توسعه خدمات دريايي وبندري سينا ( حسينا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : توسعه خدمات دريايي وبندري سينا ( حسينا )
این مصاحبه خبر خوبی برای حسیناست
اگر بنیاد بخواهد اون نیم درصد دیگه رو بخره میشه حدود 1 میلیون سهم ولی توی این سهم اینقدر فروشنده وجود نداره مگر آنکه قیمت در محدود 4500 تومان باشه
البته بنیاد الان حدود 30 درصد داره و این خبر اشتباه نوشته 9.5 درصد و اون بانک سیناست که 9.5 درصد سهم دارهآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2015/12/27, 22:21.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
یه شایعه تو بازار پیچیده مبنی بر افزایش سرمایه 600 درصدی و تعدیل مثبت
که با روند سودآوری سهم منطقی به نظر میاد
یعنی به نظر من شرکت امسال میتونه سودش تا 7000 ریال افزایش بده
و سال بعدی که سال بدون تحریم است رو میشه به سود سازی بین 13000 تا 15000 ریال فکر کرد
البته با سرمایه فعلیخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
حسینا جمع کردن و دارن به سمت صف خرید هدایتش میکننخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
بانک سینا 25000 تا اضافه کرده پس خریدار حقوقی و فروشنده حقیقی امروز کیا بودن که 250000 تا کد به کد کردن؟اصلا کدوم حقیقی تو حسینا این همه سهم داشته تو این مدت اونم با این شناوری کم سهم ؟؟؟؟
نظر
-
اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای 9 ماهه منتهی به 1394/09/30 (حسابرسی نشده)
9 ماهه 94 نسبت به 93 :
1- فروش : 17 درصد کاهش
2- سود ناخالص : 10 درصد کاهش
3- سود عملیاتی : 1 درصد کاهش
4- سود خالص : 17 درصد کاهش
5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 3440 ریال
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postاطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای 9 ماهه منتهی به 1394/09/30 (حسابرسی نشده)
9 ماهه 94 نسبت به 93 :
1- فروش : 17 درصد کاهش
2- سود ناخالص : 10 درصد کاهش
3- سود عملیاتی : 1 درصد کاهش
4- سود خالص : 17 درصد کاهش
5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 3440 ریال
نظر
-
موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 167,000,000,000 ریال به مبلغ 827,579,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور توسعه فعاليتهاي شرکت در کليه زمينه ها که در تاریخ 1394/11/21 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
نظر
نظر