد تحريم ها) در حالي که بندر شهيد رجايي در عمليات بوده هيچ موقع حجم عمليات بندري بندر بوشهر زير 200 هزار TEU نبوده است. به همين دليل حجم اين بندر 200 هزار تن فرض شده است. نرخ ريال و دلاري بندر بوشهر طبق بودجه شركت فرض شده است

3) براي کارشناسي دقيق هزينه هاي شركت هر بندر به صورت جداگانه مورد مطالعه قرار گرفته است. مطالعه دوره هاي مالي گذشته بندر امام خميني، بندر بوشهر و بندر نوشهر نشان مي دهد که تقريبا 70 درصد هزينه متغير و 30 درصد ثابت است. براي سال 93 هزينه هاي ثابت بندرهاي مذكورد 20 درصد و نرخ هزينه متغير 25 درصد رشد داده شده است. هزينه هاي اسكله نفتي بندر امام، ترمينال نفتي بندر امام خميني و بندر شهيد رجايي طبق بودجه فرض شده است.

4) هزينه و درآمد ترمينال نفتي مشابه بودجه فرض شده در حالي که با مطالعه عملكرد شركت هاي مشابه (پتروشيمي فارابي) به نظر مي رسد سود ناخالص اين قرارداد با ظرفيت مذكور حداقل بايد دوبرابر رقم بودجه باشد ليكن به دليل در دسترس نبودن اطلاعات کافي همان مفروضات بودجه براي اين قسمت درآمدي فرض شده است.

صورت سود و زيان

شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• رهـــا
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 342

در اصل توسط رهـــا پست شده است View Post
                        ســلام ؛ نـظـر هـمه دوسـتان عـزیر را بـه گزارش پرشین تحلیل جلب میکنم :
                        سهمی که سال 93 ( بـه تـاییـد اکثر کارشناسان ) حداقل 1400 ت مـیتـونـه بــسازه ،
                        بـنـظـر دوستـان قبل مجمع 92 و سود مجمع و و و و چـنـد میـتونه بـاشه ؟؟؟

بشخصه امـروز تک سهم شدم . زیر 5000 ت بنظرم مثل بــازگــشایی شاوان 1500 تومانیه ...
                        خـوشبختانه حجم صف خـرید سـاعت 9 فردا مشخص کـننده خیلی ......
                        هـیـچ تـوصیه ای بـخـرید نـه . ولـی بــه تـماشای مـعـاملات فـردای ایـن نـماد دارم .
                        :-)/\:-)

[ :نگاهي بنيادي به «حسينا»

[Cبرآورد سود سال 93 شركت توسعه خدمات دريايي و بندري سينا [/F

موضوع فعاليت شركت توسعه خدمات دريايي و بندري سينا انجام کليه عمليات تخليه،بارگيري و بارنويسي،نمايندگي خطور کشتي راني،دوبه کاري،انبار داري و حفاظت کالاي وارداتي و صادراتي ،خدمات گمركي و ترخيص کالا و ارائه خدمات بندي ،اداره ترمينال هاي کانتاينري،احداث پايانه هاي بندي اختصاصي و عمومي ،مديريت بنادر و ساخت و ساز اسكله هاي اختصاصي و عمومي و صادراتي و واردات کالاهاي مجازمرتبط بر اساس مقررات جاري کشور مي باشد

اين شركت روند رو به رشدي در پيش بيني سود سال 92 داشته است و براي سال 93 نيز سود بيش از 600 توماني به ازاي هر سهم پيش بيني کرده است.در جدول زير جزئيات درآمدها و هزينه هاي پيش بيني شده بودجه سال 92 و 93 را مشاهده مي نماييد:

ما در اين تحليل بر اساس فرضيات زير به برآورد درآمدها و هزينه هاي شركت در سال جاري پرداخته ايم که بر اين اساس جدول زير تهيه شده است

