توسعه خدمات دريايي وبندري سينا ( حسينا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tati
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 41

پاسخ : توسعه خدمات دريايي وبندري سينا ( حسينا )

بهره برداري از 24 پروژه دريايي و بندري در هرمزگان
    خبرگزاري تسنيم: همزمان با هفته دولت 24 پروژه زير بنايي در بخش دريايي و بندري با اعتباري بالغ بر865هزارو 479 ميليون ريال در هرمزگان به بهره‌برداري مي‌رسد.
    printنسخه قابل چاپ
    به گزارش خبرگزاري تسنيم به نقل از سازمان بنادر و دريانوردي، ابراهيم ايدني با اشاره به آماده افتتاح بودن 12 پروژه مهندسي و عمران، 8 پروژه مرتبط با بخش فني و نگهداري و 4 پروژه در بندرلنگه، اظهار کرد:‌ نوسازي خطوط 3، 6 و 8 ريل راه آهن ، بازسازي ورودي شرقي ، پل شماره 8 و مسير دسترسي ،تعريض پل ورودي ، تعميرات اساسي دكل هاي چراغ دريايي و احداث فوندانسيون بيكن ها و نوسازي شبكه روشنايي اين مجتمع بندري از جمله طرح هاي عمراني است.
    وي افزود: تهيه و تعويض فندرهاي بندر نفتي خليج فارس، فاز يک تعريض جاده دسترسي غربي و احداث مخازن نگهداري فرآورده نفتي در 4 شركت بخش خصوصي از ديگر پروژه هاي اين بخش است.
    مدير کل بنادر و دريانوردي استان هرمزگان خاطرنشان کرد: بهره برداري از يک فروند اسكله فلزي شناور جزيره لارک ، بهره برداري از 4 فروند اسكله فلزي شناور بنادر شهيد حقاني و ذاكري و تعميرات اساسي گهواره سازه سرسره بندر شهيد رجايي پروژه هاي قابل افتتاح واحد فني اين اداره کل در بخش تجهيزات دريايي است.
    ايدني به تجهيزات آماده بهره برداري در بخش هاي خشكي، مخابراتي و الكترونيكي اشاره کرد و گفت: ساخت بوم دو دستگاه گنتري کرين فانتوزي ، نصب و راه اندازي سيستم ناوتكس و استاندارد سازي مركز هماهنگي جستجو و نجات دريايي ديگر طرح هاي اين واحد است .
    به گفته وي، تعميرات اساسي 220 متر اسكله، لايروبي حوضچه بندرگاه به حجم 320 هزار مترمكعب و اصلاح موج شكن از مهم ترين پروژه هاي قابل افتتاح بندرلنگه است که با اعتبار 29 هزار و 800 ميليون ريال آماده بهره برداري است.

نظر

• مشتاق
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 150

در اصل توسط جعفرزاده پست شده است View Post
      دوست گرامی با سلام و عرض ادب / هیچ کس بر ارزندگی حسینا شک نداره / امااااااااااااااااااااااااا بحث مورد اختلاف این بود که هفته گذشته نباید خرید میشد ان هم بالای 4700 تومان که تقدمهایش هم وارد بازی خواهد شد و میتوان در قیمتهای پایینتر خرید . بهمین سادگی / افراد کوتاه مدت برایشان 1 درصد هم مهم است/ البته میانمدتی و بلند مدتی ها هم قیمت پایین بخرند اشکالی نداره/و...و...و...چون ان هفته اعلام کردیم 4700 ریسک داره نخرید در قیمت پایینتر هم میشوید خرید /پرچم عثمان درست کردهاند/ خودتان قضاوت کنید

خیلی ریسک پذیری بالایی میخواهد که کسی برای یک درصد سود کار کند!!!

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

در اصل توسط مشتاق پست شده است View Post
        دوست گرامی از 4780 تا 4400 پایین اومد میشه بیش از 8 درصد

نظر

• مشتاق
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 150

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post

اشاره من به صحبت دوست مان آقای جعفرزاده بود که گفته افراد کوتاه مدت یک درصد هم برای شان مهم است. اما مهم تر ازهمه چیز اینه که خیلی وقتها این نوسانها چنان آدم رو جا میذاره که بیا و ببین.
          من که روی سهمی که فاندش رو قبول دارم نوسان حتی ده درصدی ، اقلا با کل تعداد سهامم نمیگیرم.
          چون یکباره بستن همان و مثل دفعه قبلتر 50درصد بالاتر باز شدن همان.

پی نوشت : باتوجه به تفاوت تقریبا 300تومنی سهم با حق تقدم ، بنظرم حق ارزنده تر میباشد.