مفروضات کارشناسي سال 93 (مفروضات با توجه به اهميت آنها از 1 الي آخر ارائه شده است:

1) نرخ خدمت THC براي سال 93 در بندر شهيد رجايي بندرعباس در حدود 900 هزار ريال فرض شده در حالي که با مراجعه به سايت سازمان بنادر و کشتيراني کمترين تعرفه تعيين شده براي بنادر جنوبي براي ورود و خروج کانتينر خالي 97 دلار مصوب شده است. ميانگين تعرفه مصوب شده براي خدمات THC در حدود 145 دلار مي باشد. در تحليل کارشناسي ميانگين تعرفه مصوب شده مورد استفاده قرار گرفته و فرض شده 40 درصد از تعرفه مذكور سهم شركت (سهم سازمان نسبتا بالا در نظر گرفته شده در حالي که سهم سازمان از بندر بوشهر براي سال 92 تنها 10 درصد بوده است). نرخ تسعير ارز نرخ تسعير اتاق مبادلاتي فرض شده است. شركت سهم خود را 25 درصد از تعرفه اعلام کرده است که به نظر مي رسد چنين نباشد.

2) مقدار خدمات بندر بوشهر از سوي شركت در حدود 160 هزار TEU فرض شده در حالي بدون در نظر گرفتن سال 91 (سال تشديد تحريم ها) در حالي که بندر شهيد رجايي در عمليات بوده هيچ موقع حجم عمليات بندري بندر بوشهر زير 200 هزار TEU نبوده است. به همين دليل حجم اين بندر 200 هزار تن فرض شده است. نرخ ريال و دلاري بندر بوشهر طبق بودجه شركت فرض شده است

3) براي کارشناسي دقيق هزينه هاي شركت هر بندر به صورت جداگانه مورد مطالعه قرار گرفته است. مطالعه دوره هاي مالي گذشته بندر امام خميني، بندر بوشهر و بندر نوشهر نشان مي دهد که تقريبا 70 درصد هزينه متغير و 30 درصد ثابت است. براي سال 93 هزينه هاي ثابت بندرهاي مذكورد 20 درصد و نرخ هزينه متغير 25 درصد رشد داده شده است. هزينه هاي اسكله نفتي بندر امام، ترمينال نفتي بندر امام خميني و بندر شهيد رجايي طبق بودجه فرض شده است.

4) هزينه و درآمد ترمينال نفتي مشابه بودجه فرض شده در حالي که با مطالعه عملكرد شركت هاي مشابه (پتروشيمي فارابي) به نظر مي رسد سود ناخالص اين قرارداد با ظرفيت مذكور حداقل بايد دوبرابر رقم بودجه باشد ليكن به دليل در دسترس نبودن اطلاعات کافي همان مفروضات بودجه براي اين قسمت درآمدي فرض شده است.

صورت سود و زيان

شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

يك سري از معاملات باطل شد . اون قيمتهاي زير 4 تومن كه از قبل روسيستم بود و تو بازگشايي حذف نشد اونام باطل شدن /:.grlim:./
                          كف سهم اومد بالا

نظر

• samanmba
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 450

در اصل توسط خسته پست شده است View Post
                            امیدوارم اینجور باشه...
                            راحت بخواب که تخم طلا خریدی
                            خوش رزق باشید

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                              يك سري از معاملات باطل شد . اون قيمتهاي زير 4 تومن كه از قبل روسيستم بود و تو بازگشايي حذف نشد اونام باطل شدن /:.grlim:./
                              كف سهم اومد بالا
                              عجب !
                              معاملات از 4200 تا 5000 تومان مقبول شده و باقی حذف شده !
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                                عجب !
                                معاملات از 4200 تا 5000 تومان مقبول شده و باقی حذف شده !
                                عملا با حذف نكردن اردهاي باز قبلي قصد هاپولي كردن سهام رو داشتن كه نميدونم چجوري پشيمون شدن :D

نظر

در حال کار...
                                X