نظر

• Ammar
            عضو عادی
            • Jul 2014
            • 95

در اصل توسط جعفرزاده پست شده است View Post
            غلط یعنی اشتباه / اینقدر عصبی شدی که ادبیات را ....
            واقعاً کم آوردن شما معلوم شد
            اول اینکه دیگه حرفی برای گفتن نداشتی که غلط املایی می گیری اگه ادعای سواد دار یه معادله دیفرانسیل رو با هم حل کنیم!!؟؟
            یا یه الگوریتم رو تریس کنیم!! ببینیم سواد کی بیشتره!! در ضمن به این نمیگن ادبیاز به این میگن اشتباه تایپی خجالت خوب چیزیه استدلال های آبکی!!
            دوما بعد اینکه سهم رو تخریب کردی و خودت خرید کردی حالا میگی حسینا ارزنده است!!!!!
            واستون متاسفم!!
            البته واسه خودم هم متاسفم که جای اینکه تمرکزم رو روی معاملاتم نگه دارم میام با آدم بی وجدان مثل تو بحث میکنم!!
            البته بهتون حق میدم دماغتون بسوزه که دارین از حسودی میترکید که توو 9 ماه که شما با ادعای فعال بودن 60% ضرر کردید ما دست کم 60 70 % سود!! وقتی بعد تعدیل 4700 باز شد همین امثال شما میگفتن 59% بالا باز شد حبابه!! الان بعد از 70% افزایش سرمایه باز رسید به 4700!! آخ چه حالی میده می بینی که کسایی که دارن بهت حسودی می کنن کنف می شن!!
            مجبور نیستی حسود باشی می تونستی یه کم مطالعه کنی بنایدشو می خریدی تو هم سود می کردی!!
            دوستون دارم بچه های حسینایی....

آخرین ویرایش توسط Ammar؛ 2014/08/26, 22:43.
            [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][COLOR=#000080][I][FONT=Tahoma]نبوغ چيزي نيست، مگر استعداد فراوان در صبر و شكيبايي...[/FONT][/I][/COLOR][B][COLOR=#000080]
            [/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

وافعا بعضیا تنها نگرانیشون تو این بازار سود کردن بقیه هست .
              یه راهکار برای موفقیت بهتون میگم . بجای اینکه نگران سود دیگران باشید خودتان بفکر سود کردن باشید . بدنبال اشتباهات در استراتژی خودتون باشبد . و اینکه چرا نمیتونید سود کنید . دنبال رد پای ضررهاتون تو سود بقیه نگردین .
              بازار برای سرمایه های بزرگ سخت و نامهربون شده ولی بیشتر افرادی که اینجا هستن با سرمایه های کوچک کار میکنن که از عید به اینور حداقل 30 درصد باید گین گرفته باشن .
              در حال حاضر یکدونه حسینا ندارم . برخی دوستان هم میدونن . :)
              نوشته های این تالارهام هیچ تاثیری تو روند سهام نداره . فقط میتونه به چند نفر بی تجربه و نا آگاه ضرر برسونه . پس مواظب حرفهایی که میزنیم باشیم .

نظر

• Ahmad16
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 223

اصلا این بخش مدیر نداره نظارتی کنه ؟!!

آقای جعفر زاده و عمار بزرگوار ، عزیز دلم..

امکانش هست این بحث رو تمومش کنید ؟

من نمی دونم این بحثهای بی فایده برای چیه ؟! این کل کل کردنها چه فایده ای داره ؟!!

نظر

• m.hossein
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 3031

نوشته اصلی توسط m.hossein
                  ۱۳۹۳/۰۶/۰۳, ۱۲:۳۲ #690
                  جعفرزاده

عضو فعال
                  تاریخ عضویت آذر ۱۳۸۹
                  ارسال 5,199
                  تشکر 9,290
                  تشکر شده 10,845 بار در 4,080 ارسا

جناب حسین عزیزک تو هم داری پا روی دم شیر میگذاری ؟ ؟ مپنا که اصلا اما شراز را حق باشماست/ البته شرایط پارسال با امثال فرق میکنه / بخاطر حسینا داغ کردی یا بخاطر .... !!!!!!!!!!!!!!!! چون میگذرد غمی نیست / البته ناگفته نماند که بنده تکنوتار را هم برای خرید پیشنهاد میدادم اما باور کن در مجمع امسالش معلوم شد که چه کثافت کاریهای برای خرید تقدمش کردندو قیمت سهم را از 450 به 150 رساندند / شما که اصل موضوع را نمیدانی

کاسه داعتر از اش شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:.yead.:/

.................................................. .................................................. .................................................. .

منم دیگه پا رو دم ت نمی زارم . چون گذاشته ها را باید فراموش کرد.

نظر

• جعفرزاده
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 5833

در اصل توسط مشتاق پست شده است View Post

شما شاید تالار حافط را خوب نشناسید / خرید و فروش اعتباریها بالای کارمزد 1 درصد بروند سریع فروشنده میشوند حال اگر بالاتر رفت چه بهتر / سفته باز یعنی این / مخصوصا در اتی سکه / توجه کردید صف فروش جمع که شد تا به صفر میرسد فروشنده زیاده علتش همین نوسان گیرها هستند

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post

دوست عزیز 8 درصد پایینتر خریدن خودش منفعت است . ضمنا میشد 300 تومان در تقدمش هم پایین تر خرید . پس 8 درصد بعلاوه 200 تومان تقدم میشود چند درصد ؟؟؟؟؟؟؟؟// خیلی ها سهم میخرند تا 4 درصد و بالاتر سود داد میفروشند / خوب اینهم سودکردن معکوس است دیگه پایین تر خریدن/ شما فکر میکنید کسی که سهم حسینا را خریده 4400 تومان ایا قیمت به 4800 رسید نمیفروشد و سود شناسایی نمیکند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

در اصل توسط Ammar پست شده است View Post
                        واقعاً کم آوردن شما معلوم شد
                        اول اینکه دیگه حرفی برای گفتن نداشتی که غلط املایی می گیری اگه ادعای سواد دار یه معادله دیفرانسیل رو با هم حل کنیم!!؟؟
                        یا یه الگوریتم رو تریس کنیم!! ببینیم سواد کی بیشتره!! در ضمن به این نمیگن ادبیاز به این میگن اشتباه تایپی خجالت خوب چیزیه استدلال های آبکی!!
                        دوما بعد اینکه سهم رو تخریب کردی و خودت خرید کردی حالا میگی حسینا ارزنده است!!!!!
                        واستون متاسفم!!
                        البته واسه خودم هم متاسفم که جای اینکه تمرکزم رو روی معاملاتم نگه دارم میام با آدم بی وجدان مثل تو بحث میکنم!!
                        البته بهتون حق میدم دماغتون بسوزه که دارین از حسودی میترکید که توو 9 ماه که شما با ادعای فعال بودن 60% ضرر کردید ما دست کم 60 70 % سود!! وقتی بعد تعدیل 4700 باز شد همین امثال شما میگفتن 59% بالا باز شد حبابه!! الان بعد از 70% افزایش سرمایه باز رسید به 4700!! آخ چه حالی میده می بینی که کسایی که دارن بهت حسودی می کنن کنف می شن!!
                        مجبور نیستی حسود باشی می تونستی یه کم مطالعه کنی بنایدشو می خریدی تو هم سود می کردی!!
                        دوستون دارم بچه های حسینایی....

خدایی رو نداری که سنگ پا.... !!!!!!!!!!!! باز عصبی شدیا (( ادبیاز )) چیه؟!!!!!!!!! منو تخریب !!!!!!!! البته یادش بخیر زمان جنگ در گروه تخریب چی نبودم خیلی دوست داشتم در ان گروه باشم اما فرمانده مان نگذاشت و بارها تاکید کرد که در پست و گروه بهتری (( منظورش تحلیل گر اتاق جنگ )) به من نیاز دارند . یادش گرامی کجایید ای ... ضمنا اینقدر پر رو هستی که.... مگر بازار ایران فقط به سایت بورسی و گفته های من گوش میدهد که سهم را تخریب کنم تا بیاید پایین تر بخرم / عجبببببببببببببببببببب نکنه ب ز هم از من خط میگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟:)) البته اگر شهامت داشته باشی برای خودت باید و باید متاسف باشی که افراد کم تجربه را به ضرر انداختی و 1 هفته است بنده خداها خواب ندارند. سریع از همه انها معذرت بخواه والا.... بنده را چه کسی میشناسد و یا میداند که من 60 درصد زیان کرده ؟؟ البته شاید شما سود کرده باشی و مبارکتان باشد / ودر اخر یک ضربالمثل قدیمی است که میگوید : کافر همه را به کردار خویش می پندارد . خداوند روح تمامی گذشتگان را بیامرزد که این مثال را برای تو و امثال تو گفته اند /

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

[QUOTE=Ahmad16;535272]اصلا این بخش مدیر نداره نظارتی کنه ؟!!

آقای جعفر زاده و عمار بزرگوار ، عزیز دلم..

امکانش هست این بحث رو تمومش کنید ؟

>:D<
                          (((( فقط بخاطر روی گل شما دوست عزیز / چشم فرمایشات شما اجرا میشود / امید که با کمک همدیگر و کاربران سایت بتوانیم سود خوبی از این بازار ببریم ))))

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

بازی حسینا .......................:))

نظر

• zaq
                              عضو عادی
                              • Jan 2014
                              • 88

بعد از 26 مهرماه که حق حسینا فروشش تموم میشه حدودا چقدر طول میکشه که تبدیل به سهم بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

در اصل توسط zaq پست شده است View Post
                                بعد از 26 مهرماه که حق حسینا فروشش تموم میشه حدودا چقدر طول میکشه که تبدیل به سهم بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
                                معمولا باید دو ماهه تبدیل به سهم بشه

نظر

در حال کار...
                                X